Den ultimata kärleksgåvan!


Jag kunde inte hålla mig ifrån att klicka hem denna söta bok från Bluebox.

Jag kommer inte ge den till min plutt i alla <3-ans present, men jag skall försöka fylla den med fina bilder och minnen från våra snart 3 år tillsammans. Jag kommer spara den till ett perfekt tillfälle och ge den, när det blir vet jag inte ännu.

Det är ialla fall en "fyll i bok" med underbara citat och fina ord.

Beskrivning: Ibland är det svårt att sätta ord på alla känslor och därför har de försökt hjälpa till med det i den här boken. Här finns en massa plats att dokumentera det första mötet, den första pussen, pirret i magen och känslorna som fortfarande finns. Föreviga era smeknamn, samtalsämnen och vardagssysslor, och ta dig tid att ge riktigt bra komplimanger.

Finns som sagt att köpa här.
18
Anna-Viktoria

Åh.. shit vilken gullig grej.

Och grattis till blivande sambo-livet, det är loveli att vara sambo och som du har längtat så förtjänar du det verkligen!!

(galet skönt med nån på bloggkoll-listan som uppdaterar på nätterna då jag är vaken förresten ^^)

Anna Phe

En himla söt grej att ge och eller ha faktiskt!



Dock har jag svårt för hjärtans dag då min föredettas otrohet skicka kärleksbrev hem till våran bostad den dagen, blev officiellt då. Jag har gått vidare, det vet ju du :) Men klart man har minnen från det och som singel blir man lätt utstött sånna dagar, för mig är hjärtans dag något som också kan vara mellan vänner och familj, ja någon man tycker om helt enkelt, vem som helst :)



Jag har dock kvar mitt fotoalbum som jag gjorde från min föredetta och det käns ganska svårt att slänga en så stor sak som massa foton och grejer man gjort. Jag har kvar det som minne, även om han var den mest sjukaste människa jag träffat så hade vi endå skoj just när bilderna togs.

Anonym

typ hur gör man reklambilderna klickbara,

lägga in en text? måste då förlänga menyn en aning, ja de va de! annars klarar jag mej nog. Designa din blogg hade inte detta med.

Anonym

Nej jag har fixat de sjölv nu..

Klickbara menade jag, O få inte en text. men jag löser det själv. Tack ändå! =)

S a n d r a

Den gav jag till min kille när vi hade varit tillsammans i 3 år :) Det är en jättefin bok och han blev jätteglad!

Angel

min får sin på alla hjärtans dag

Angel

bla

sprattelvinkel

Värt o ha när man blivit gamla tillsammans!

ELIN

En sån bok köpte jag till mitt ex, jättekul och sitta och fylla i och minnas, men sen att den inte uppskattades är en annan sak...

Malin

Den boken är verkligen urgullig. Jag köpte en sån till min sambo för två år sen - den var väldigt uppskattad!

majan

Jag beställde en sån bok, att ge till min älskling på alla hjärtans dag. JAg hoppas att han blir glad för den, det skulle i alla fall jag bli ;)

linn

Den gav jag till min pojkvän förra årets alla <3:s dag:)

Pernilla

En sådan köpte jag och gav till min baby på vår 2-års dag. Ett tips är att fylla i den ihop, mycket roligare och mer romantiskt. Man hittar många gömda sidor hos sin älskling då. Min kom på detaljer och saker som jag inte ens kom ihåg :)En superbra alla hjärtans dag present är det iaf! kram på dig.

Emmy

Alltså den här boken verkar ju kanon, klickade hem det på en gång, tack för tipset!

Emelie

Exakt en sån bok gav jag till min pojkvän på vår 3års dag, och det var mycket uppskattat! :)

mademoiselles

Du gjorde verkligen helt rätt i att klicka hem den där söta lilla boken. Grymt söt!

Kristin

Åh, en sådan bok gav jag till min fina Andrew på Julafton! Han blev så rörd att han började gråta hihi <3. Din kille kommer verkligen uppskatta det tror jag! =)

Sofie

En jätte bra o söt present, har beställt den nu. Men tror inte att jag kommer ge bort den utan att vi får ha den tillsammans :)