Drömvardagsrummet..


Som jag sagt till er tidigare så skulle jag så gärna vilja ha lila detaljer i vårt kommande vardagsrum.. Men så är jag tillsammans med en otroligt vrång grabb, som bestämt sig för att hata lila. Hoppas han ångrar sig när han får se detta kollage. Svart, lila och vitt är ju en sanslöst snygg kombination. En pläd, kuddar, matta och gardiner i lila vill jag ha - SKALL jag ha, haha.

Allt ovan kommer från EM.
23
Jannike

riktigt snyggt! älskar soffan - och resten med iofs. ville också ha lila, men likaså min pojk var helt emot så det fick bli limegrönt :)

SOFIA

lila-svart-vita gardiner finns det i olika mönster på dollar, riktigt snygga faktiskt, trots att dom är just därifrån. Jag & min pojkvän har de i vardagsrummet & köket, även våra grannar mittemot har de med. ;)

Anonym

och då kostar 2 längder 50 spänn. :D

vi har 2 hel svarta & 2 i färg, alltså 4 längder för 100 spänn, inte illa pinkat! :D

erica

sjukt snyggt du :) kramis!

caroline

Ser fint ut :)

Veronica

Tänk att jag fick min sambo att gå med på en lila hall :) det är så sjukt snyggt. Inte bara hallen, jag fick bestämma alla färgerna vi skulle ha på väggarna :) Men han tyckte det vart snyggt i alla fall :)

Veronica

Jag vet hur dom ska handskas vettu :P Jag är en mycket bestämd flicka :P

Victor brukar vara skeptisk till mina ideér och tycker jag är lite väl vågad, men när han ser resultatet blir han alltid positivt överaskad.

När flyttar ni?

Pernilla

Han kommer nog ge med sig efter ett tag, det har min karl gjort;)

Zarah Galore

Här hemma har vi det precis som "Veronica" beskriver, jag tar hem och rustar upp, sambon rynkar på näsan av mina idéer men blir alltid positivt överraskad över resultatet - numer har jag fria händer. ;)

Vi har lila sovrum och jag försöker även få in lite lila i vardagsrummet.. men inte så mycket, jag gillar det svart och grått där.. grått som i fårfällar osv. vi bor ju ändå på Gotland. ;)

Jenny Sellsve

Vet hur det är, jag försöker få min karl att inse att lila är snyggt i rätt kombination.^^

S

Ah, gud bilken lik smak vi har på inredning! Sådär ville jag också ha det för ca ett halvårs sedan när jag skulle bli sambo. Det blev tyvärr inte lila, svart vitt och grått slutade det på, men det blev fint det med :)

Jozzan

Hihi det där bordet har jag, skitfint :D och väldigt lätt att hålla det rent.

Catrin

svart och lila är en jäklihgt snygg kombination och den är ju inte allt för "tjejig" heller utan känns rent utav rätt så maskulin... snyggt!

Tage

Skitsnygga grejer!

sanda

Gud va fint! Alltihopa! Er lägenhet kommer bli såååååå snygg. Älskade hallen också. Mycket fina grejer!

Sandra

Skit snyggt. Det är en sjukt snygg combo som jag tycker att du borde satsa på att övertala din kille till! Men annars om han vägrar gå med på lila så skulle vinrött eller guld-beige varit snygga alternativ! :)

Jenny

snyggt! Ska ta och spana in tv-bänken, svårt att hitta nåt bra sånt tycker jag,

Amanda

Riktigt snyggt! Precis så skulle jag också vilja ha det!

Sabine

Sabine

Vad skönt att se att det inte bara är jag som är helt galen i lila just nu! Jag vill ha allt i lila! Min blogg är lila, jag köper lila kläder, gör lila smycken.. Vi kör på blått och svart i vardagsrummet dock, min sambo gillade inte tanken på lila gardiner, så jag får väl köpa lila sängkläder istället :P

Heyli

åh de där är verkligen snygg färgkombinationer!! kör själv svart-vitt-lila just nu och älskar de!

J o s e f i n

jätte fint! precis samma stil som jag har! :) dör för lila och svart ihop :P