STYLINGTIPS: Såhär plattar jag mitt hår

Ja, jag vet att mitt hår är förj*vligt just nu *skrattar*. Jag håller på att "spara" på det, tjejen som gjorde mina slingor näst senaste gången lade blekning i mina längder som redan var extremt blekta = det gick av på flera ställen. Dessutom har jag inte bestämt mig för om jag skall bli mörkare igen eller ej, så jag sparar lite på det helt enkelt : ) Ha överseende med ful utväxt!

VERKTYG:                
I videon använder jag min nya ghd, extremt bra, kostar 2099:- hos Bangerhead, och då får man en hel del med i samma paket [se här]. Ett annat alternativ är min andra plattång som jag använt i åratal, Bangerhead säljer ut just den modellen för halva priset [Ga.Ma CP1] och kostar endast 499:- just nu, det är inga pengar alls för ett sådant bra och proffsigt verktyg.

PRODUKTER:            
I videon visas två olika produkter från Tigi Catwalk, även dom finns att köpa hos Bangerhead.
TIGI Catwalk Fashionista Smooth & Shine: Styling creme som hjälper dig att föna eller platta håret rakt. Mjuk, len känsla med naturlig fyllighet, glans & volym. Färgbevarande & värmeskydd med svag stadga.
TIGI Catwalk Fashionista Spritz & Shine: Stylingprodukten som hjälper dig att föna eller platta ditt hår. Mycket stadga & värmeskydd. Ger fin lyster & lite strävare känsla, vilket lämpar sig bra för mjuka, hala hår.
49
Em

Aaw, du är så himla gullig! :)

Malin

Jättebra tips!

Är dock aldrig så noga när jag plattar själv. Brukar aldrig sätta upp håret sådär, även att jag vet att resultatet blir så mycket bättre då :)

Älskar den snygga plattången!

Synd att den kostade lite väl mycket för min plånbok :(

Johanna

Linda, du är så superhärlig som gör sånna här tutorials, helt underbar! Du är bäst. Din blogg är verkligen toppen, man blir så glad jämt när man är här inne och kikar runt. Ha det bäst. KRAM

Malin

Hej igen :)

Är ute efter en ny plattång just nu.

Har du några tips?

Såklart din nya, har din gamla variant just den har hängt med i några år nu och börjar bli lite sliten.



Blev den din nya favorit nu? Tången alltså ;)

Jouline

Brukar platta mitt hår så med :) va glad jag blev när ja kom in på din blogg och såg en video på dig. YES tänkte jag va kul med ett video inlägg om hår haha. och som jag sagt förut men måste säga det igen :) du är bedårande söt Linda nått så fruktansvärt, så himla fin tjej du verkar vara :) Vacker är du också :)



Stor kram på dig :) och tack för att du la upp videon!

my

åh! synd bara att jag har så sjukt lockigt hår egentligen.. tar så lång tid haha

Sofia

Linda! Jag är desperat, ska själv bli frsiör men har ett stort problem. Mitt hår är totalt hopplöst, har rätt långt hår, MEN, det går inte att göra någonting med det!



jag plattar alltid håret, men har tröttnat och har nu kollat på dina klipp och fått insperation. Jag kan inte locka med plattång, inte våga med plattång, osv... Håret ställer sig åt alla hålli topparna eller så händer det inget alls.



Har provat allt, värmeskydd, nytvättat hår, utan produkter, olika styling redskap men ingenting fungerar! Snälla hjälp mig!! :(



Vill vara fin i håret till nästa helg då min guddotter döps :( Känns hopplöst!



Kram! DU är väldigt duktig!

Filippa

Måste bara säga: Gud vad söt du är! Haha :)

Och jättekul med tutorials! Keep up the good work!

Kram Filippa

Elinore

Super bra tips :)

my

Jo har en ny från philips.. som vibrerar haha? går betydligt snabbare nu än vad det gjorde med min förra utnötta som praktiskt taget slet sönder håret när man använde den i slutet :/

Elin J

Du har jättefint hår och din header är skitsnygg :)

Jennie

Måste bara säga att du är så fruktasnvärt söt i videon :) och jag bara älskar din underbara blogg.

