AVSLUTAD: Comviq Surf Challenge


__VAD ÄR SURFSTICKA?__
Med Comviq Surf surfar du vart du än befinner dig. Comviq Surf är helt enkelt ett Mobilt Internet som du tankar på likt ett kontantkort – du har inga abonnemangsavgifter eller löpande fakturor.

__FÖR ATT DELTA__
Hösten kommer allt närmare. Tid för varm choklad, stora halsdukar och biomys.. och tid för internetsurf såklart! Men varför är det så bra med ett mobilt bredband just under hösten? Vid vilka speciellt höstiga tillfällen, situationer, platser eller händelser skulle det vara perfekt för dig att ha en surfsticka?

Du skriver sitt bästa mobila bredbands-hösttips i kommentarsfältet.
De fem bästa, mysigaste eller roligaste tipsen vinner en surfsticka.

LYCKA TILL! : )

AVSLUTAS: 18 Oktober

96
Malin

Vet inte om jag är ensam om att tycka att ibland känns din blogg bara full med tävlingar. Det känns så tråkigt. Kul för dem som vinner såklart men att se tävling efter tävling...

evelinaerikssn §

ett mobilt bredband under hösten?!

- absolut! jag skulle vilja ha ett, men har inte orkat att lägga ner tid på att fixa ett, vet inte riktigt vilket man ska ta finns ju telia, 3, comviq, mm. , men jag skulle nog ta comviq, för jag har det på min mobil, jag bor mest hemma hos mamma, men på helgerna bor jag hos pappa, för han jobbar i stoclholm.. men aja, hemma hos han har jag inge internett.. men jag har ju en bärbar data, men jag kan ju inte blogga då jag är hos han :( lite segt, men sånt är livet, jag tycker det är mysigt att sitta framför en öppen spis och sendan en varm filt och sen datorn i knät, kan det blir bättre eller?! NEJ, verkligen inte, de är som en dröm som skulle gå i uppfyllelse, hihi



hoppas ingen kopierar det jag skrev nu -.- för alla ska ju skriva sina egna åsikter, och denna har jag just skrivit för jag känner så, inte mer med det, utan jag skulle gärna vilja vinna,



nu är det bara att vänta tills den 18 oktober, :)



http://evelinaerikssn.blogg.se

evelinaerikssn.blogg.se@ive.se



kram :*

Kattis

Det är väl inget tips.. men jag skulle behöva en surfsticka nu när jag ska till och från lappland en jävla massa under hösten & vintern.. finns inge internet att köpa till på dom tågen ^^ och 17 timmar enkel resa utan internet... det blir lätt långtråkigt.

Så vid dom tillfällena skulle jag behöva en surfsticka ^^

Carro

Nu när hösten kommer och vintren närmar sig så är det dags att åka och hälsa på alla de vänner som flyttat längre upp i landet efter studenten i våras. Och att kunna blogga under resan gång vore jätte bra tycker jag och förhoppningsvis alla läsare.

Plus att det snart är dags för mig att lämna det trygga boet här hemma och ge mig ut på egna vingar och hitta ett bo. Då vore det också väldigt bra att ha då att skaffa internet kostar en del.

Annica

Varför det är så bra med mobilt bredband är ju att man fyller på själv summan som man vill surfa för och att man inte har abonnemangsavgifter som jag vet att när någon ser abonnemang så är fasta summor.. Därför tycker jag att det är bättre med att fylla på för just den summan man vill ha. Sen om jag skulle få den så skulle jag kunna blogga mer eftersom min pojkvän har lovat att han ska låna ut sin bärbara till mig, men jag har ingen dongel och inte han heller.. :/ Då har jag kunnat sitta på ett café och blogga om t ex Muffe från Big brother, för jag brukar se honom på waynes här i Norrköping.. :D Sen till och med när jag åker bort till Örebro/Karlstad så har jag något att göra under tågresan än att stirra ut och räkna skyltar. :)



Det var allt! :D



Kram

Irma

Om man vill ha bärbar data ska man ha surfsticka också. Skulle vilja vinna den eftersom att vi har precis köpt en bärbar data men behöver surfsticka för att ha internet. Min man har den vanliga datorn och jag vill ha bärbar, funderade på att köpa surfsticka men nu när du håller i tävlingen så får man hålla tummarna att jag får en, så att jag och min man slutar bråka om vem som får sitta vid datorn :)



Email: Irmaa_89@hotmail.com

Ha det superbra.

Amanda

Jag äger en bärbar dator, men dock inte en surfsticka. Och nu när hösten är påväg skulle det passa perfekt. När man klär sig i stora tröjor, halsdukar och kängor, samt pallrar sig ut i de kalla vindarna och tar sig in till stan och sätter sig på ett fik. Man beställer en kopp te eller kaffe och tar fram sin laptop och sin srufsticka. För några extra pengar har bloggandet eller bara allmänt surfande blir mycket roligare än det var förut. Eller varför inte hålla kontakten med folk som inte längre bor nära dig. Min bästa vän har precis flyttat 90 mil bortåt för att plugga, jag vill mer än gärna besöka henne - och helst ofta. Men hur kul är 10 timmars tågresa UTAN internet? Jag skulle i alla fall inte klara mig en minut. Så en surfsticka skulle sitta helt på sin plats nu till kylan då sådana tillfällen kommer till hands. Det är ju faktiskt bara vissa tillfällen i livet som behöver uppiffning, därför är det så bra att du kan bestämma vilka tillfällen det är - och betala extra just för dem!

anglalik

pendlar i 3 timmar nästan varje dag och behöver då självklart något att göra på resorna!

