Få Lily's vardagshår


Jag tänkte visa er hur jag, steg för steg, använder mina favoritprodukter för att få det bästa vardagshåret. Hela detta paketet har jag plockat ihop (där inkl. värmeskydd) hos Bangerhead och finns där tillsalu till ett kraftigt reducerat pris.
Ordinarie pris ligger på 2199:- men vi säljer det för 1399:- frakten är helt gratis.

1. När du står i duschen och blött igenom håret riktigt ordentligt, masserar du in shampoot (produkt 1) så att det löddrar ganska bra. Massera hårbotten ordentligt och var noga med att du rengör hårfästena. Skölj ur produkten och massera in ännu en gång, andra gången kommer det löddra mycket mer. Första appliceringen av shampoot avlägsnar andra styling-produkts rester och den andra rengör riktigt ordentligt. Skölj ur väldigt noga.

2. Applicera balsamet i håret (produkt 2) - massera inte in i hårbotten utan sprid ut i längderna. Sära på passér så du får in balsamet ordentligt. Låt verka ett par minuter, ju längre, desto bättre. Passa på att tvätta kroppen med produkterna under tiden, raka dig eller vad du nu behöver göra ; ) Skölj ur balsamet. Vrid ur det blötaste ut håret och vira handduken likt en turban runt huvudet. Frottéra INTE (d.v.s. skrubba INTE med handduken).

3. När du avlägsnat handduken från huvudet applicerar du produkt 3 i vått/fuktigt tillstång. Detta innan du borstar håret, produkten gör det nämligen lättare att reda ut ditt hår sedan. Superficial, som den heter, gör håret silkeslent och glansigt och är en mycket stor favorit hos mig.

4. Föna håret torrt, eller låt det självtorka (självtorkning är skonsammare för ditt hår).

5. Nu är det dags att platta det, jag använder min Ga.Ma CP 1 (produkt 4) , använd även gärna någon form av värmeskydd, jag är dock lite slarvig med det. Använder endast produkt 3 innan jag plattar mitt hår. När du plattar ditt hår kan du dela upp det i partier och platta lite i taget, och även använda en borste till, detta gör att håret blir helt igenomborstat och plattat, vilket även leder till att det blir mjukt som silke. Givetvis sliter det på håret med värmeverktyg, men det vet ni alla redan. Du kan givetvis, om du vill göra håret lite roligare, böja topparna eller liknande med plattången - se videon nedan.

6. När håret är värdigplattat avslutar jag med att applicera silkesdroppar i håret (produkt 5). Det förstärker glansen och mjukheten ytteligare och luktar gudomligt gott. Produkten mjukar upp eventuellt torra toppar samt kontrollerar flygigt och elektriskt hår.

38
Sara

Kika gärna in i bloggen & lämna en kommentar. Om någon har en chihuahua tik eller känner någon som har en och vill paras hör av er då!



pussss

Anonym

Taack för alla dina tips! Jag lär mig jätte mycket och det är mycket lättare att se än när dom beskriver med bilder i t.ex en tidning, skitbra med video!

K

Ingen bild på sexan?? :O

amanda

jättebra video ! (Y) :)

ida UNG MAMMA

ÅH, JAG ÄLSKAR TIGI´S PRODUKTER!

Hanna

åh, Linda! Du är så jävla grym. Tack som fan för tipsen! Jag har en fråga nu när jag ändå är i farten ;) - Måste jag föna håret efter att jag använt värmeskydd eller räcker det att håret får självtorka innan jag plattar det?

Emelie

Hur mycket kostar hela detta "paketet" med produker?!

Lalle

Du har fint hå R!

kolla min blogg :)

Emma

Hej Linda. Jag har en fråga ang. mitt hår. Jag har under sommaren fått lite ljusare hår av bland annat solen, men jag har också gjort lite ljus/guld/bruna slingor hos frisören. Jag skulle vilja komma tillbaka till skolan med ganska mycket ljusa slingor i, men jag har verkligen ingen aning vilket märke osv jag ska ta? Mitt hår är inte blondt, men det är inte mörkbrunt. Det har like olika nyanser av slingorna jag har gjort. Jag har alltså tänkt på att göra det hemma pga att jag inte har pengar och tid för att gå till frisören. Min mamma är rätt duktig på att göra så kan kan lita på henne. Hur är det tillexempel med H&Ms? Jag hade även tänkt köpa ett silvershampoo till och även där skulle jag gärna behöva lite hjälp. Har du något billigt bra som du kan tipsa om? Tack på förhand

Kram (:

FS

sv: det visste jag nte.. visst bilder men tänkte inte på att inlägg va samma sak =)



Kan ju länka dig nu!

bättre sent än aldrig..

btw jag tog ju ändå din blogg som en riktigt bra exempel ;) kram♥

♥ TESSYY!

Du är så himla vacker, Linda! ♥

Dejana

TAck for dom super bra tipsen! :D

Jenny

jag gilalr verkligen hollywood luggen, jätte snyggt! Efter första gången du hade denna video på bloggen så hare jag gjort så nästan varje dag :D

Anonym

Först vill jag börja med att tacka dig för din fina blogg och sen så har jag även en fråga.

Den 31 Juli var jag utomlands och frägade håret, har slingat håret innan men aldrig färgat hela håret men jag lyckades övertala min mor och färgade någon timme innan vårat flyg.

