Jag är nog lite knas..


Trots att 25:orna satt som en smäck på mig, så bestämde jag mig för att köpa ett par 26:or som en tjej ville sälja. Jag vill mest prova hur dom sitter och ifall dom kanske sitter ännu bättre än 25:orna.

Byxorna kommer ialla fall att droppa ned i min brevlåda imorgon, så jag skall jämföra 25 och 26 och se vilka jag trivs bäst i. Efter det kommer jag ge er chansen att köpa ett par (onödigt för mig att ha två). Vilken storlek det blir kan jag ju såklart inte svara på ännu, men jag återkommer imorgon. Eventuellt dyker dom upp på tradera. Jag vet ju att ni är många som sökt samma modell!

Jag har givetvis inte använt 25:orna eftersom att jag visste att ett par till var påväg.
Jag har endast provat dem på dessa bilder.
7
caroline

supersnygga!!!! vill ha... Och jätte snygg blogg, kolla in min oxå om du vill såklart,, lycka till med jeansen=)



Sandra

Jag tänka bara ge dig ett tips. Jag har länge arbetat med jeans och kläder. Och grundregel nr 1 är att alltid ta det minsta par man kommer i. För oavsett så töjjer sig jeans minst en storlek. Så risken är om du tar 26orna kan det vara förstora efter några gånger av användning. Ett tips bara! Kram

Angelina

säg till ssen hur mkt du ska ha för 25orna :D :)är intresserad ;)

linn

Hur är de i storlekarna:)? Jag är vanligtvis en 27 och brukar då klämma ned mig i ett par 26:or. Så isfl skulle jag vara intresserad av den storleken:)

Jeanette

Typiskt, jag som är en 27:a! Är dom små i storlekarna? Isf kan ju jag bara drömma vidare, haha

Frida

Jag är intresserad, men beror på vad du ska ha för jeansen :) du kan väl höra av dig till mig.

Jojo

Älskar stentvättat, det är vårens roligaste nyhet tycker jag!