Something to Make my day i höstmörkret! (höstmörker som jag förövrigt faktiskt älskar!) =) Kram på dej!



angelicas.blogg@live.se

camilla

Om jag vann den skulle jag ta med min laptop och sätta mig i stugan långt inne i skogen i dalarna där mörkret faller snabbt. Tända en massa ljus och en brasa sedan sitta där och surfa under en stor filt och inte bry sig om hur snön faller utanför fönstret.

Elin

Först måste jag bara säg att detta är helgrymt! Jag köpte en laptop för några dagar sedan & vad jag saknar nu är mobilt bredband. En månads kostnad på 249 kr var det som fanns men så såg jag en reklamfilm & denna produkt, comviq´s mobila med ingen som helst dyr månadskostnad. Och jag var nära att köpa det innan jag såg din tävling. Om jag vinner kan jag köpa en ny plattång för pengarna i stället. Annars den 18:e okt när tävlingen är slut får jag väl köpa ett själv, hihi :)



Varför jag behöver ett mobilt bredband i höst är väl två grejer egentligen. När jag sitter framför brasan i höstkylan med datorn i min stuga så kan jag tyvär inte vara inne på internet & det gör att jag vill hem på en gång faktiskt, inte kunna blogga osv.. Så mobilt bredband skulle sitta som handen i handsken! Annars så är det ju snart höstlov & sådär & då ska man besöka släktingar & sova kvar där. Dom har inte trådlöst bredband så då kan jag än en gång inte använda min nya dator. Så jag kan ju helt enkelt bara använda den hemma vilket jag tycker är otroligt tråkigt.



Jag får hoppas att jag vinner nu, dina tävlingar är bäst! :)

Emma

sursticka ?

såklart !

när man har en bärbar , (laptop)

så är det ju kul att ha en sticka också , om man t ex vill ut och se den fina naturen och sen blogga om den ?

kram Emma ;)



email : emma_waernholm@hotmail.com

emma

Jag har just blivit arbetslös, så nu timvikar jag på ett gruppboende som jag ska jobba fem nätter på. De fem nätterna skulle det här mobila bredbandet användas flitigt så jag har något att göra. För det är aldrig något bra på tv:n natte tid och sen får jag sitta med knappt något ljud för att inte väcka de som bor där. Så ett mobiltbredband skulle vara toppen bra för mig. Dels för att fördröja tiden med och dels för att ha min dator som sällskap nattetid.

Catrin

åh, att få ta på sig mysigaste jackan, mysigaste mössan, mysigaste halsduken, mysigaste vantarna.. Ta med älsklingen (laptopen) ut i skogen och mysa på en filt med en termos varm choklad. Det skulle vara underbart!!

Mikaela

En mobil surfsticka skulle vara perfekt för mig med laptop. Ännu bättre skulle en mobil surfsticka vara för mig som är student och gärna sitter på ett café eller på lugna platser på universitet dit internet inte når. Att kunna sitta på sådana platser gör allt mycket lättare för mig att kunna fokusera och få bra studieresultat, men oftast behövs internet för att slå upp ord, komma in på skolans intranät osv. Att surfstickan dessutom fungerar med kontantkort gör den ännu bättre för mig som student just för att den är så ekonomisk då man betalar efter vad man använder.

Så för ovannämnda skäl så hoppas jag på att vinna en surfsticka! Det vore utan tvekan en av de bästa sakerna som skulle kunna hända mig såhär på hösten och skulle garanterat få mig att le :)

Min email: anemona@live.se



Ha det bra :)

Erika

Jag skulle använda den till att surfa på jobbet, på det mysiga cafét. Jag pendlar dessutom till jobbet, så hade varit perfekt att använda på resan, finns det något mer perfekt?

sara

Jag tänker mig en kall, mörk höst dejt, utomhus såklart.

Vi har tjocka halsdukar och vantar på oss, det är halvmörk och kyligt ute, och luften är kall och klar. Med en picknick korg, full med tjocka filtar, varm oboy, och lite snacks hittar vi en mysig och avskild plats. Sätter oss ner på filtarna och myser in oss. tar fram datorn, sätter i surfstickan och letar upp en bra film som vi vill se . Sen sitter vi där, med datorn i knät och kylan runt omkring oss. Men under filtarna är det varmt och mysigt!

Baso

Skulle vara jättemysigt att ha en surfsticka när man går ut på promenad. Finns ju en jättefin grillplats med utsikt över vattnet inte så långt bort. Där borde man sitta och skriva sina blogginlägg, för att se alla klippor och sjön ger inspiration. (:

DiddoLinno

SURFSTICKAN skulle användas till de gråa, tråkiga vintern, den skulle gå åt mina studier och jag skulle också söka jobb, blogga, kolla på filmer, dricka varm choklad och bara ha det allmänt kul. Jag är arbetslös,det suger balle och jag har inget bättre för mig ändå. Jag tävlar om surfstickan därför att jag nämligen tävlar om en egen bärbardata också eftersom jag alltid får bråka med mina sju syskon om vem som skall sitta vid den stationära eftersom det är den enda vi har och inte har råd med att köpa en till dator. Jag bloggar också, känns som att jag aldrig får datorn i fred så att jag kan blogga. Skulle vara perfekt om jag vann den bärbara för då skulle jag ha en egen data wow hur coolt är inte det. Jag skulle behöva internet till bärbara då såklart därför är jag med och tävlar. Ge mig tur, låt mig vinna snälla för en gång skull.

Tess

Det är jätte bra att ha en surfningssticka när man åker tåg så mycket som jag gör :) Då det oftast är rätt dyrt att köpa internet på tåget så är det perfekt med en sticka som man kan ladda på med pengar. Mycket bättre än internet ombord tågen ;)

Klyra

Jag skulle jätte gärna vilja vinna en surfsticka. För när man nu under hösten åker ner till stugan vid havet, så hade det vart jätte mysigt att ta med sig datorn, och kunna sitta framför den öppna spisen med datorn och en mugg varm chocklad. Samtidigt som man tittar ut och ser det svarta och vindhärjade havet. Gud vad mysigt det hade varit!!

