AVSLUTAD: Vinn söt t-shirt


Tävling i samarbete med Modekungen, T-shirten är i storlek ONESIZE.

__FÖR ATT DELTA__
- Skriv en kommentar nedan och skriv varför du vill vinna den.
Glöm inte: Mailadress eller eventuell bloggadress.

AVSLUTAS: 31 Maj
175
Emelie

Jag ska vinna denna tischa för att jag är "in desperate need for new clothes". Jag har bara fula och tråkiga tischor hemma, och denna var riktigt snygg och fräsch :)

Julia

Åh vilken söt t-shirt, jag är verkligen inne på t-shirtar nu, så snyggt till sommaren med ett par ljusa slitna jeans och gladiatorsandaler på fötterna när man strosar runt på stan eller varför inte när man är påväg ner till stranden?! Den skulle passa utmärkt på mig inne runt Visbys gränder innan för murarna eftersom det är där jag spenderar mina somrar.

Anonym

21 maj har ju redan varit. :/

Men jag skulle iaf grymt gärna vilja vinna den där t-shirten. Har så dåligt med sånna i garderoben och ett studiebidrag räcker ju inte till så mycket. :)

Angelica

Jag skulle vilja vara med och delta, och anledningen till att jag vill vinna är att den är riktigt snygg, och jag har mycket kläder som skulle passa till den.

Emma Damm

Åh förtusan sicken söt t-shirt. Den skulle man inte tacka nej till!

martina

åh, va underbar t-shirt.

jag blev lite kär i den.

jag skulle vilja ha denna för jag ser mig själv i den en solig dag i sommar, med ljusa jeansshorts och brunbrända ben. skulle vart härligt att få min lilla bild jag har i huvudet nu att bli verklig! :):)



martinaelgstrand@hotmail.com

Anonym

jag vill vinna den för att den var sjukt snygg, och för att jag alltid har jättetråkiga t-shirtar på mig, och lånar pappas ibland, har inte så många som är fina xD haha

Emma

T-shirten var otroligt söt och precis i min stil! Dock har jag alltid haft svårt att vinna något, har nog aldrig gjort det men vem vet, kanske är det min tur nu. Tack för en jättetrevlig blogg!



estridsborg@hotmail.com

sannaa

Behöver verkligen nya t-shirtar! Alla som jag har är fula & tråkiga helt enkelt :( blev lite småkär i denna också.

Nathalie

Jag skulle vilja vara med att tävla! Varför just jag skulle vinna är för att jag tycker den var väldigt fräck, har även svårt att hitta snygga t-shirts i affärer. Sen älskar jag tröjor med ett ansikte på, den var riktigt häftig i alla fall :) kram

Jennie

Åh va snygg! Den får mer än gärna flytta hem till min sommargarderob!

Som student har man ju inte råd att shoppa så mycket, så en vinst skulle göra mig gladast i stan!

mikkaelo

Vore inte helt fel att vinna en snygg och enkel t'shirt som man kan bära till ett par shorts i sommar. Det är inte alltid man lägger pengar på snygga t'shirts eftersom man pluggar och inte har så bra ekonomi, blir oftast vanliga h&m t'shirtar.



Vore roligt med en mer unik t'shirt! hugs

moonzanna

hej !

jag vill vinna tröjan för att ge den i födelsedagspresent till min kompis. Hon är sjukt galen i kläder och det hade varit skoj att ge henne denna.

moonzanna@hotmail.com

Rebecca

anledningen till varför just jag ska bära denna super söta tee är ju självklart för att jag är i stort behov utav söta/unika kläder. för just nu är de bara H&M i min garderob & väldigt basic dessutom. så de hade kännts super skönt att få vara stolt vinnare av denna.

och sen dessutom kan jag ju passa på att skriva at din blogg är den absolut bästa, så härlig & positiv. att man kan bli så inspererad av ngns blogg trodde jag aldrig, men du har verkligen lyckats Linda !! Fortsätt så!

Kramis

alexandra

jag vill vinna den för att jag vill ge den som en studentpresent till min syster som tar studenten om några veckor. Och hon skulle älska den!

Det skulle sitta fint för mig, som är arbetslös och är fattig som en kyrkråtta och idetorka för att köpa en present.



anna

Det var en av dom snyggaste T-shirtsen jag har sett på länge, och jag älskar den :)

Sandra

Vilken fin och trevlig blogg du har.

Malin

Jag skulle vilja vinna den för att jag inte äger några t-shirts med coola tryck, detta skulle vara sommarens räddning! :)

Sara

Jag vill vinna eftersom en hund vid namn Mollie har käkat upp mina tröjor :( inte så kul! så nu håller ja en tumme för mig sj :P

Erika-foto-mode-pyssel

Så sjukt sött linne. Skulle vara grymt snyggt till leggings på stranden i sommar. Därför vill jag vinna det. pengar är en bristvara hos mej så enda sättet att få tag på ett för min del skulle vara att vinna det.

Dorontina

Jag har vart med många sådana tävlingar, väldigt många som alltid haft otur. Sedan har jag alltid velat ha sånna coola och fina t-shirts men inte kunnat få pga vår ekonomi går upp och ner. Den hade även passat bra nu till sommaren med ett par shorts och bruna ben. Den bästa anledningen är att jag fyller år idag, just denna dag som jag skriver. Jag fyller 15 och det hade vart en super fin present att få utav en av Sveriges mest kända bloggare. (Nu sitter jag och drömmer igen. Vi får hoppas på det bästa / Pusshej :D

Annika

Det är en bra tshirt och jag vill ha den :D Den skulle passa perfekt till mina nya skor!

Jennifer

Jätte söt t-shirt som jag skulle bära till min älskade jeansleggings eller ett par shorts. Roligare t-shirt än alla vanliga också, den blir mer unik med ett ansikte på, personlig på något sätt.