Emma

Hej!

Vill bara säga det att jag gillar din blogg skarpt :)

vet inte riktigt om det är såhär man skall göra för att kunna vinna en mysdress..:) men jag testar.

jag har stl.S. OCH JAG SKULLE ÖNSKA MIG DEN I ROSA :)

Tusen Kramar till dig från mig!

Camilla

Ville bara meddela att en plattång från Bangerhead är på väg hem till mig nu tack vare din guidning, hoppas den gör mig nöjd! Charmigt med smilegropar förresten :D Tack för en superbra blogg :)

Camilla

Det fick bli den dära GA.MA. (Dels för att så många tipsat mig om den, och dels för att jag insåg att min lillasyster har den där Björn Axén-tången) Längtar så tills den kommer, då lär jag sitta o platta håret hela kvällen, hehe.

Malin

Ja, den där frågan lät nog dum :)

Menade såklart någon förutom dem två.

Man kan inte endast köpa plattången utan de andra i de fina rosa paketet?

Renée

du är så himla söt :)

SISTAH

du är så duk´tig!



Cherie

Skoj när du ger tips =)

Malin

Hej Linda!



Måste bara säga att ditt hår är sååå fint, (ser ut så iaf ;)] Jag vill också spara till långt hår så tänkte höra om du har några bra tips för att få det längre!?



Ha en toppen dag!

Kram Malin

Anonym

alltså du ser ut som ett litet barn!

Julia

Oj Endast 499 :P Det tyckte jag var svindyrt ;) men kanske värt det eftersom det är en plattång, trodde först det var någon produkt i håret bara



Glöm inte att detta är sista chansen att nominera era bloggar till månadens blogg!!

Vinnaren kan bli ÅRETS BLOGG!

Kolla in vad som gäller här: http://jsomijulia.se/manadens-blogg-november/

Hanna

Älskar dina stylingvideos! De har hjälpt mig jättemycket :D



Sedan måste jag bara säga att du måste vara en utav de sötaste människorna som går i ett par skor på denna planet, du är så söt och charmig! STOR KRAM!!

Anonym

Är det ditt äkta hår? Riktigt fin iallafall! :)

S a n d r a

Fin du är!



Jag är verkligen värdelös på att platta håret, värdelös på att få det gjort, gör det i princip aldrig. Tycker att mitt hår redan är "ganska så platt", men fasen vilken skillnad det gör ändå, alla småhår försvinner och, ja det blir jädrans snyggt helt enkelt :D

emmaidjut

Ojoj. :) Jag har TUR om mitt hår är så rakt som ditt är i början när det gått en kvart, haha. Mitt hår är helt hopplöst... Och att platta håret om det är det lite fuktigt ute är 100% onödigt jobb, då är det krusiduller och korkskruvar överallt när jag går ut, även om jag sprayat och gjort mitt bästa för att få behålla det som jag tänkte när jag gick ut... Haha.

alexandra

åh älskar dina tips!! =) tänkte på det, att när du plattar ditt hår underst så ser det ut som om du har kort hår längst in, liksom nackhåret, fast det ligger med det långa, hur kommer det sig att det är mycket kortare än det andra långa? Kram kram

Karolina

Men hur ska man få det att hålla en hel dag? För när jag har plattat det håller det bara en liten stund? :O

Sandra

Måste säga att du är grymt duktig på att både göra och redigera videos!

D a n i e l a

Tack vare ditt tips om GA.MA Cp1 och dina fina komplimanger om hur bra det verktyget är, så ska jag få det i julklapp! :) TACK! :) Kram

Anonym

kan inte du ge lite tips på hur man kan göra med håret om det är riktigt självlockigt? någon snygg håruppsättning eller liknande :)

Anonym

Du behöver ju inte platta, du har ju redan platt hår :P

Frida

Hej! Tack för att du visade detta :) jag plattar mitt hår varje dag men det blir aldrig riktigt så platt för jag har så mycket självfall så tack för du visade en bra tång och produkt! Vill bara säga att din blogg är väldigt fin och jag älskar ditt hår ;)

0021996070

Gud vad fort du plattar ditt hår, så vill jag också kunna göra, du måste ju platta det på 2 - 3 minuter ;) Du måste ha övat mycket!