Angelica

Det enda jag kan tänka på nu under hösten är att man sitter på ett kafé med sina vänner i flera timmar under eftermiddagarna som övergår till kväll. Utanför har solen gått ner för länge sedan och man har ingen lust att gå ut i regnet och blåsten. Då är det perfekt att kunna ta med sig sin laptop och dessutom ha tillgång till internet ! Hur perfekt skulle det inte kunna vara att ha det tillgängligt medans man sitter där, långt hemifrån, och kunna blogga m.m. med sina vänner. Jag tror det både skulle bli uppskattat att mig själv och mina vänner mörka höstkvällar :)

Pernilla

Jag tänker inte ljuga. Jag ska snart opereras & kommer att ligga på sjukhus. Så för min del hade mobilt bredband varit toppen att ha då, för att kunna hålla kontakt med vänner & familj under min tid där. För det blir rätt ensamt på sjukhus, trots besök.

Så vad jag skulle se fram emot är när jag får börja äta igen under sjukhusvistelsen, så blir det mys på kvällen då jag oftast får varm choklad & något gott att äta samtidigt som jag kan sitta med min laptop & kommunicera.

jylle

jag skulle kunna använda de när vi åker långa bilvägar till lande nu på hösten och annos oxo på på lande när man int riki kan jöra någo annat där nu när det är höst

jane

Med en surfsticka kan man ju lätt gå in på internet om man har med sig datorn i skolan, är hos vänner eller om man reser bort. Kanske sitter på ett tåg och har tråkigt så kan man ju gå in och anske spela något roligt spel eller blogga om man så vill. Det skulle vra mysigt om man kunde sitta ute en höstdag med några vänner och kolla på någon film och ha med sig en termos med varm choklad. tex.



och har man sin blogg dator med sig och kanske hamnar på något konstigt ställe så kan man ju få tag på folk som kanske kan hjälpa en ur situationen. och ännu bättre hitta en karta på eniro eller kolla när bussar och tåg går.

och om jag vann så skulle jag kunna använda min mini laptop som legat i garderoben sedan julafton 2008. Det här var min lilla skrift om detta, lycka till alla

sarah

Jag flyttar snart och då har jag inge internet i nya lägenheten... Finns det något värre än att sitta inne i höstrusket med en dator i knät och inte kunna surfa? :(

Lisa Walker

Jättebra alternativ för de som har laptop! Själv har jag inte skaffat något mobilt bredband just för att jag inte tror jag skulle använda det så mycket så det är värt att ha ett abonnemang men detta är ju supersmart :)



Ifall jag hade ett och skulle använda det under hösten så skulle det vara när jag är på väg hem till Mamma och Pappa för att hälsa på och har tråkigt under tågresan, när man kikar förbi hos en kompis eller varför inte ha med den på jobbet för att surfa lite när det är riktigt lugnt? Mysa ner i sängen och slippa alla sladdar :)

marcus

det skulle vara väldigt kul att vinna detta :D skulle verkligen behöva ha en sån när man till exempel är ute på landstället utan internet och sitter och myser på kvällen och sitter och läser tidningen eller tittar på tv eller bloggar på datorn :) och sen skulle jag behöva det när jag sitter fram och tillbaka på tåget till min syster som bor 4 timmar bort. men en surf sticka från comviq är något jag verkligen skulle vilja ha och hoppas att jag vinner :)

Sanna

jag skulle behöva just en sånhär då jag pendlar väldigt mycket och sällan är hemma där mitt internet är. Det hade varit underbart att kunna ha med sig datorn och blogga även under dagarna när man är och jobbar och går på stan. Hösten tillbringas ju helst med kompisarna på ett mysigt fik, och att kunna ha internet då vore en riktig lycka i mörkret

Emma

Nu när hösten närmar sig och det är kallt ute så är det ju hur bra som helst att använda mobilt bredband tex när man ska hälsa på släkt och vänner som bor längre bort och man måste ta tåg eller buss. Och man kan ta med sig det vart man än går . Även om man inte använder sin egen dator så kan man alltid ta med sig det till någon vän som inte har internet . Plus att det är billigt och bra.. Själv kör jag inte med mobilt bredband men önskar jag hade ett eftersom vi åker tåg så mycket och hälsar på svärföräldrarna som bor 30 mil bort.

Skulle verkligen behövas .

Kram EMma

Louise

trodde väl aldrig att jag skulle delta i en tävling såhär, men vafan, jag behöver verkligen ett mobilt bredband! :)

pluggar till socionom uppe i östersund, men kommer från karlstad. i början av november börjar c-uppsatsen o jag kommer pendla enormt mkt mellan k-d o östersund (60 mil -tjoho!) fram till examen som jag tar i januari! skulle vara sjukt bra med ett mobilt bredband på buss, tåg osv, för uppsatsen kommer ta grisigt mkt tid o jag vill utnyttja varje sekund! tackarrrrrrrr! :)

lii

Jag har en mini bärbardator, men inget internet, så den kommer aldrig till användning. Min pojkvän bor i Örebro och jag i Stockholm så när jag åker dit brukar resorna bli väääldigt långtråkiga. Ett mobilt bredband skulle därför vara helt perfekt för mig! Då kan jag surfa runt på internet och läsa bloggar under resans gång :-)

johanna

Jag skulle absolut behöva en surfsticka, våran familj har en stuga, men där finns det inget internet, vi brukar åka dit på helger och å men det är otroligt tråkigt utan internet! Sen så tränar och tävlar jag mycket så det hade varit perfekt att ha efter träningen i väntan på bussen. Dessutom s¨å skulle jag behöva ha det i skolan på långa håltimmar.



