Fin SVEA-tröja från Nelly


Den här urgulliga SVEA-tröjan skall bli min.
Jag inväntar 500:- i presentkort på Nelly , från underbara Gratisbio just nu. Hoppas till tusen att den finns kvar när de kommer. Synd att inte jeansen passade bara, den hade varit superfin tillsammans med dem.

Många som är intresserade av dem föresten,
men ingen som lagt bud. Skall jag lägga upp på tradera eller?
17
WHAT NOT TO WEAR

svar: tack för ett mycket värformulerat svar. Du knäckte mig genom att avsluta det med ordet "GEEZ". Önskar jag kunde forumerla mig lika väl.

Julia

Fin :)



http://juliiaaz.blogg.se



Anna Phe

Kommer ihåg att du också gjorde reklam för färgade linser och skulle få ett par hemskickade gratis. Jag också det men har inte fått mina ennu, har du fått dina ?

CHICSTYLE

Vill du ha en chans att synas, visa upp din stil eller bara ge inspiration till andra? Skicka in dina bästa outfit-bilder till CHICSTYLEBLOGG@hotmail.com

tin karjalainen ♥

fin! en sån skulle man haffa..

Sandra Tjulin

sööt tröja (:



Vad fick ni i julklapp 2008?? (:



http://sandratjulins.blogg.se/2009/january/i-julklapp-fick-jag.html#comment

joanna

tradera brukar funka skit bra;) kör på de:D

Martina

ett bud på byxorna, 50 kr

Anna

Åhh den var supersöt! :)

Daniel o Tomas

Upp med mer bilder. Följer din blogg dagligen!



Förresten, ikväll kommer det upp en rapvideo om blondinbella med video till inspelad i Malmö, kommer vara riktigt rolig! Hör även busringningen till henne under kategori->Blondinbella, riktigt rolig!



Ha de bra i helgen!

Pernilla

Hej.

Jag har en fråga om håret..

Jo jag försöker att inte tvätta hår varje dag men det är så himla så svårt men jag lyckas med varann dag iallafall eftersom jag har tunn och lätt få fett på håret så hur ska jag göra att inte få lätt fett hår?

Ha en toppen dag..

dodo

jag har sett att du har skicka tillbax plagg till Nelly.se ofta. Så hur mkt kostar det ? och får man alla pengarna tillbaka ?

WHAT NOT TO WEAR

svar: Nej klart det inte spelar oss någon roll personligen, men om du har rätt att såga blondinbellas tv-program kan väl vi får göra det med ditt namn? För att citera dig GEEEZ

Felicia

Den var verkligen jätte söt!

JOSEFINE

den var söt, men inget jag skulle använda :)

Isabelle

Hej! Jag kanske har en udda fråga, men jag tänkte höra hur du får sponsorer till dina tävlingar? Antar att du får förslag från olika företag men jag tänkte höra om du hör av dig till dem själv också?

Hur fick du sponsorer till din blogg då du hade en mindre blogg m. mindre läsare?

Mvh Isabelle