GratisGuide by Lily #1


GratisMakeup: En stor och seriös gratissida, som även kommit att bli en omtyckt community. Här samlar du poäng genom diverse erbjudanden, värvningar av vänner samt genom att klicka och vara aktiv på diverse sidor. Du får även poäng när du loggar in.

Här kan man lära känna andra tjejer och killar, genom forum, vännerlistor, gästböcker, gallerier och annat skoj. Tänk: Lunarstorn, PA och andra communitys. Denna sida har verkligen allt.

Tävlingar: Just nu finns en tävling för alla icke-medlemmar, nämligen att den som registrerar sig som medlem nummer 200.000 vinner 5000:- att handla för i valfri butik, så om du inte redan är medlem, skall du passa på nu.  Dessutom har dem en tävling för oss medlemmar, där man kan vinna en hårför och en locktång.

Inväxlingsställen: Kicks, Åhlens, H&M samt Nelly.

Vill du registrera dig?
Klicka här så får du 50p i startbonus.


Gratiskläder: Eftersom att det är samma ägare och skapare som med GratisMakeup, funkar det på samma sätt. Dock är detta speciellt inriktat på kläder istället för smink. Här samlar du alltså poäng genom diverse erbjudanden, värvningar av vänner samt genom att klicka och vara aktiv på diverse sidor. Du får även poäng när du loggar in.

Tävlingar: Denna sida har just nu en tävling där en vinnare får 1000:- att handla för på Nelly.

Inväxlingsställen: H&M, JC & Nelly

Vill du registrera dig?
Klicka här så får du 50p i startbonus.
4
Malin´s Humorblogg



Välkommen till min humorblogg!



http://DeafeeM.blogg.se/*





Wysteriia

haha men jag har ju skrivit varför det inte funkar i ett inlägg lite ovanför ;) hihi

saraochlinnea

NU LANSERAS ETT HELT NYTT BAND! GÅ IN PÅ VÅR BLOGG FÖR ATT VETA MER! DEBUTSINGELN FINNS ÄVEN ATT LYSSNA PÅ OCH SOM HAR RADIORELEASE REDAN IMORGON! MISSA INTE DETTA!



WWW.SVEAKAFE.BLOGG.SE

Josiee

Hoppas allt är bra med dig!