F r e d a g

Hej vänner!

Förmiddagen har varit fullspäckad! Vi har varit iväg och kikat på trean, som tyvärr inte var någonting för oss. Man har ju ganska höga krav när man tackat ja till en nyrenoverad. Nog för att den inte är så exklusivt renoverad, men allting är fräscht och nytt. Tyvärr vägde inte trean upp det till hälften ens.. Hade dock varit roligt att får M&J som grannar, men så är det..

Efter att vi kikat på lägenheten drog vi iväg och lunchade med M&J, det blev en skinksallad för mig. Riktigt gott. När vi kom hem så hade internet muppat upp sig totalt, men efter ett antal suckar och varv runt huset samt ett telefonsamtal till datateknikern pappi så fick jag igång det.. Skönt, för annars hade jag gått upp i atomer av rastlöshet här just nu.

Polly har tvärdäckat i sängen som vanligt och Tyra springer runt med torrfoder-kulor och gräver ned dom lite var stans, för att sedan springa tillbaka runt och äta upp dom. Haha, sötvoven!
7
Sanna

Produktiv dag so far! :)

Ska bli spännande o se eran nya lägenhet sen!

Linda

Helt random, men har du hört att Forever21 letar lokaler i Sverige :D ?



Tänkte eftersom du älskar kläder osv kunde det vara en kul nyhet ^.^

Anonym

Fin blogg!



Hur är står det till? :D

Sarah

Synd att inte trean var något för er.

H

Förra kommentaren var ifrån mig :D

Linda

Svar: Jo, jag glädjetjooade högt när jag fick reda på det haha :D

hanna

hej, måste verkligen ge dig beröm för dina flät-videos. hittade dom igår och sen har man börjat öva på sig själv så idag kan man både utbakad och inbakad fläta :) blir superfint verkligen. så tack igen och trevlig helg!