AVSLUTAD: Vinn snygga klackar från Friis&Company


Tävling i samarbete med Chique.


__FÖR ATT DELTA__
- Välj önskad storlek (36, 37, 38, 39, 40, 41) och skriv vilken i en kommentar.
Glöm inte:
Blogg eller mailadress, så jag kan kontakta dig vid ev. vinst.

- Skriv även varför du vill vinna dom & till vem.
Dig själv, en vän, din mamma? Allt är tillåtet!

- Länka gärna och skicka ditt bidrag. Du får använda bilden
Inget måste, men det uppskattas och jag läser alla!

AVSLUTAS: 8 Maj
254
Alexandra Nilsson

hörde att du har blivit wannabwmig? cute, haha spring kaninen :D



ps. funderat på att lägga dina obefintliga "bloggpengar" på en överläpp kanske? hahahaha

Anna

Jag vill jättegärna vinna de där skorna!! De skulle vara perfekta att ha den 5:e juni då jag äntligen tar min sjuksköterske-examen. Efter 3 års blod, svett och tårar (ja nästan iaf) så är jag äntligen klar. Jag skulle matcha dem med min dimlila lita-tunic från Vila och en svart kuvertväska. Lite lockar i håret och en snygg sminkning. Min student var verkligen en lycklig dag och jag tror att denna dag kommer bli snäppet bättre :)

Jag vill ha skorna i strl 40 om jag vinner.

Jag har skrivit om tävlingen i min blogg också: http://annakatarina.se/2009/may/lily-tavling.html :)

Kram

Pauline

Strlk: 39



Jag skulle vilja vinna dessa skorna därför jag precis träffat en ny kille. Han jobbar som bartender vilket leder till en hel del utgång. Vad bättre då än att kunna glida in i ett par riktigt snygga skor :)

Kelly

ja e med o tävlar :D

ja skulle vilja vinna de till mig själv för att ja inte hittar några fina höga klackar o det enda som e mode nu e gladiatorskor o det tycker ja inte passar mig o inte så speciellt så snyggt så skulle vara bra om ja vann ett par vanliga o fina skor :)

vill ha strl 37



kellyxu@hotmail.com

Nicole

Jag skulle vilja vinna storlek 39 för att jag helt enkelt bara måste ha dom. Gud vad fina dom var !

Sitter och letar efter fina klackskor som är billiga väldigt ofta men det slutar alltid med att jag inte har råd till dom :/

Så hoppas på det bästa här då:)

Angel

Åh dom där har jag drömt om,så snygga och skulle va perfekta att ha på lillasysters 20 års fest,storlek 37.

Nora

Hej Linda! Jag skulle jättegärna vilja vinna skorna i storlek 40 då jag vill ge bort dom till min älskade syster som alltid ställer upp för mig i alla lägen. Då känner jag att jag vill göra något för henne, då hon fullkomligt älskar klackskor! Det skulle vara bäst när jag ser hennes glada leende när jag ger henne skorna!! =) nora.aboudabous@gmail.com

Alexandra

storlek 39.. jag vill vinna dem till min kompis, eftersom hon verklilgen ställer upp för mig :)

Ciccie

Hej Fina Du!

Självklart är jag med och tävlar i denna underbara tävling! :)

Jag skulle vilja vinna skorna i stl 40, som en present till mig själv :) Jag har fått jobb som hotell receptionist, med start nästa vecka. Då ska man ju gärna klä upp sig i svarta byxor och vit skjorta, dessa skor skulle vara pricken över i:et till min jobboutfit ;) Så otroligt läckra! Självklart ska dessa användas till party också!



Har skrivit om din tävling i min blogg!

http://ciccie.blogg.se/?tmp=01123426



Kramar Ciccie

Camilla

Jag skulle vilja vinna skorna i storlek 36, eftersom jag saknar ett par riktigt fina svarta klackar, och det är precis vad jag behöver till studenten den 11 juni :)

Ida

Jag skulle så gärna vilja vinna dom skorna, för jag hittar aldrig några snygga skor som passar mig bra. Sen så försöker jag att gå mer i klackar nu efter att ha varit en tjej som bara gått i sneakers och sånt =) önskas i storlek 40. Hoppas på det bästa =)

ericaperzzon

Jättebra tävling:) Men jag låter någon annan vinna i alla fall. Fanns inte min storlek:( :P



/E

Julia Romo

Jag vill vara med och tävla! :D Storlek 37. De skulle vara till mig för jag har inga klackar! Inga alls... Har aldrig blivit av att jag köpt några och de där är hemkt snygga!

Mail: juliaromo@telia.com

Alexandra Nilsson

drf du "shoppar" hela tiden? haha du skickar ju tillbaka allt din fatta häst, haha synd. och dessutom borde du inte må bra när dina framtänder torkar ut, haha fyfan hur du ser ut alltså :'D

Do it in Louise style

Jag skulle vilja ha strl. 40 för då kan både jag och min mamma använda dom och få känna oss lite extra fina för en gångs skull.

jennifer

jag skulle så gärna vilja vinna dom. stl 40, till min mamma på mors dag för att hon har varit arbetslös i 6 år snart och ändå får jag det mesta som andra inte får.. tycker att hon är en så bra mamma och dom var riktigt snygga!

Hanna

Jag är med och tävlar, och jag har storlek 38.



Jag vill vinna skorna till de mysiga sommarfesterna då man går direkt från stranden till festen, och snabbt måste "hotta upp" sin outfit. Då är det ett skitbra trick att bara byta ballerinorna till ett par sngga högklackade skor! De här var dessutom skitsnygga...



Ha en trevlig helg!

Anonym

Åh, skulle vilja ha dessa på min skolavslutning. Antagligen en liknande motivering som alla andra! Men dom skulle passa oerfekt till min Elise Ryan klänning! En storlek 38 hade varit perfekt!

emmaa

Hej! Jag skulle vilja vinna dom i storlek 38, och jag håller just nu på att låna andras klackeskor för att lära mig gå i sånna, haha men vore ju roligare om jag fick ett par egna att lära mig i! :)

Anonym

ÅÅH ja vill jätttegärna ha dom, jag älskar skor och är helt galen i dom typ shopaholic, köper oftast för mer än va ja har råd så mina föräldrar blir arga och får betala, men ja skulle jättegärna vilja vinna dom i storlek 37, guud va ja skulle bli överlycklig dååå!!:D lägger in bilden på min blogg direkt!

Jennica Björndahl

Jag skulle vilja vinna dom i storlek 38.. Till min mamma då det är mors dag om mindre än en månad, och min älskade mor är nyskild och behvöver pimpas upp lite med ett par nya läckra skor =)

anna

Jag skulle ha dessa på nians bal :)

skulle bli överlycklig om jag vann för jag tycker de var super fina!

Har inte råd att köpa några nya sko, med min månadspeng, eller med min mammas lön.. :/



OM jag vinner vill jag ha de i storlek 36 :)

<3



ps- har tyvärr ingen blogg, men skulle länkat om jag hade haft en!

E M I N A

oh, alltså jag förstår inte hur hinner du lägga ut alla dessa tävlingar nästan vare dag? Och jag antar att du samarbetar med de olika företagen? hur började du med det?

frida

hej!

du skulle inte kunna lägga ut en video på hur man gör en fiskbens fläta? (:

Gnolis

Jag skulle vilja vinna storlek 38 o det för jag älskar skor men det senaste året har förnuftet tagit över för mycket o köper inte sånna skor som man inte orkar gå i en hel kväll. Därför skulle det vara kul med dessa par underbara skor som kan höja årets skostatistik radikalt!

michelle

Hej, gud jag älskar skor och dem är ju helt underbara, skulle vija vinna dem till mig själv, ibland måste man vara lite självisk ;) men lovar att min mamma också får låna dem :), skulle vilja ha dem i storlek 40. dem är helf perfekta till alla sommarfester, åhh älskar dem.

Emma

Jag skulle vilja vinna skorna till mig själv för att jag älskar skor och mina svarta pumps gick nyligen sönder så jag var tvugen att slänga dem så dessa skulle passa utmärkt! De är skitsnygga, så (jag låter väldigt ego nu förlåt men det kan inte hjälpas) självklart skulle jag behålla dem själv x)



Och jag har storlek 39 :)

Anna

Jag skulle jättegärna vilja vinna dom skorna till mig själv för jag älskar skor och behöver ett par snygga till min systers student :)



Storlek 39

pauline

Jag skulle vilja vinna skorna för i morgon fyller min syster 20 år! och jag har letat överallt i stan efter nått och köpa men har sådan dålig fantasi så blev ett par örhängen och två vinglas (och hur kul är det och få när man fyller 20?:P ) och min syster är rätt kort och har ofta högklackat, men dock inga fina! (enligt mig haha) så skulle vara kul och ge de där till henne :)



storlek 36 har hon :)

CANDY

Trött på Twilight-bloggar som bara skriver om skådisarnas otroliga utseende? Är du ett riktigt fan som vill veta vad som verkligen händer? Spana in TwilightIndex, bloggen om Twilight på en ärlig och rak nivå.

Nina

Jag anser att man aldrig kan få för många skor men min käre mor håller inte med mig och därför har jag fått sko förbud nu fram till sommaren (HJÄLP!) men hon sa aldrig att man inte får vinna ett par skor:) Vinner jag skulle jag vilja ha i storlek 40 och de skulle användas flitigt i sommar när det är dags för dop, födelsedagar, utgångar osv. (och jag tror även att min mamma skulle ångra sig när hon får se dessa skor..)

E M I N A

okej ;D coolt :) Aja nu ska jag sluta fråga, tror du har vettigare folk att svara till än mig :-) Din blogg är grym! kram! :D

E M I N A

eller ja, måste bara säga PALLA KISSIE KOMMENTARER! :S så jävla cp :S förstår inte vad hennes problem är..

felicia

Hej jag skulle vinna dom i storlek 39 till vårbalen som är snart !! Dom är verkligen jättefina och skulle passa superbra till rosettklänningen som jag har, likadan som din :)!

