Det var det jävligaste..


Jag blev nästintill stum när jag såg denna skylt på bloggkommentatorernas blogg. Vilket bullshit! Det är ju delvis en grad av mobbing bloggkommentatorerna pysslar med och nu stödjer dom alltså kampen mot sig själva?

Jag och några vänner disskuterat deras skitblogg otaliga gånger, för det är precis vad jag tycker att den är, en skitblogg. Jag brukar aldrig ha någonting emot bloggar, var och en sköter sitt. Men när man endast lägger upp inlägg om andra människor, där det för det mesta står elakheter, så är det inte mycket värdighet i dom. I många av inläggen lockar dom dessutom till smutskastning. Om ni visste vad mycket skit jag har fått av läsare till bloggkommentatorerna. Läsare som tror på smörjan dom skriver.

Jag vet inte om ni läste inlägget där dom hävdade att jag ville ha uppmärksamhet. Vad jag egentligen gjorde var att sälja ett par jeans som var förstora. Jag undrar om de sagt någonting om byxorna var för små, jag tvivlar på det faktiskt.
Sedan började dom skriva om min vikt. Jag har aldrig sagt att jag vägde 10kg mer när jag var 14, än vad jag gör nu. Det jag sagt är att jag som 14-15 åring började äta P-piller, som gjorde att jag gick upp 15kg på kort tid. Delvis för att jag fick mer sug att äta och även för att de jag åt satte sig lättare. NU har jag gått ned 10kg.. Att likna mig med Dennis som i princip svälter sig själv är bannemig bedrövligt! Jag är frisk som en nötkärna!

Jag blev jäkligt förbannad på den där skylten där de "stödjer kampen mot mobbning" ialla fall, för det är rent skitsnack. Den dagen då de börjar ta upp positiva saker, visar att dom stödjer kampen, eller börjar driva en blogg med en gnutta respekt för andra människor, DÅ kan jag acceptera en sådan bild på deras blogg.

Detta beror kanske på att jag under min tid som bloggare kämpat mot just detta.
Det kanske beror på att jag under skoltiden gick en utbildning med Friends och agerade kamratstödjare. Det är agerandet som spelar roll!
29
Amanda [ Girlyliicious ]

vilken jävla dubbelmoral! bra skrivet av dig!

Amanda [ Girlyliicious ]

Föresten, vet du en bra sida att ladda hem saker till sims 2? jag har suttit i över 5 timmar och försöka, men sims 2 bara kraschar för mig .. Skulle vara jätte gulligt om du hjälpte mig lite?=)

Kira

/agree

Emma

Nej, fyfan vad arg jag blir. Vilket jävla påhitt! Hur kan dom få göra något liknande?!

jennie

gogo, du verkar vara en vettig människa, tummarna upp!

Sara~Candis

De sysslar verkligen inte med schysst gossip utan ren jävla rappakalja och skitsnack!! De som har Friends borde maila dom och be dom ta bort skylten!

Sandra

Haha vilka puckon, dom är ju för fan mobbare och så ska dom gå emot mobbning, hmmm.. dubbelmoral. Håller helt och hållet med dig Linda! :)

bitte

Herregud vad sjukt. Mobbare som kämpar för mobbning det var nytt

Michaela

Håller med dig helt! Jättebra skrivet verkligen!:)

emmy

Håller med! Tycker de skriver massa skit bara, och inte ens roligt eller bra. De är bara stora för blondinbella har länkat, det finns flera bloggtips-bloggar som är fan så mycket bättre!

EFIG

Har aldrig tänkt på det så.. Oftast mobbar dom ju inte, men det där inlägget om dig var ju naturligtvis elakt, och dom är säkert medvetna att dom ibland skriver elaka saker. Varför då stödja kampen mot mobbning, som du själv sa? Lite dumt faktiskt.

Tobias

jag är också trött på bloggen, så fort man skriver ngt får man mest skit. men men, deras idé verkar uppskattas av många

A n n i s P a n n i s

jag hatar bloggkommentatorerna, du har helt rätt. dom motarbetar sig själva, dubbelmoralare.

linnns

Håller verkligen med dig där! Läste lite från den bloggen nu och i stort sett det enda de gör är ju att "mobba" andra bloggare!

Så mycket dubbelmoral att det är galet!

kram

louise

Håller med dig till 1000! maila och hör med friend som dom egentligen vet vad bloggkommentatorerna håller på med, just nätmobbning.

