Säljes: Vit och svart rosettklänning!


Min fina partypingla Agnes säljer denna underbara VITA rosettklänning som blivit så eftertraktad! Den hon säljer är i storlek XS/S så om ni vill få chansen att köpa en, trots att den är slutsåld på Nelly, kan ni klicka er in och maila henne här, hon säljer den för 420:-.  Jag har som ni vet en likadan och de är underbara!

S Å L D !

Och jag, klump Maja, insåg att jag beställt fel storlek på min svarta rosettklänning när den kom igår. Därför beställde jag en ny i XS/S och här står jag med två rosettklänningar.  Innan jag skickar tillbaka den tänkte jag därför höra med er läsare om någon var intresserad av att köpa den? Den som är tillsalu är i storlek S/M och jag säljer den för 349:- (inkl. frakt) Intresserad? Maila: Kontakta_Linda@hotmail.com

S Å L D !
10
agnelicious

Danke sötis.. :)

Överdriv inte snygging haha, så stor är du inte..

Gillar den verkligen, vill egentligen ha kvar den bara för att titta på den ;) Men dom pengarna får läggas på en ny istället..

Kram

Rebecca

Det var du som skrev på stinelees blogg va? :) Du skrev att du var utbildad frisör men arbetade inte som det, vad arbetar du som då om inte frisör när du endå är utbildad till det? :) kram

* Linda me Cazandra *

Va fina klänningar.

Undrar om du har något tips på en sida me snygga plånböcker? Mvh Linda

Erika

Dem är så fina!

Emelie

Jätte fina klänningar! :)

Linn

Riktigt fina klänningar!

Emelie

den vita är extremt söt!

Pernilla

Verkligen synd att jag inte hann läsa detta inlägg innan jag lade en beställning men nu har ordern gått igenom :( Men du lär ju få den sålt ändå, supernice är den!

malin

vars köpte du den?

sanne

Hejsan! Minns du vem som köpte den svarta rosettklänningen av dig? Är intresserad av att köpa den av den personen i så fall.. vill verkligen ha den klänningen men den finns ingenstans längre!