och så måste jag ju såklart kunna läsa DIN blogg när som helst, var som helst och hur som heslt!<33

Isabella

Varför jag köpte en bärbar dator, var ju för att kunna ha bärbart internet, ett litet usb man sätter i och vips, man kan surfa på tåget! Men, har ännu inte skaffat mig någon (Köpte laptop för 2 år sen haha.) Och i höst känner jag att nu är det på tiden! Brukar ha med min dator överallt, även om jag inte kan surfa på den. take care!

amy

Hösten är ju redan här. Jag bloggar inte, har lite svårt för att släppa in folk så jag satsar på att kunna ha vänner istället för läsare. Det är också en kamp. Jag pluggar på karlstad universitet och saknar min hemstad galet mycket. Så för att hitta ro att plugga brukar jag ta datorn med mig ut och sitta någonstans och skriva, men det går ju inte nu på vintern när det är så kallt. Då saknar jag internet ibland när jag sitter ute, eller under långa tågresor hem som just nu mest har gått ut på att stirra i stolen framför sig, då hade internet varit bra.

erica

det är ju så trist att ha bärbar dator när man bara kan använda den där det finns internet, så en sticka vore perfekt. så att man kunde sitta ute under stjärnorna och kolla på någon mysig film, i bilen mellan mamma och skolan. är två timmars bilresa varje dag...och hur kul vore det inte att kunna göra en videobloggning direkt från skolan eller något annat härligt ställe? :)



nej ett stick med bredband skulle verkligen förgylla min dag! :) kram

Hanna

Tänk dig en vanlig skoldag/jobbdag, Du kommer hem utmattad och förbereder en varm choklad, Medans chokladen bubblar av all värme tar du upp datan och skriver ett blogginlägg om din sköna höstdag. Innan Chokladen är klar så tar du på dig en söt pyjamas med kimono och ett par tofflor som värmer hela dig. Allt är perfekt och du får in den lilla internet som gör hela dagen perfekt



Kram:D

Pauline

Åh, vilken rolig tävling:)! Här är ett av mina många tips! Du kan ta med din lilla laptop till ett mysigt café och sitta vid ett mysigt hörn med en kopp kaffe eller té och en liten bakelse också kanske. Där sitter du med din sticka och kan surfa på internet, läsa bloggar, plugga eller blogga själv medan du ser ut från fönstret där det regnar, blåser och är kallt. Då tänker du, åh vad skönt att vara inne i detta mysiga café och kunna plugga istället för att sitta hemma då man alltid störs av massa grejer och kan ha blivit trött av att alltid sitta hemma och plugga. Sen kan du ju också lyssna på musik samtidigt, det blir extra bra då :)



Kram Pau

Jenny

Perfekt när man sitter på ett tråkigt vandrahem med inte så många kanaler på tvn, skulle Comviq surf göra allt så mycket roligare och tiden skulle gå så mycket fortare när man gör något roligt!

LiiCee ☆彡

Ett sånt här bredband är ju bara bäst!!

Ett urbra koncept att man får fylla på sitt bredband själv när man vill surfa!



Detta skulle vart helt perfekt för mej som åker runt mycket till olika platser i Sverige.

Det är ganska jobbigt ibland eftersom jag bloggar mycket, man vet aldrig ifall det finns internet på de ställen man hamnar.

Med en sånhär skulle jag aldrig behöva oroa mej över att bli blogglös och när jag är hemma kan jag använda mitt vanliga bredband! : )

Dessutom vore detta perfekt när jag och pojkvännen är ifrån varandra (då jag reser och han är i skolan jämt), för då kan vi ändå hålla kontakten när vi vill!



Håller tummarna nu! : )

mvh L .

jennie

Vore helt perfekt att ha den till min laptop som inte har internet om jag inte har den inkopplad hemma. Och just i höst/vinter ska jag och min familj åka långa bilresor och förmodligen till släktens alla stugor där inte internet fungerar. Tänk om jag kunde blogga och uppdatera med alla foton jag tar just då, underbart.. men drömma kan man:) nu väntar jag spänt till 18 Oktober kan jag säga!

FELICIA ♡

Åh vad jag skulle vilja ha ett sånt!

min älskade storasyster bor numera i norge, så det blir några resor fram och tillbaka då&då. 11 timmar med bil tar det, och eftersom min mamma är lärare, tycker hon att det är toppen då JAG kan hjälpa till och rätta massa provn åt henne.. Snälla, om jag får ett trådlöst bredband kan jag sitta med datorn istället under ett tjockt täcke i bilen, och därmed ha en anledning till att inte hjälpa henne. :P Feel my pain!

Linda

Hej :) Jag skulle verkligen vara tacksam om jag hade denna sak. Min pojkvän flyttade några timmar ifrån mig nu till hösten och eftersom det blir en del bil/tåg/buss åkande vill jag gärna krypa ner i en stor tröja med en godispåse och se på film eller liknnade medans jag väntar på att komma fram och få mysa ännu mer. Skulle vara perfekt. Mhv Linda :)

Emma

Min mamma ligger på sjukhus så jag spenderar mycket tid där. Är jag inte hos henne åker jag tåg överallt.

Skulle jag vinna skulle det göra hela min höst, för att blogga är som en slags terapi för mig och att då kunna göra det när jag är hos min mamma skulle vara super.



