Med risk för att göra mig själv besviken..


Jag är nog otroligt dum mot mig själv nu, som sitter och väljer ut diverse prylar till arbetsrummet. Det är ju inte ens säkert att vi tar trean och mina planeringar går då ikras. Men drömma får man ju, eller hur? Någon gång kommer jag ju få ett arbetsrum.. Förvaringslådor liknande de ovan vill jag ha! Från Lagerhaus.


Hylla som jag kan ha som "lagerhylla" till alla produkter, men som även rymmer pärmar, böcker, förvaringslådor och liknande. Hyllan ovan har jag gillat i åratal, men det har inte funnits plats i mitt rum, nu kanske kanske...


Borden ovan har vi redan. Jag äger ett vitt och J äger ett svart. Kan ju vara lite kul att bygga våra egna hörnor i rummet med olika färg. Modellerna är ju samma, så då tror jag att det kan vara lite roligt med olika färger. Om inte annat så får J vara så snäll och byta ut sitt svarta mot ett vitt ; )
11
Zarah Galore

Och jag drömmer om en sån där förvaringshylla i min framtida walk in closet, FULL med skor och väskor - som en butik. ;D

Har uppfattat din kommentar.

G I L R A E N

Uuueeh, sådana där lagerhyller är så JÄVLA tunga och omöjliga att plocka isär utan att ha isönder dem när man ska flytta sen. uscha. Vi hade en, tog med den i en flytt och sen åkte den till tippen. 80 kg orkade vi inte släpa på mer... Fast dom är snygga <3

Ellen

Ikea är bra, haha :D



http://www.ellenlovisa.blogg.se

http://www.ellenlovisa.blogg.se

Marica Rödebäck ~~

Jag tänkte väl det.

Var på ett sådant party i höstas och nu kan inte säljaren sluta höra av sig. Till mig har hon ringt två ggr sedan i höstas och vill att jag skall ha party och köpa fler saker.



Värdinnan till partyt har fått samtal 10 ggr som hon besvarat (några som hon missat/struntat i) och varje gång frågar säljaren om hon vill ha nya produkter. Men en aleoveraprodukt från forever tar inte slut på mindre än en vecka.



Det är bra produkter men aldrig att jag (eller värdinnan) skulle kontakta denna säljaren för mer saker. Man blir trött på att hon bara ringer och tjatar hela tiden. Hon har ringt runt till alla gäster hon haft, utöver värdinnorna.



Tänkte bara så du inte blir / gör på samma sätt, för det ger en bara dåligt rykte ;) Säljer du bara genom bloggen eller är du ute på partyn med?

Anna - Sanningen om Amerika

Klart att man ska få drömma :)! Vad vore livet utan drömmar?

Wraith

Längtar så oerhört till dagen jag flyttar ihop med en kille! Egen lägenhet. Vilken dröm.

Sanna

Ah sweet! Kan jag få beställa ett sådant läppbalsam då :) Om det ej var mer än 20 kronor frakt :)



I så fall är min adress:



Sanna Fors

Södra Gröngatan 34, 1tr

831 35 Östersund



(Vore glad om du ej godkände denna kommentaren så jag slipper otrevligt intrång!)



PS: Slipper gärna granbarrsdoft om vi säger så ;) :DS



Kramar på dig tjejen!

hanna

det skulle bli snyggt, du har skön stil!

denise

De skulle nog bli snyggt :) jag har de vita skrivbordet i mitt rum!

Cimen

Vart är databorden köpta! Behöver en sådan :)



Tacksam för svar.

Rebecca

Om det är hyllan Expeidit så får du fullt upp med att sätta ihop den. Vi var två och skulla sätta ihop den och det tog närmare en timma. Men galet vad snyggt det blev!