Erbjudande: Osis - Dust it


Kollaget har jag lånat av allas vår goa Elin, hon vann ju produkten hos mig.


Passande att tipsa om denna produkt igen, då ni som Lily-läsare kan klicka hem den sanslöst billigt!

Vad är OSIS dust it?: Ett lätt pulver som du pudrar ned i hårbotten för ökad volym.

Funkar det verkligen?:
OM det funkar! De låter för bra för att vara sant, men smeknamnet mirakelprodukt är verkligen passande. Se bilderna så ser ni resultat efter en användning av dust it. Det som är bra är att det är den enda stylingprodukt du behöver. Någon spray eller liknande är alltså inte nödvändigt.

Hur gör man?: Lyft på passéer i håret, pudra lite av produkten i hårbotten - gnugga. VIOLA super-mega-volym.

Du kan köpa produkten hos Bangerhead för endast 99:-.
(Ord. pris ca. 149:- )

Dessutom har du som Lily-läsare 10% rabatt på den och 3 andra produkter om du anger rabattkod "lily123" i kassan.

Glöm inte heller:
Den superbilliga plattången.

17
emma

har det dära och det äger=)

Anna Phe

Dust är en produkt jag inte kan leva utan, jag har ungefär samma hår som Elin naturligt och jag kan inte ha så platt hår, det får mig att må dåligt. Nu har jag som hon säger, världens mesta fluff, kunde inte bli så mycket större. Björn Axens Volumaster och Dust it efteråt ger mer än vad man förväntat sig, jag kan inte va utan något utav dem.

Marie

Den är så sjukt bra..

I LOVE IT!!



Kladdat på pengar

Jag har länge funderat på att köpa den, får väl slå till nu då! :)







Har du någon gång skrivit något på en sedel? Kanske känner du igen någon av pengarna jag lagt upp? Kommentera gärna och berätta om dina erfaranheter om texter kladdat på pengar.

erina

Hejsan!!!



Du råkar kanske inte ha denn aprodukten hemma som jag kan få köpa av dig. Som du vet så åker ju jag till Thailand, och beställer jag nu så är detju inte säkert att den kommer hem i brevlådan på måndag, och på tisdag är det försent. Åker till landvetter långt innan brevbäraren anländer på tisdag! Så jag undrar om jag skulle kunan få köpa din produkt om du har någon, eller om du vet nån affär här i karlstad som säljer den.



Produkten värkar ju vara helt faktastisk till migg hemaska plattar livlösa hår som bara ligger slickat rakt ner, nytvättat hår är värst :P



HOPPAS HOPPAS HOPPAS DU SVARAR!!!

VILL SÅ GÄRNAS KÖPA DENNA PRODUKT!!!

OM INTE DU VILL SÄLJA SÅ BORDE VÄLL NÅGON FRISÖR SALLONG HÄR I K-D HA DEN?



// MVH Erina

sabina

sabina

jag blev lovad en ga.ma plattång i födelsedagspresent av min älskling så när jag såg erbjudandet på bangerhead nappade jag direkt :) passade även på att klicka hem en dust it när jag såg att det var en av dina favoritprodukter! hoppas verkligen att den är så bra som alla säger så jag slipper slita på håret med min volumemaster hela tiden :)

Simonberg

Jätte fin bild. hah bra skrivet för den delen också :) kram, hur är det med dej annars då ?

Annica

Jag letade som en tok efter den där när jag hade klippt mig hos frisören och hon använde "en liten röd burk" hahah. Hittade den i stan för några månader sen, ÄLSKAR den. Bästa fluffet! Tycker dock att det är lite jobbigt att håret blir som sockervadd sen så man MÅSTE typ tvätta ur de samma dag, annars ser iaf jag ut som cruella de vil när jag vaknar på morgonen efter. ;)



KRAM

Anonym

super fint hår!

amanda

tack för tipset!! nu har jag klickat hem en dust it, hoppashoppas verkligen den kan hjälpa mitt platta hår!

Annelie von Matérn Fallqvist

Hej Linda!



Jag köpte både plattången + en hårprodukt därifrån när du tipsade om det billiga priset i ett tidigare inlägg. Använde mig då av koden "lily123" och det stod att rabatten var aktiverad men nu när jag fått min orderbekräftelse fick jag ingen ytterligare 10% rabatt :( Lite tråkigt... Vet du vad jag ska göra för att fixa det?



Kram Annelie

Annelie von Matérn Fallqvist

Svar:



Ingen fara! Trodde inte det skulle vara någon extra rabatt på den ;P Men tänkte mer på värmeskyddet som jag köpte också, på den borde det ju varit.. menmen blev så glad för billig plattång så det gör inget :)

kim

hej fin blogg du har jag foljer din blogg och det skulle var kul om du kikade in på min blogg:)

URL: http://harstyling.blogg.se/

Karin

Men hur tvättar man ur den?? Har tvättat håret med massa shampo typ tio gånger men det sitter liksom ändå kvar i håret! Känns fett och äckligt.. nån som vet hur man tvättar bort det? Ska man ta diskmedel eller? Hjälp!

Anette/Toka

"Koden du angav är inte giltig eller finns inte."

När jag försöker beställa? :(

Nora

Jo, jag är väldigt intresserad av prudukten, men jag vill inte beställa på internet. Om du vet någon affär så kontakta mig gärna (: