Makeovers hos Top Model!

Hej vänner!

Sitter och kikar på Top Model 11 nu, på TV3. Trots att jag sett säsongen, tycker jag att det är lika kul att kolla. Det är förövrigt "makeover-programen" som är roligast att kika på. Vilka förbättringar det blir! Man blir faktiskt lite sugen på att ställa sig och jobba på en gång..

För övrigt är jag supersugen på att göra något med mitt eget hår.. Det får bli snart! Har ju faktiskt presentkort på min favoritsalong, där jag hade praktik..
15
Josefine

Jaaa du kommer nog gilla det :) jag skrev ett mejl till dig igår (tror jag det var) om tips till mitt korta hår som är på utväxt, tänkte kolla om du fått det? :)

Ylva

Jag har inte TV3, annars hade jag kollat. Lycka till med håret!

rita

jag kollar också på top model :)

hur hade du tänkt fixa ditt hår? åh, vad avis jag blir. presentkort på en hårsalong!

MVH Rita

tessi

hehe aah fast oj vad man skrattar åt de som verkligen gråter över att få behöva klippa sitt hår. jg menarsöker man dit så måste man ju vara beredd på att man måste förändra utseendet :P

kraaam

Senna

Håller med dig om att det är makeover-avsnitten som är roligast! :)



Tycker du rätt person vann?

sanna

Helt sjukt hur folk kan ändras så mycket enbart genom att klippa, färga och styla håret! Jag ska snart till frissan och göra håret brunt, har varit blond alldeles för länge nu!

Sofia

haha, läste nyss Tyras blogg, sen din, du har skrivit ungefär precis likadant inlägg som henne, om att det är makeover nu i top model, och just det avsnittet är roligast... :p

Amanda

Kolla rockså på Top model.. riktigt bra när de kör makeover!

Du skulle vara sååå söt i lugg (:

Emma

Emma

Skulle också vilja göra en hår förändring =)

Madeleine [geekosaurus]

Hej Linda!

Jag har en liten fråga till dig. Det är nämligen såhär att när jag började läsa din blogg så hade du en bild på dig. Jag tror att den var tagen i studio eller så, den såg i alla fall väldigt proffsig ut. Bilden föreställde dig bakifrån. Du hade jeans och bar rygg.

Vad jag minns var denna bilden jättesnygg, och jag tänkte kolla på den igen för att få inspiration. Jag har nämligen tänkt ta en liknande bild och förstora upp och ge till min pojkvän i alla hjärtans dag-present. Skulle vara fint att ha något att få inspiration ifrån.

Fast nu är det så att jag inte hittar denna fina bild i ditt arkiv, så jag tänkte att du kanske hade tagit bort den av någon anledning? Skulle du kunna tala om för mig om du tagit bort den eller ej, så vet jag om jag ska sluta leta. Det hade varit snällt.

Tack på förhand :)

Olivia

makeover avsnittet är ju alltid roligast ;)

Anonym

Eller hur, så jävla roligt :D dom blev så fina! Jag vet vem som vinner, kunde inte hålla mig ^^ Hon var en värdig vinnare :)

Molly

Jag vill också göra något roligt med mitt hår, just nu hänger det bara. Skrev precis i min blogg att jag ville klippa mig :) Du passar säkert i allt, så söt som du är!

Lovisa

Alla blev ju verkligen rå snygga :D