O n s d a g

Hej vänner!

HA! Idag var både jag och J uppe tidigt! Mellan 9-halv 10 satt vi och mös i soffan. Hade planer för förmiddagen idag. Åka upp till bollhallen och ta en frukostfika, åka till affären och inhandla dagens lunch, tillaga den och bara mysa. J säger att han skall gå ut och sätta på bilen, medans jag gjorde mig iordning lite. Efter en kort stund kommer han inrusandes och slänger sig på sängen - bilen är ju på service!


Jag bröt ihop av skratt, hur kan vi båda glömma en sådan sak? Fikan får bli någon annan dag, och affären får vi gå till. Trist väder att gå i dock. Blött och jäkligt.. Man blir lite väl bekväm med bil faktiskt, speciellt när man "alltid" haft det (under hela mitt och J's förhållande nästan). Jag gick, cyklade, åkte inlines vart jag än skulle när jag var yngre. Och till saken hör att jag hade lika långt till min vän som bodde närmast, som J hade till sin som bodde längst bort ungefär.. Karlstad är ju något större än Storfors, så jag kan egentligen inte förstå att vi tar bilen överallt - lathet!
5
Lena

Fin blogg du har!=)

tessi

du har en skit fin blogg:) hur fick du så många besökare? :)

kraam

Anonym

brukar verkligen inte märka ord, men jag fick mig ett gott skratt när du skrev att "J skulle sätta på bilen". Kanske min fantasi som spökar... Hihi... Älskar din blogg!

Lily [ L i n d a . B l o m ]









Anonym: Jag tänkte detsamma när jag skrev det ; ) Men jag lät de vara så ändå :D











Elin

Jag blir så avis på din fina blogg,den ser så välstädad ut. :) Och det där Lily som står i slutet av varje inlägg är så fint!! ^w^