Sedan har jag alltid sådan otur i spel :P

Kram Emma

sanna

Mysig kofta, varm choklad, något gott att äta. Om virad i en filt som är varm och gó... Sittandes i en gungfåtölj framför brasan. Det skulle vara underbart! Detta är vad jag kommer göra i höst när jag är i stugan :)



Skulle verkligen vara till nytta med ett surfstick då! Har inget internet i stugan, pappa tycker det är onödigt när vi "bara" är där typ varannan helg känns det som :( Mycket önskvärt och jag hoppas att jag vinner ^^,

Eliina

Livet som student kan vara hårt ibland. Jag bor 40mil hemifrån under tiden jag går i skolan (har 2 år kvar). Lov & längre helger passar jag på att åka hem till familjen en sväng, dess 5-6h reser börjar bli ganska tråkiga, åker tåg hela vägen så har ingen täckning så man kan prata i telefon eller sms:a på vägen. Som student har man ju tyvärr inte så mycket pengar som man skulle vilja ha, så man kan boka en sittplats samt internet.



Så att vinna denna surfsticka, skulle underlätta min vardag. Då vi även gör alla skoljobb på datorerna & då skulle jag kunna studera medans jag tar mig hem..



EliinaAspenberg@hotmail.com



Lillan

underbar tävling. har kanske inte så mycket till tips att komma med men när jag är ledig en dag mitt i veckan och inte har något alls att göra burkar jag kliva upp tidig ändå. morgonen är ju så mysig. gör ett par riktigt lyxiga smörgåsar och letar fram något smarrigt bakvärk ur frysen från veckan innan. slår på te bryggen och går en lång promenad. sedan är det bara å kura i hop sig i soffan...tända ljus (ja för den tiden på morgonen är det mörkt) och ficka så länge man känner för det. har blivit mina lediga lyx mornar sedan jag blev ensam...:) ha en fin kväll!

Emmy

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta mobila bredband.



Nu när hösten kommer så är det väldigt mysigt att kunna mysa ner sig under en filt hos kompisen, dricka varm choklad och sitta och knappa på varsinn dator, läsa olika bloggar och skratta.



Men sen är det ju ett ganska stort problem om man inte har något mobilt-bredband, därför skulle jag vara en lycklig vinnare. Då skulle min höst-önskan bli uppfylld! Kram

Demonia

Mobilt bredband är ju helt givet när man måste nå sin älskling när man ständigt är på resande fot :-)

För vad vore livet utan kärleks-mail i detta höst rusk ;-)



Btw. Bästa bloggen! Är trogen läsare som kikar in varje dag! Kram

jennie

att sitta inne me laptopen i knät och massa tända värmeljus och en varm kopp choklad och sitta och surfa runt och hellst läsa din blogg det är mysigt de, tyvärr kommer jag inte kunna läsa då jag snart ska läggas in på sjukhus och har då inte tillgång till internet och jag kommer få absinens av att inte läsa din fina blogg

Elvira!

Skulle vara otroligt användbart med en surfsticka! :)



Det skulle vara så mysigt när man till exempel skulle ta en buss till fjällen med en nära vän över jul! Man pallrar sig ombord med sina tjocka, mysiga vinterjackor på bussen och slår sig ner på några bekväma platser. Tar fram en sprängfylld påse godis, en termos varm choklad, en dator och en surfsticka i högsta hugg! Man läser bloggar, skrattar, pratar minnen och bara har mysigt med sin kompis längs resan! :)



Nu blev jag verkligen otroligt sugen på en av dom här surfstickorna, haha! Jättekul med olika tävlingar såhär då och då, bra jobbat Lily :)

Louise

hej igen! Louise som pluggar till socionom i östersund igen.. glömde en sak förut när jag skrev! kom ju på att min c-uppsats faktiskt ska handla om mobbning på internet o kom på att jag kanske skulle skriva det här oxå :) du har ju skrivit en hel del inlägg om sånt. forskning visar att det är väldigt väldigt vanligt o värre än "vanlig" mobbning då e-mobbning bland annat är mer anonym o sen pågår den hela tiden genom datorer o sms osv, istället för "bara" på skolan... så kämpa på, det är bra att det uppmärksammas! :)

Nea - laucetia@hotmail.com

Hej,



Denna skulle jag gärna vinna för att kunna ge bort till min lillasyster i julklapp. Hon har ALDRIG pengar på mobilen och föredrar facebook. Nu skulle vi kunna hålla kontakt även mer! Perfekt. Julklappsrimmet skulle då bli:



När natten känns tråkig och lång

När täckningen försvinner gång på gång

Och lussekatterna tagit slut

Så kan det ändå bli som förut!



När datorn var röd och av plast

Och paketen slets upp i all hast

När vi inte behövde ord för att förstå varann

När sagan om jultomtens tomtar var sann.



Naturligtvis kan det väl bli som det var

Det är ju därför vi dagens teknik har

Det enda du behöver för att nå mig är att klicka

I ur och skur finns jag för dig älskade flicka



Så gå o kika i din innerficka,

Där ligger ju en fin **********



ÅÅÅH, nu längtar jag till Julen!

Annika

Det roligaste jag har gjort på länge var nere i göteborg, min pappa kör gocart och medans alla andra meckade för fullt så satt jag i depån med ett lånat internet. Det var riktigt kul och ovanligt! Jag önskar att jag hade mitt eget och som trogen comviq kund håller jag på dom!



Linda

För mig så skulle det vara helt underbart att ha en surfingsticka som jag kan använda på bussen när jag pendlar till och från universitetet. En och en halv timme enkel resa gör att man inte är hemma förrän klockan sex på kvällen och åker hemifrån klockan kvart över fem på morgonen. Då hade det varit perfekt såhär på hösten när det mörknar så pass tidigt att kunna göra klart skolarbeten och liknande på bussen för att kunna mysa till fullo när man kommer hem igen. Som fattig student så hade det varit helt perfekt att tanka på precis som ett kontaktkort för att hålla koll på kostnaderna.