Kram Jennifer

Angelina

jag vill vinna denna för att jag har inte fått käkat mat på hela dagen eftersom jag ska in på en magoperation i morgon ( måndag ) så då skulle det känns underbart att få vinna denna supersnygga t-shirt :D



angelina88_@hotmail.com

Sara

"Je ne sais pas pourquoi" - en av få franska meningar jag faktiskt minns från högstadiet som betyder "Jag vet inte varför". Men jag vet faktiskt precis varför jag vill vinna det här priset.



T-shirten har något franskt över sig, och har detaljer som är snygga och annorlunda. Inte som alla andra t-shirts där ute.



Just därför skulle den där tröjan bli en perfekt födelsedagspresent till min kompis Cloé som är precis sån. Hon är petit och en klassisk skönhet precis som tjejen som är avbildad på tröjan. Hon är definitivt inte som någon annan och hon har något franskt över sig. I sommar fyller hon 25 år, det ska firas på en båt i hamnen här i Bergen (Norge) med en massa champagne och en massa presenter. Vi håller på och samlar ihop 25 presenter som på något sätt symbolerar den hon är som person och den här skulle passa perfekt!

Millan

Jag vill jättegärna vinna den för jag tycker den va grymt snygg. Dessutom skulle jag behövas muntras i det vardagliga universitetspluggandet..

julie

jag skulle verkligen vilja vinna den, min anledning är att jag precis har rensat ur min garderob från alla vinterkläder och woops.. vad tomt det blev. Den där tröjan skulle hjälpa min ensamma och tomma garderob då jag inte kan köpa nya vårkläder just nu pga no money.. ska på festival i sommar så mitt studiebidrag går till det :( hoppashoppas, brukar ju aldrig vinna något.



kram julie

www.2tjejer1blogg.se

Tävlingar varje vecka!

Just nu var med och tävla om ett presentkort på Kicks!



www.2tjejer1blogg.se

mie

Den va über snygg! Den skulle vara perfekt som en "fy-fan-vad-jag-är-bra"-present till mig själv :) avslutade precis en matematik c kurs på högskolan som jag helt har fått plugga in själv, utan någon hjälp från skolan. Jag fick MVG, vilket är långt ifrån vad jag hade förväntat mig! Perfekt belöning! :D



mie.hansson@telia.com

yassmin

Skulle vilja ha den för att använda den till mina sleeetna jeansshorts i sommar, och för att för en gångs skull vinna något trots att jag inte har en blogg:(

Nathalie

Så söt :). Jag vill vinna den för att den skulle vara perfekt för mig, har inte hittat något som matchar mina ljusa jeansleggins än.

Annica

Om jag vinner skulle jag ge tröjan till min mor i sen mors dag present.Hon älskar toppar/t-shirts med ansikten på.

nicole

jag tkr att jag ska vinna den för att : jag tkr den va väldigt fin, och väldigt enkelt. och nr ett plagg är fint o enkelt samtidigt för mig... blir de otroligt användbart ! om den är i rätt längd skulle jag kunna ha lackleggings o klackar till me ett skärp i midjan, paaaarty :) hahaha'



hoppas jag vinner :::* pusssss

Lancela

Tips om bra klädblogg. Massa outfits and more på www.lancela.wordpress.com

J o s e f i n

Jag skulle vilja vinna eftersom jag har varit duktig och kämpat med skolan trots att jag varit skoltrött sedan mellanstadiet. Den 3e juni tar jag äntligen studenten och den skulle passa fint som present till en "nystart" i mitt liv. För nu är det dax för mig att vakna och se vad livet och världen har att erbjuda! :)

Adelina

Jag vill vinna den för att jag har det svårt med pengar just nu, jag ska åka utomlands och vara borta två månader. (Det är inget strandställe) Och jag behöver en massa nya sommarkläder, men jag har inte råd för jag har fått en summa pengar att handla för (sandaler, shorts, linnen osv.) 1000 är det och för den summan måste jag först och främst handla en ipod för, som inte mina föräldrar vet om. Och om jag skulle berätta för dom att min ipod som jag hade innan är borta då , aa jag tror att du förstår vad som skulle hända. Jag behöver en ipod så väldigt mycket också för att jag ska vara borta i 2 hela månader! Kommer inte att träffa mina vänner, ingenting. Så en tröja skulle hjälpa mig så mycket. Jag oroar mig hela tiden för hur jag ska göra. Jag vet att jag behöver saker inför resan, men jag vet att jag behöver ipoden mer.

Linn

ÅH SNÄLLA, JAG VILL VINNA DENNA SNYGGA T-SHIRT! Det hade muntrat upp mig i detta läge då jag ännu inte fått något sommar jobb. Inget sommarjobb = inga pengar och inga pengar = inga nya kläder.. By the way du är grym Lilly, gillar din blogg då den innehåller så mycket av varje, och så är du unik iaf på min lista med vovfilmerna, de är såå söta Tyra & Polly! Ha det gott!

Amanda

Jag vill vinna den här t-shirten för att jag tycker att jag förtjänar den :)



Jag har sedan fem års ålder varit extremt rädd för tandläkare och att gå till just tandläkaren. Under 3 år så gick jag inte alls dit pga. min rädsla och under den tiden hann mina tänder bli riktigt dåliga.. Jag har haft tandvärk var och varannan dag sedan jag var 16 år (är nu 18) och ibland har jag inte ens kunnat äta. Jag har inte vågat gå och göra någonting åt det förrens nu.



Jag har tagit tag i min tandläkarskräck och har nu bara en gång kvar och jag har aldrig varit så stolt i hela mit liv!! Jag har klarat av det, trots att jag har varit såå rädd :D



Den 9/6 är sista gången för mig hos min tandläkare (är sedan klar med alla lagningar och utdragningar) och vad passar inte bättre då än en liten belöning? :)



Tack för en otroligt bra blogg, du är guld värd (speciellt vid dåliga hårdagar ;)



Måna kramar

En stolt Amanda

Mail: amanda.olmas@live.se

Lina

Jag vill också vara med i denna tävlingen, och jag vill vinna den för att kvinnan på bilden liknar en japansk sångare, Ayumi Hamasaki, vars musik tagit mig igenom flera riktigt jobbiga år. Det skulle betyda väldigt mycket. :)

F i a .

