"Bakismat"?

Hej vänner!

Trots att denna helgen varit otroligt nöjd, blev jag sugen på pizza idag. J ligger och sover som en stock och jag är superhungrig. Han orkade inte följa med till affären och jag hade ingen lust att gå själv. Lite lat sådär.. Därför fick det bli pizza idag. Så här sitter jag och väntar på att pizzabudet skall plinga på dörren.. Det är faktiskt en sak som är bra för oss latmatskar här i Storfors - dom kör ut maten, även om det bara är en rätt. I Karlstad måste man beställa minst två rätter för att kunna utnyttja utkörningen.

Och angående denna disskution om hurvida jag kopierar Kissie eller ej, jag tänker inte försöka bevisa någonting. Jag vet vad jag gjort och inte gjort och om ni vill ha bevis på det, kan själva klicka er bak i min blogg.
10
bitte

mumms med pizza här i skara har vi ingen hemkörning=(

Victoria

Finns ingen hemkörning här heller.. :(



Btw, du finns med på kissies dissar lista. O_o

Anonym

Linda! Kolla din mail :o

Bella

Själv åt jag 2 semlor idag.:)

Har ätit semlor nästan varje dag snart. haha

Anonym

Hej!

Kan du inte ha "flätteknik" om hur man gör luggen?

Tack! :D

Erica

Haha, Ja storfors det är grejer det. Det är definitivt inte större. Men nog sjutton har dom godare pizzor i Storfors än i Kristinehamn. Tur det inte är mer än nån mil =)



Det är så skönt att gå in och läsa din blogg. En jordnära blogg som handlar om sånt man själv kan relatera till =) Många plus poäng för det.



T.ex storfors pizza. Haha. men det är ju förtillfället bara ett lite roligt sammanträffande =)

Elin

Ni har tur ni...vi har en pizzeria där jag bor som har öppet 6 timmar i veckan, 3 fredag och 3 söndag, och kör inte ut XD

guzmania.blogg.se

Stå på dig ang. copygrejen, det är ju du som har rätt. Hon vill bara ha uppmärksamhet.

Emely

Jag gick av en slump in på Kissies blogg och såg vad hon hade skrivit, och började aaaasgarva helt ärligt !! Jag visste redan då vad hon var ute efter, den bruden är som hon är och hon kommer aldrig sluta.. Men jag tror dem flesta börjar förstå det också :) Att hon ens orkar, jag kan inte annat än skratta åt henne! Det sorgliga är att hon inte fattar själv hur korkad hon gör sig!



Ta hand om dig! Kram

Denise

haha jag började bara garva åt Kissie, störtskönt att hon ens håller på sådär.. det är ju bara patetiskt av henne. Men dom flesta inser nog det också :)