Lättar mitt hjärta..

Hej vänner!

Jag har mått ganska kasst den senaste tiden, av flera anledningar. Till och från givetvis, men ändå känt ett tryck för bröstet mest hela tiden. Det har varit otroligt mycket jobbigt blandat med otroligt mycket roligt. Roligt som givetvis kommer med lite ångest. Flytten exempelvis! Det finns inget mer jag ser fram emot så mycket som den just nu, men samtidigt blir man otroligt nervös.. Många tankar som flyger runt i huvudet - det är ju ett otroligt stort steg att flytta från tryggheten hos mamma och pappa, till att ta klivet in i vuxenlivet och klara allting själv. Inte helt själv såklart, min underbara J är ju med.

Idag har han och jag haft ett otroligt givande samtal för övrigt.. Vi har kommit ifrån varandra lite mycket den senaste tiden. Även om vi umgås, så tillbringar vi inte tiden med varandra. Vi tillbringar tiden med våra respektive datorer.. Datorerna tar alldeles för mycket tid ifrån den tid vi hade kunnat göra något mysigt. En härlig middag, bio eller liknande.. Men vi har lovat varandra att skärpa oss - båda två! Vi är viktigare för varandra än vad våra datorer, WoW och bloggen är, även om det är stora intressen för oss. Dessutom jobbar J otroligt mycket, så när han äntligen är hemma, kanske inte datorerna borde prioriteras först.. Bloggen kommer alltså inte få lika mycket tid från och med nu. Kanske är det bra? Kanske blir inläggen bättre? Kanske är det dåligt? Kanske slutar jag helt.. Det visar sig allt eftersom..

Sedan har jag "förlorat" en vän också.. Inte förlorat kanske, snarare gett upp eller.. tvingats gett upp. Besvikelsen blev otroligt stor för ett par veckor sedan. Hon chockade mig verkligen när hon behandlade mig som skit rent ut sagt. En tjej som jag vuxit upp med, en tjej som jag styltat runt med ända sedan blöjåldern. Hon har flyttat ifrån Karlstad vilket gör att vi inte ses och hörs speciellt ofta.. Jag blev mållös och har faktiskt inte smält det riktigt ännu.. Ilska sorg och bevikelse virvlar runt i kroppen på mig.. Men jag sade till henne; "Bara för att man skaffat nya vänner, behöver man inte behandla de äldre som skit"

27
rebecca

Synd att det blir så med vänner.

Lomina

Usch vad jag känner igen mig i din situation! Hoppas verkligen att allt blir bra! Se BARA positivt på flytten! Det är så himla skönt att få bo i nåt eget! Du kommer se sen att allt känns mycket lättare!

bitte

ush tråkigt att förelora vänner. Förlorade min bästa vän på grund av att hon var precis dumm i huvet. Man blir så arg och besviken på dom

Therese

Tråkigt när det blir så där, men du ska se att det blir bättre snart! Stor Kram

Elina

Jag känner verkligen igen mig i hela ditt inlägg. Jag och min kille är också ofta tillsammans, men vi umgås inte. Jag pluggar medan han sitter vid datorn å så... det är svårt att komma ur det, men bra att ni har pratat om det och ska ta mer tid till varandra! Flytten förstår jag är läskig, men efter den kanske ni har mer tid att riktigt umgås.



Jag "förlorade" också en vän jag haft väldigt länge, vissa förändras och blir omogna istället... man kan bara hoppas att de mognar och att man kan börja umgås igen. Det finns tyvärr inte mycket mer man kan göra än att berätta hur man känner.



Lycka till och hoppas du känner dig bättre snart!

Anonym

haha ännu en sk vän som tröttnat på dig. jag är verkligen inte förvånad. stackars lilla trista linda, snart har du inga vänner kvar alls. sköka

Jenny

HEJ! Gud kanske ska köpa en då! Har du ingen bild på dom när dom har på sig dom? Min lilla tös ä ju oxå liten. Kram!

ericaperzzon

Datorerna tar lätt över ens liv lite för mycket ibland. Men eftersom ni båda har upptäckt problemet så går det ju att lösa:)

Tråkigt när vännerna förändras sådär och blir omogen fastän man blivit äldre. De är ju ändå de som förlorar på det i grund och botten.

Hoppas allt löser sig:)



/E

Pernilla

Tyvärr är både det med förhållandet och vännerna- något som händer alltför ofta. Det positiva- du och J insåg att ni tog varandra för givet, och har nu möjligheten att ändra på det. Och din vän- du vet säkert lika bra som mig, att de som behandlar en på det viset förtjänar inte ens vänskap hursomhelst. Stå på dig!

Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton]

Detdär med datorerna känner jag igen. Är så jävla tragiskt att man väljer att sittvid en dator istället för att mysa med varandra! Ursh för dessa dumburkar.. :P

Lisa

Jag och min pojkvän tillbringar väldigt mycket tid framför datorerna; han spelar WoW och jag bloggar och kollar runder, jag spelar själv ibland, både Sims 2 :D och WoW tillsammans med honom, det är vårt gemensamma intresse men samtidigt är det viktigt med fysiskt kontakt, att man spenderar tid tillsammans på annat sätt. Vi har inte råd att gå på bio och göra såna saker eftersom att jag inte har jobb än men bara att kolla på en film eller laga god middag - det är ett lyft! Se till att få bukt på det direkt så att ni inte låter det rinna ut i sanden för det är jobbigt att ta sig tillbaka.



Angående vännen.. Jag flyttade när jag var 16 och den här kompisen typ hatade mig för det och slutade mer eller mindre snacka med mig. Vi pratar idag men det är annorlunda men jag ger henne hela tiden chanser, varför vet jag inte. Man ska stå med varann i vått och torrt om man verkligen är riktiga vänner! Sen växer man ifrån varandra också men snacka skit sådär.. Onödigt, omoget. Släpp henne och gå vidare hur svårt det än är :)



Lycka till!

Sanna

Jag tycker det är bra att ni pratat ut om det. Det brukar jag och min sambo få göra någon gång varannan månad, men det är bättre att ge varandra mer tid än att gå och irritera sig på att man inte får mer tid gratis!

Sandra | jiggly

såg att en anonym idiot som kommenterade tidigare. - Get a life.



Sånt är livet, men man hittar nya vänner också :) kram.

Josiee

tråkigt när det blir så :(

Angel

Det där med varsin dator har jag märkt ni gör ofta,och jag och sambo sen 4 år gjorde precis likadant och d blev problem men nu har vi skärpt oss och jag bloggar när jag är ensam och sen ger honom all min tid.

Jozzan

Till anonym: Alltså herregud, Linda skriver i samma inlägg att hon inte mått så bra den senaste tiden, varför då hålla på o trycka ner henne? Och hur fan kan man kalla en annan människa för Sköka? Väx upp för i helvete och jävligt larvigt att inte våga stå för vem du är. Usch för nedtryckare som dig. Avundssjukan lyser igenom hörru!



Till Linda: Hoppas du mår bättre snart tjejen och att allt löser sig för dig! Styrkekramar!

Malin

Tråkigt att det blir sådär med vänner. Hoppas det ordnar sig. Ha det bra!

bitte

Ursäkta du som skrev att hon är trist. Hur är du själv då? Om du inte ens vågar visa vem du är

Emma

Tråkigt att se sådana kommentarer som den här ovan. Självklart förlorar man vänner under sin livstid, kan bero på många saker. Vad berodde det på denna gången för dig?! du skriver inte vad som hände.

Vill ha lite mer hårtips för trötta vinterhår som blir elektriskt så fort man ska borsta det! :)

Kram Emma

Sandra

Tråkigt, men det blir nog bra! Ha en underbar dag i alla fall:) Kram

- anna a

Falska vänner klarar man sej utan, även om det är svårt att inse det.

Malin

Fina bilder! :)

Caroline Erlin

Jättemodigt att våga skriva sina känslor såhär på bloggen. tummen upp!

fanny

skickar en kram till dig tjejen!

Denise

Jag kan verkligen relatera till vad du går igenom för jag har varit i exakt samma situation.. eller allt det har hänt nyligen. Jag förlorade min bästa vän, och jag trodde aldrig att han skulle göra något sådant mot mig..



dessutom känner jag igen mig i det att du och din pojkvän sitter mycket vid datorn när vi istället kan vara med varandra, det har varit exakt samma sak med mig och min Jocke.. men det är bättre nu, sen vi pratade om det!

SHORTY

oj hoppas allt löser sig! har också förlorat en jättenära vän till mig, tvingats förlora som du också gjort. Jag kan inte än idag, ca 4 år efter, glömma det vi hade. Det är svårt. vi var som syskon!.



Men du förtjänar bättre! kram på dig

Emma NL

Jag tycker det är jättebra att ni ska spendera mer tid med varandra. Riktig kvalitetstid. Även om jag älskar din blogg men livet om kring är ju mycket viktigare. :) Som sina nära och kära! Ta hand om dig! Kram.