Linn

Jeg ville ha vunnet dem til meg selv fordi pappaen min blir 50 år om ikke lenge, og jeg har ikke noen sko å ha på meg - siden jeg rett og slett ikke har råd. Jeg går på skole, får ikke stipend og har ikke tid til jobb. Jeg må tilogmed SELGE mine egne ting så jeg får råd til det jeg trenger. Her er siden jeg selger det på: www.linnsalg.blogg.no

Linn

Glemte størrelse; 41 :-)

Carolina

Storlek 40



Jag önskar vinna dem till min syster, så hon kan ha dessa läckra skor när hon ska vara gudmor på min dotters dop den 17 Maj :)

Rebecca

Vill vinna dom till mej själv. perfekta skolavslutningskor! :D strl. 40

Lina

jag skulle jätte gärna vilja vinna de där skorna i strl 37 för de va verkligen hur fina som helst! har letat som fan efter snygga skor men hittar inga som faller mig i smaken.. men dom här, omg va snygga! :O ja hoppas verkligen ja vinner! ha de gott kram Lina

sofia

läste kissies kommentarer.

du är jätte söt ska du veta :)

och hon? en stor jävla lögnare och idiot :)

kör på ditt! :D

Alexandra Nilsson

Jag skulle gärna vilja vinna ett par 37:or, anledningen till att jag är med och tävlar är helt enkelt för det är så sjukt snyggt med högklackat( Tyävrr har jag inga själv då jag alltid blir så osäker, kommer jag någonsin kunna gå i dom osv därför blir det alltid ett par plattare skor) Men nu när jag såg denna tävlingen insåg jag att det är på tiden att jag börjar gå i högklackat, och ett par snyggare skor kan man ju inte hitta. Det är anledningen till varför jag vill vinna ett par till mig själv.



KRAMIS

emma.

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna de där skorna, eftersom det snart är dags för skolavslutning och så en avslutningsmiddag, jag ska gå ut nian i år.

Jag har inga skor till varken middagen eller avslutningen, men de skorna skulle passa helt perfekt till min fina klänning jag ska ha under middagen. Vore nice att kunna få ha ett par riktigt fina, dyra skor för en gångs skull, annars måste ju pengarna ofta sparas till annat än skor. :)



Och jag drar storlek 39.

har ingen blogg men annars skulle jag gärna länka. :)

Anna-Viktoria

Oooh... jag älskar seriöst alla dina tävlingar =) !!!

Om jag skulle vinna så är det storlek 38 på mina fossingar. För jodå - jag skulle ta dom själv. För inte så länge sen beställde jag ett par sjukt snygga skor från Nelly, men well.. jag har inte direkt haft nån användning för dom om man säger så http://annaviktoria.wordpress.com/2009/04/06/tack-sa-frikkin-much-nelly/

Att jag precis fått ett nytt jobb som "sekreterare" där jag har dresscode (pennkjol, skjorta, kavaj och svarta pumps) och att jag inte har några svarta pumpsliknande skor - ja, du hör ju ;)





fanny

Hej! Klart jag skulle vilja vinna dessa snygga skor i storlek 38! Om jag vinner så ska min söta mamma få dom av mig för hon är såå underbar! =)

Länkat tävlingen i min blogg.

/fanny

Treece

Jag skulle vilja ha ett par i storlek 36 att ge till min syster då jag flyttat till en annan stad och inte träffar henne så ofta längre, så när jag väl träffar henne vill jag ha med mig en present till henne, hon verkligen älskar klackar!

TESS

Jag skulle vilja ha skorna för att jag har inte ett enda par högklackade! Det är för att jag är så lång och för att jag har problem med självfötroendet. Men nu skulle jag verkligen vilja ha ett par high heels, så jag håller tummarna! Stl 41

isabella

jag skulle jättegärna vilja vinna dem. Hur fina som helst! Dem ska alltså vara till mig själv.



Blir lite orolig över storleken bara, eftersom mina fötter varierar också från HUR skorna sitter. Men tja, jag tar 39 :) Ananrs har jag 40 också, men jag tar 39 och hoppas på att jag kommer vinna :)



Skulle vilja vinna dem för tänkte att dem kunde passa till min avslutning, nu i nian. Hur fint som helst skulle det vara =)



har länkat: http://isabellaingvarsson.webblogg.se/2009/may/snygga-klackar-fran-friiscompany.html#comment

Pernilla S

Jag skulle vilja vinna dom till mig själv, för jag fyller 18 i slutet på maj och behöver ett par finskor om jag ska ut och ha skoj i sommar :)



Och jag skulle vilja ha storlek 38 om jag vann.

Alice Helander'

Heyy Linda!

Jag skulle vilja vinna dessa skor i storlek 37 för att jag endast har ett par klackskor o de är inte ens i närheten av hur snygga dessa är.

Om jag skulle vinna dom skulle jag bli helt överlycklig!

Line

Åh så fina! Jag skulle vilja vinna dessa till min mamma som fyller år snart. Då jag har det skralt har jag inte kunnat köpa något så det skulle vara så roligt att kunna ge henne dessa tillsammans med en tavla jag målat. Speciellt då jag kommer hem för första gången på 3 år drygt.

Michaela

Åh, vilket töntig kommentar från Kissie måste jag säga! Skapligt onödigt..



Btw, jag vilja vinna skorna och kanske ha till studenten eller på en 55-års fest, har strl 41 :)

thejenny

Lovely linda! Nu ska du få veta varför just jag skulle vilja vinna skorna! :)



Om ganska precis en månad (30;e Maj) Fyller jag år. Jag räknar inte med att få så många presenter i år eftersom jag fyller 15 och har önskat mig en moped. Därför skulle det vara jätteroligt att bli lite bortskämd och få skorna. Dessutom skulle det ju kännas som att jag hade fått dem av min FAAAAVORIT-bloggerska, och hur coolt är inte det? :)



Anyway, även om jag inte vinner så vill jag att du ska veta att du rockar, keep up the god work med sveriges coolaste blogg!



Kramar / Jenny.

thejenny

OBS!!! SKrev fel adress, min mejl ska vara thejenny.blogg@hotmail.com ! :) Dessutom har jag sko-storlek 37. =)

Josefin | Shadyblonde

Svarta pumps är som den svarta lilla. och jag har ett par som tyvärr är försmå som jag måste sälja eller ge bort, så dessa skulle vara perfekta! Om jag vinner skulle jag vilja ha i storlek 38.

Nicole

39 :)



till mig själv, jag har faktiskt Inga fest skor :O och de behövs! hahah hoppashoppas



/ nicoleantoniades@hotmail.com

Sanna

Jag känner mig lite ego men jag skulle faktiskt vilja ha dom själv!! Mamma kan dock få låna dom ibland för vi har ändå samma storlek (37) och hon är i STORT behov av ett par riktigt snygga skor :) Hon är inte värst gammal, men går ändå omkring i 90-talsskor bara för att hon är för snål för att köpa nya, så då skulle det ju passa finfint att vinna ett par :D



Tack för en underbar blogg, och jag blir så imponerad och otroligt glad över att du inte tar åt dig ett skit av vad kissie skriver om dig!! :D Bra gjort!!!

Sanna

glömde mejlen ... :$

sanda

SHIIIIIIIIIIIIIIIIT POMMEEEEEES dom här skorna har min mamma tjatat i HUUUUUUUNDRA år om!!! :| De finns på Nelly men inte i hennes storlek!! ÅH ÅH ÅHHHHHHHHHHHH!! Hon suktar efter dom vaaaaaaaarje gång hon är där inne och de finns inte i butik heller! Storlek 37 har hon! Är det inte dessutom Mors dag 31 maj? Allt bara faller ihop så perfekt! De skulle jag då hålla gömda tills dess!

madelene

Gud jag skulle bli så himla glad ifall jag vann dom skorna! Du anar inte! Anledningen till att jag skulle vilja vinna dom är att jag ALDRIG har haft ett par dyrare märkesskor. Först och främst för att jag har tre andra syskon som jag måste tänka på innan jag begär något allt för dyrt av mamma eller pappa. Jag skulle ju självklartt kunna köpa dom själv, men när man väl får studiebidraget så finns det så mycket annat som måste köpas. Om jag nu vann skorna skulle jag vilja ha dom i storlek 39. :)

Kram!

Victoria

Om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja ha storlek 37!



Skorna skulle såklart gå till mig själv.

För att jag tycker att de är grymt snygga och jag älskar skor! Jag vill också bli längre. :D

Jag är 160~ och är en av dom kortaste bland mina vänner. Jag är trött på att kallas 'dvärg' och 'pygmé' hela tiden, och höra "Hur känns det att se UPP till mig?" -suck-

Så skorna skulle vara pricken över i ;p

JOSS

Snart är det dags för coctailparty för oss som går ut nian, och jag är fortfarande på jakt efter ett par skor att använda till min klänning. De flesta jag hittar är för dyra, och det är aldrig kul att hitta skor man tycker om som man sedan inte kan köpa för att de är för dyra. Så dessa skor skulle passa bra, (Y)



stl: 38 mejl:josefine_kihl@hotmail.com

Erika-mode-pyssel-m.m.

JAg skulle vilja vinna stl 38. Des kulle passa perfekt till min kläning som jag hade tänkt att ha då jag ska runt och fira studenter.

Lilmary

Skitfina! Dem skulle suttit aldeles perfekt till min studentklänning som är vit med svarta detaljer. Strl 37. Ha en fin dag i solen! Kram

CherryCheek

Som tvättäkta skofantast skulle jag vara ego nog att vilja ha dem själv om jag vinner (vem skulle INTE vilja ha dem?). Varför skulle jag vilja glida runt i dessa snyggingarna då? För det första är jag fattig student, så jag har inte ett enda par skor över 500 spänn, för det andra äger jag nästan bara rejäla skor/kängor som är på tok för varmt nu till sommarvärmen. Dessutom är dessa skorna så söta med sin lilla peep-toe och så älskar jag att de inte är som vanliga pumps, utan skurna lägre på sidorna, så att man kan visa så mycket som möjligt av sina fina fötter i sommar! I ett par 39:or skulle jag vandra gatorna fram i äkta Miss Jay-stil, för att visa mina snygga klackar! :)



Jag har förresten en tävling på min blogg där du kan vinna ett par valfria trosor från Evas Underkläder! Var med vetja!

