Beavis and Butthead


Jag tröttnade på det mörka rummet nere i källaren, som jag och J ständigt vistas i och tog min dator, mina vovar och gick upp till Ronja istället. Här sitter vi båda, med en varsin laptop i knät, framför laptopsen en varsin chihuahua och båda har benen uppe på en fotpall. I bakgrunden spelas The Hills.

J står i köket och fixar med mat, men jag fick tydligen inte vara där ute idag. Haha, jag klagar dock inte, för laga mat är jag inte sugen på just nu. Potatisgratäng blir det ialla fall. Han tog sig dock en liten paus och kom in hit till mig och Ronja, skrattade lite, kallade oss Beavis and Butthead och gick sedan ut i köket igen. Vad jag och Ronja gjorde då? Mös ned oss ännu mer i soffan såklart ; )
7
Anonym

jag undrar lite. vem är ronja? vilka är det ni bor med nu? fattar inte det där riktigt:P

Lena

Det låter som ni har det riktigt trevligt:)

Själv känns det som om jag skulle sätta mig i soffan så kommer jag troligen att somna.

Sanna

Vem är Ronja? Har jag missat något? :) Kul att han lagar middag åt dig!

En Mölnbobos Liv

Hej,

Blogg.se ändrade i alla bloggars inställningar i december och detta innebär att vi som har RSS läsare inte kan läsa hela dina inlägg i dessa. Jag undrar om du kan ändra tillbaka som det var förut. Du gör det i så fall under bloggöversikt - blogg inställningar och kryssar i rutan "tillått att visa hela inlägg i RSS" (heter ungefär så).



Tack på förhand

Anna

Caroline Norling

Gillar din blogg skarpt :)

Ha en trevlig fredag kväll!

Anonym

hehe_P

Anonym

en stor alla hjärtans dag kram till dig lilly

www.enlitentax.blogg.se