Mys-Linda!


Nu har jag ägnat ett antal timmar till vikande och fyllande av flyttkartonger..
Jag kände nyss att det fick vara slut med just det för dagen dock, ryggvärken och tröttheten tog över. Hela byrån är ialla fall tömd och jag har fyllt hela 6 kartonger med kläder, samt rensat en hel del. Funderar på att lägga ut helt nya jeans med lappar kvar och lite andra roliga ting på tradera. Intresse? Har ju dessutom ett antal par som jag inte längre kan ha.. Det är en av nackdelarna med viktnedgång måste jag säga.. Dom kanske också vore något att sälja.

För övrigt så har jag haft en riktigt soft klädsel idag. Långt linne, med en kortärmad tröja över. Passade även på att inviga mina Jeans-tights-liknande brallor från VILA (köpta på Nelly). Otroligt nöjd med dom måste jag säga! Färgen och modellen är helt perfekt. Saknandet av bakfickor gör mig ingenting, då jag bär dom som alla andra bär de stentvättade Gina-tightsen. Är dessutom helt osminkad idag, som vanligt! Skönt att man kan gnugga sina trötta små blå, utan att tänka på att man kan "klassa ut smiiinkeeet" : ) Hihi.
10
Victoria

Hoppas det går fortsatt bra med packningen! Har också varit sugen på de där jeansen ett tag. Hur är de i tyget? Som vanliga jeans eller lite tunnare? :)

Ellen

Snygga brallor :)



http://www.ellenlovisa.blogg.se

Jessica

Hej Lily! Jag har väldigt tjockt och mellan långt hår. Mitt hår är självlockigt (blir inte riktigt korkskruvslockar men inte långt ifrån!) och har väldigt mycket volym vilket jag hatar. Det får mig att känna mig som en pudel. Jag plattar mitt hår varje dag, och kan verkligen inte tänka mig att sluta med det. Mitt hår har nu blivit hemskt torrt och slitet och även fast jag nyss klippte det en bra bit så är det slitet och tråkigt. Jag använder inpackningar och bra shampoo och balsam, men jag har inte hur mycket pengar som helst att lägga ut på sådana saker. Dessutom, när jag plattar håret så blir det aldrig helt rakt. Dessutom lockar det sig nästan direkt igen. Hur ska jag göra för att få det att bli helt rakt och platt? Och vad ska jag göra för att få det mindre slitet då jag verkligen inte vill sluta platta det?

Mitt hår är mellanbrunt och nu när det blivit torrt och slitet så ser färgen jätte tråkig ut, men jag tror inte att mitt skadade hår klarar av en färgning. Hjälp, vad ska jag göra?



Tack på förhand! / Jessica <3

joanna

kasta ut kläderna bara! :) de är alltid kul om man hittar något man kan ha, och vem vet du kanske tjänar en krona eller två:)

Sanna

Jättefina byxor men framförallt; gud vad söt du vart där!

m

hej! jag läste här om viktnedgången. var den medveten, alltså ville du gå ner i vikt? hur gick du tillväga i så fall, och hur mycket gick du ner?

Tobias

Åh mysigt det ser ut =)

Anonym

har utmananat dig på min blogg

wwww.enlitentax.blogg.se

vore kul om du ville svara på de :)

Emelie

Besök gärna min blogg http://catturagiorno.blogg.se =)

nettan

Hej Linda!
Helt ärligt kära du; Vart fan tog år 2012 vägen? jag menar, hur tänkte du när du skrev " kategori upplevelser 2012"? och sen en blank sida.
Antingen är du född blond eller hade du bar ett j...a taskigt år. Hoppas 2013 blir ett bättre år för dig

Svar: Väldigt nödvändig kommentar : )
Linda Blom