DU kommer aldrig bli JAG!

Nu börjar jag blir trött på människor som låtsas vara någon annan. Jag vet inte hur många komentarer jag fått från olika människor som frågar om det är jag som skriver elakheter till dom. Givetvis är det inte jag som gör detta, det kvittar hur mycket jag skulle ogilla en människa, så skulle jag aldrig slänga skit på personen, speciellt inte genom en blogg.

Ni minns väl kanske "13-åriga Sara" som utgav sig för att vara mig på lunarstorm? Jag anmälde den händelsen till både lunarstorm och polis. Jag har varit med om det förut, men tillslut rinner det över.. Jag fick hem ett brev förra veckan där de berättade att anmälan och förundersökning lades ned, precis som jag väntat mig.

Egentligen är det inte de elaka kommentarerna som skickas runt som är mest störande, utan de kommentarerna som den ovan. Delvis för att jag känner mig så sjukt taskig om jag "glömmer" att jag skrivit en kommentar till någon.

Hur ser man att kommentaren är fejkad då? Jo, jag skriver aldrig "Linda" som avsändare och dessutom är lindaslya.blogg.se-adressen gammal. Den 21 Januari hade lindablom-adressen börjat användas. Suck&stöööööön..

Kan inte folk bara inse det faktum att;
DU kommer aldrig bli JAG och JAG kommer aldrig bli DU!

Acceptera den du är istället och stå upp för dig själv.
Låtsas inte vara någon du inte är och aldrig kommer bli.
17
Emelie Elisabeth

grattis till veckans blogg måste jag få säga! :) kram /emelie

Sanna

Måste vara jättejobbigt när folk gör så, förstår egentligen inte ens varför? Vad vinner de på det?

bitte

vilka idioter det finns

angelica

usch vad trist att folk gör sådär

Sandra

Snacka om att ha dålig självkännedom och vice versa... den människan mår sjukt dåligt....

Anonym

Men gud va elakt , förstår inte varför nån skulle göra så , ja menar de tjänar ju ingenting till

Carro

Hej hej!

Jag har en snabb fråga. Hur länge bör jag vänta mellan slingnigarna jag gör hemma?

Linda =)

fett fin blogg!

önskade att ja hade en lika fin

hoppas du komenterar min §

mathilda (:

Jätte fin blogg =)

Verkligen! (:

Lena

Vad tråkigt att sådant ska behöva hända.

Anna

Så surt att människor inte kan ge upp. Även om det är svårt så får du tänka att dom faktiskt är avundsjuka på dig, du verkar vara en toppentjej och jag kan verkligen förstå tjejer som VILL vara dig eller som dig. Det är så du får tänka när folk beteer sig som tolvåringar hela bunten. Kram!

Anonym

Men gud, de finns ju folk till allt... tragiskt! Soffan var jättesnygg, tror inte det blir för mkt med några blommiga kuddar, det blev mer liv i soffan .

guzmania

Men gud, de finns ju folk till allt... tragiskt! Soffan var jättesnygg, tror inte det blir för mkt med några blommiga kuddar, det blev mer liv i soffan .

Anna Phe

Patetiskt nog är det bara desperata sopor som är ute efter uppmärksamhet.



En del missbrukar andras namn för att få sin blogg större och blir kända/ tjäna pengar. För det första, en blogg ska vara personlig inte kopierad, då dyker intresset på en gång, spelar ingen roll hur mkt skit man skriver eller hur mycket man snor andras namn. En blogg ska komma från hjärtat, inte ha i åtanke för framgång även om det bara är kul ifall det skulle ske på köpet. För det andra, har man inte irriterat sina läsare redan med reklam eller fejkade kommentarer, så kommer man tappa sina läsare lika fort som dom kom in, just för att det lyser dålig blogg som kämpar fram sina läsare, sådant ska komma av sig självt!

Sara.

tycker det är helt sjukt att folk låtsas vara andra på bloggen. Tycker bloggen borde göra något system så man måste skriva någon speciell kod när man ska skicka ett mejl eller liknande. Så man inte kan skriva för någon annan.

Sabine

Dom la ner förundersökningen gällande min polisanmälan också där jag köpt en mobil som jag aldrig fick. Hade namn, adress, personnummer och kontonummer. Men nej, han nekade, så då kunde dom inte göra nåt. Sjukt polisarbete.

Nåja, apropå, jag förstår att det är skitdrygt när folk håller på så, har varit med om samma sak men det var mer i mobbingsyfte än nånting annat, skit i dom bara. Alltså polisanmäla ska du såklart, men ge det ingen uppmärksamhet, det är det värsta du kan göra.

Kram

Julia Nilsson

Hejsan Lily. Ville bara säga att jag tycker att du verkar vara en superhärlig tjej och att jag tycker att du gör helt rätt i att strunta i alla dessa kommentarer!

Sköt om dig! :)