Vännerna går först!

Hej vänner!

Haha, nu har jag suttit och skrivit ett hårspecial-inlägg på Stina's blogg. Stackarn har fortfarande inte fått igång internet, så hon bad mig göra en hårspecial till hennes läsare så länge. Förstår henne, kan ju inte vara roligt att låta en kär sak som ens blogg, med 20.000 läsare bara stå och damma liksom.. Så jag gjorde mitt bästa! Men hjälp vad knasigt det känna att skriva när det är (förhoppningsvis) så många som läser!! Extremt roligt och pirrigt faktiskt. Får nästan lite prestationsångest faktiskt, man vill ju inte gästblogga en massa skit, det skall ju vara något som är värt att läsas i en av Sveriges största bloggar.

Men ni kan ju klicka er in på Stina's blogg och läsa inlägget om ni vill? Om ni inte redan läser bloggen vill säga : )

Jag är för övrigt skit pigg! NATTUGGLA! J är inne hos min lillebror och kikar på film, jag konstaterade dock (efter 5 minuter) att den var dålig. Om jag skall vara ärlig så var det nog mer så att jag inte hade någon ro i kroppen för att ligga stilla och se på film ; ) Är någon av er vakna kanske?
19
Josefin | Shadyblonde

japp jag är också vaken :) haha..inte bra.. men man får vara glad att det är helg imorn iaf. då behöver man inte må lika dåligt över att vara uppe sent ;)

EN TJEJ I STORSTAN - illustration & foto ..

Jag är vaken ! ;)



/ En tjej i storstan

jemma

Hej,kan passa på att fråga en sak angående färga hår, har färgat håret, men längre upp är det ljusbrunt och längre ner mörkare..blir juh så då det är färgat ner och utväxten blir såklart ljusare men nu till min fråga..hur gör jag för att få håret lite lite ljusar nerifrån..många säger att man jag tar blondering för att ljusa upp det så kommer det se rött ut..? hur gör man annrs då? maila mig gärna, hade uppskattat det..;) mvh/jem



jemjem85@hotmail.com

jennifer

Halv 4, jag är vaken! ;) Haha.

Dina videosar om hur man gjorde inbakad/utbakad fläta var jättebra! :D Det såg inte så svårt ut, men gud vad snyggt det vart.

Lisa

Det blev ett väldigt bra inlägg må jag säga, följer både din och Stinas blogg! :)



Jag brukar se 10-15 minuter på en film, och är den inte bra i de minutrarna så suger filmen stort... Oftast har man ju rätt. ^^





http://lisastein.blogg.se/

Anonym

fin din fläta blev... super bra videoklipp.

Emma

Tyckte du gjorde ett jätte brainlägg hos Stina :)

tack för tipsen med färgning :)

Kram

maia

Vad kul, ska genast läsa;)

Rebecca

kan man bli blond även fast man har mörka ögonbryn? eller är det bara fult?

bitte

Läste det kul skrivet

jenn

hej!

jag undrar om du vet om det finns någon sorts hårfärg mot sånna som är allergiska?

har färgat mitt hår mörkbrunt regelbundet nu i cirka 5 år, och har alltid användt mig av samma färg.. men i höstas så framkallade det en reaktion hos mig och det började klia och hårbotten blev jätteröd. har även gjort färgtester med färg från frisören, men de kan jag inte heller använda.

så är det så om du vet någon färg som man kan använda om man är allergisk, skriv gärna till min mejl :) tack!

Jenny.

Jag följer båda era bloggar, nästan slaviskt. ler Hos mig kan man nu vinna ett nagellack om man har lust !! Hopaps du får en trevlig helg !! //Jenny.

Mjke

Vad snällt av dig att hjälpa Stina! Det är vänskap det!



Hoppas du får en kanondag!

annie

väldigt bra inlägg! till o med jag lärde mej något, som jag har försökt mej på dessa flätor! tack :)

Bastardo

Du har ju massor med läsare du med!! du borde vara van tjejen, ;) bra jobbat!



SENASTE CHOCKEN FRÅN LINDA ROSING!! HELT OTROLIGT!! LÄS HÄR: http://bastardo.blogg.se



Stina

Vilka bra klipp på hur man gör flätor själv. Det är ju inte så svårt som man kan tro. Jag har långt hår och gör knappt aldrig något med det men ska försöka börja med lite mer flätor för det är så fint :) Med hur många läsare steg din blogg nu? :P Jag stannar här!

Stina

Paff jag blev när du svarade, haha! Det är ju inte så vanligt om man har en större blogg. Mitt hår blir fett snabbt, bara efter 1 ½ dag, vad rekommenderar du för schampoo som får det att hålla flera dagar?

Veronica

hej jag har en fråga till dej, jag har testat en plattång som kommer ifrån märket ghd som jag tyckte var skit bra. funderar på att köpa den!

jag undrar om du vet billigaste stället man kan få tag på den webbshop eller dylikt!

kram veronica

Bea

Super bra skrivit i hennes blogg :)