Gud vilken fin T-shirt. Och lite större, perfekt till mig som är lite mullig och vill dölja lite bullar. Jag vill vinna den här för att jag är i stort behov av snygga t-shirtar och den här var grymt fin :)

Maldanielsen.blogg.se

Sjukt snygg tshirt! Blir fett avis, skulle jätte gärna vilja den , vet inte va ja ska skriva för motivation, men men , kul att ha några nya plagg i garderoben, som bara innehåller gamla kläder, Kram :)

Martina

Jag skulle vilja vinna för att jag fyller 18 snart, skulle vara perfekt. Riktig snygg nu i sommar. :)

Sandra Nordin

Jag vill vara med och tävla just för att den var sanslöst jäkla snygg :-)

stella

Jag känner att den t-shirten borde jag vinna. Just för att den skulle vara så jävla snygg på mig! För jag är störst bäst och vackrast! hahaha enbart bra argument..



gummidocka@hotmail.com

E M M A

Varför jag ska vinna? Jag är in big big need av nytt och fräscht i garderoben, men med min plånbok blir det inte mycket till shopping för mig. Och varför jag vill vinna just den här t-shirten? Den ser grymt snygg ut, men sina små utstickande detaljer och mjuka färger. Perfekt till sommaren, och perfekt till mig som är ett stort fan av oversize-tischor.



Lär väl inte komma någon vart med den motiveringen, men bättre än så kan jag inte komma på just nu. Och ärlig är den, utan att vara överdriven.



Bara att hoppas då, haha. :)

Millah

jag vill vinna den för att jag behöver nå nytt, :(

Fanny Backman * - The best you never had

Jag vill självklart vara med! :)



jag vill vinna den för att jag är så pank inför studenten har inte en krona och hkommer inte ha det dom närmsta månaderna, och shhoppa minns jag knappt när jag gjorde sist. så illa är det! :p

Så därför vill jag fräsha upp mig med något nytt äntligen! :)

fanny

ÅÅ jag skulle mer än gjärna vilja vinna den för den är så galet snygg! Skulle hoppa och stuttsa av glädje om jag vann!! =)

kram /fanny

rosanna

Gud så fin tisha, skulle inte tacka nej till att han den en varm sommardag till ett par tights och gladiatorsandaler när man är i stan med sina vänner. Gud så mysigt, och framförallt gud så fiiiint!

Louise

Jag vill vinna den eftersom hela min garderob känns ordagrant: bläää. Nu inför sommaren har jag lust att slänga ut allt och köpa nytt, men vem har råd med det liksom.

Emma

Hej Linda :) Jag vill vinna T-shirtnen framför allt för att jag tycker den är ur gullig! Men cokså för att det var ganska länge sedan jag hade ett nytt tillskot i garderoben, känns liksom om man man använder samma sak varje dag. Hihi :) Men ja, ha det bra! ^^

Sandra [2barnsmamma]

Jag vinner aldrig tävlingar, vinner aldrig på skraplotter osv.

Just därför vill jag vinna den tshirten,

så att jag får känna på hur det känns att vinna!

Tshirten var grymt fin! :)

Linda

Jag har alltid velat ha en sådan "oversize" t-shirt, dock ha jag inte riktigt vågat slå till på att köpa en och inte vet om det är min stil, och i min stad finns aldrig några fina.



Jag skulle nog bli den snyggaste mamman i stan med denna t-shirt, ett par leggings och något av mina par converse :D

Myra

ÅH! Jag vill vinna den för att min dotter fyller 13 år snart och hon har börjat intresserat sig för mode i större skala. Dessvärre är jag ensamstående och har det lite kärvt ekonomiskt så jag kan sällan uppfylla hennes önskningar.

Hon skulle bli superglad för denna tjusiga t-shirt!



Joanna

gud så skoj med fler tävlingar: tänk så mkt du knåpar ihop för oss! självklart vill man vara med och tävla och klanske bli en av de lyckliga som får vinna, det är just därför jag vill vinna: för att de skulle göra mig lyckliog och glad att få ett sånt sött plagg hemskikat till mig utan att vi behöver offra mat eller annat... i dessa tider blir man lycklig för de minsta:)

Hanna

Det skulle bli så roligt att få ha denna t-shirten med ett spar slitna jeansshors,gladiator och solbruna ben;) Har haft det lite svårt med ekonomin nu så jag skulle bli sååå glad om jag vann



Ha en underbar dag

Lovisa

Det skulle vara trevligt att piffa upp min slitna, trågiga garderob med något nytt. Arbetslösa fd studenter har inte så roliga kläder att ta på sig ^^

Plus att den är ursnygg :D

eli

söööt blogg

elity.blogg.se

Jen

Jag vill vara med och delta! :) Inte för att den var speciellt snygg men.. Det är ju alltid kul med nya kläder ;b

Camilla

jag vill hemsk gärna vinna den då den skulle bli perfekt i sommar! Särskillt då jag har varit arbetslös hela vintern och endast köpt tre linnen sen förra sommaren, min garderob ekar tom. skulle vara ruskigt snygg med ett par shorts och söta skor. :)

tess

Kvinnan på t-shirten är en liten spegel av hur jag försöker att se mig själv - en vacker och djup kvinna som utstrålar likväl självsäkerhet som självständighet.



Jag älskar konst som uttrycker något och hennes avbild är fantastiskt. Bara hennes ögon berättar en historia.



yeahtess@hotmail.com

victoria

Jag skulle vilja vinna den för att den är sjukt snygg helt enkelt! ;)

Louise

Jag skulle vilja vinna den! Det är ju en grymt söt t-shirt som skulle få mig att känna mig lika söt och prinsesslik som tjejen på den :)

& supersnygg modell är det också, skulle passa perfekt ihop med leggins till mina långa ben ;}



http://larssonlouise.blogg.se - titta gärna in!

