Ny tävling lanserad!



Gratismode: Den sida som det är absolut lättast att samla poäng på. Relativt nystartad, men ändå otroligt givande. Lättnavigerad, mängder av möjligheter till lättförtjänta poäng samt en kanonbra tävling. Precis som på de flesta gratissidor samlar du poäng genom värvningar, klick, erbjudanden o.s.v.

Tävlingar: En vinnare får välja bland XBOX 360 + Guitar Hero 3, Nintendo Wii, 24" LCD-skärm (till datorn) ,ASUS Eee PC 901 (miniPC), En annan får 500:- i presentkort, En tredje vinnare får 10 trisslotter och en fjärde 200poäng.

Inväxlingsstället: Presentkorttorget [se alla deras 60-tal butiker här] [summor: 300:-, 500:- 1000:-], Nelly[summor: 300:- -1000:-], Biobiljetter, Trisslotter.

Vill du registrera dig på Gratismode?
Klicka här så får du 50 startpoäng poäng av mig.

Vill du läsa om andra gratissidor och tips?
[Klicka här]
5
emina

JAG DRAR IGÅNG EN FRÅGESTUND PÅ MIN BLOGG JUST NU! STÄNGER IMORGON RUNT 18.00 =) NI FÅR FRÅGA PRECIS VAD NI VILL =) HOPPAS NI ÄR MED, SKULLE BETYDD OTROLIGT MKT!



www.eminahalilovic.blogg.se

www.eminahalilovic.blogg.se

www.eminahalilovic.blogg.se

www.eminahalilovic.blogg.se

www.eminahalilovic.blogg.se

Anna

Hej Lily!



Jag har en hårfråga!



Jag är mörkblond, en 6a ungefär, lite åt det kalla hållet. Jag vill dock vara ljus guldblond. Kan jag ljusarefärga med en silverblond för att få det resultatet? Jag vill inte bli för orange heller...Tack!!=) Älskar din blogg btw!!

Olivia Hagelin

Vad smart =) kram http://oliviaa-oliviaa.blogspot.com/

Lina

Hej, har en liten fråga till dig. När jag var liten så hade min farbror en tjej som brukade göra något som kallades för "fiskbensfläta". Är det något som du kan göra och i så fall skulle du kunna lägga upp en beskrivning på den någon gång då?





Michaela

vilket underbart hår du har!