Jullan

Jag skulle vilja vinna dom där skorna i storlek 40 till min kompis som tar studenten snart, jag vet hur jävla gärna hon vill ha dom där/ett par liknande, skulle vara kul om hon äntligen fick ett par. :) jullan2003@hotmail.com

sandra

Dessa skor skulle passa utmärkt till min skolavslutning, då jag ska ha en vit klänning med svarta detaljer.



Skitsnygga! Strl 38.



Kram:)

Sofia

Hej!

Jag vill gärna vara med och tävla, och skorna ska ej vara till mig utan dom skulle jag gärna vilja ge till min kära mamma.



Mamma har ett väldigt stressigt liv som doktor, hon räddar livet på väldigt många patienter varje dag och hon föreläser för att lära andra som också vill göra samma sak som hon.

Visst tjänar hon bra med pengar, men samtidigt så har hon ingen tid över efter sitt arbete.

En sak som jag ofta kollar på är hennes klädsel, hon har inte riktigt tid att klä sig fancy fancy på hennes middagar/föreläsningar och nu är hennes enda par klackar helt förstörda för att hon inte riktigt har haft tid att köpa ett par nya.



Har sagt detta flera gånger, men hon tycker inte att det är så farligt.

Dock tror jag att hon skulle uppskatta ett par fina skor, för vilken kvinna som helst känner sig ju självsäker i klackar?!



Jag skulle bli väldigt glad om mamma fick vinna dessa skor, hon skulle bli så glad.



Storleken är 39.

Blogg: www.gullefia.blogg.se

Email: Gullefiias@live.se

Länk till inlägg: http://gullefia.blogg.se/2009/may/tavling-hos-lily.html



Hoppas du har en bra dag ! ♥

Pauline

Jag är i stort behov av ett par klackskor just nu! har ett par utslitna pumps med för låg klack.. inte snyggt! dessa var supersnygga så dom vill jag jättegärna ha! Har storlek 38 vanligtvis! (:

Elin W

hej jag skulle vilja vinna dom här skorna i strl. 37 för att jag ska gå en modevisning i skolan och visa upp kläder och dem här klackarna passar perfekt till en klänning jag själv har sytt och ska visa upp. dom är verkligen döööläckra! :D

Linda

Jag skulle vilja vinna ett par i strlk 37 bara för att jag inte äger ett par svarta pumps och det borde ALLA ha i sin garderob. Herregud på mig!

Camilla

Stl 40!

Jag fastnade för dom direkt och är arbetslös så jag har inte råd att köpa någonting, varken kläder, skor eller liknande, så det skulle kännas så underbart att kunna piffa upp sig med ett par läckra klackisar :D

M08

strl 36 :)



för dom skulle vara så urläckra till min studentklänning, eller ah :D dom skulle passa outfiten, sen är det så himla svårt för mig o hitta skor som e snygga och passar...

Isabelle

Åhhh jag har en skotokig mamma som har stressat ihjäl sig på senaste tiden på grund av jobbet. Hon hjälper mig alltid och är världens bästa människa (vem tycker inte det om sin mor ;). Hon har inte haft någon tid för sig själv det senaste och jag tycker det har varit jobbigt att se. Att ge henne en present i form av ett par skor skulle självklart inte hjälpa hennes stress men jävlar vad hon skulle bli glad (ursäkta språket :D) och det är något som jag verkligen, verkligen skulle vilja unna henne mitt i allt och det är ju många + i kanten att dem är så snygga! Hon har för övrigt storlek 39!

isabel

storlek 38

jag skulle vilja vinna dom till min mamma, hon är den bästa jag vet och hon har det verkligen inte lätt just nu.. hon köper aldrig något till sig själv, vi barn går alltid först så hon förtjänar dom verkligen !

Emma

Jag skulle vilja vinna de åt mig själv som belöning. Jag har tagit mig igenom mitt första år på högskolan och på slutet har det varit väldigt tufft men jag har klarat av det bättre än förväntat. Så jag är stolt över mig själv men som student badar jag inte direkt i pengar.

Så jag tycker mig förtjäna de där pumpsen i storlek 39.

Emma

storklek: 39

Jag skulle vilja vinna dem till min storasyster som fyller 18 år snart och får komma in på klubben - det måste firas med nya höga, icke-dansvänliga, skitsnygga klackar :D

angelica

Att vara lång är fint, men jag som är 179½ cm skäms om jag har högklackat för att alla andra tjejkompisar är drygt en skalle kortare än mig.



MEN: igår när en lika lång tjejkompis till mig ville att vi skulle ha högklackat tillsammans ute på krogen så kom det faktum att jag var tvungen säga nej eftersom jag inte har ett enda par!



Så när jag väl hade chansen att inte känna mig som en flaggstång helt själv så gick det inte, typiskt.



Med ett par såna där i storlek 41 skulle jag och min kompis kunna vara extra långa tillsammans!



Nu kanske många tänker "men du är ju redan lång". -Jovisst, men ni får ha fina skor istället!



Dessutom tar jag studenten i vår från min djurvårdslinje och där skulle då passar de suveränt!:D

Emelie

37

För att jag vill vinna dem till min studenbal för jag har inga skor!

Moa

Heej:D



Skulle jätte gärna vilja vinna dom skorna, var suuper fina :) Och dom skulle vara perfekta till min klänning på skolavslutningen.

Storlek 39!

Nicole

Storlek 37!

Jag vill vinna dem till en av mina bästa vänner som fyller år och för att jag veeeet att hon behöver ett par svarta enkla pumps för alla kommande utekvällar!

Mikaela

storlek 37! :) Jag vill vinna dom till mig själv eftersom jag inte har några klackar och de vore fint att ha nu framöver och speciellt eftersom att jag ska ta studenten :) skulle passa utmärkt till mina fina klänningar jag ska bära!

jennifer - pphoto

Jag är lite ego idag känner jag! :-) Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett par svarta högklackade nu till sommaren! & dom där såg riktigt sköna ut! Dom skulle sitta finfint till min skolavslutningsklänning också! And I love them.



Jag har storlek 38 :-)

hannah

ÅH! =) jag skulle vilja ha storlek 37! de skulle passa helt perfekt till min klänning som jag ska ha på studenten om 6 veckor. helt perfekta skor. Letar nästan i panik nu känns det som, så det vore perfekt =)

Matilda

Jag skulle vilja ha skorna i strl 38 om jag vinner då jag hade varit en perfekt mors-dags present till mamma och så kan man ju alltid låna dom ibland ;)

Catrin

Underbart!

Vill gärna ha strl 39 till min underbara mor. Hon har gjort så mkt för mig och fått gå igenom mkt skit på senaste... Dessa underbaringar skulle göra livet lite lättare =)

Kramen

Fanny

Skolans bal är den 30e maj, men jag är ute i god tid och har faktiskt redan köpt både skor och klänning. Min bästa kompis däremot, ska ha på sig en svart klänning som skulle passa utmärkt till dessa godbitar, och hon fyller år om en och en halv vecka. Så jag vill vinna en perfekt 16-årspresent till henne; de här skorna i storlek 38!



Min mail är fanny.wh@hotmail.com :)

Catherine

Jag skulle vilja vinna dessa underbara skor i strl 36, vilket även skulle bli mina allra första klackar! Kanske lite höga då.. Haha.

Men jag skulle vilja använda de på nians bal och kanske på flera speciella tillfällen :)





Anna Phe

Aww, dom är ju hur fina som helst! Jag är en riktig skotjej och har sedan barnsben älskat skor, så bättre motivering finns väll igentligen inte eftersom att denna vinst skulle glädja mig så himla mycket! ^^ Sen vore det ju inte helt fel med en förnyelse, lagom till sommar och allt. Jag äger faktiskt inga pumps heller, kikat efter ett par länge och den här modellen var riktigt snygg!! Funderat på att köpa lite nya skor, kanske till sommaren då flera av mina gått sönder, inte för att låta tråkig, men det har inte funnits någon möjlighet alls för mig att kunna förnya varken kläder eller skor på bra länge, det är väll det som är charmen med att vara student.



Om jag skulle få möjligheten till att bära dessa skitsnygga pjäser, då vore storlek 39 det rätta för mig och jag skulle bära dom med glädje hela sommaren. Det här är helt klart ev av mina drömvinster, käns som en omöjlig dröm, men hoppas kan man ju alltid göra :)



Länkar gör jag mer än gärna, fast i så fall vid vinsttillfället.



adress: www.annaphe.se

mail: annaphe@live.se

Anna Phe

Aww, dom är ju hur fina som helst! Jag är en riktig skotjej och har sedan barnsben älskat skor, så bättre motivering finns väll igentligen inte eftersom att denna vinst skulle glädja mig så himla mycket! ^^ Sen vore det ju inte helt fel med en förnyelse, lagom till sommar och allt. Jag äger faktiskt inga pumps heller, kikat efter ett par länge och den här modellen var riktigt snygg!! Funderat på att köpa lite nya skor, kanske till sommaren då flera av mina gått sönder, inte för att låta tråkig, men det har inte funnits någon möjlighet alls för mig att kunna förnya varken kläder eller skor på bra länge, det är väll det som är charmen med att vara student.



Om jag skulle få möjligheten till att bära dessa skitsnygga pjäser, då vore storlek 39 det rätta för mig och jag skulle bära dom med glädje hela sommaren. Det här är helt klart ev av mina drömvinster, käns som en omöjlig dröm, men hoppas kan man ju alltid göra :)



Länkar gör jag mer än gärna, fast i så fall vid vinsttillfället.



adress: www.annaphe.se

mail: annaphe@live.se

Alexandra

Givetvis är jag med i tävlingen och har även länkat: http://familjenlinde.blogg.se/2009/may/med-och-tavlar-om.html#trackback

Jag skulle vilja vinna dem till mig själv i storlek 37:)

Lisa <3

Jag tänker vara ärlig nu, jag vill inte vinna skorna till mina sjuka syster eller ngt sådant. Jag vill vinna dem själv till min konfirmation :)

i fall min tur sträcker sig så långt vill jag gärna ha de i storlek 37.