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag är gärna med i utlottningen. Vi bor mitt ute på landet i en liten by, skulle vara kanon att ha ett sänt här stick. Här blir det ofta strömlöst och jag som är lite databeroende skulle bli superglad över att vinna

Johanna

Jag älskar att åka snowboard och befinner mig oftast i Sälen, Alperna, m.m under vinter halvåret. Då har jag inte tillgång till internet och min laptop ligger helt oanvänd i nått hörn. Jag skulle definitivt få användning av bredbands stickan :D Det skulle vara helt underbart!

Vill också tacka för en grym blogg :)

Aysi

Nu när det är höst är det väldigt trevligt att åka iväg till ställen så som stockholm eller malmö och det kan bli väldigt ensamt på vägen dit och då är det bra att ha en surf sticka så att man kan surfa under tiden, då blir det mindre ensamt :)



Underbar blogg har prövat alla flätor och alla frisyrer med plattången :) Tack!

Ida

Hej Linda :) Fem dagar i veckan sitter jag på en buss i 3,5h per dag för att ta mig till skolan. Tro mig, det kan vara otroligt segt och långtråkigt eftersom man inte har något att göra. Du kan hjälpa en stackars framtida veterinär att kunna surfa på bussen! Då kan jag krypa ihop på sätena med laptopen i famnen medan ängar och träd flyter förbi utanför fönstret. Åh, det vore så mysigt.

phiie

Vi har en liten stuga i sälen där de skulle vara supermysigt att ha tillgång till internett eftersom jag älskar att blogga. Sedan efter lite skidor, nu när snön kommer sitta vid datorn framför brasan, och föräldrarna tjatar på att man ska komma och äta. Så låser man in sig på toan och bloggar :)

LINDEROTH

Det allra mysigaste skulle vara att dra fram min rosa lilla laptop på ett fik för första gången, sitta och dricka varm choklad med grädde. Samtidigt som jag kollar in bloggar/bloggar själv eller skriver lite på en uppsatts till skolan :) Riktigt behövligt nu i höstmörkret!



Elin

jag skulle vilja ha ett så jag kan ta med mig min dator och kombinera den med väntan. Nu när hösten är här är det inte alls så mysigt att sitta ute och vänta på en försenad buss hem från skolan eller flänga runt på stan för att man missade bussen precis, då skulle det vara trevligt om jag bara kunde gå in på ett fik eller sitta kvar på skolan och surfa på min dator medans höstvindarna viner utanför och regnet står som spö i backen (och här hos mig kommer det säkert börja snöa snart...).

Josefin

Hej!

Nu i vinter har jag inplanerat en resa till något som kallas Hund2009, en stor mässa där man kan se allt från Agility till Freestyle (dans med hund) och det är även en stor utställning som plus i kanten. Egentligen kan man säga allt inom hund kommer att finnas och det är superroligt att få se alla möjliga sorters hundraser.

Men nu till saken, jag har länge funderat på att det skulle vara perfekt att kunna blogga från Hund2009, det är många som inte har möjlighet att få den upplevelsen och det skulle vara underbart att kunna förmedla känslan genom min blogg.

Jag tror det skulle vara uppskattat och vad vore inte bättre med en surfsticka så jag kan blogga om mina upplevelser på plats och även visa bilder och videoklipp.



Har även massor med andra projekt jag planerat in där det även då skulle vara perfekt med en surfsticka.



Har länkat till dig från min tävlingsblogg :)

http://josefinstavlings.blogg.se/2009/october/vinn-en-surfsticka.html

Caroline

Det vore toppen att kunna ta med datorn till ett fik och jobba med skolan på någon mysig plats tillsammans med en kopp fika:)

AMY

En surfsticka skulle vara jättebra att ha nu när man har börjat gymnasiet! Och inte vilket program som helst, utan IB-programmet. Och jag vet inte vad folk har hört om IB, men jag kan säga att det ingår en hel del plugg och man har ingen tid till annat.



Därför skulle en surfsticka vara bra för att man använder sin laptop mycket, men just jag har inget mobilt eller trådlöst bredband. Det skulle behövas ifall jag vill använda min dator i skolan eller sitta på ett café och göra läxor samtidigt som man fikar med någon. Det är då man kan kombinera skola och fritid!



//AMY



pinkshoes.devote.se

ejjmy_@hotmail.com

Ellen

va roligt! :) är gärna med och tävlar.



mitt bästa tips är väl HELT klart att sitta i bilen och surfa. All min släkt bor långt ifrån mej så vi åker ofta bil dit i flera timmar. Det är riktigt frustrerande att inte kunne gå in på datorn när man sitter där med den i knät och kollar film. Man måste ju skörda på farmville, hallååå?! ;)

Jenny

En surfsticka vore prefekt nu till hösten/ vinten ! Först och främst skulle jag vilja ha det på tåget. Alla senare kvällar jag kommer hem från skolan ( pendlar mellan Kristinehamn & Karlstad ) Ingen lång sträcka men oftas när det blir kallt och mörkt så blir det många förseningar. Att slå upp daton på ett mysigt tåg med en varm kaffe och blogga om roliga saker som har hänt i skolan med min underbara klass och perfekta linjen jag läser ! :)



Här i Kristinehamn så finns det inte ett ända internett cafe, och vad är inte mysigare än att sitta på ett mysigt cafe och anävda daton till att blogga eller bara mysa och läsa andras.