Ända sen dess har jag tappat så otroligt mycket hår, tappat mer än två tredjedelar och har nu väldigt tunt hår jämfört med hur jag hade förut, man ser dessutom precis vart jag har tappat hår för det syns så mycket :/ Väldigt ledsen över detta, vet inte riktigt vad jag ska göra. Har varit och kollat ifall jag haft några brister på vårdcentralen men det hade jag icke. Jag plattar aldrig håret för att jag är rädd för att få slitet hår, har plattat två gånger på ett helt år. Jag vet att man ska tappa ungefär 100 hårstron per dag, jag måste minst tappa 250 per dag .. Det är hemskt, en stund trodde jag att jag hade bröstcancer men det hade jag inte. Min mamma har klagat på mig nu i ett år över att jag färgade håret och tappar nu så mycket hår. Jag tappar ända från roten, klippte 3 deciemter för några månader sen hos frisören och klipper det själv så fort jag ser kluvna hårstron.

Nu har jag iaf lyckats övertala min mor igen att få färga håret, tog mig över ett år bara för att få hennes godkännande och behöver lite råd nu av dig.

Vad tror du att det beror på att jag tappar så otroligt mycket hår?

Min utväxt är mörk, nästan svart och det färgade håret är nån kastanjbrun färg med lite blonda slingor (från några år tillbaka då jag hade slingat håret) och jag har svarta ögonbryn, mörka ögon och ogillar min näsa för att jag tycker att den är stor och mörka ögon. Är solbränd året om och har uppklippt hår och brukar inte orka göra något med mitt hår för att när jag släpper ut det tappar jag bara massa hårstron och det är inte så trevligt när man är ute så brukar ha en hästsvans eller slarvig boll. Vilken färg tror du skulle passa mig? Jag ska färga håret hemma.

Otroligt tacksam för svar ! Ännu en gång, tack för en väldigt fin blogg.

NICOLE IVARSSON

Du har jättefint hår!

Isabel

Jättebra tips ! Va söt du är ! :D

Linette

Toppenbra tips :) Sådant här uppskattas verkligen!!

Kan vara bra att använda sig av även om man inte har så bra produkter. Men registrerat mig och är med på tävlingen såklart!

Jenny.

Åh vad du får det att se lätt ut. Kanske är ganska viktigt med en bra plattång som blir ordentligt varm, jag tycker inte min är så följsam som din verkar.

Kram !!

LINDEROTH

Tack verkligen!! :) Den där behövdes.

LOUISE

Sjukt bra tips! :)

nerges

tack för hollywoodluggs tipset, har alltid undrat hur man gör =) du är galet söt ochså, gillar din blogg starkt :)

vendela

tack men funkar det bara med en platttäng som har rundade kanter? jag försökte med min som är helt "rak" och inget av det där funkade :/ och vad kan man köpta gama cp1? och vad kostar den? svara gärna :)

Evelina

fin blogg ! :) jag har en fråga till dig som är frisör :P jag har sett en tjej som hade typ sicksackiga lockar lite svårt att förklara men det var inte våffel tång jag funderar på om det var trippeltång hon kan ha haft men det var ännu mer sicksackiga lockar så jag tror inte det var det heller ..kan hon ha gjort det med plattång eller finns det en trippel tång som är lite mer sick sackig av sig ? :) kram

Ellinor

Ååh, det blir ju jätte fint, måste testa det i morgon :)



tänkte fråga om du hade nått tips på vad man kan göra om man tappar mycket hår?

Elinor

detta visste inte jag ! det var jätte fint oxå .

Ska prova det någon gång :D

Lova

Jättebra inlägg! :)

Ellen

Hej ! Jaf ar en liten fråga hur har du gjort din namn bild ?? Asså när du har skrivit färdigt inlägget så har du ju en lite bild där det står lily <3



Ha det bra :)

E

Använder du ingen volymprodukt om du ska föna håret?

jennie

mer sådana här tips vore kul! :)

~ M I C H A E L A

Du är så fruktansvärst söt & fin Linda! :) en riktigt go tjej! :D

Emely

Hej Linda.



Nu har jag hämtat ut paketet och bilder finns på bloggen ;D Kramar

Anonym

du är sjukt duktig med hår! =)

Jennifer

Hur får du den s.k. "hollywoodluggen" att inte försvinna efter ett tag. För mig ser det jättebra ut i en timme sen är den platt igen. :)

Sofia

Jag undrar varför man inte ska skrubba med handduken i håret när man har duschat ? :) Och istället sätta upp det i en "turban".

jasmin

hej kan inte hitta nummer 5 någon stans på nätet där jag kan köpa den?

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jasmin: Vi säljer den här på mitt jobb : ) Säg till så kanske du kan köpa den via mig, så skickar jag den på posten : )

jasmin

hej linda skulle vara toppen vad skulle det kosta?

har gjort det med slarviga hollywoodlockar men den slarviga snabba varianten fick så mkt beröm tack skall du ha super fint.

men kan fortfarande inte göra det med utåtbakat om inåtbackay vill så gärna kan man även göra det när man inte har så lång lugg och uppklippt min lugg går tupp till öran lite kortare

jasmin

hej undrar vart du tog vägen fick inget svar och inget nytt på dina sidor:(brukar alltid läsa dina tips inga nya:(synd hehe eftersom de är super duper bra:D