Trött med glad!

Hej vänner!

Hemkomna från Örebro för ca. en timme sedan. Hjälp vad dom bygger om inne på Marieberg då.. Kommer bli kanonsnyggt när det är klart, men nu var jag och J som två yra hönor där inne. Vissa delar kände man ju igen men mycket var nytt också. Ett år sedan vi var där sist. Många köpcentrum som byggs om och liknande, se bara på Duvanhuset i Karlstad, vilken förbättring det är! MittiCity och Bergvik är ju också fräscha. Lite shopping blev det dessutom.

Gick ett varv inne på IKEA i Örebro också, fastnade dock vid restaurangen. Båda var så hungriga så vi höll på att avlida. Köttbullar, sås, potatis och lingonsylt - mumma!

Just nu sitter jag och räknar mitt lager av varor lite. Har nämligen två beställningar till idag, så nu är alla dunkar slut, likaså tandkrämerna. Finns dock två läppbalsam kvar, heat lotion, gelly samt propolis. Får göra ett litet inlägg sedan, för nästa vecka eller veckan därpå måste jag göra en beställning till och då vill jag ju fråga om någon av er är intresserad.
4
Ellen

Har också ätit köttbullar idag. 2 ggr faktiskt, haha : )



http://www.ellenlovisa.blogg.se

http://www.ellenlovisa.blogg.se

My

Snygg design :)

Lovise

Vad gott med Ikea mat. Var jättelänge sen jag åt där.



Vad roligt(!) att det går bra för dig och din idé! :) Hoppas att det fortsätter att gå så bra för dig som det går nu.

Pernilla S

En hårfråga :P



Om man äter mycket omega 3 kan man få fettigt hår lättare då? Lite nyfiken eftersom att jag lätt får det och jag äter mycket fisk, hörde att en som äter omega 3 tabletter också har upplevt att hon fått fettigare hår.