Caroline

Tycker det är aningen löjligt att påstå att någon "sänder ut dåliga signaler till unga om vikt" bara för att någon vill sälja ett par jeans som visade sig vara för stora. Suck på vissa kommentarer.

Guinevere

Den som är utan skuld kan kasta första stenen. Jag anser att bloggkommentatorerna är en ganska roligt blogg och följer den dagligen. Men därmed inte sagt att allt de skriver är bra. Om du är för att vara snäll mot alla, inte förtala någon eller att trycka ner någon, så tycker jag att det är toppen! Men då får du nog ta bort din text om att du tycker att det är en "skitblogg", för det anser jag är påhopp och vem vet, Anna-Maria och Mia kanske tycker det med? Alla ska få säga och skriva vad de tycker, men man kan göra det med lite finess. Ditt inlägg innehöll inte finess, för mig, när du skriver som du gör. Antar att du var upprörd och arg när du skrev, men ibland är det bra att tänka efter före :) det är bra att du reagerar Linda, människor som du behövs. Men ingen är perfekt, inte jag, inte bloggkommentatorerna och inte du. Det är det som gör livet spännande!

Lina

haha, dom som är proffsbloggare! idioter..

Elin

Guinevere; det hela handlar ju om att "bloggkommentatorerna" inte är vänliga av sig och därför inte borde få uppmärksammas utav Friends!

Helen

hej hej. tänkte bara höra hur du lyckades gå ner dessa kilon igen. jag är nämligen i samma situation. lade du om kosten, slutade äta godis, började träna? Kraam

Emelie

Så jävla sant! Jag gillade dem i början när de inte höll på, men sedan de bytte till finest.se sket jag i att läsa dem och när jag hörde att de bytt till stureplan suckade jag bara. Herregud! Jag reagerade direkt på bilden här innan jag hann läsa och tycker samma sak!

DUBBELMORAL

Théssie

Sv: ja så sant, jag håller med dig till 1000. Jag fattar inte varför de ens får skriva massa skit i sin jävla blogg. Men det är väl så, alla borde tacka dom för att de bidrar till mer läsare - men då är det ju också oftast hatläsare och sånna vill man ju bara spränga bort från jorden.



Gillar din blogg och vad än de där bloggkommentatorerna skriver så är det oftast bullshit man inte behöver bry sig om! :)



Sköt om dig, kram!

S a n d r a

Jag gillar verkligen bloggkommentatorerna och deras ironiskt bitchiga stil...



Men ändå håller jag med dig helt vad du skriver. It´s all true, faktikst... :)

Anna Phe

Haha, ja dubbelmoral är en typ av ironi det också ^^

Emely

För om inte det dem håller på med är mobbning, vad annars kan man kalla det? Det dem skrev om dig var rent sagt bara jävelskap.. allt för att jävlas och för att själva få uppmärksamhet, på så sätt fler läsare som leder till mer pengar.. pengar verkar vara allt för vissa. Så även om det är svårt att inte ta åt sig, så försök.. alla vet att man går upp och ned mellan åren och speciellt under tonåren.. man behöver inte vara sjuk på något sätt!!



Ta hand om dig, Kram!

Anonym

Den 30 oktober 2008, då skrev du ju att du vägde 10 kilo mer när du var 14 än vad du gör nu :S

Anonym

Gud, snälla. Jag läste EN rad på ditt inlägg och känner att jag inte behöver läsa mera. FÖR DU HAR HELT RÄTT! Bloggkommentatorerna har gjort sig kända på att smutskasta, spotta på och söka fel på folk, som faktiskt bara lever sina vanliga svenssonliv och vill berätta lite om sig själva i sina bloggar. Ärligt talat. Förstår ärligt talat inte varför folk tycker sånt skit är bra. Heja dig linda!!!!

Anna-Maria

Haha. Det var Friends som skickade den här loggan till oss. De har gjort den till oss för att de vet att vi når ut till folk.



Det som Linda skriver här om oss är helt okej då? Oss kan man tydligen trampa på hur som helst. Vi är inte bra nog att vara med i Friends. Skall vi uteslutas därifrån? Hallå eller?

jenny

deras blogg lever ju på just att spy galla över andra

utan det skulle den ju vara värdelös

jag tycker det är så lågt av två vuxna kvinnor att bete sig som tonårsmobbare, motbjudande helt enkelt