T i s d a g

Hej vänner!

Hur mår ni idag? Jag lyckades somna tillslut inatt, Tyra har varit riktigt riktigt jobbig. Gnällt bara för att vara jävlig liksom.. Gick ut flera gånger och inte var hos kiss eller bajs-nödig, gav henne mat, inte var hon hungrig, vatten - inte heller törstig. Jag gjorde allting man kan tänka sig - i timmar. Jisses så irriterad jag var. Dessutom så känner jag igen Tyra och Pollys gnäll, då dom låter olika beroende på vad det är. Precis som mammor som lär sig vad sina barn menar när dom skriker och gråter. Vaknade typ 2-3 timmar efter att jag äntligen somnat, då plutt kröp ned i sängen efter ett nattskift, men förutom det har jag sovit riktigt bra, haha.


Idag skall jag knalla iväg och posta ett paket. Har fått min första beställning på drycker som skall skickas. Alla andra jag sålt har varit i min närhet. Har skickat en concealer ett par läppbalsam och liknande innan, men nu blir det alltså första Aloe Vera gelen (tranbär/äpple-smak). För övrigt så har alla hört av sig och varit superglada för snabb leverans och bra produkter, jätte kul! Denna som köpt drycken hade läst att Petra, Shecity dricker och älskar Aloe Veran, den är otrolig.

11
Therese

Låter som min hund, Ella. Hon är riktig på rethumör idag. Ska ut hela tiden, men inte för att göra ifrån sig och maten får jag göra till lek för annars äter hon inte. Men, men. Nu ligger hon äntligen och sover i alla fall.

Inget Namn

de låter ju bra :) hihihi hoppas du själv mår bra

Sarah

Låter som en jobbig natt. Min hund kan också vara sådär men då brukar det vara ett teken på att hon gått ut för lite.

sara

Jobbigt när man inte kan/får sova på natten.

Ha en bra dag!

Emelie

Ny gratissida! Det borde vara något för dig =) http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=138

Sara~Candis

Sv. Heheheh tack så mycket :D och ändå så tränar jag inte ett dugg och äter en massa skit hehe.

Johanna

Hej Linda!



Jag har en fråga till dej. Hur publicerar men "boxen" från kommentatorsspråret? Har sett att du publicerat det några gånger och jag får inte till det.



Tack på förhand

erica

vad roligt att det går så bra för dig (: kramis!

Sandra

Jag skulle inte ta mig upp mitt på natten om jag hade en hund som ville ut. Knappt så att jag tar mig till toan om jag är kissnödig. Så jag ska aldrig skaffa hund.

Anonym

Http://gossipbloggen.blogg.se <- ny skvaller blogg. Läs skvaller om era favorit bloggare!

Lilla My

Det är därför man inte ska köpa en chihuahua!