FatChicks

kolla bloggen FC

Jennifer

Nejsch gud! Linda herregud! Du har underbart hår! UNDERBART! :-D



Och gällande vad du ska göra med ditt hår så, om jag får tycka, så tycker jag att du ska bli mörkare! Så snyggt med några nyanser mörkare på dig m. tanke på att du också är brunett egentligen. :-)



Ha en toppenfredag!

Nemo

åh, jag vet precis hur det är :P plattar också alltid håret. Men angående det där sista om partier som ställer sig rakt ut - det är så sant! xD Jag har en virvel mitt i pannan som jag (tyvärr) ärvt efter min kära mor, och det gör att min lugg EGENTLIGEN helst vill lägga sig så den står rakt ut från sidan av huvudet. Jag brukar alltid försöka platta den, men oftast blir små "tottar" som står rakt upp och dessa går bara inte hur man än vinklar. Får alltid tynga ner dom med hårspray x)

natta

Jättebra video! Jag undrar vad låten i klippet heter :P Kommer inte på namnet :P

Caroline

Det är jätte roligt att få se alla olika tips som du gör med ditt hår:) Undrar också över en sak. Jag har lika platina blont hår som du hade innan du färgade ditt hår lite mörkare. Och som du skriver så är ja som du var då också riktigt trött på alla silverinpackningar och silver schampoon som ja knådar i håret hela tiden. Har du något tips om någon toning eller färg som gör att den platina blonda färgen håller sig lite längre än silver shampoon och inpackningar? Tack för en underbar blogg! Kramar

LindaMarie

man blir så glad av dina videoinlägg :)

blev lite fundersam nu bara...jag använder också det värmeskyddet, men jag tar alltid i det när håret är blött, gör jag helt galet?? kram

Denicee

jaa antingen är min fråga busenkel eller så är det bara jag som är lite efter :S hur gör man egentligen när man vill göra så att det ser ungefär ut som att man spolar i videoklippet som på din video när du plattångart ditt hår så liksom har du ju lagt till musik och typ " snabbspolat " hur gör man det ? hehe :S / D

Rebecca

Jättebra "hårvideor" du lägger ut, måste sägas att det uppskattas verkligen! :)

Johanna

Åhh alltså, du är galet söt! Älskar dina ansiktsuttryck och ditt leende! Fina Linda, gud vad jag blir glad av dina videoklipp! Kram :)

~Sandra.

Kommer det några fler hårvideor? =)

sara

hejhej läser din blogg

men har en fråga efterosm du är sjukt bra på hår själv är jag svart brunt hårig men vill bli blondin hur gör jag?

skulle bli mkt glad för svar?<3

sofia

hejhej läser din blogg

men har en fråga efterosm du är sjukt bra på hår själv är jag svart brunt hårig men vill bli blondin hur gör jag?

skulle bli mkt glad för svar?<3

emma

Snääällla gör fler sånna här! Älskar dina små videos! Skulle gärna vilja se hur man gör någon fin uppsättning eller nått. Bestäm själv :) Hoppas du ser denna kommentaren!

ha det braa

ella

Hej jag plattar mitt hår varje dag, men har ett litet - eller stort - problem, jag vill att det ska vara "fluffigt" (& stanna så) men ingen hårspray funkar...

HJÄLP!!



förresten tipsa gärna om ett hårfärgs märke som håller länge och fin färg :D

jätte tacksam för svar!!! :D

kram ella

Jessica

Jättebra tips du har i din blogg! =D

Vad heter värmeskyddet du använde(r) och vad kostar det? Köper man den hos frisörsalonger eller finns den på t ex Åhléns? =)



Kram