Pernilla S

Är med och tävlar :) Skulle vilja vinna den för att jag ska utomlands om någon månad och det hade varit en skön t-shirt att ha på kvällarna då man ska ut! Och dessutom älskar jag t-shirts med tryck på.

JESSICA

älskar t-shirten, själv äger jag faktiskt ingen då jag var tvungen att slänga en massa kläder nyligen då jag har växt ut alla kläder, och pengar får jag inte på långa vägar så skulle inte sitta helt fel och tshirten var riktigt snyggt så jag hoppas på det bäst ha det bra KRAM! :D

jennie

Kul att vinne sånna otroligt snygga kläder :)

Lexie

Hejsan!

Jag skulle vilja vinna den t-shirt då den hade passat till min lilla syster som jag tycker förtjänar datt få något så fint som denna t-shirt då jag inte har råd själv.

Sofie

åh, jag har nog ingen speciell anledning för att vinna, men jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv, så jag skulle bli jätteglad om jag veta att jag vann, den skulle passa superbra i min sommargaderob. :)

Marianne

Hej!

Jag skulle vilja vinna den där t-shirten, för jag äger inte så där fin själv. Jag har mest svarta toppar med tråkigt tryck på.Så vinner jag så skulle jag bli rikigt glad:-)

Kram

Sandra

Oj oj oj, jag vill vinna den av flera olika anledningar:



1. Har tittat på den förut och funderat på att köpa den.

2. Köper egentligen inte t-shirtar i den prisklassen till mig själv.

3. Den är riktigt söt och får vilken tråkig outfit som helst att bli fin ;)

4. Man får aldrig för många t-shirts i samlingen ;)



Räcker det? ;)

madelene

Jag vill vinna för att jag endast äger 2 t-shirtar i min garderob, resten är tunikor. Vilket är lite tråkigt, men jag hittar aldrig någon t-shirt som passar när jag väl letar. Den där är perfekt, så tjejig och verkligen min stil :)

Caroline.

Jag skulle vilja vinna den för att den var oerhört söt.

Jag har alldeles för mycket svarta och "hårda" kläder i min garderob, skulle sitta super med något sötare nu till sommaren! Till ett par ljusa slitna jeans vore den perfekt en grillkväll!

Hanna

Jag borde vinna den fina t-shirten för att flickan på t-shirten ser ut som en ballerina och jag dansar balett :) passar alltså mig perfekt ;)

kramar

Senna

Jag skulle vilja vinna denna för den var otroligt fin och SÖT, speciellt pärlorna. Den är vit, somrig, fräsch, perfekt t-shirt. lite oversize, super med leggings/shorts och några fina sandaler.

Ida

Jag vill vinna för att jag tyckte den var hur snygg som helst. Tyvärr kan jag inte köpa den eftersom jag är fattig arbetslös !

Natalie

Denna tischa va sjukt snygg, kan inte köpa nya kläder nu för ska resa med pojken men det vore sjukt skönt att ha den på stranden!! :)



Hugs Natalie ♥

Pernilla

Det första jag tänkte när jag såg den var ''det är ju ayumi hamasaki :D'' Så jag var tvungen att gå in på sidan och kolla fler bilder. Jag är i stort behov av en ny t-shirt, och en vit skulle vara riktigt snygg eftersom jag aldrig haft någon. Sen jobbar jag med hundar hela dagarna så alla mina kläder är ''hundkläder'' sen har jag några kläder, mest kjolar, klänningar och shorts som jag har på mig när jag vill vara lite finare - sen skulle jag aldrig tacka nej till en t-shirt med en av mina största idoler på :D

Lisa

Hahaha, dina hundar är för roliga! :)



Jag är med och tävlar för att jag förtjänar lite lyx i vardagen och en snygg tröja som visar upp min bebisbula :D



Kram!

amanda

för att jag nu under fem månaders tid låtit alla mina tjänade pengar gå till besparingar till en valp. verkligen varenda krona av pengarna jag tjänat på att jobba extra på skandiabanken har gått till det - och går fortfarande. det innebär att jag inte handlat några kläder under den här tiden heller.. så att vinna en tröja vore perrrrrfeeeeekt! haha. tjillevippen!

Hilda

Åh, jag vill vinna den fina tröjan. Varför?..för att jag fyller år den 31maj så det skulle vara en trevlig födelsedagspresent :)

Budvakt

Tjäna pengar på Tradera!

amanda

hej, vill vinna tröjan för att jag tycker att jag förtjänar den. den är snygg och fräsig precis som jag ;)



kram amanda :)♥

Meron

Hej.

jag vill ha den för att jag tycker det är

en fin & söt t-shirt& jag tycke den ser grym ut.

skulle bli riktigt glad om jag vann den :)

Mahlin

Jag vill vinna den för att den är snygg :)

leslie

jag skulle vilja vinna den tshirten för att jag är en ensam mamma och har faktiskt inte råd att gå ut och shoppa...plus den var ju riktigt fin ;)

paulinaj

Jättesöt tshirt skulle sitta fint nu när sommarn äntligen börjar! Jag är ingen direkt klänningtjej så tshirs går och åt och det går och piffa upp en sån enkel outfit, speciellt med denna tshirt :)

plina90@hotmail.com

Louise

Sööt tröja ! Jag vill vinna t-shirten för att jag fyller år den 27 maj och det skulle vara en undebar försenad födelsedagspresent :D

Louise

Jag skulle vilja vinna den här tröjan för att jag fyller 16 år den 27 maj och det skulle vara en jätte bra försenad födelsedagspresent :)

sofiaa

jag deltar i tävlingen! en riktigt söt t-shirt o passar härligt nu i sommar:) vf jag vill vinna t-shirten är att jag inte har vunnit nån tävling bloggen, har runt varit med i 4- 9 tävlingar o inte vunnit endå sen jag började blogga i början av januari.

