Lily Recenserar: NELLY.com


Nelly är en av mina stora favoriter på nätet. Det finns alltifrån billiga till lyxiga kläder&skor. Det finns även hår&hudvårdsprodukter, väskor&smycken, fina ljus, löshår m.m. Dom har alltså i princip allt!


SERVICE: Jag har blivit väldigt bra bemött av de anställda på Nelly. Deras svar har droppat in i inkorgen inom ett par timmar och de har varit trevliga och vänliga. Ett av mina paket jag skickade tillbaka försvann på posten, men Nelly hjälpte mig att lösa detta på bästa möjliga sätt.

LEVERANSTID: Leveranstiden har legat på mellan 1-3 arbetsdagar när jag beställt på en vardag. På helgerna sker givetvis inga utskick, men leveranstiden är väldigt kort och det går snabbt att få hem sina paket.

STORLEKSGUIDE: Det finns givetvis inget bestämt mått för kläder på Nelly, då de innehåller mycket olika märken. Varje plagg har en individuell storlekstabell, som står när du klickat dig in på önskat plagg. Bröstvidden och midjemåttet är mätt rakt över plagget, vilket betyder att du måste ta de cm som står och multiplicera med 2.


FRAKTKOSTNAD: (inom Sverige) Du betalar en fraktavgift 39kr på varje beställning. Om du väljer att betala mot postförskott tillkommer även en avgift på 59kr, och väljer du fakturabetalning tillkommer en avgift på 29kr. Du alltid har gratis frakt på alla ordrar som du lägger inom 14 dagar efter din första order. Nelly levererar även till Norge, Danmark och Finland och fraktpriser till dessa länder finns att se på hemsiday.

BETALNINGSMÖJLIGHETER: Direktbetalning via kort, postförskott (där du betalar när du hämtar ut paketet) samt faktura (där du betalar inom 30 dagar).

SPECIELLT FÖR NELLY: Sajten har sanslöst mycket snygga skor, då speciellt med klackar, till otroligt låga priser. De flesta är av Nelly's egna märke. Personligen skulle jag kunna tänka mig strutta runt i nästan vartenda par.

Dom har speciella bilder och catwalk-filmer för oss bloggare, så att vi lättare skall kunna blogga om produkterna vi gillar och det är givetvis 100% tillåtet att använda bilderna.

SLUTBETYG:  av 5
22
sabina

hej jag undrar nelly storlekarna på skor hur är dom ? :)

Agnes

Nelly har mycket fint. :)

Elin

Hej!





Tänkte bara fråga hur länge du fick vänta på paketet ifrån Nelly som du beställde nu det senaste? La en beställning idag (onsdag) och hoppas att ha det tills på fredag, men de skrev att det kunde ta längre tid eftersom de har rea, så jag lär väl få vänta.

emma k

hej.. jag tänkte klippa mej och slinga håret.. vilken ordning är bäst att göra de?

tack. kram

Mari

Åh! skulle du vilja hjälpa mig med en sak angående nelly.com? Min kompis beställde ett par saker från Nelly i mars (25/3 för att vara exakt) och varan har fortfarande inte kommit! Hon kan inte logga in på sitt konto och jag har försökt kontakta dem men de missuppfattade problemet och stängde av mitt frågemejl. Skickade igen och igen och har ännu inte fått något svar. Hon kommer fortfarande inte in på sitt konto och får heller inget lösenord skickat när hon skriver in sin epost. (Hon får inget nytt lösenord när hon begär det) HJÄLP MIG!

Dixi

Jag har bara hittat en sak som jag faktiskt gillar på Nelly och det va en kläningen men smaken är som baken ;D

Anonym

Ett toppen inlägg Linda, tack för det!

Amanda

Grymt bra med internet-butiks ranking!

Matilda Yli-Paavola

Hur är skostorlekarna hos Nelly då? :)

Elin

kul med en recention:)

Layla

Så det är 39 kr/plagg även om man beställer mer än ett på samma gång ?

