Hemklickat!


Jag tog och kikade runt på Yves Rocher tidigare idag. Fick hem två muggar likt de ovan innan jul och dom är faktiskt rättså söta. Därför tog jag och klickade hem 8 stycken till. 45:- för 10 muggar är ju inte direkt dyrt. Tog 8 handdukar också för 30 spänn. Inte speciellt snygga kanske, men helt klart användbart! Speciellt när man har hundar.

Förutom det så fick det bli lite smink också, eyeliner, ögonskugga o.s.v. Fick ju ett gäng ögonskuggor på posten för ett tag sedan, får utvärdera dem när jag provat!

För att hitta handdukarna och muggarna klickar du in på "fyndshopen" här.
Dom har dessutom massor av andra saker, pyjamas o.s.v.

Föresten har Yves Rocher gratis grakt i 48 timmar.
4
erina

nästan så man skulle ta och klicka hem 4 paket med handukarna, då kan man ju iallafall ha samma färg åt gången på det 4 krokarna vi har .p Tack för tippset.



Dessutom om jag inte mins helt fel tror jag att jag fick ett mail från Yves förut idag att det är gratis frakt i 48 timmar.

Anonym

Visa gärna en bild på muggarna så man ser hur de ser ut? :) Finns baar minibild på hemsidan......................

Natteli

Rabattkod: "Student" ger dig ju även 10% rabatt! ;) Jag klickade precis hem några muggar, handdukar, badbrustabletter med mandarinlukt och sedan borstarna du har skrivit om tidigare. :) Allt gick på ca 152kr men med rabatten kommer det endast kosta mig 137kr istället! ;) Eftersom summan innan rabatten var dragen hamna på över 150kr fick jag ju även gratis frakt. ;)

Puma

Ja, jag såg det! men jag hade ingenting att köpa så jag köpte ett armband som jag redan hade och en gosedjursnalle, bara för att!

Jag brukar också köra på "student" rabatten!