Dagens shopping

Det blev inte så mycket shopping för mig idag och jag hade faktiskt inte sådär superstor lust att gå och kika på tjejkläder helle. Därför var jag smakråd åt min J istället, som fick med sig lite kul hem. Jag måste erkänna att jag gillar nätshopping mer än "fysisk" shopping.


Till vänster: Snygg T-shirt från JC, 129:-
Till höger: LEVI'S T-shirt från MQ, 299:-


Till vänster: Min enda shopping för dagen. Ett par snygga vita tygskor från Din Sko, 299:-
Till höger: J's nya Nike sneakers från Inter Sport 800:-

För övrigt så är jag så trött på att alla damstorlekar (ialla fall på skopunkten, din sko och de billigare kedjorna) börjar vid 36. Vi småfotade då? Får nästan ständigt gå i för stora skor, då sula inte riktigt hjälper och jag har 34-35 på vissa skor.
17
Therese

Ha, ha. Min syrra och hennes dotter har 32 i skor! Ja, visst är det "bättre" med nätshopping än "fysisk" shopping. Håller helt med :-D

kim

Lika små fötter som dig och håller helt klart med! DOm borde ha skor i mindre storlekar också! Eller iaf så man på något sätt kan specialbeställa dom liksom!



Alltid för stora skor! (;



Linda

Vilka snygga skor!! Fräscht i sommar o vår :)

bitte

jättesnygga saker

Junitjej

Vilka fina inköp!!

Nu har du chans att vinna ett vackert tandsmycke på min blogg:

http://junitjejen.se/2009/february/vinn-ett-tandsmycke.aspx

Delta gärna!

Felicia

fiiint :D

A n n i s P a n n i s

Hejsan, jag har en liten fråga, eller en stor fråga kanske man ska säga som jag jättegärna vill ha din hjälp med.

du har hållt på med reklam för andra företag och sånt, och recenserar produkter och sånt ibland i din blogg. Jag har precis börjat med sånt jag med, fått sponsorer och grejer.

Vill bara höra med dig vad som är viktigt att tänka på när man skriver om en vara, ett företag eller recenserar en produkt, OCH har tävlingar. Vad ska man skriva med och ha med i innehållet för att inte åka fast som BlondinBellan gjort nu hos KO.



har du några tips? kom gärna med dom, behöver ditt stöd du som kan! Ser upp till dig bruden, jag älskar det du gör.



Jag vet att du kanske har ont om tid till att svara på sånt här, men har du tid och ork, svara jättegärna, jag ber dig!



Kramis!

Johanna

Håller med dig. Är också trött på att damskorna alltid ska börja vid 36:or. Har också 34-35 i vanliga fall. När jag väl hittar ett par 35:or lyckas mina fötter alltid vara för bredea :/ Inte lätt för oss små fotade :P Vad roligt att det går så bra för din försäljning av Aloe Vera-produkter förresten. Min mamma säljer dem också. Dunkarna, tandkrämen och heat lotion är "hennes" storsäljare. Lycka till i forstättningen :)

Sabine

Fina kläder:)

Speciellt skorna, sådana från dinsko ska jag nog själv köpa i dammodell i vår.



jaja ha de fint :)

Anonym

sv: haha naä men gud vad trög jag är!

Jättefina i alla fall :D

Och håller med dig de där med storlekarna, Dåligt verkligen, även om jag har 37, så vet jag en del som har mindre fötter som tycker de är jobbigt.

Malin

Hm jag tror det är för att 36+ är mer vanligt för ungdom och vuxen storlek :) 36- är mer för yngre som barn! Inget illa alls men jag tror du har ditt svar på frågan där :) Ta hand om dig! Kram

Emelie

Svar: Jag hade verkligen fått träffa dig! Jag praktiserar på MQ varje torsdag och fredag, såg att ni hade varit inne och köpt en levis t-shirt där :)

Catrin

Min Älskling har också den högra Levi's T-shirten från Mq ;)

O l i v i a

Provade de där skorna för några dagar sedan. Jag har oftast storlek 36 men när jag provade dem så var skorna för stora. :( Passade de dig bra eller fanns de i storlek 35?

mia

Åh jag har också 35 och är så jäkla trött på skobutiker som inte tar hem så små skor! Känns inte så lockande att köpa skor med barbie på när man är 23 år... :)

ida

Förstår ditt problem, fast jag har tvärt om, alla billiga skokedjor har damskor upp till strl 41, å jag har 42 i skostrl, så vill man ha fina stövlar eller skor så ser dom bara klumpiga ut...

Lotten

Det ska öppna en skobutik i Göteborg med endast små storlekar 34-35.5 säljs även 34,5.

Tror den ska heta Nätta Fötter ska ligga på Korsgatan 4 och öppnar i september. Håll ögonen öppna!!