Eller fattade jag fel? x)

Emelie

Jättebra idèe, hoppas på att det kommer fler recensioner. :)

Louise - Ur mitt eget perspektiv

Vilket bra inlägg! :D





Puss!

Anonym

Blogg tips: valjlycka.webblogg.se



Med min blogg vill jag sprida positivt tänkande, och att alla faktiskt KAN gå hur långt som helst bara viljan finns!



Sprid gärna min blogg, kanske till någon som behöver uppmuntran i vardagen, eller bara något positivt att läsa!



Ha en underbar dag!!

Emelie

Hej, har skrivit ett inlägg om tävlingen, kolla gärna in min blogg!

Johanna

Då kan jag säga tvärtom Linda...

Jag har haft världens problem med dom..

Ett paket försvann på posten och jag bad dom lägga undan samma klänning till mig tills vi visste om den andra kom fram.. Dom vägrade,,fast de bara handlade om någon dag! Och klänningen skulle ha försvunnit så fort den kom upp på sidan igen!

Så jag fick beställa nytt... när jag sen betalade min faktura så fick jag senare hem en betalningspåminnelse om att jag inte betalat... när jag ringde och kollade hade Nelly tagit bort fel faktura för mig. Dom hade alltså raderat den faktura som jag fått hem, men behållt fakturan på de varor jag inte ens hade fått..

när jag sen försöker rätta till detta genom deras kuntjänst mailfunktionen så anklagar mig för att inte ha betalat! och så vidare..

och ingen fattar nåt fast än att jag är övertydlig.. jag har bett dom ringa för att kunna lösa detta på ett smidigare sätt men dom vägrar.

Och INGEN har bett om ursäkt eller sagt oj de var inget bra absolut INGET sånt utan BARA anklagelser att jag inet har gjort rätt fast jag har de!

Nu idag ringde jag till kreditor som i sin tur fick ringa upp Nelly och då gick de på mindre än 5 minuter att fixa till de! och jag har suttit i 3 veckors tid med detta! jag kommer ALDRIG mer beställa där ifrån!..

För så mycket problem som jag har haft nu med detta har verkligen gjort mig rädd för att ens gå in på deras sida längre.. Och de är synd för dom har fått så mycket bra beröm och dom har snygga kläder m.m..

Men ALDRIG!!!!

Ronja

ja gillar nelly oxå, ännu bättre är det nu då man kan beställa i finland oxå

Määry

Jag håller med om det du tyckte till om i Nelly.

Det där med storlekarna visste jag faktiskt inte,¨kanonbra att veta nu när lönen kommer och man är lite ha-galen;)

TC

Sj är jag väldigt besviken på nelly.com & kommer aldrig mer handla därifrån. Köpte en bikini, & fick bara hem överdelen. Stod då att jag skulle få underdelen inom ett par dagar då den var slut i deras lager men den skulle komma in igen. Fick sen ett mail om att underdelen var helt slut. Tycker det var fruktansvärt dåligt av dom att dom inte hade koll på sina beställningar. Detta hände även min kompis men hon fick då underdelen men inte sin överdel. Tråkigt att sånt ska hända. Var både första & sista gången jag handlar över nätet!

kristin

hittar inte löshåret på nelly.se , i vilken kategori ligger det? :)

G I L R A E N

Nelly är det oseriösaste företag jag någonsin shoppat från. Dum som jag är shoppade jag 3 gånger därifrån. första och andra gången inbillade jag mif bara att det var en engångsförtelse att de försöker lura en på pengar. men efter tredjegången då jag skickat tillbaka en trasig vara och inte fått tillbaka ett ruttet öre insåg jag hur jävla kassa dom är. Detta va drygt ett år sen och jag har fortfarande inte fått mina pengar. Inte svarar dom på mina mail angående de försvunna pengarna och på kundtjänst skickar de mig till olika personer som en jävla pingisboll hela tiden.



Nelly är skit. Nelly är oseriöst. Nelly borde läggas ner eller byta ägare.

Cherie

Detta var en superidé!!! =)