Emelie

Hej Lily!

Jag skulle vilja vinna de underbara skorna i storlek 38, och till min älskade mamma, som ska gifta sig i Juli. Hon ska faktist inte gifta sig i vitt (eftersom hon har varit gift en gång förut), utan i lila, och då skulle de där skorna passa utmärkt på henne. Vem har sagt att det måste vara vita skor liksom? :) Dessutom skulle det vara ett perfekt sätt för mig att visa att jag uppskattar henne och allt hon har gjort för mig under mina svåra år, trots sin sjukdom. Jag vet att hon inte kommer att bry sig så mycket om vad hon har på sig på skorna, mest eftersom pengar vill sparas, så det skulle bli en perfekt överraskning! :)

Ann-Sofie

Ohh, jag har kikat på de skorna jättelänge nu (strl 36) och tänkte köpa dom men då bestämde sig CSN för att dra in mina lån och bidrag för att jag hade tjänat för mycket, och de pengarna jag tjänade för mycket har mer eller mindre bara gått till körkort och sjukvård.

Jag kan väl bara drömma om de skorna nu.



ibland suger det att vara student. :/



annsofiesvenssonb@hotmail.com

Ida

Åh så sjukt snygga! Jag skulle vilja ha dom till mig själv, jag älskar högklackat, men har endast ett par fula pumps! Skulle verkligen behöva dom. Dom är ju så sjukt snygga också!



Om jag skulle vinna, vill jag ha storlek 38 :)

Sandra

Har precis gjort slut med min kille efter 5 år. Han har varit mitt allt och vi växtes upp tillsammans. Känns så jobbigt att slänga bort allt... Sitter och lyssnar på Vår sista dans med Melissa Horn och gråter. Sitter deprimerad dag ut och in... Behöver lite tröst, liiite.

Josefina

Jag vill jätte gärna vinna dessa för jag behöver verkligen ett par snygga skor med kvalitet! Skulle vara perfekta för min arbetsplats glamourfest nu i Maj =) Om jag skulle vinna så vill jag ha storlek 38.

Hanna

Jag skulle vilja vinna för att jag behöver ett par nya skor och svart matchar ju till allt :) Älskar även högklackat. Om jag vann skulle jag vilja ha storlek 38. Kram

Malin

Jag vill vinna så jag kan använda skorna nu på min bal! Går ut nian. Är jättekort och skulle verkligen behöva höga klackar då.



Strl 37



:)

Emma NL

Jag skulle vilja ha dom i stl36 om jag vann. Jag skulle vilja vinna skorna för att jag både jobbar och går i skolan. Eftersom jag är student så försvinner pengarna direkt så jag skulle ge dom till mig själv för att jag kämpar på så bra. ;) / emma.nl@hotmail.com

jouline

Vilken underbar tävling!

jag hade ett par liknande såna klackar men så förra veckan när jag var ute och åt med min familj så går HELA KLACKEN AV!!! (delar sig till & med i två delar) ja trodde inte de va sant, först jätte pinsamt framför allt folk men oxå att jag fick gå barfota! självklart blev jag lite ledsen eftersom att de var mina skönaste,finaste klackar, vet ej om skomakaren kan fixa de, men de verkar som om skorna gjort sitt. Kan ju alltid hoppas på att ja kanske kan vinna dessa fina av dig :) I STORLEK: 36. kram

Marie H

Jag skulle gärna vilja vinna de där söta skorna...till mig själv, för jag fyller år 5/5 och min sambo vill köpa nå't fint till mig, men har inte råd. Man kan nästan säga att han kan vinna dem till mig då? =)

Jag har storlek 37 då.



Har länkat i min blogg till tävlingen oxå. =)

stooor kraaam

LindaH

skulle vilja vinna ett par 36or till min lilla syster i födelsedags present!

Meany

Hej!

Jag tavlar med :)

Sofia

Jag skulle vilja ha skorna i storlek 39.



Jag skulle vilja vinna skorna för jag ska på studentskiva den 15 maj. Och jag har inga skor att ha på mig då. Inte har jag råd att köpa ett par heller. Så det skulle passa alldelse utmärkt att vinna dessa jätte fina skor! Så även jag kan klä upp mig lite. :)

Jenni

Jag skulle vilja vinna dem som en födelsedagspresent åt mig själv! Jag fyller 19 år den 17 maj och vad jag vet om kommer jag bara att få flytta-hemifrån-grejer till födelsedagen så ett par högklackade skor skulle verkligen vara toppen! Då kan jag ju skryta med att ha fått en födelsedagspresent av självaste Linda Blom! ;)

Storlek 37 skulle räcka tror jag! :)



mail: jennimaatta@hotmail.com

Susanne

Jag gillar högklackat, så denna tävling kan jag ju inte emotstå. Så det får bli en födelsedagspresent till mej själv! Storlek 39 om det är jag som har mest tur!

Malin

Kärlek vid första ögonkastet.. Det blev verkligen så till dessa skor. Jag är i vanliga fall en gympasko tjej men om jag vann dessa till mig själv skulledet helt klart bli ändringar! Då jag är 2 småbarnsmamma har man inte heller råd att skämma bort sig själv sådana här fina skor så nu håller jag verkligen tummarn.. jag länkar också!

http://mtlftavling.bloggagratis.se/2009/05/02/1635232-pumps/



Storlek 38 skulle sitta som ett smäck!



Ha det fint/ malinskalberg@hotmail.com

Anonym

Klart man vill vara med och tävla! Jag vill naturligtvis ha skorna själv eftersom jag är ett riktigt sko-freak ;) Och dessa skulle göra sig så fina i min samling :)

Storkel 39 skulle sitta fint!



Här är länken: http://majan.blogg.se/2009/may/tavling-hos-lily.html

Madde Sahlén

Hej Linda! Vill bara säga att jag älskar din blogg! Jag läste kissies blogg förut men jag slutade och började läsa din istället. Dels så vet jag vem du är och då är det roligare och dels så är Kissie jätteomogen. Men hon är ju inte så gammal än heller. Så nu till tävlingen. Jag är en barndomsvän till Sarah och Alex (tvillingarna som gick i din klass) och jag skulle vilja vinna skorna till Sarah för hon har gått igenom mycket just nu. Hon har storlek 39 och hon älskar skor. Jag har tyvärr ingen blogg men sarah har en blogg men vet inte om jag vågar ge ut den :P Du kan maila till mig och få den om du inte redan har den. Fortsätt som du gör tjejen och ta inte åt dig! Kram

Linette

Jag har aldrig haft ett par klackskor förutom kilklackar om de än räknas.Dom var helt underbara, och snart är det juskolavslutning dom skulle passa perfektme dmin leopard tunika och en skinnjacka, mamma komme ratt bli döförelskade i dom, men vem skulle inte? många kramar Linette Ps älskar din blogg Ds <3

Linette

det var storlek 37 till mig, glömmde skriva dte :P haha, kramar linette.

Johanna

Hej Lily! Skulle jättegärna vilja vinna ett par av dessa fina skor i storlek 39 till min bästa vän C, hon behöver muntras upp lite. Tack:)

Lisa

jag är med och tävlar! har storlek 37 :)



vill vinna dom till mig själv, för att kunna använda som på härliga sommarfester :)

My

ett par såna i storlek 36 skulle sitta fin fint :))



jag vill vinna ett bar för jag är en student med lite pengar och klackeskor är inte det första man inskaffar sig med ett lilet studie bidrag ;)Därför skulle domm sitta fin fint :))

Sofia

Jag vill vara med och tävla :) Jag har storlek 39 och jag skulle gärna vilja ha dem själv då jag inte har några skor med klack. Har tänkt ett bra tag att jag ska skaffa några för det är ju såååå snyggt =) Kommer dock bli superlång i dem hihi.

A

Jag skulle vilja vinna dem åt min kompis som precis blev av med sin pappa efter svår tids sjukdom.

Hon är 17 år och jag tycker att hon förtjänar detta, eftersom hon har kämpat på och hållt gnistan uppe. Hon är verkligen värd detta!

stolek 38



Måste bara säga att bloggen är kanon =)

Marit

Utrolig fine sko! Jeg tror nok jeg vil beholde dem selv, men tror nok venninnene mine kommer til å låne de, og det er jo fint at man kan dele?

Jeg skulle virkelig hatt noen slike sko til da jeg er ute på festligheter, og virkelig imponere min store kjærlighet med et herlig antrekk med superfine sko!



37 sitter nok perfekt!



Ha en fortsatt fin helg!:)

Mikaela

38. Jag skulle vilja vinna dessa supersnygga skor. Hade varit perfekt nu när skolavslutningen närmar sig :):)

anna

jag vill vinna skorna för att jag ska till usa, vill vara snygg, och har inga riktiga pumps, och vilka vore snyggare än dessa? strl 41 skulle sitta peeerfekt! take care

sandra

STL 40.

Och dom skulle jag gärna vilja ge till min syster

elin

Jag vill vinna skorna till min kära mamma, som jobbar häcken av sig i princip jäääämt (visst, hon gillar sitt jobb men det blir ändå mycket) och i augusti ska hon ta ut hela TVÅ veckors semester för att vi ska till turkiet = en hel hög pengar ska slungas ut för hennes del, och hon unnar sig nästan aldrig något så därför tycker jag att hon är värd ett par snygga skor :)

Jennifer

Åh vilken underbar tävling!!! alldeles perfekt. Min lillasyster fyller 18 om 2 veckor och hon älskar höga klackar!vad skulle inte vara bättre än att ge henne skor i present som hon kan ha på sin första krog-kväll? :)Jag skulle vilja vinna "Stiletto - Svarta skor" i storlek 36! Tack för dina härliga blogg, läser den väldigt ofta. /Jennifer

Katarina

Hej! Jag skulle vilja vinna ett par i storlek 39, till min allra bästa vän. Just nu är hon i Tyskland och jobbar med ett riktigt drömjobb, min plan är att åka ner och överraska henne! Vad vore bättre än att ha med sig ett par snygga skor istället för ridstövlarna som hon brukar ha? (;

carolina

Jag vill vinna dessa till min mamma (stl 36)

Hon har alltid varit väldigt kvinnlig & ofta ändvänt klackar av alla slag.