Jenny

Jag vill vinna för att jag ska åka till USA nästa vecka på fredag (ska vara där i 3 hela veckor:D) och då vill man självklart visa upp att även vi i Sverige har otroligt snygga kläder ;)



Mail: Magiic91@hotmail.com

Sophia

Jag vill så gärna vinna den. Den är helt underbar!



Just nu går ALLA mina pengar till hyra och inget till kläder (eller något annat). Jag har för tusan knappt råd att köpa tvättmedel, vilket leder till: Jag har inga kläder att sätta på mig överhuvudtaget!

Det är otroligt jobbigt att känna så.

Tröjan är helt unbelievable och den är väldigt Audrey Hepburn-lik, MIN STÖRTA IDOL.

Josefin

Jag vill så gärna vinna den för det första DEN ÄR så SÖT och för det andra min garderob behöver en makeover och om jag skulle vinna t-shirten skulle det bli början på en ny sommargarderob

ida, isas mamma :)

jag vill vinna för att jag har aldrig råd med kläder längre, jag shoppar bara till min dotter & hennes lille syskon i magen :) så jag själv blir för det mesta utan, så att vinna en tshirt vore inte fel!

Nicole

Åh kul med tävling! jag skulle vilja ha t-shirten för jag är egentligen ingen t-shirt brud. Men om jag kanske fick en som jag älskar så kanske det ändras!?



Kram

Catrin

Fyller den 12 juni och skulle så gärna vilja ha den i present av dig ;)

Emma

Otroligt fin t-shirt med lite annorlunda tryck. Skulle vara riktigt kul att vinna, dels för att jag aldrig har vunnit något och för att det är lite tomt i plånboken. Det skulle inte vara fel att få ett nytt och fint plagg till sommaren!

Rebecka Djerf

Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om den där tröjan! :)

Thezz

Denna tischa skulle inte användas lite, klart jag vill vinna den! :)

R O N J A

Jag tänker inte komma med "för jag har aldrig innan vunnit något"-snacket, även om jag inte har det.



Men det vore skitläckert att ha en sån T-shirt att glida omkring i nu på sommaren! Den är helskön. Skulle passa perfekt med mina gladiatorsandaler och beige shorts (och pilotsolglasen)!



Det skulle vara skitcoolt att ha något ingen annan i trakten har - tvivlar på att någon här i Finland skulle ha en - åtminstone inte i de kretsarna jag hänger och dänger.



Den är så fresh!



MVH

Ronja

Alexandra

Jag skulle vilja vinna tröjan av den enkla anledningen att jag tyckte den var superfin! :)

linnmikaela

Jag skulle vilja vinna denna t-shirt för att den först och främst är grymt snygg och skulle passa hur bra som helst nu till sommarn, antingen till ett par ljusa jeans/jeanstights eller till ett par shorts. Sen för att jag inte har så gott om pengar just nu att köpa kläder för... Jag är 15 år d.v.s. att den enda inkomsten jag har är barnbidraget, 1000kronor som jag ska leva på varje månad, synd bara att dem går åt som smör i solsken. Jag menar, bara ett par skor (om man ska ha ett par bra) kostar ju 300kr och uppåt och då har ju typ halva barnbidraget rykt. Sen vill man ju hitta på saker med kompisarna, att gå på bio blir ju liksom 200spänn med mat och sånt inräknat, så pengarna går åt och det blir tyvärr inte så mycket över... Sa jag att t-shirten var snygg o somrig? ;)

Hanna

Åh, vilket sött linne! Jag vill ha det eftersom jag vanligtvis har en rätt tuff och hård stil, mycket svart och nitar, så det hade varit kul att bryta av med en så här söt T-shirt!

My

jag hade gärna velat vinna den, varför? för att det var så jäkla sött tryck på den! och jag har letat efter t-shirts med söta och snygga tryck på. den här hade verkligen varit PERFEKT (och ja, det var värt att skriva med stora bokstäver :D) åååh vad jag hoppas att jag vinner den, hade blivit så otroligt glad!



myy-1991@hotmail.com

ida forsberg♥

Jag skulle gärnsa vilja vinna denna t-shirt för att letar efter oversize t-shirt som har ett fint tryck på och denna är PERFEKT!! så jag hoppas att jag vinner :)

vendela

Jag skulle gärna vinna tröjan eftersom att den var UNDERBAR. det är ayumi hamasaki på va? hon har inspirerat mig otroligt mycket, och är väldigt vacker. Även fast tröjan är rätt så simpel så är den ändå otroligt fin och skulle nog funka till rätt mycket! blir otroligt glad om jag vinner tröjan :) puss.

Alice Helander

Heyy Linda!

Jag skulle vilja vinna denna sjukt snygga t-shirt för att den passar helt enkelt moi.

En klassisk, vacker, fransiska ..

jag skulle matcha den antingen med fina ljusa jeansleggings , eller vanliga svarta leggings, tygskor och en jeansjacka..

Hoppas verkligen att jag vinner!

puss

Malin

Ja skulle vilja vinna den för att ett, jag brukar aldrig vinna något eller snarare har jag aldrig gjort det. Och för de andra är det alltid praktiskt med tshirts och skulle passa mig utmärkt till ett par slitna shorts och ett par gladiatorsandaler isommar :)

Sophie

Jeg skulle jättegärna vilja vinna denna t-shirten för hon på bilden ser en aning asiatisk och jag är soo into asiatiska folk och tryck. De förmedlar en sån vacker känsla, skulle sitta fint nu i för sommar garderoben till de sten tvättade leggingsen man glider runt i dagligen! Ps. Din blogg är helt stört härlig att läsa :)

Elin

Jag har så dåligt med fina t-shirtar att använda på fritiden (arbetar på förskola) så det skulle därför vara kul att vinna denna =)

elin890@hotmail.com

JOSS

Ååh.. underbara t-shirt,

min garderob behövs verkligen fyllas på. Att offra sig i 7 månader till att spara ihop till en ny dator ger sina spår. Garderoben ekar tom. Utan pengar är det inte lätt att införskaffa sig nya kläder. Därför skulle denna underbara t-shirt sitta bra till.. hur fin som helst.