Ja du Lilly, jag skulle radda upp en hel del anledningar varför jag skulle vilja ha en surfsticka, men det skulle bli lång tråkigt. Jag håller nu merea bara tummarna till 100 :)

iDdLA

Jag skulle vilja vinna surf stickan därför att jag pendlar för mitt jobb,hade varit skönt att kunna sitta på bussen och surfa runt på internet innan jobbet.. + blogga så klart : )

alice

nu när jag fyller 15 år ska jag få en bloggdator, rosa. åka till norge också, vill kunna uppdatera där ifrån och på tåget dit. och skulle en sån dära vara PERFEKT. sen är det mysigt när man sitter på ett cafe i stockholm vid fönstret och så snöar det och njuter av allt. sitter man framför sin blogg med en chai! sen också är det bara underbart att ha en sån. just nu har jag bara bredband.



perfekt alltså när jag åker till norge för att hälsa på släkt och pappas grav (för första gången) och kunna få uppdatera i bloggen om kännslorna och det. jag ska till norge bergen för första gången i höst förhoppnignsvis.

Malin

Jag har börjat jobba mer och mer på kvällar och helger nu då jag gärna vill åka tillbaka till mitt favoritställe, Mallorca, i sommar och då måste ha pengar till detta. I och med att jag jobbar på helgerna kommer jag behöva ta bussen till landet många gånger och eftersom man då sitter där ensam på bussen kan det vara riktigt skönt att kunna sätta sig vid datorn en stund :) Det tar ju ändå nästan en timme ut till landetstället, plus tunnelbana och upphämtning med bil vid busshållsplatsen :)

rebecca

Kan man känna mer harmoni och kärlek i kroppen än när hösten är påväg?

Finns det något vackrare än när löven skiftar i alla sorters olika röda färger? Nej, det tror jag inte.

Varför inte ta med dig din vän, en mysig halsduk och kanske lite varm chokladmjölk ut i naturen?

När du ändå är igång, ta med dig din laptop och sätt på en mysig film. Sätt dig gärna bland löven på filt!

Sådär skulle jag vilja starta min höst.

Elina

Min mormor dog för ett tag sedan och nu i höst kan det hända att jag ska följa med min mamma och moster till mormors gamla hus, för att rensa och så vidare. Det kan hända att vi kommer sova där ett par nätter, och det skulle vara kanon att ha internet på laptopen då en del grejer förmodligen ska ut på tradera!

Samt är trädgården rätt stor och vi ska ju ta bilder till när huset ska säljas också. Skulle vara fint med någon fin, mysig och höstig bild till detta!

Linda - ndaiL

en surfsticka skulle vara perfekt till min sambo då han åker runt i sverige o uppträder på olika fester/tillställningar/galor/tvprogram. Blir oftast långa väntetider och då har han köpt en minilaptop som han har med sig, men inget internet, känns inte att vi har råd med det just nu.

Så jag skulle supergärna vilja ge han en surfsticka som en mysig höstpresent så att han har något att göra på sin dator i all väntetid som blir :)



mikkaelo

Jag åker tåg varje dag till skolan vilket tar en bra tid varje dag och det vore hur roligt som helst att kunna blogga under den tiden. EFtersom vi har skoldator så måste jag ju ändå släpa med datorn varje jäkla dag (hej ryggont!) men så det vore roligt om jag kunde göra något roligt utav det och sitta och blogga på vägen till skolan och hem ifrån skolan =)

Mathilda

Hej! Jag skulle faktiskt vilja vinna en surfsticka åt min kompis. Vi bor väldigt långt ifrån varandra och hon pendlar fram och tillbaka till skolan. Hennes familj har inget internet,så det skulle underlätta väldigt mycket för henne om hon hade en surfstick. Då kunde vi hålla kontakten lättare via msn och hon skulle ha det mycket roligare på tåget med internet!

Lilli

Jag har inget liv på hösten så jag tar och dricker en massa oboy och surfar runt på nätet ;P

Cherie

Ett mobilt bredband i höst hade varit perfekt. Då hade jag kunnat blogga från tåget när jag åker till och från skolan (har mellan 5,5-7 timmars restid/dag) och jag skulle även ta med mig det över allt för att kunna blogga =)



Kram

Jenny

jag skulle gärna vilja ha mobil bredband när jag åker till och från min pojkvän, för det tar ca en timme. kan inte längre få skjuts från mina föräldrar nu när det jobbar till skillnad från sommarlovet. vore super med mobilt bredband så jag har något att göra under resan :D

Lisa

Jag jobbar på en handelsträdgård och vi har länge försökt få ner internet till själva affären, men eftersom vi inte har några passande uttag osv fungerar det helt enkelt inte ha en stationär dator där nere med fungerande internet. Därför skulle lösningen vara en laptop med just en sådan här surfsticka!

Jättebra för vår del eftersom vi under vissa perioder av året kommer använda oss av datorn mycket och vissa perioder lite, och därför kan vi betala efter hur mycket vi använder den.



Anledningen till att vi skulle behöva ha denna på jobbet är för att snabbt och enkelt kunna ge information om växter, leveranser och varor till kunden direkt nere i affären.

I skrivande stund måste vi springa upp till kontoret för att göra detta, och jag tycker kunderna ska kunna få bättre service än så! (:

Michael

vill vinna en så jag kan sitta i stugan så man har koll på omvärlden o bloggen din

Michael

vill vinna en så jag kan sitta i stugan så man har koll på omvärlden o bloggen din

suss

Den första anledningen till att jag vill ha en surfsticka är att jag kan ta med mig laptopen på vintersemestern, och komma åt surfandet tack vare den. Sen är det lite mysigt att kunna surfa lite här och där, vitsen med en laptop att man kan ta med den överallt. Och då måste man ju kunna surfa!!!

Hoppas jag har turen att vinna en liten sticka!!!

= )

evamar - tävlingsblogg

Under hösten är det härligt med långa promenader och att sitta på ett fik med en varm kopp choklad. Är man ensam är datorn ett bra sällskap och då skulle en surfsticka förgylla dagen.

