Hur får man 10 poäng?


Gratisgenerationen
: Tillskillnad mot de flesta andra gratissajter samlar man här istället poäng för att sedan växla in mot dyra prylar. Du somlar poäng genom erbjudanden (de flesta gratis) samt även värvningar. Du väljer själv om du vill komma upp i höga poäng snabbare (då kan du använda betalerbjudandena) eller att de tar lite längre tid men inte kostar ett öre.

Tävlingar: Då och då kommer det upp exklusiva tävlingar på denna sajt. Förra tävlingen vann faktiskt jag förstapris i och det var ett XBOX360, guitar hero 3 samt 2 andra spel.

Inväxlingsprylar:
Presentkort på MQ, Presentkort på KICKS, Nintendo DS, Canon-kamera, ACER-laptop, PSP, Playstation 2, Playstation 3, XBOX360, Platt-TV, IPOD Touch, Mobil, biobiljetter m.m.

Vill du registrera dig på Gratisgenerationen?
Klicka här och registrera dig kostnadsfritt.

Vill du läsa om andra gratissidor och tips?
[Klicka här]

Fått mängder av frågor hur man samlar sina första 10p på denna gratisgenerationen. Detta kan du göra helt gratis genom att utnyttja en "prova på"-månad hos Lovefilm. Detta är jätte smidigt och kostar ingenting, inga fraktkostnader eller liknande alltså. Det positiva med gratisgen är att du bara behöver värva några få vänner, för att kunna välja första prylen.

Allt du behöver göra är att registrera dig hos gratisgen (det gör du genom en länk ovan), sedan loggar du in och klickar dig vidare från gratisgen till lovefilm genom "tjäna poäng"-kategorin. Där får du en gratis provmånad automatiskt när du registrerar dig och får därför välja 2 filmer att låna första månaden. Det enda ansvaret du har är att skicka tillbaka filmerna (returförpackning får du med, porto betalt) och sedan avsluta eller "frysa" ditt lovefilm-konto innan provmånaden är slut. Detta är superenkelt och görs via en länk på ditt lovefilm-konto. Jag gjorde detta själv för ett par månader sedan, så jag vet att det fungerar. Lycka till!
5
Cicci

snälla, ge mig tips på din bästa mirakelkur! måste bli frisk nu.

We All Love Fashion

Har inte vågat testa hyra-film grejen för det verkar så krångligt, men kanske är värt att testa då! :)

Johanna

tycker de är så svårt att värva nya vänner....

Anonym

Alltså du skriver typ BARA om alla gratissidor. VI VET !!! Du har skrivit det så jävla ofta, din blogg är inte personlig utan det är som att gå in på en reklamsida!!

Lily [ L i n d a . B l o m ]















Anonym: Jag tycker att du skall kika tillbaka om du tycker att jag "BARA" skriver om gratissajter". Och nej, jag vill inte vara lika personlig längre som jag har varit. Jag vill inte att alla skall läsa vad som händer i mitt liv. Innan skrev jag bara för mig och mina nära, det för jag inte längre.