Sofia

Varför skulle en fattig student någonsin tacka nej till en sjuuukt snygg t-shirt?? :) ahhh, vilket "måste ha"-begär ja fick nu hah

Michaela

Att skriva en bra motivering är inte min sak.

Men jag behöver en för att förgylla min vardag, den skulle passa lika bra med bara ben som med ett par jeans. Jag skulle älska den, använda den och ta hand om den som jag aldrig någonsin gjort med något plagg för den var det vackraste jag någonsin sett!

Emma Josephina

Varför jag skulle vilja vinna den?

För jag skulle hemskt gärna vilja ha den då den var hur gullig som helst. Och jag har typ inga snygga toppar, bara basplagg och det skulle vara perfekt med en sådan snygg tshirt. Motevering är inte min starka sida, men jag skulle hoppa upp och ner av glädje om jag vann. :)

Jessica

Hej hej linda jag vill vinna tröjan för att den var så himla fint och har ganska ont om tröjor och den skulle vara perfekt till min fiol konsär :) Mvh KeSsY

Linda

Otroligt snygg t-shirt, vem vill inte vinna den? ;)

Linda Bui

En t-shirtom ja yckerväldigt mck om, ntshism jag titaåp vgt lnänge. Snälllaa. Ge miig !

~Eliin~

den skulle jag vilja vinna,för den var så otroligt fin :)skulle vara fint till ett par ljusa chinos & tygskor :)



trevlig kväll!

Linnea

Skitsöt helt enkelt.

Det STÅR Linnéa på den!

Puss och kram hela dan!

Josefin | Shadyblonde

Jag är kanske inte den som behöver en t-shirt mest. Men jag skulle vilja ha den för att min sommargarderob måste förnyas, och vita t-shirts med ett tryck är ett måste till ett par slita ljusa jeans shorts denna sommar.

Mikaela [SINI]

Tshirten var otroligt söt. Skulle vara perfekt nu till sommaren.

Har letat flera gånger efter en snygg tshirt men antingen är mönstret fel eller så är formen fel.

Men denna ser riktigt fin ut :)

Emma

Jag vill ha en fin belöning för att klarat av mitt första år vid högskolan.. ett år med tuffa utmaningar för hjärnan men framförallt psyket. Nu vet jag.. jag har klarat det så nu kan jag klara allt!! Min födelsedag är också stundande (2 juni) så den kan ses som en födelsedagspresent också :)

Matilda

jag blev helt kääär..

jag skulle vilja ha denna för jag ser mig själv i den en solig dag i sommar, med ljusa jeansshorts och brunbrända ben. ååh skulle passa perfa.. Önskar att den fanns i min gaderob!

emma

åå! jag älskar t-shirten!

Jag tycker at jag ska vinna den för jag älskar verkligen t-shirtar och den skulle passa underbart på min kropp på sommaren med bruna armar! :)

Bella

Jag vill vinna den för att jag inte har någon vit tshirt, jag älskar plagg med ansiktsporträtt på, och har svårt för att fastna för kläder. Men denna var väldigt fin och jag skulle bli så himla glad (:

Sanna

Jag skulle vilja vinna för att jag ALDRIG hittar några snygga, lite loose-fit t-shirts som skulle passa i min garderob!! Jag är från Edsvalla, så Karlstad är ju enda shoppingen... du kanske vet hur det är?!? ;)



Kram Sanna

(älskar din blogg btw. Skitsnack beror i 90% av fallen på svartsjuka, minst, och i ditt fall som syns mycket och har lyckats, så är nog den siffran betydligt högre! Du är bra, kom ihåg det och keep up the good work :))

Jenny

Hej!

Jätte fin och intressant blogg.

Denna t-shirt skulle man inte tacka nej till. Jag har så otroligt dåligt med t-shirtar, men detta beror på att jag tycker det är så otroligt svårt att hitta, och hittar därför oftast bara tråkiga linnen. Så därför skulle detta vara en kanon fin och kul grej, att vinna, så jag håller tummarna.

Tusen tack för en underbar och underhållande blogg.

Kram!

Mari

Jag är inne i en sån t-shirt period nu. Det går väldigt trögt på den fronten ska jag säga hahaha. Har 3 st som jag kan ha till allt än så länge, mer ska det bli! Hjälp mig på traven med denna underbara skönhet så länge :D

Jennifer

Jag borde vinna tröjan - för, att jag älskar Linda Bloms blogg! Och jag har inte råd med nya kläder just nu.. Ekonomikris, och det skulle INTE skada med en ny snygg tröja. Jenda.blogg@hotmail.com

Emma

Hej söta du!

Jag skulle verkligen vilja vinna denna p.g.a. att jag precis har fått min nya stora garderob och det hade inte skadat med lite nya kläder i denna nu eftersom jag antagligen inte kan köpa något denna månaden:/ + att den är så casual och snygg man kan ha den till allt! Hade passat mig perfekt:)

Men jag kan inte göra mer än att hoppas.. lägger in ett litet inlägg om dig på min blogg också;)

kramar

Ph

Jag älskar t-shirtar, dels för att jag känner mig väldigt obekväm i min kropp när jag har tajta kläder på mig och dels för att jag helt enkelt tycker dem är sköna och söta! T-shirtar passar liksom till allt, men jag har inte alls många för att jag och min familj går igenom en "eknomisk kris" nu så jag spenderar ej pengar för kläder utan till något annat vettigare istället. Denna tröjan känns också väldigt "mig" så jag hade varit jätteglad och tacksam om jag skulle vinna den! :)

Malin

Åh vilken fantastisk t-shirt!

Jag borde vinna den för att...jag vet inte men jag vill ha den för att den är så söt

CherryCheek

Inga pengar, inget jobb.

Så ser min vardag ut, tar studenten nu på fredag.

Så 3 dagar kvar tills jag blir arbetslös, och trots att jag sökt närmare 50 jobb, så har jag inte fått något. Så jag kommer inte ha råd att köpa några nya kläder nu till sommaren, och nu blev jag totalförälskad i denna söta t-shirt!

