Haleluja moment!

Hej kära vänner!
Gissa om denna dagen varit fullkomligt fantastisk? Jag börjar från början..

Vi fick nyckeln till lägenheten idag!! J slutade lite tidigare från jobbet och vi åkte förbi nya lyan och kikade lite. Redan då möttes vi av något som killade till i magen;

Våra namn på dörren redan!!

Vi kommer inte kunna flytta in helt i helgen, då det HSB skall tapetsera två väggar som var lite slitna o.s.v. Märken efter sängen bl.a. Detta görs på måndag. Kändes knasigt att komme in i en tom lägenhet och veta att det är vår.. Den kändes inte så jätte speciell utan möbler, inget lyxigt liksom. Det är en helt vanlig lägenhet, men vi skall göra det till vårt eget. Den är ju ljus och fräsh, men inget exklusivt kök o.s.v. Duger gott och väl som vårt första boende!

Efter att vi kikat in i lägenheten en stund, åkte vi iväg till J's mormor för att sedan åka vidare till Karlstad. Här har vi nu varit ett antal timmar, tillsammans med Jonas, Marina och Kela. Vi har drällt runt i mängder av butiker. Hämtade köksbordet och stolarna på Sommarlagret bl.a. Skall bli spännande att skruva ihop det samt ställa det på sin plats i köket.

For sedan vidare till MIO där vi spanade in ett soffbord, vi har näst intill bestämt oss för det. Kikade på några i glas också, men J var skeptisk till det, blir så satans kladdigt och sådär. Tror detta kommer bli kanonfint till vår soffa.


När vi sedan trallade runt på IKEA som vi begav oss till efteråt, fick vi ett samtal till J's telefon. Ett 054-nummer så han bad mig svara, eftersom att han trodde att det var till mig. Det var ialla fall ifrån EM-möbler och vet ni vad dom hade att berätta? Vår soffa är klar! 5 veckor efter beställning!! Det var en leveranstid på 6-8 veckor egentligen så nu slipper vi stå utan soffa ett par veckor som vi hade ställt in oss på. Kan man ha mer flyt? Samma dag som vi får lägenhetsnycklarna blir soffan leveransklar!

Med oss från IKEA fick vi lite smått och gott ialla fall. Vi är långt ifrån klara med all shopping till lägenheten, men snäppet närmare ialla fall. Byrån Ramberg som jag planerat köpa ett par veckor skall utgå, därför var den 100:- nedsatt - flyt eller flyt? Bestick och en lampa fick också åka med.
23
Ida

fan vad kul för er!! :D Så jävla roligt! Grattis ;) eller vad man säger!

Lifely.blogg.se

Va spännande att flytta!!Titta gärna in på min blogg, Lifely.blogg.se, där jag skriver om alltifrån mitt jobb som nyhetsankare till hur det är att ha distansförhållande med en av Sveriges bästa freestyle motor cross proffs! =)/CamillaLifely.blogg.se

Sandra

Gud va kul för er :D Hoppas ni kommer trivas bra. Linda, I have big problems. Tro inte jag är ensam om detta problem. Men så fort jag går utanför dörren såhär års blir mitt hår jätte elektiskt. Känner mig som en av bröderna fluff. Vaad kan man göra för att slippa detta? Ha du nån mirakel produkt att rekommendera? Din blogg är jätte bra, Keep it going!

Linda

Skönt att allt flyter på bra, inge kul att stå med en halvfärdig lya.

FUNDEBLOGGEN HAR INTERVJU MED ANTON KÖRBERG

Första gången som jag tittar in här och det ser jättefint ut!

Caroline Norling

Åh, underbart kul å flytta juh! :D

Tess

Hej lilly jag hoppas jag kan få låna din ruta här genom ett mindre reklam ärende jag vill berätta för alla vad som egentligen hände min dotter pressen förstorade upp det i mängder å de lät som dottern va halv död å så va inte fallet. media blåste upp allt läs gärna min version...

tack

Julia

2 såna där lampor har min mormor med, som nyss också flyttat. ;)

- | | Carro | | -

Åh, blir lika avis varje gång jag läser att du ska eller har flyttat :P Ska ni ha inflyttningsfest..är man bjuden, haha ;)Ha en bra helg Linda =)

Alshammar - Fashion Lifestyle

vad roligt :)

Erika

Åh, sp himla roligt! Måste kännas toppen!

Karin

Åh va roligt för er, äntligen liksom :)

Mia

Grattis till lägenheten! Ni kanske borde öppna en vinflaska eller nåt innan ni börjar skruva ihop möblerna, för dessa instruktioner och möbeldelar brukar fresta hårt på nerverna så det skadar inte att ha lite nervlugnande vin till hands. ;)

Thess

VA fint det kommer bli! :) Får komma och hälsa på nån gång!En sån lampa har jag med! :D Hade två men den ena gick i golvet! :(

michelle von walden

Va kul att ni fått nycklarna nu :)

Frida

Köp aldrig glasbord, värsta som finns. får putsa för jämnan. inget kul

Nathalie

Himlans tur ni har haft! Så kul med ny lägenhet. Jag och min sambo har bott ihop i två år och vi köper fortfarande nya saker och gör om.. Det tar ett tag och finna vad man vill ha och spara ihop men jag har inte tröttnat än. Lycka till :)

sandra

Såndan lampa från IKEA har jag och den är hur fin som hellst! :) Lycka till med den nya lägeheten!

Linn

En såndär lampa köpte jag också när vi flyttade in, tyvärr åkte den i backen på inflyttningsfesten :c haha!

Emma NL

Gud va roligt! :D Nu tar det fart på riktigt! Lycka till i nya lägenheten. :)

stina

Var rädd om kvittot på köksstolarna + bordet. Våra sprack sönder helt totalt och gick inte att sitta på efter några månader.

Angelica

EM Möbler är bra. Där jobbar min karl ;) Fast i Sundsvall då.

Sanna

Lite väl blandade stilar på möblerna kanske, men sä länge du tycker att det är fint så blir det nog bra! :)