Men för nått år sedan opererade hon foten & har inte kunnat använda klackar(alls) eftersom läkaren som opererade pajade en nerv i hennes fot. Men nu efter alla dessa år & efter många jobbiga operationer kan hon ha klackar igen.

Det skulle verkligen vara något att få överlämna dessa tidlösa snyggingar.





Gillar alla dina tips :)

Kram / carolina



Malin

Jag är jätte gärna med och tävlar! :)

Jag skulle vilja vinna ett par i storlek 39, till mig själv eftersom att jag inte har några "Pumps".

Nadia

hej!



vill gärna ha dem i storlek 37 till min lilla syrra som tar studenten om typ nån månad, vill gärna ge dessa fina skor till henne som en student present :)



/kram

Johanna

Skulle vilja ha skorna på min skolavslutning. Har letat länge efter ett par snygga högklackade skor som passar min budget. Men det verkar inte finnas några.. Skulle vilja ha skorna i storlek 38 :)

Hosio

Jag skulle vilja vinna dessa snygga skor i storlek 39, och skulle vilja vinna dem till min bästa vännina, som precis blivit frisk från cancer.

Varje gång vi vill försöka få ut henne på lite roliga saker, så skyller hon alltid att hon aldrig har något att ha på sig,

Men dessa skor + en snygg klänning skulle få henne till att bli förstummad och inte kunna säga emot! :D



Så jag hoppas få vinna dessa skor till min vän!

Hosio

Har även länkat till tävlingen! :)



http://hosio.blogg.se/2009/may/tavling-skor.html

JENNIE



jag får faktiskt vara självisk och säga att jag jättegärna skulle vilja ha dom själv(a) det är massa kommande partyn och tyvärr har jag inga klackar som passar. Dessa skulle sitta supersnyggt till en tänkt outfit:)



storlek 38!



kram

elin

Ohh!.



Jag skulle vilja vinna dem åt mig å min mamma(har samma skostorlek). Mamma har aldrig nå snygga skor så det skulle passa haha och jag älskar skor och vill bara ha mer och mer men jag har faktiskt inga snygga klackar.

Skulle passa bra till min avslutnings klänning med :).

Storlek 38 om den inte är liten i storleken annars 39:)

puss





NINNIE

Jag, en student på Gotland skulle gärna vilja vinna dessa underbara skor i storlek 39 för alla underbara sommarkvällar på Gotland, då det festas gärnet. Som sagt vill jag vinna dom till partykvällarna, men också för att den enda typ kloka skobutiken vi har på Gotland är Dinsko. Då kanske du förstår vårt minimala utbud av skor och chansen att vara den enda personen som bär dom på en kväll?



Hoppas jag har turen med mig :)

Ninnie

ninniekarlsson@hotmail.com

ninnies.webblogg.se

Amanda 's k a n d a l i s m'

Skulle vilja vinna ett par i storlek 40 av den enkla anledningen att jag älskar skor, piffar upp hela outfiten. Och ett par gratis vore helt enkelt inte fel!

Johanna

Gud vilka fina skor.

Jag skulle vilja vinna dom i strl 37, jag har 3 bröllop i sommar och dom skulle garanterat komma till nytta då:)

Julia

Jag vill jättegärna vinna ett par i strl 38, till mig själv! :)

Frida

Jag skulle vilja vinna dom åt min bästa vän som har jätte dåligt självförtroende eftersom att hennes kompisar har skitsnyugga märkesskor och hon har bara vanliga billiga skitskor om jag ska vara ärlig.

Jag älskar verkligen min bästavän och jag tycker att hon är värd det mer än någon annan i hela världen.

Hon är verkligen världens snällaste och det skulle jag vilja skryta om för hela världen.

storlek 37.

Jag älskar henne så sjuktmycket och hon har inte så mycket pengar så att hon kan köpa nya skor så nu har jag chansen att ge henne världens finaste par!

Snälla.

Annas tävlingsblogg

Jag är med och tävlar, jag skulle vilja vinna ett par i stl 37 till min svägerska. Detta som uppmuntran för att hon är så duktig och gått ner massor i vikt. Jag har länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2009/may/skor-friiscompany.html

Jeanette

Jag är gärna med och tävlar. Jag vill vinna ett par skor i storlek 38. Anledningen? Jag vill vinna till mig själv för jag älskar skor och de här skulle passa perfekt på min skohylla. Har nyss köpt en sommarklänning som de här skorna skulle vara grymt snygga till.

Carola

Jag är gärna med och vinner skorna i storlek 36. Till mig själv då man aldrig kan få för många snygga skor:)

svartakatten@live.se

Maria

Jag är gärna med och tävla om dessa snygga skor :)

skulle behövas nu i sommar eftersom min lilla bebis ska döpas så har jag inga bra skor att ha på mej :) om jag van skulle jag vilja ha dom i st39

Julia

Hejhej, Jag är gärna med och tävlar. Jag sitter faktiskt och försöker hitta ett par klackisar till avslutningen, och visst skulle dom här passa bra dom också! :D haha. Och skulle jag vinna så blir det ett par 36or :)

Lisa

Hej Lily ^^,

Jag vill vinna dessa klackar till min kusin, eftersom hon är som en syster. e alltid där för mig <3. Men eftersom hennes kille o hon gjort slut är hon helt deppig hela tiden ... -.- Vill vinna dessa klackar för att göra henne glad :D hihi.

Storlek: 38.

Robin ^^

jag är med och vill vinna storlek 36 :)

jag vill vinna för att alla skor som jag tycker är snygga (som har höga klackar) finns oftast inte i storlek 36 för att det inte är så många som har så små fötter :/ typ endast 38 och uppåt, knappt att de ens har 37. Och de här skorna var grymt snygga :) så klart vill jag vinna de till mig själv ;)

kram!

En svärmorsdröm

Jag vill ha ett par 40 or till min mamma för att då kanske vi kan shaka loss på dansgolvet tillsammans. Haha!

Lina

Jag skulle vilja vinna skorna i storlek 39 till mig själv eftersom dom är sjukt snygga!

PERNILLA ÅBERG - TYPPERRA

Hejsan! Jag är med och tävlar om strl 40. Jag vill gärna vinna skorna för att jag inte har råd med såna dyra skor annars.

jenny

Jag skulle vinna de snygga klackarna till min mamma! Hon gnäller alltid om att hon aldrig hittar några snygga fest skor och hon fyller år den maj, och vad skulle vara bättre än dessa då? Jag skulle tilloch med bli avis, även om det skulle vara jag själv dom gav dom! STORLEK 37!

mikaela

Storlek 39



Vore en perfekt morsdags present, kanske inte en speciell/unik sådan. Men vem blir inte glad utav ett par as läckra skor?

Linda - She with the colors

AAW! Va fina!

Jag skulle vilja finna för att jag inte får ha pumps av mamma och pappa och om jag vinner kan de ju inte klaga! För jag har ju vunnit de, och dessutom skulle de vara mina första pumps!! :D:D



LÄNK; http://lindadoosbloggtavlingar.blogg.se/2009/may/tavling-pumps.html#comment

Linda - She with the colors

PS; Storlek 37 xD

Cim

Storlek 38



Jag skulle vilja ha dom till min student, skulle passa perfekt till min klänning. Skulle göra mig väldigt glad. Min syster och mamma också skulle uppskatta det då vi har samma storlek!

Amanda

Jag vill vinna dessa urläckra skor till min bästa vän Emma. Hon har dragit ett enormt lass sen vi fick våra små guldklimpar i december 07. Jag den 22:a och hon den 23:e. Min son var tyvärr sjuk och vi tillbringade de första åtta månaderna på sjukhus. Då var det Emma som skötte både mitt och sitt eget hem. All vbåran post och som åkte skytteltrafik mellan sjukhus och hem. Dessa skor skulle sitta fint för nu i sommar ska Emma och hennes älskling förlova sig. Visst passar dessa underbara skor på en förlovningsfest!



Storlek 39 drar hon.



håller tummarna

Evelina

Jag skulle jätte gärna vilja vinna, behöver ett par svara pumps till studenten och de där var ju alldeles underbara. Storlek 37

paulinaj

jag skulle faktiskt vilja vinna dom till mig själv, nu när det är så många studentfester så skulle inget sitta bättre! :) storlek 37

Amanda

Jag tävlar för min systers skull här då! Hon äääällllskar skor, men har inga pumps, bara några små klackar. Så ja, min motivering är att hon verkligen behöver dom där pumpsen! Storlek 38 borde bra till henne också..



Jag länkar direkt till din blogg! Om du inte hittar inlägget, kan du kolla på arkiv och sen tävlingar.



Ha det så bra! hoppas jag vinner håller tummarna

Amanda

förlåt! jag glömde e-mail, så det var jag som ville ha stl: 38 till min syster :)jag har skrivit komentaren som också är www.photoher.blogg.se

Sofia

De där pumpsen är verkligen supersnygga! Har själv spanat in dom ett tag på nellys hemsida. Men som fattig student är 899:- för mycket pengar om jag ska kunna käka lite också :p

storlek 38 :)

Jennifer

strl 39 vill jag vinna, äger inga snygga festskor så skulle verkligen behöva detta ! :)

Teresa [ 21 år och singelmamma till två ]

JAG skulle vilja ha ett par nya klackar. Även en mamma går i high heels! :)

Karina

Jag är med och tävlar! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett par 39:or.



Anledningen till att jag vill vinna dessa skor är att jag tycker att de är oerhört snygga och jag har inga snygga klackskor. Det är så svårt att hitta några som är riktigt snygga och som samtidigt har ett bra pris. Jag skulle bli så glad om jag vann!!!!!

