The City: Avsnitt 1

Ni var så många som inte visste vart man kunde se dessa, därför kommer jag publicera alla episoder i min blogg. När ett nytt avsnitt kommer, får ni se det här. PS. Episod 2 & 3 kommer imorgon (lördag)


9
Eleonor

Fan vad bra =)

Jag blir så kär när jag ser New York, jag kan inte fatta att det är en av staterna jag ska till i Sommar =)

WHAT NOT TO WEAR

Asså seriöst, du har som namn att man kan vinna en dvdbox? Varför litar du inte på din gen förmåga istället för att muta hit läsare?

Lisen

WHAT NOT TO WEAR: Man kan vinna sex and the city boxen här: http://lindaslya.blogg.se/2009/january/tavling-sex-and-the-city-skolada.html#comment



Linda: Avsnitt 2 kom för ett bra tag sedan, och avsnitt tre kom väl för flera dagar sedan? Jag såg 3 idag, och det stod att det kom ut 6/1. Bara att gå in på mtv.com>shows>the city. Och där finns de 3 första avsnitten :)

Pernilla

När börjar det idag? Vilket tid?

JEnilita

Nice men ja ser dom på www.mtv.com älskar the city mer än the hills!! withney va min favorit i the hills så det e väl därför.. så spännande att se va som händer mellan henne o jay! Men tråkigt att det bara kommer ett avsnitt i veckan.. ja har sett 3 avsnitt ja har fattat det som att det fjärde kommer på måndag? vet du om dom finns någon annanstans? Ha en underbar lördag lilly!

guzmania

Ja kollar på 4 säsongen nu, på the hills, är det där fortsättningen på det eller?

julia

Kan du inte berätta lite mer vad det handlar om? Är det en reality serie? Har aldrig sett the hills men det här programmet verkar sjukt bra!!! Finns det förresten textat?

Eva

Vilken tid och fag är detta?? har bara hört att hon skulle göra en egen serie men inget annat.. hehe... ha det bra// kram Eva

Linda

Jag fattar inte. Är detta en realityserie eller en vanlig serie? Alltså är det verklighet eller bara skådespel?