GratisGuide by Lily #2



Gratisbio: Den sidan jag än så länge tjänat in mest presentkort på. Jag har exempelvis lyckats få ihop tillräckligt mycket för att kunna köpa mig en laptop [se här]. Här samlar du poäng genom värvningar, sedan får du ytterligare 200p när en medlem blir aktiv, dvs. tjänat 100 egna poäng.

Du samlar även poäng genom shopping över internet, reklam, klick samt utnyttjande av erbjudanden. Skall du exempelvis beställa kläder från Halens, kan du göra det genom gratisbio och få delar av ordersumman tillbaka i poäng. Hur bra som hellst!

Tävlingar: Gratisbio har mängder av tävlingar / månad. Just nu finns det en tävling, där den som värvar 333 medlemmar först, vinner en minidator. Dessutom kommer 10 personer vinna varsin prenumeration på en valfri tidning. Sist men absolut inte minst, den som skriver det bästa inlägget om gratisbio vinner 500:- att shoppa för på Nelly.

Inväxlingsstället: Presentkorttorger [se alla deras 60-tal butiker här], Nelly, Unibet, Biobiljetter samt Greatdays.

Vill du registrera dig på Gratisbio?
Klicka här så får du 50+25 extra poäng av mig.
5
Lily [ L i n d a . B l o m ]











OM NI UNDRAR VARFÖR JAG PUBLICERAR ETT NYTT, SÅ FÖRSVANN DEN ANDRA PÅ NÅGOT MYSTISKT SÄTT : )









✿Linda H ✿

haha.. registrerade mig med dig som referens nu!!!



gabriella

gu så fin blogg du har :)

Ida

Du jag har en fråga jag skulle vara jätteglad om du svarade på :) Om man registrerar sig på gratis bio så kmr det hem ett brev med ett presentkort eller får man ett mejl? Och hur är det med alla andra? :)



/Ida

Emilia

Hej!

registrerade mig nu på gratisbio ;) men är det bara biobiljetter man kan samla eller är det typ presentkort och så oxå?! :)



tänkte oxå höra.. är det verkligen säkert att ge ut mobilnummret? :)



tack på förhand

/Emilia