Sanna

Hade varit helt underbart att vinna, det är inte lätt att ha råd med skor när man är arbetslös. Och förövrigt är skorna helt underbarts snygga och skulle passa så bra när man ska vara finare någon kväll :)

Storlek 37 har jag :D

Andrea

Åh,dom här är så jäklar snygga! Skrev om just dessa för ett tag sedan. http://andreahansson.blogg.se/2009/april/skor.html



Skulle vilja vinna dom till mig själv i storlek 39. Jag älskar skor och kan aldrig få för mycket av dom, men med min studentekonomi är det inte alltid lätt att köpa de som man verkligen vill ha.



länkar här: http://andreahansson.blogg.se/tavling/2009/may/underbara-klackar.html

catta

Hejhej, kul med en tävling. Jättefina skor.



Om jag vann vill jag ha storlek 39, skorna kommer jag dock ge till min mamma för dom där skorna är verkligen henne stil och hon fyller ju år snart så hon skulle nog bli jätteglad. Hon köper aldrig någonting till sig själv så det är väll en annan orsak till varför jag vill ge dom till henne ochså.



Jag har länkat till tävlingen här : http://cattanorberg.blogg.se/2009/may/skor-fran-friiscompany.html



Ha det så bra ! Håller tummarna

Cecilia

Jag är gärna med :)

Min bal är om mindre än en månad och jag har inte hittat några skor än :O Dessa klackar skulle passa perfekt till min mörklilla klänning!

Håller tummarna!



Jag har storlek 37

sandra

Jag skulle vilja vinna dessa skor i storlek 38, de är ju så snygga!

Jag skulle vilja ha dem för att jag har nästan aldrig några skor själva, mina vänner lånar dem alltid! Därför vore det roligt om jag själv nångång hade fina skor, i stället för att låna ut alla till mina vänner :)

Emma ask

Jag skulle vilja vinna dessa ur snygga skor i storlek 38. Jag behöver ett par snygga pumps nu till alla studentfester som kommer nu eftersom min syrras hund har tuggat sönder klacken på mitt enda svarta par pumps. Sen att jag är en fattig student och inte har råd att köpa ett par nya gör ju inte saken bättre:(



Annie

De här skorna var ju verkligen heeelt fab!!!

Måste vara lite ego och vilja vinna dem till mig själv! Har nyligen tagit en paus från mitt företag, och får tyvärr inte jobba mer på mitt andra jobb. Pengarna tryter med andra ord och jag skulle väääldigt gärna vilja ha dess när jag och min man firar vår 1-åriga bröllopsdag! (den 24 maj :o) )



Strl. 39 :o)

Anna

Jag har letat skor i ett halvår nu! Dessa är så himla läckra, gillar speciellt den täckta hälen. Så snyggt. De skulle också passa jättebra till min ljusgröna klänning som jag ska ha på avslutningen! Jag orkar inte gå in i ännu en affär! Så det skulle vara ås kul om jag vann dessa!

KRam!

Emmy

Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa skor därför att jag har svårt att hitta skor som passar just min fot, jag har provat dessa skor tidigare och det sitter perfekt, dok var dom för dyra för min plånbok!



Storlek 37



Kram

mellen

Jag skulle vilja vinna dessa underbart fina skor då jag behöver ett par nya och för att jag behöver muntras upp nu efter denna trista valborgs helg då min pappa nästan miste livet i en misshandel :( -håller alla tummar- Jag har storlek 38.. :) Jag har länkat i min tävlingsblogg http://marielleanderzon.blogg.se/tavlingar/2009/may/vinn-snygga-pumps.html#comment

elin

Jag har redan skrivit här en gång, att jag skulle vilja ge dem till min mamma eftersom hon knappt unnar sig något men nu kom jag på en superidé! Som jag nämnde i det tidigare inlägget så ska vi till turkiet, och jag försöker få mamma att sluta röka. Om jag vinner skorna till henne så kan jag muta med att om hon inte röker (eller kanske t.ex max en om dagen för att sedan sluta) så får hon dem. ;) Hehe, storlek 36 som jag skrev innan.



elinomhus@hotmail.com

VictoriaS

Jätte snygga skor. Fastnade som för dina tävlingar, så självklart är jag med på den här också! Jag har storlek 37. Så jag håller tummarna!



Kika in hos mig, http://syndattduarsasot.blogg.se/2009/may/tavling-vinn-skor.html#comment

Josephine

Jättefina skor, som jag vill ge till min syster som fyller år ! :D

Hon är en sko älskare och skulle bli såå himla-himla glad för skorna. Hon kollade på ett par liknande skor och blev typ (kär) i dom!

Jag vill ju göra min älskade syster glad^^

Tror att hon kommer älska dom om jag nu vinner!

Hon har storlek 38



/ Josephin <3

nathalie

Jag skulle jättegärna vilja vinna de där skorna och om jag vinner så har jag storlek 38. Och det är mina skor om jag vinner men självklart att mamma kan få låna dom någon gång om hon vill. :)

Hanna

dessa underbara skor ska till mammsen som kommer hem den sjätte maj, hon har storlek 37;)



Ha en underbar dag

Jessie<3

Hej! Så rolig tävling! Jag är absolut med och tävlar! =D Jag har storlek 38 och jag skulle vilja vinna skorna till mig själv för att jag tycker dom är så snygga och jag har aldrig några snygga skor att ha på mig när jag går ut. Så skulle´bli jätte glad ifall jag vann =)



Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://shareyourreality.blogg.se/2009/may/tavling.html#comment



Och här är min mail adress: Jesssica.blogg@hotmail.com



Ha det super!

Jenny

jag skulle vilja vinna de här skorna till mig själv faktiskt. blev störtkär i de när jag såg de här på din blogg, så nu måste jag bara ha de :) så grymt fina. skulle vilja ha de i strl 36.

Albulena

hej linda.

jag skulle vilja vinna skorna för att jag har köpt en hiimelskt vackert klänning till niornas skolavslutning, som är det viktigaste på hela året, men jag har ett problem och det är skorna.

så vinner jag så kommer jag bli mycket glad och jag slipper leta andra skor, eftersom detta är dom perfekta!

trevligt helg, puss!

albulena ibishi

vill förresten ha dom i strlk 38.

tack så mkt :D

Laura

vill gärna vara med och tävla om skorna i storlek 36. brukar aldrig gå i högklackat men kan ju vara tid att börja. =) hoppas jag vinner.



Sandra

Jag vill mer än gärna vinna dessa snyggingar till mig själv, och varför jag vill vinna? Haha jo för jag älskar skor och jag får aldrig för många, har runt 40 par hemma ;) Strl 38 skulle nog sitta bra på mig :)

evamar - tävlingsblogg

När man som jag har små fötter gäller det att vara snabb. Stl 35/36 finns oftast bara ett enda par av och det är ofta jag hittar snygga skor som bara finns kvar i större storlekar. Nu till examen har jag inga skor att ha så jag hoppas vinna dessa snygga i stl 36.



Ps. Har länkat här:



http://evamar.blogg.se/2009/may/skor-8-maj.html

Madde

Jag är med och tävlar om skorna :) Min sko-storlek är 38.

Anonym

jag skulle vilja vinna dessa snyggingar till mig själv. Hög klack, öppen tå, och bara hur snygga som helst. Ja, jag behöver nog inte säga så mycket mer varför jag vill ha de, men jag kan ju berätta att jag precis har lärt mig gå snyggt i klackar och håller på att utöka sko förrådet dock har jag inte en speciellt fet plånbok eftersom jag bara är 15 år. Så de där skorna skulle sitta alldeles utmärkt på mina fötter.

Kramar!

Cissio8@hotmail.com

Jessica

Jag vill ha storleken 37 och jag vill vinna för dom var ju så söta kan inte motstå och dessutom behöver jag värkligen ett par nya skor !!

Sara

Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa skor, för livet är inte lätt som en fattig studerande, och jag har sällan råd att verkligen unna mig något som är av det dyrare slaget. Jag skulle därför bli sååå glad om jag vann dessa skor! Du skulle förgylla mina festdagar något enormt! Jag skulle aldrig vilja ta av mig de där skorna!



P.S. Jag har strl 38 ;)

Rebecka Djerf

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna dessa skor då jag är för snål för att köpa mig ett par egna skor med klackar!

Har inte gått i klackar tidigare och är så osäker på om jag skulle klara det och då känns det jobbigt att lägga ut halv studiebidraget på ett par skor som aldrig skulle användas...



skulle jag vinna skulle jag vilja ha dem i storlek 38 :)

natalie

I hopp om att vinna den hetaste skon inne på hemsidan så lämnar jag nu detta avtryck!



Jag är en tjej på 18 år. I sommar tar jag studenten och har två månader kvar, om inte mindre. Det känns helt sjukt och jag hade behövt mig ett par snygga klackar att vandra runder i. Helt ärligt!

Är nämligen pankare än pankast (kanske känner du igen dig) och jag måste ge pengar för balbiljett och allt annat till mor min med så att de skall räcka till.



Jag tycker därför att jag förtjänar mig en sko i storlek 38 (som både jag och mammi kan använda :) )i skon Atlanta!



Här kommer den att komma till nytta kan jag ta och lova :)



kolla gärna bloggisen!

Alice

Storlek 38.



Jag skulle vilja vinna dessa åt mig själv, helt perfekta nu till sommaren upptåg med fester och annat kul :)



Har även länkat till din blogg om denna tävling :)

Emma

Jag vinner aldrig men någon gång ska väl turen vinna.

Hoppas jag :)



Jag önskar storlek 39 och tror min syster skulle få dom, då hon inte äger ett par klack skor, hon unnar sina barn allt och aldrig sig själv. Hon förtjänar dessa snygga skor!



Har både lagt bild och länkat vidare hit!

Linda

ja vill vara med och tävla älskar skor!

storlek 36

Emelie

Vill jättegärna vinna dessa till min syster (stl 40) som tar studenten i juni! :)



Ellen

Jag skulle gärna vilja ha ett par 38:or och skorna är perfekta till mig för att jag ska till Paris den 17 maj med några kompisar, och vem vill inte ha de snyggaste skorna i staden som är känd som världens modestad? plus att med de där skorna kommer jag vara snyggare än alla andra oavsätt vad jag bär för kläder! men skorna är ju inte bara perfekta att strosa runt i i Paris, jag kan ju ha dem till vad som helst, de livar ju upp vilken outfit som helst!

