RECEPT: Lily's Enchiladas

Enchiladas för 2-4 personer
Ingridienser
500g köttfärs (blandfärs el. nötfärs)
1,5dl tomatpuré
1 påse Enchiladas-krydda
1 påse riven ost
3dl vatten
4-6st stora tortilliasbröd
Förberedelser
Ställ ugnen på 200°
Tillagning
1. Bryn köttfärsen.
2. Blanda tomatpurén, kryddorna och vattnet till en smet.
3. Blanda hälften av tomatpuré-smeten med köttfärsen, tillsätt även ca 1-2dl riven ost. Låt koka på svag värme i 5-10 minuter.
4. Smörj en gratängform med smör.
5. Fördela köttfärsen i bröden och rulla ihop, lägg dem sedan i gratängformen.
6. Bred ut resten av tomatpuré-smeten över tortilliasbröden och köttfärsen i formen.
7. Toppa med ost, hur mycket du vill ha, avgör du själv.
8. Låt stå i ugnen ca. 10 minuter
Serveras med
Vad du vill äta till är helt upp till dig själv.
Personligen äter jag gurka, sallad, tomat, annanas, creme fraiche till mina enchiladas.
Smaklig måltid!
Detta recept har jag skrivit rakt ur mitt minne och tycke.
mmm va gott det där såg ut:)