Mimmi

Det hade passat perfekt nu i höst. Ha med sej det vart man än ska, det hade varit super.Kanske både om man ska fika någonstanns, vara med kompisar eller åka hem/till skolan för det är ganska så långt för mej.

Även jätte bra att man kan ladda på det själv.

Ha det bra!

Anki

FRIHET!!! DET är vad en surfsticka skulle innebära för mej!! tänk att kunna använda sin bärbara VART o NÄR som helst o dessutom till VAD som helst!!! det är ju FRIHET!!!

Sosso

Åhhh....Finns så många gånger man skulle behöva ett men jag kan berätta vad som hände bara för ett tag sen. Vi skulle åkaoch hälsa på ett par kompisar och sova över så vi tog med husvagnen.

Båda skulle jobba så vi skulle fixa så att vi kom dit tills de kom hem. Så man kunde inte ringa em o fråga efter vägbeskrivning men vi skulle ju hitta ändå. Glada kör vi iväg, kommer fram till rätt stad sen börjar problemet. Vi letade och letade, frågade säkert 20 personer på vägen o alla gav oss olika riktlinjer att åka. Flera timmar senare hittade vi platsen och vi var 5,5 timmar försenade. Ingen utavoss orkade ju göra mat så vi tänkte att vi kan ju beställa mern de stängde typ 5 min sen och med kurrande magar och väldigt irriterande gick vi och la oss den kvällen. Att ha tillgång till karta hade inte suttit helt fel den dagen.



Direktlänk till din tävling

http://lomia.blogg.se/tavlingar/2009/october/surfsticka-18-oktober.html



Hälsningar



Sosso

Lene-Therese

Jag ska utbilda mig i november och kommer att vara offline alldeles för länge och missa mina favoritbloggar.

leopardia

Med hösten har ju även pluggandet startat, jag pluggar bla italienska så det vore ju superbt att snabbt kunna komma åt ett online-lexikon när man sitter på ett café för att plugga och blir lite tveksam...

millasv

Jag skulle gärna vilja kunna använda det i stugan på altanen. Sitta med mysiga varma kläder i höstsolen och kunna surfa ändå. All lycka i ett paket! :)



Mvh

millasv

jenny

Jag skulle ta på mig varma och mysiga kläder och gå ut och sätta mig i någon fin park och blogga massor! Eller varför inte ta med datorn till något mysigt café?



Jag tror faktiskt att jag skulle bli en bättre bloggare med ett mobild bedband. Det kanke låter konsgit, lixom, bli bra med ett mobilt bredband? Men ja, då skulle jag kunna blogga överallt och inte bara när jag sitter inne på mitt rum, det blir ju så enformigt, ba "Hej bloggen, nu sitter jag på mitt rum som vanligt".... tänk att kunna skriva "Hej bloggen, idag är jag ute i de soliga värdet och dricket té som jag tog med mig i en termos" ...



jag skulle iallafall bli överlycklig om jag hade ett mobilt bedband! :)

Emelie Viktoria Humla Johansson

Hej Linda!



Så här är det, min kärlek bor i Sthlm.. och jag bor i Östersund, det är nämligen mer än 60 mil emellan oss. Senaste halvåret, och speciellt nu under hösten, har jag flängt upp och ner, ner och upp.. allt för kärlekens skull :) jag reser ner till Sthlm ungefär 1-2 gånger i månaden och en tågresa kan ta mellan 6-8 timmar. Kärleken känns som starkast så här under hösten och anledningen till att jag så hemskt gärna skulle vilja ha en suftsticka är för att, tjah, kunna fördriva mina oändliga tågresor med att pyssla med fina inlägg till min blogg, självklart mysa med din blogg, samt skicka ett par kärleksmejl till min underbara pojkvän på vägen :)

Jessica

Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle så gärna vilja vinna en surfsticka så att jag kan gå in och surfa vart jag än är! Åker ofta tåg för att hälsa på min familj och mina vänner och att kunna surfa under den resan vore så mycket roligare!



Varje år åker vi även upp till fjällen och vore så mysigt att sitta med en filt, varm choklad och sin laptop efter en lång dag i skidbacken. Att kunna surfa uppe i stugan vore så underbart! Skulle bli så glad om jag vann! =)



Hoppas på tur!

/Jessica

N.Ö

Mitt bästa mobila hösttips är att ladda ner en guide över din egen hemstad och återupptäcka den på nytt. Bli din hemstadsturist, fika på det där stället du aldrig vågat gå in på, besök det där museet som du passerar varje dag och låt världen veta hur fantastik din omgivning är via blogg, forum, mejl och liknande!

saraa

Hej!



Jag skulle jätte gärna vilja ha en surfsticka, dels därför att jag då kan sitta med datorn i sängen.

På vintern och kalla höstdagar brukar jag ofta sitta framför brasan med massa filtar och kuddar, har ofta tänkt att det skulle vara perfekt att kunna ha datorn där!



Men mitt bästa tips om man har mobilt bredband är ändå att ha med datorn på toan! :D

Både effektivt och mysigt! haha :)



P O P P Y ♥

Håller just nu på att spara ihop till en egen laptop, då det inte alltid är så lätt att hålla kontakten med omvärlden när man bor på internatskola!



Absolut bästa tillfället att ha en surfsticka till sin bärbara dator i höst tror jag nog är när man sitter i en mysig fjällstuga, prunkande park eller kanske på tåget på väg mot nya äventyr! En termos med varm choklad, en mysig filt och en god kamrat är allt som behövs för att surfstickan ska vara i sitt essä. Det är i alla fall vad jag satsar på i höst!



Poppy♥

evelinaerikssn §

vilka vann? :D

evelinaerikssn §

vilka vann? :D