Emma

Hej! Underbar t-shirt. jag skulle behöva lite glam i tillvaron då jag sitter i mina böcker och studerar då jag hat tentaperiod ända fram till 15 juni! Därför tycker jag att jag borde vinna! :)



Förövrigt skulle jag utnyttja rabatten på er salong direkt då jag bor i ksd, om jag hade pengar. inte lätt att vara student idag :)



kram på dej // emma

Alexandra Mellgren

Ååh den var riktigt söt!

Jag skulle vilja vinna den för jag har riktigt dåligt med t-shirt med tryck. Har bara tråkiga enfärgade tröjor i princip! :P

Ser mig själv med den på till ett par svarta lacktights, nästa party kanske? :D



Kram! <'3

Cecilia

för att den var shiiiit snygg och för att jag vill gärna ha en sån! ge mig den??? hihi[;.

s a n n a såklart♥

Man skulle absolut inte tacka nej till tröjan, hur snygg som helst! Jag blir inte förvånad om jag inte vinner men man kan ju alltid försöka, eller hur?



Den tröjan kan man ha till allt! Ett par snygga slitna shorts och snygga gladiatorskor, perfekt!

Tojjy Bui ♥

GAAHHHHHHHHHHH!!!! DE ÄR AYUMI HAMASAKI PÅ BILDEN JU! Jag älskar henne, henens utseende & låtar. Klart som fan att jag ska tävla!



Vart ska man börja, jag älskar ayumi hamasaki och tshits, ochdessutom så behöve jag lite unika t-shirts, har inte så många i garderoben, och den skulle vra skitfin tsm med jeansshorts i sommar. ♥







länk --> http://missbui.blogg.se/2009/may/tavling-hos-lilymodekungense.html#comment

Eliyana

Tycker den så superfin och ansiktet är asiatiskt och jag bara älskar allt som har med det att göra. om jag hade varit rik hade jag åka till Asien (speciellt land spelar inte så stol roll) och bara handla, handla och handla!

Jenny

Gud vad fin :O om jag ska vara helt ärlig så har jag aldrig hört hennes låtar, utan bara hört talas om henne här i asiat världen. Många säger att hon är sjukt fin och grejer oh jag måste nog hålla med. liksom kolla på henne? shit .. Nej men jag ha bara brist på tshirts så denna skulle passa till mina chinos =)

Sandra

Jag skulle vilja vara med och tävla! Den var hur fin som helst och jag vinner aldrig något, så tänkte jag, äh, go for it ändå! Tröjan är väldigt chic och kul :)Hoppas det går bra :)

Radio-surgery@hotmail.com

Michaela

Jag har just börjat att använda t-shirts. Att ha en t-shirt med Ayumi på skulle säkerligen få mitt intresse för att ha t-shirts mer, tror jag eftersom jag lyssnar mycket på Ayumi och jag tycker hon är väldigt vacker.

Ilona

Himlans vilken fin tröja, det var det första jag fick fram. Detaljerna är amazing och tee:n har grymt snygg form :) Jag tror, eller du (!) stryk det, jag SKULLE hoppa av glädje ifall jag ägde en sådan. Nu är det bara att hålla tummarna! Kram <3

Johanna

Jag vill vinna den, för att kunna matcha med ett par fina, slitna jeansshorts och tygskor i sommarvärmen :)



Sandy

Åh, jag smälte på en sekund. Tshirten är "pure beauty" och Ayumi är likså. Åker dessutom till Asia i sommar, och vad skulle slå att dessutom vandra omkring där i den tishan? Åh smälter mer =D aoow .. har inga verkligen inga tshirts men de bryr jag mig inte om jag skulle ha denna hängandes i gabroben varje morgon. =D

Karin

För att den här var så tokigt snygg att jag blev kär! Sen är jag en fattig student som är i akutbehov av kläder till sommaren, speciellt t-shirtar. Och den här vet jag skulle passa mig perfekt, lovar att den kommer nötas o skötas flitigt ;)

johanna.

Ååh, det skulle vara väldigt kul att som fattig student få vinna ett sånt snyggt plagg, nu när man TYVÄRR blir tvungen att prioritera bort shopping! Precis i min stil är den också. Jag hoppas allt jag kan att jag vinner den! ;)

hanna

om jag vann denna härliga tshirt, skulle den direkt lysa upp min nuvarande dystra, tråkiga (och fattiga) garderob. samtidigt skulle jag själv lysa upp, då kläder kan ha ganska stor påverkan på mitt humör. ett par jeansshorts är lätta att fixa av ett par gamla jeans, men utan denna tshirt skulle det inte se lika fräscht ut..



kram hanna

Ninnie

Jag skulle vilja vinna den för att jag helt enkelt i princip ALDRIG har råd att köpa kläder längre då jag studerar som en galning och lilla csn inte riktigt räcker till kläder när räkningar och hyra är betald. En sån snygg vit t-shirt skulle vara helt underbart att gå omkring i i sommar naturligtvis! Så den skulle jag verkligen vilja vinna!



Ha en bra dag!! KRAM!/Ninnie

kim

Åh den va superfin ! :) Jag har letet efter en snygg lite större tröja men har inte råd att köpa dom där extra snygga :P Så är det när man bor i arbetslöshetens största stad, och på det har både hund och häst ;) Så skulle blir hur glad som helst om jag fick vinna den =)



btw, Din blogg är jätte bra, den enda som jag faktiskt läser regelbundet :)

hanna

hej!



när man är tretton som jag, vill man hänga med i modet, vara snyggast, bäst och starkast. Jag älskar mode! men jag har nästan ingen tillgång till det eftersom jag inte har råd.... därför skulle jag bli väldigt glad om jag fick denna underbara tröja som verkligen för mig är highfashion! tack så hemskt mycket för att du och din blogg finns<3

Lisa

Jag vill vinna den för att den är så fruktansvärt söt, och för att det ska bli jättevarmt här uppe i norr :) och såklart för att jag aldrig vinner tävlingar >.<



Svinsöta hundar du har förresten :)(om man nu kan sätta svin i ett positivt ord, men nu gör jag det!)