Ellen

just ja, min mailadress: baraellens@hotmail.com

detzi

åh, ett par i storlek 36 hade varit super !



jag hade velat vinna dom till mig själv, som en påminnelse om att jag faktiskt också förtjänar något fint ibland ! jag kämpar just nu med ett enormt komplex över mina tänder, överbett och lagom stora framtänder gör att man får höra en hel del "roliga" skämt. så, ett par söta skor hade definitivt piggat upp min vardag !



ha en underbar kväll linda <3



mail: rostadlimpa@hotmail.com

BeccyBrown

Strl 36

Eftersom jag själv inte kan gå i sådana höga klackar så skulle jag vilja vinna ett par till min brors flickvän för att visa att jag tycker om henne. De firar 5 år tillsammans nu och dags för mig att acceptera henne.. haha. Kanske varit dålig på att visa det?

Lollo

Ett par snygga klackar hade inte suttit fel.

Storlek 38 tror jag hade passat mig fin fint!



Om jag vann skulle jag använda dem på en tema fest jag skall på i slutet av maj, "black and white party". Galet roligt, älskar tema fester. Dessa svarta skorna hade passat fullkomligt perfekt då!!

joyce

De e assnygga ,a la´CARRIE , vill vinna den när min lilla syster tar student för det blir en riktigt party så vill ja gärna bära den hela natten lång :)

Rebecka

Stl 37 tror jag sitter bra!



Jag vill vinna dom för jag har INTE ett enda par pumps..

Skulle väldigt gärna vilja vinna dom så jag kan med stålthet visa att jag kan gå i såna!



Länkat - http://tjingelingbecka.blogg.se/2009/may/jag-ar-med-och-tavlar.html#comment



Ha en fortsatt trevlig kväll/Natt :)



/ Rebecka!

Tindralen

Jag skulle vilja vinna ett par av dessa riktigt snygga godingar till mig själv i storlek 40. Då jag inte ofta har några snygga svarta till hands när natten är kommen och party vankas.



Hoppas på tur men önskar alla andra ett stort lycka till!

Nicole

Storlek 38 borde på mina fötter sitta

Då kanske jag min prins kan hitta

Vill inte dansa ensam natten lång..

Speciellt inte med nageltrång..

Därför dessa skor jag behöver

Innan jag ger upp och mig själv snart söver!



Kram Nicole

nicoleyounan@hotmail.com

nicoliis.blogg.se

Emma

Jag vill vinna dem i storlek 37 åt min mamma som precis öppnat eget företag! Klart hon ska se ut och må som en drottning trots allt stress och slit som man får stå ut med i början!

Arnii

Nr 36, hade ej suttit fel, vill vinna de till min Kusin som bor i Bosnien!..

Efter allt slit och jobb hon gör för att försörja sig själv och, henne mamma och pappa m.m.

Tycker jag att just hon förtjänar ett par fina mode skor! Visst att hon jobbar inom tv, men bor man i Bosnien, så är inte lönerna mer än man kan klara sig på!1000kr kanske hon får i lön..Så därför vill jag just vinna de här!Så hon kan känna sig speciell när hon går ut!

Så att hon kan känna sig speciell

Isabelle

Tjeeenna!



Jag skulle faktiskt vilja vinna dom åt min kompis :) Varför? jo för att :

1, hon älskar pumps.

2, dom där var inte i min smak så då kan hon lika bra få dom. haha

Haha, kanske känns onödigt att tävla om ett par skor som man inte ens gillar men jag älskar att tävla så schyy! ;D



Men OM jag skulle vinna så skulle jag vilja ha .. strl 41 tror jag passar henne! ;D



And keep up the good work with .. bloggen.. haha

linneads.blogg.se

Vill vinna stl 37! Jag skulle vilja vinna för att jag tar studenten snart och ska SJÄLVKLART ha dessa heels på slutskivan. Natten kommer b li den bästa och roligaste i hela mitt liv, vad är inte bättre än att fira i ett par sjukt snygga (och höga) skor? Är man 1.62 finns det inget bättre än ett par höga, snygga skor! :)



Ha en bra dag!



MVH Linnéa



linneads.blogg.se

Vill vinna stl 37! Jag skulle vilja vinna för att jag tar studenten snart och ska SJÄLVKLART ha dessa heels på slutskivan. Natten kommer b li den bästa och roligaste i hela mitt liv, vad är inte bättre än att fira i ett par sjukt snygga (och höga) skor? Är man 1.62 finns det inget bättre än ett par höga, snygga skor! :)



Ha en bra dag!



MVH Linnéa



Sandra - Jiggly

Hej Linda :)



Jag vill vinna skorna till mig själv, för att dom skulle vara perfekta att ha på studentkvällen. Då man tar på sig finkläderna och ett par snygga skor och åker in till stan för fest! Dessa skulle även passa min klänning som jag tänkt ha på mig. Eftersom jag inte är speciellt lång så vill jag gå i högklackat.



Håller tummarna nu! Om jag vinner så vill jag ha storlek 38 :)

Mari

vill vinna skorna i strlk 36!!

Hanna

Hej Linda :)



Jag vill självklart vara med och tävla! Om jag skulle vinna tänker jag ge skorna till min mamma :) Det var du som gav mig idén nyss, det är ju faktiskt mors dag snart. Plus att min mamma fyller år 21 maj så det skulle passa bra, både för att jag har ont om pengar och för att hon sällan går i högklackat. Hon är ju fin i det, men är lite skraj för det.. Men skulle hon få ett par skor så måste hon ju nästan använda dem ;) Det skulle vara så kul att kunna ge dem till min mamma för att kunna visa min uppskattning :)



Hennes storlek: 39

Min mail: hanna.zetterlund@hotmail.com

Kram på dig!

Ida

Storlek 40 och jag ska vara ego och ha dom till mig själv ;p morsan kan inte ha sånna där höga klackar ;p haha

Angelica

Till denna sommar får jag en dotter så fram tills dess kan jag inte ha några fina skor som dessa.... Bekvämlighet och platta skor går före när man har en gravidmage att bära på =)



Så om jag vann dessa skor i stl 38 skulle jag bli lyckligast och snyggast om fötterna när jag sen är ute och går med min kaffe i ena handen och barnvagn i andra nere på stan ;)



Hoppas du får en kanondag!



Har även länkat på min blogg:

http://angelicablohm.blogg.se/2009/may/tavling-1.html

Lina

Storlek 39 passar på mig om jag har den äran :)

Louise B

Supersnygga!

Dem vill jag lätt ha.

Storlek 37!

Ellinor

Jag skulle vilja vinna storlek 38. Jag tykcer att skorna var såå snygga, och jag skulle gärna vilja ha dom! Har inga partyskor, de enda jag har är ett par högklackade där klackarna är snea! så dom kan jag inte använda. Så skulle gärna vilja ha dom här skorna, och jag tror att de skulle passa mig perfekt! Jag tar även studenten till sommaren, och det skulle vara perfekt med ett par nya skor att festa i! ;)

Cecilia

Jag skulle vilja delta i denna tävling!



Jag har storlek 36 på fossingarna och skulle vilja vinna dem till mig själv. Vad ego det där lät, haha! Nej, men jag har aldrig varit någon som använder sig av högklackat, har dock alltid velat. Varför är väl mest för alla blickar som skulle dras mot en.



Men det vill jag ändra på nu, det känns så kvinnligt och självsäkert med klackar och skor som syns. Vill vara en av de som ser så otroligt självsäkra ut och som förhoppningsvis är det också.



http://gabriellaj.blogg.se/2009/may/tavling.html#comment



Ha en jättebra dag och så hoppas jag att du fortsätter att tackla allt negativt som du gjort tidigare. Du växer som bloggare i mina ögon och är fortfarande "real" vilket många lyckas förlora under vägen till framgången.



/Trogen läsare



Lene-Therese

Jag vill vinna ett par i storlek 40, alltså till mig själv så jag kan vara snygg på nationaldagen ;)

Frida

Hej! :) jag skulle vilja vinna dom här skorna för att jag precis håller på att lära mig att gå i högklackat. När jag väl kan så vill jag ha några riktigt läckra att gå runt i ;) storlek 37 tror jag skulle passa mig :)

Jenny

Underbart, älskar skor! Det finns inget bättre en dålig dag, man blir så glad när man får eller köper ett par skor... Ett par skor kan verkligen göra en hel dag! Passa utmärkt att bli bortskämd med ett par skor efter allt pluggande.

Stl 38

Gabriella

strl 38



Jag önskar att min syster skulle vinna dessa skor så hon blir en riktig askungen på sin bal^^ så hon kan dansa vals med sin blivande prins.

Min söta syster har kämat så mycket nu under ett par månader med projektarbete, cabarét och hjälpa sin stora syter med det matter läxor och deverse. jag vill att hon ska få nått utan att behöva kämpa för det ... ja som en liten bonus, dessutom var ju skorna otroligt söta och dom skulle vara perfekta till henne. massa kramar från en kärleksfull storasyster

izabella

Hej!

Jag tycker att jag ska vinna skorna för att jag har försökt att spara ihop till ett par snygga högklackade skor hur länge som helst.

Det senaste året har jag kämpat rejält, som en riktig warrior princess för att plugga igen gymnasiet eftersom jag inte kunde gå ut skolan för att jag låg på sjukhus en längre tid.

Därför tycker jag att jag är värd ett par snygga skor som dessa, skulle verkligen behöva en belöning för det jag jobbat så hårt för, sjukdom och utbildning.



Jag har storlek 41, inte alltid det lättaste att hitta den storleken på högklackade skor.



/ Izabella :)

Jessica

hejsan! Jag skulle gärna vilja ha storlek 38 :)

Skona är till mig som jag hade tänkt ha på min kompis stundent. Hade passat perfekt!

Går alltid med vanlja gympa skor. Men gillade verkligen dessa och tänkte att kanske har jag turen att bli mer "kvinnlig" om jag får chansen till ett par snygga skor som jag aldrig skulle ha råd med.



Tack för en bra blogg!

Sofia

Hej! Jag vill vara med och tävla om dom snygga skorna i storlek 41, älskar skor synd bara att studenekonomin inte tillåter alla läckerbitar.

//Fiiaann

Hanna B

hejsan, jag skulle vilja vinna för min mamma fyller 40 år nu i sommar, och det vore ju underbart för henne att glänsa lite extra nu när hon blivit gammal :) vet inte annars vad jag ska ge henne :S

storlek 39

Angelica

Hej! :)

Vilka läckra skor! Jag vill gärna vinna skorna eftersom att jag vuxit ur alla mina finskor under graviditeten av mina tvilling flickor. I ett halvår har jag gått i slit och släng kläder och ett par slitna gympaskor. Är sååååå less. Vill nu ha tillbaka min gamla stil, men det är inte så billigt att köpa allt på nytt med föräldrapenning... :S Därför vill jag vinna dessa skor i storlek 38.

Ulrika Sörlander

Missade den underbara tävlingen att vinna en skitsnygg klänning så gör nu ett nytt försök att vinna dessa grymt läckra skor. har samma anledning som i klänningstävlingen nämligen en 40-års fest för min bonusmamma. jag kommer inte ha den snyggaste klänningen då jag inte vann i den tävligen men hoppas nu att jag iallafall har dom snyggaste klackarna på festen ;)



Storlek 36

Kolla min blogg www.ulrikasorlander.blogg.se där jag skrivit ett inlägg om denna tävling.



Kram// Ulrika



Therese

Skulle vilja vinna dom till mig själv. =)

Nån gång vill jag oxå kunna vara/känna mig fin.

Som 3 barnsmamma e man inte ofta uppklädd och lägger inte ner många kr på sig själv.





Storlek 37

Julie

Jag är nog den som är i MAJOR behov av ny styling. Med dubbla boenden då jag delvis bor på en annan ort, samtidigt som min son bor i en annan, blir det inte mycket klirr i plånboken trots att man just fått ut lånet.

Lillsyrra nr 1 fyller år idag och vi ska ut och fira henne samt så tar min andra lillsyrra stunden nästa månad. Ett par nya skor till en gammal outfit hade inte varit helt fel, pricken på "i:et" liksom! Trots studielån och snålheten så vill jag verkligen visa att jag unnat mig något, ett par sexiga klackar.



Önskar skorna i storlek 38.

Har även gjort ett litet inlägg i min blogg om denna tävling, kika gärna in till mig.. http://juuliee.blogg.se



Stort tack! :-)

lina

hej hej

Jag skulle vilja vinna ett par i storlek 37, till mig själv :). Kan troligen inte gå i sådana där höga klackar men man mååste ju lära sig och under tiden få folk ett gott skratt då :)

Jenkan

Jag skulle väääldigt gärna vinna ett par i stl 39, till mej själv =0)

Jessica Karlsson

Åh, klockrena!



Jag ska gifta mig i sommar och har en vit klänning med svart brodyrblommor på. Jag ska ha röda rosor i håret och buketten och de har röd/svarta var ju perfekta då! Önskar de i stl 37 då.



Kram Jessica

Anonym

Jag skulle vilja vinna ett par i storlek 37.

Jag är student och bor ensam på väldigt lite pengar så det skulle vara jätteroligt att få bära ett par skönheter på min 18-års dag, den 24e Maj :)



Tack för en fin blogg!

Kram Johanna

Anonym

oj, jag glömde min mailadress (studenten utan pengar, som ska fylla 18 haha).



skulle jag vinna så kontakta mig på johannaedvinsson@live.se

Clara

Hej! Jag skulle vilja vinna dessa skor för en ganska pinsam anledning. Min mamma lånade ut sina absoluta favoritklackskor av märket Björn borg till mig inför en födelsedagsfest jag skulle på. Tyvärr lyckades jag under kvällen på något sätt (utan att jag själv märkte det, hehe) förstöra hennes skor totalt. Hon blev riktigt ledsen, så det här vore en perfekt överraskning! plus att jag skulle ju kunna låna snyggingarna..

Storlek 39

Emelie

Jag vill vinna dom där superfina skorna till min mamma! Hon är världens bästa mamma och hon skulle behövas piggas upp lite. Hon skulle bli så glad! Dessutom passar dom till nästan allt. Strl 38 :)

Sara

halloooo! strl 36 om ja nu skulle vinna;)

Sofie

Åh är mer än gärna med och tävlar, om storlek 37. Och jag tänker vara så egoistisk så jag skulle vilja ha dom själv, jag såg ett par i en butik här i staden, dock gick dom i konkurs och det blev utförsäljning så när jag skulle köpa dom fanns inte min storlek. Typiskt! Men jag håller mina tummar här istället! Kram/Sofie

Amanda

Hej :)

Jag är en väldigt kort tjej, typ 157 cm, och skulle därför behöva ett par nya snygga klackar så jag inte behöver gå omkring och vara kortast hela sommaren. De där var sjukt snygga men alla vet ju att ett studiebidrag inte tillåter skoköp för 899 kr.

Skulle jag vinna har jag storlek 36 :)

Nicole

Hejsan! jag skulle vilja vinna skorna i strl 38 till mig själv, då jag typ aldrig har råd med någonting och verkligen skulle vilja ha något snyggt till bland annat balen som kommer snart! Skulle verkligen pigga upp min gråa vardag <3

Tess [Stylish-B.se]

Jag vill gärna vara med och tävla.

Varför just JAG ska vinna; För jag vill ha de snyggaste benen i sommar med de HETASTE skorna från Friis & Co. Efter att ha varit nere i det mörka träsket och tagit sig upp efter ett breakup och även gått ner nästan all övervikt så tycker jag att jag förtjänar de skorna =D hihi



Stl: 36.



Nu får man ju hålla tummarna.

Karina

Jag kanske inte förtjänar dem mest men...



Av alla tävlingar jag har sett (och inte deltagit i) så är den här en av få jag faktiskt skulle bli överlycklig om jag vann!



Anledning? Dels fyller år på fredag (8 maj!) och skulle vilja fira på en höjd över 160 cm (jag är 158cm lång) och dels ska på min mans bästa väns bröllop och tycker att skorna passar min ny-investerade twist&tango-klänning. Ja, åh vad de skulle passa fint!



PS. Stl.37 har jag :D



Och förresten (apropå nyare inlägg), vad fin din nya hårfärg blev, ser oförskämt fräscht ut ;)

Fröken Eko

Hej!



Jag vill också vara med och tävla :)

Dom skorna skulle passa PERFEKT till festklänningen jag just köpt!

Om jag vinner så skulle jag vilja ha storlek 39 (eller 40, beror på skorna).



I högra sidospalten på min blogg så la jag in en bildlänk till tävlingen. Jag låter den ligga uppe t.o.m. sista tävlingsdan!



Häls. F

Nette (kardemumma Gumman)

Skulle nog behålla dem själv! Har typ inga finare skor och skulle bli otroligt glad att vinna några så snygga! (st 37)



Har länkat på: www.nogg.se/nette

Anna

Jag har storlek 37



Både jag och min lilla syrra sitter här framför datorn och dreglar på dessa skorna. De är sjukt snygga. Vi har samma storlek så det är inget problem med 37:orna. Vi skulle bli hur glada som helst om vi fick vinna dessa. Inte varje dag man kan få bära ett par sådana skor för det priset. Tack på förhand :) .



Pernilla

Jag tänker faktiskt vara ego och använda skorna själv om jag vinner. Varför?

Av den enkla anledningen att jag inte äger ett par högklackade skor alls!

Har stl 36.

Kashaya

Vill väldigt gärna vinna skorna i storlek 36 för de är så himla snygga och som student kan jag inte ofta kosta på mig nya skor. Vore perfekta till min födelsedag/förlovningsdag den 19:e.



Har länkat i min tävlingsblogg

http://kashayatavlar.blogspot.com/2009/05/tavla-om-snygga-skor.html

emelie

Jag vill vinna dessa skorna i storlek 40.

Anledningen jag vill vinna är att jag har suttit och sucktat efter dessa skor på nätet och jag älskar dem!! Men i dessa tider får man prioretera annat framför ett par ljuvliga skor . ..

Klara

de där godbitarna i strl 37 vore perfekt till min studentdag!

Alejandraaa

Jag är gärna med och tävlar!



Om jag vann skulle jag vilja ha skorna i stl 36 till mig själv, man måste få vara lite självisk ibland ;)

Nina

Jag är gärna med och tävlar om dessa till min vän som håller på att gå ner 30 kg (nuvarande -24 kg). Skulle passa så bra till alla snygga klänningar hon kan börja ha när hon nått sin målvikt lagom till sommaren :) Hon har lite mindre fötter än mig så ett par 36:or skulle nog passa :)

Bolivianita

Jag är med och tävlar! :D



Jag skulle vilja ha skorna i stl 36 till mig själv ;)



Ha det bra!

Lisa

Jag vill vinna skorna i storlek 38.



Jag vill jääätte gärna vinna dessa skor till mig själv. Eftersom jag inte har råd med att köpa klackar, de fina är alltid så sjukt dyra.. o eftersom de är dyra låter ju inte mamma mig köpa heller... >.< . Jag skulle kunna göra vad som hellst för att vinna dessa skor. Skulle blivit mucho glad :D. Lily kan make Lisas dreams come true. hihhih..

Tack.

Cilla

Jag skulle gärna vilja ha de snygga klackarna i storlek 38 till mig själv.. Anledningen är att jag vill byta stil till något mer kvinnligt, vuxet, elegant men sexig. Gympadojjor till baggyjeans och t-shirt är skönt men nu känner jag att det är dags att säga ja till kjol, skjorta och höga pumps!

Mona

Jättefina skor som jag gärna behåller för mig själv, dvs storlek 38.



Säg vad dessa skor inte skulle passa till. Som tur är har jag lite roligheter inplanerade denna sommaren så de kommer mycket väl till pass om jag har turen att vinna dem.



Jag håller tummarna!

Anna Phe

Fasiken vad jag är sugen på dom här skorna! ^^