F r e d a g

Hej vänner!

Fredag, underbara fredag. J är ledig hela helgen. Ikväll är det dessutom premiär för Let's Dance och jag kommer sitta bänkad framför TV:n för att spana in alla deltagarna. Vi får se om jag kommer följa det, eller om de bara blir de första avsnitten som spanas in, som det brukar bli.

Föresten så fick inlägget om min bror skapligt mycket kommentarer. Snacka om att han kommer spatsera runt och glänsa när jag kommer till Karlstad. Ni kan vara lugna för att han kommer vara stolt över att "mina läsare tycker att han är snygg". Med en stor gnutta ironi såklart, vi brukar driva ganska mycket med varandra och han kommer säkert säga något i stil med det jag skrev ovan. Jag känner min lillebror - han är NÖJD ; )

Idag fick jag förövrigt två roliga paket på posten. Jag kommer givetvis visa er vad dem innehöll, men först skall jag ta en sväng med T&P, för att sedan hoppa in i duschen, göra både inpackning och ansiktsmask. Sedan är jag fit for fight för bloggandet igen.
5
Marie

Ska bli roligt att följa let´s dance! :)

Anonym

Kan man locka håret med en plattång? Bildinlägg?:)

ingela, au-pair i New York

oh no de borde lägga ber lets dance :P. nog borde det finnas ngt bättre att visa istället?? hehe men men, det verkar ju finnas några som gillar det ;). kommer ändå inte vara i sverige när det går :) :)

Alice

Haha, jag är släkt med magnus samuelsson som ska va me ! PIINSAMT, blondinbella ska ju också va me :S

HHELENE

linda, en fråga. har du fått ett mail om din kod så du kan beställa linserna som du bloggade om förut? Jag fick ett mail förut och sa att jag skulle få linserna och att koden skulle komma på mail innan den 15 januari, visst det är inte den 15 ännu men jag tänkte höra med dig om du hört något från dem? Svara gärna i min blogg, risken finns att jag glömmer kika det här sen!