MVH Lisa

Frida

jag tror den skulle passa på mig till sommarn när jag är och ränner i göteborg och raggar på killar .. har länge funderat på att köpa den fina tröjan men har inte dom pengarna.

Louise P

Jag vill helt enkelt vinna den för att den är så FIN! Vill även passa på att säga att jag tycker det är jätte bra att de kläder du har och tipsar om i bloggen inte är jätte dyra som i vissa andra bloggar då detta kan sätta press på folk att de MÅSTE ha svindyra kläder vilket jag tycker är jätte löjligt så tack .

Elin

Jag skulle gärna vinna t-shirten då den var extremt söt och jag känner att plaggen i garderoben börjar sina..



Plugga hemifrån, leva på studiebidrag och betala hyra - man kanske har några kronor över någon dag, men det skulle antagligen inte räcka till just den du tävlar ut - som var skitsnygg.

Ida

Riktigt sööt t-shirt perfekt nu till sommaren, vem skulle inte tacka nej till denna? Inte jag i alla fall så :D

amanda

Den där T-shirten påminner mig om min favoritfilm, bok med för den delen. Flickan på tröjan är lika vacker som Zhang Ziyi som spela Nitta i filmen. Tror den skulle passa bra i min garderob ;p

Pauline

jag har dåligt med t shirtar och den här var suuuper söt! (:

therese

den skulle vara grymt snygg på mig :P :)



therese93@hotmail.com

Lisa

Jag vill vinna den här T-shirten för att den är så himla fin! Jag älskar Ayumi Hamasaki också, hon sjunger så bra o allt. ^^~ Gillat henne sen jag var mindre. Har dock inte råd att köpa såna dyra t-shirtar :(. Skulle bli ultra mega super glad om jag vann. <3 tack. =D

Sessan

Jag skulle jättegärna vinna den för att jag tycker att jag är värd den dels för att jag alltid ställer upp för andra & man alltid kan räkna med mig. Sen vore det inte fel att vinna den eftersom jag oxå fyller år om bara 4 dagar.

♥ C h i i b i

Skrev tidigare att jag TROR detta är Ayumi Hamasaki, men nu är jag helt säker. Det ÄR hon. Hennes musik har varit min värld sen jag höll på att kollapsa av personlig anledning för några år sedan. Har varenda låt, varenda remix & hundratals idolbilder med denna sångerskan och ja... Det skulle betyda SÅ mycket om jag vann den, hon är allt jag hade och fick mig att "komma tillbaka". Tack för mig! :)

Janna

Jag är verkligen i stort behov av snygga T-shirtar som man kan ha i sommar och den här skulle verkligen passa mig. Jag är ju student och just nu har jag inte så mycket pengar att shoppa för så jag skulle bli superglad om jag fick denna grymma T-shirt!!! Och för en gång skulle skulle det vara kul att vinna något, speciellt när det är en sån snygg tröja som den där! :)

Natha ♥

Heej! :)

Jag skulle verkligen vilja vinna den där söta t-shirten för att just nu består 95 procent av min garderob av bara svarta kläder. Jag behöver lite förändring! ;)

Kramar!

N A A D I A

ÅÅH den skulle sitta oversizad! assnyggt när jag skejtar, inte alltid lika grå & trist!



kontakt: nadiasblogg@live.se / http://streetshero.blogg.se



wish me luck ^^

sanna ek

hellu:) Jag ÄLSKAR tshirtar och den här föll jag så svårt för! den kan va så sockersöt men ändå göras riktigt rockis, I love it! fortsätt vara så ödmjuk o lovely! Ha en mycket mysig dag / Sanna Ek

Filippa

Jag skulle vilja vinna tee'n för att den skulle användas flitigt i sommar, och för att jag inte har pengar över till kläder för att alla pengar just nu går till min kamera :)

Sandra

Oj, jag har letat efter en riktigt snygg, vit, oversize tee länge men har inte riktigt fastnat för någon. Det söta trycket med pärlor gjorde att iaf jag smälte :)



kram

Mathilda

Jag skulle vilja vinna t-shirten eftersom att jag inte har någon liknande t-shirt hemma och denna var väldigt unik och skitsnygg, och jag tror den skulle passa jättebra till mina ljusa slitna jeans och ett par sneakers i sommar (:

Sandra

Egentligen är jag ingen tshirt människa, och speciellt inte någon oversize som jag gissar att denna blir på mig, men ibland känns det behövligt och roligt att kunna förnya sig och ändra stil och det kan jag göra med hjälp av den här tshirten. :)

johanna

Jag vill vinna tröjan för den är i exakt i min smak och den är i från min favorit butik modekungen!



johanna

fel blogg i första inlägget!

Kelly

jag skulle vilja vinna t-shirten för att bilden e så snygg med hennes hårband o är helt förälskad i den :D

Jollan

Å va fin den tröjan var!

Jag skulle vilja vinna den därför att jag behöver lite påfyllning i min garderob då jag genomgått en behandling för min anorexi som jag lidit av i många år. Det är jobbigt att ha samma kläder som man hade förut för det ger mer ångest men det är dyrt att köpa allt nytt.



Tack för en bra blogg:-)

Camilla

Efter att ha genomlidit ett år med mycket motgångar tycker jag att jag är värd linnet. Dessutom efter en termin med hårt pluggande är jag verkligen välförtjänt av denna snygga tee :D

Mikaela

Hej!

Jag önskar att vinna linnet för att jag har läst din blogg från dag ett och följer den dagligen men jag har aldrig något på din blogg hittills.



Dessutom var t-shirten jättesnygg och jag skulle använda den ofta om jag vann den =)



Tack för en toppenblogg.

Tycker så mycket om dina söta små hundar och dina otroligt kloka frisörtips.



Varm hälsning, Mikaela