Min nya concealer

Idag kom mitt tradera-kap på posten vilket var min nya concealer "cover all mix" från Make Up Store. Jag har faktiskt aldrig känt behov av att köpa mig en innan eftersom att jag har såpass bra hy. Men jag tänkte ändå använda den under ögonen ibland, de dagar jag ser sådär extremt trött och sliten ut. Tänkte prova concealern lite senare.

Dumt av mig att köpa annat än I.D-smink egentligen, eftersom att jag använder en hel del sådan mineral-produkter. Dom ger bäst resultat i att vara endast I.D, men eftersom att jag inte har behovet av att få bättre hy, så tänkte jag testa ändå.

Jag kör en snälling mot er och säljaren jag köpte av.
Hon har nämligen ytterligare 3 concealers ute här, garanterat äkta.
9
Anonym

Jag använder mig själv bara utav I.D-smink, men jag har en cover all mix också som jag tycker funkar jättebra. Den har ju en hel del många bra egenskaper, som t.ex. att den ökar cellproduktionen. Jag får inga finnar eller så av den och den lägger sig himla bra, så du ska nog inte vara rädd att använda den!

Dock tycker jag att det blir lite fläckigt att använda alla färger, så jag använder bara den ljusaste under ögonen och på hela ögonlocken ända upp till ögonbrynen (som en asbra highlighter!). Möjligtvis runt näsvingarna också :).

J o z e f i n e

Ska bli spännande och höra vad du tycker om den. =)

cecilia

jag använder den där coh det är skitbra :D men jag köpte från make up store redan från början. tänkte aldrig på att tradera fanns :S

pubes

Locket till min concealer från MUS är genomskinligt. Står det nått på själva burken att den är från MUS så hon inte bara säljer nått skitsmink, men har satt på ett lock från MUS?=S

pubes

Aha, nu har du lagt in en bild på burken;) haha

Erika

Jag har oxå en sådan, men tycker inte den är så bra. Kanske tycker du annorlunda? :)

Karolina

De var så många som budade på den där, så dum som en annan är så var jag in till MUS i örebro igår och köpte mig en. Tur att de inte går åt så mycket, för den kostar juh en hel del. 265kr för att vara helt ärlig.

Så nu har jag mycket godis att prova i helgen...

Elin Persson

Den är verkligen hur bra som helst!!

Min har hållt i flera flera månader.

den täcker verkligen.



sen kan jag passa på att säga att den här visst är äkta. Min första hade ett genomskinligt lock men detta är den nyare varianten.



ha det så bra!!



Anisa

du har ju testat denna nu, är det verkligen något att ha, känns dåligt att lägga ner så pass mycket pengar på en annars.