Fylla i mina tatueringar?

Det senaste har jag verkligen varit sugen på att fylla i mina tatueringar. "Linda"-tatueringen har börjat bli lite tråkig och det är nästan så jag skulle vilja göra en ny över, eller på något sätt bygga ut den.. Är sugen på en tredje också, så jag varnar er alla som inte tatuerat er eller har planer på det - det är beroendeframkallande! Man vill göra fler mest hela tiden.

Vill ju dock inte att det blir för mycket på mig, har inte utseendet som klär i mycket tatueringar helt enkelt, men på vissa tjejer är det otroligt snyggt. Brudarna i LA ink exempelvis, sjukt snygga! Har inte råd att fylla i mina nu och heller inte råd att göra någon ny, men detta kommer ske så fort jag kan prioritera detta. Betalade 1600:- för gadden till vänster och ynka 400:- för gadden till höger.


Läs mer om tatueringarna här.
Där har jag skrivit om det gjorde ont o.s.v. så ni slipper fråga : )
19
Lomina

"Linda" tatueringen är ju jättefin! Men jag håller faktiskt med om att den skulle kunna bli riktigt snygg om den "byggs ut".. Ett lite mer vågat typsnitt kanske?:)

smula

riktigt fina tatueringar! har själv två st och ja håller me dig; det ÄR beroendeframkallende :)

LINDA

ja visst är det beroendeframkallande!

Fina tattoos!

Angelique

Åh, jag har börjat planera min 3:e. Det är verkligen beroendeframkallande.

ericaperzzon

Den vänstra var sjukt snygg! Ja beroendeframkallande är det, jag vill redan bygga på min:P Samma sak med löshår, man vill inte visa sig utan det om man väl börjat använda det:P



/E

Victoria

Har läst din blogg från och till ett tag men hade ingen aning om att du hade tatueringar! Verkligen skitsnygga båda två :)

Linda

Jag tycker Linda tatueringen ska va kvar :D Fast att du bygger på den ^^

Kanske understryker den med fina triballiknande saker som kommer upp i höjd med texten eller något...

Matilda från Sundsvall

Den till vänster var riktigt snygg. Har en tatuering jag med, men den gjorde jag i Thailand, så den vart ganska misslyckad. Haha!

Caroline Erlin

Linda-tatueringen är superfin

Maria

Hej sötnos.

Tycker om dina tatueringar, speciellt den stora.. Är de okej om man lånar mönstret o gör om den lite för mig själv? :)

Sitter i tatueringstankar nu, eller ja, har gjort de i tre fyra år nu. Och nu har ja börjat bestämma mig. Som du skrev förrut man ska verkligen tänka efter! :)



Ha de bra gumman!

Kramar

HannyMarie

Helt klart är det beroendeframkallande, jag har bara en men vill såå gärna göra fler!

Emmelie

Håller med dig till 100% när du säger att det är beroendeframkallande - jag har 2 och har planerat 2 till redan. Jag är rädd att det kommer att bli FÖR många tillslut, men jag älskar det.

Håller också med om att vissa tjejer passar superbra i mycket tatueringar, men jag tror inte att jag skulle våga tatuera en helarm tex. Tänk om man ångrar sig... Eller inte får jobb pga av det, man vet ju aldrig.

Som jag sagt förut tycker jag att dina 2 är fina, de passar dig. :)

Anonym

sabla fina. Har två själv och nu är jag sugen på nr3. =)

Jossan

Riktigt fina tatueringar! :D Funderar på att göra en tatuering med mitt namn vid höften, fast det dröjer ett tag tills jag blir 18 så hinner väl säkert ändra mig innan det ^^

dorion

det är tur jag har en kompis kille som är tatuerare. han gjorde mina leopardfläckar för bara 300kr. hur nice som helst.

kan dock ge dig ett råd: ska du fylla i så var noga med att du kollar bilder så tatueraren har gjort bra och många ifyllningsjobb innan!

när jag fyllde i mmin hello kitty så vart den helt förstörd. han gjorde nästan om den helt. snacka om att ha olika stilar...

och han var jätteduktig annars, men bara på nya tatueringar verkade det som.

Dixi

lol jag betalade 3000 för min

Tora

Hej, vart gjorde du dina tatueringar? Jag tänkte eftersom du är från Karlstad och jag gjorde min på skin deep där (en spindel på vaden). Jag håller med om att det är beroendeframkallande, jag har bara en än så länge men jag har jättemånga idéer på andra tatueringar jag vill ha.

denise

Jag gjorde min första för en vecka sen. Åkte dock på en infektion (väldigt vanligt) och fick order att inte smörja in o nu har d typ läkt :) den e så snygg o jag är verkligen nöjd! Som du säger. De är beroendeframkallande o ja kommer nog fortsätta på min såsmåningom

Sandra

Åh, 400 för tatueringen bakom nacken? alltså jag skulle tatuera in en text (5 ord) i typ samma textstorlek som dig, och det skulle kosta 1500:- jag ska dock boka om tiden så jag har råd, trodde att det skulle gå på 800!