Bara så ni vet : )

Jag sitter inte konstant vid datorn - även om jag är inloggad på MSN.
Kolla även min status - den står nästan alltid som "upptagen" (så även i detta fall) men vissa har tydligen svårt att förstå vad just det ordet betyder. Nu vet ni det ialla fall! Jag sitter INTE alltid vid datorn, jag har - tro det eller ej - ett liv utanför cyberspace ; )

Snart kommer lite trevlig uppdatering igen,
ville bara förtydliga detta då folk verkar ha svårt att förstå :P

88
Anonym

gu vilken idiot

Zoofie

Herregud vilken patetiskt människa. Kan ju inte ha några vänner.

Jenny

haha vad tänker man med när man skriver något sådant ?!!

Linnea

Jag förstår inte hur folk kan skriva något sådant. Är man upptagen så är man.

Sandra

Ojoj :/ Fint tålamod när man skriver sådär..

Emma

Varför har du ens dina läsare på msn? Alltså jag menar bara, det kan inte vara så mycket privatliv om du hela tiden har dem överallt :P

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Emma: Folk lägger till mig hela tiden : ) Men funderar faktiskt på att skaffa en ny MSN för BARA mina nära och kära : )

Caroline

Haha, har själv samma problem, att folk inte fattar!

Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Ush drygt när folk inte förstår att man inte sitter vid datorn hela tiden..

Jenny

MOGET ! Jag förstår mycket väl men ha inte dina läsare på msn då !!

Jag vet ju också varför du va tvungen att lägga upp detta, jo för att få uppmärksamhet och för att visa hur jävla bra människa du e, men det är du fan inte..

Zoofie; Patetisk??? Jag har jätte många vänner, så nu vet du de !! Till er alla andra: Det är ni som är patetiska & duma i huvudet.. Linda är ju guds bästa barn ;)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: Så jag är en dålig människa för att jag inte var vid datorn och kunde svara på din fråga direkt? : ) Lugn nu :P

Jenny

Så jag är patetisk och dum i huvudet för jag inte ville läsa din blogg? =P Em.. ! Som sakt, idioter finns det gott om ! Skriv va ni vill, I dont care !!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: Det är ingen som har sagt att du är patetisk för att du inte vill läsa min blogg, det är helt upp till dig själv!

Ponnysill

"Herregud vilken patetiskt människa. Kan ju inte ha några vänner."



Bara för att en människa skriver en sån där sak så betyder inte det att man vet hela dens livshistoria? xD "hon har säkert grönt hår, alldeles för stora fötter, olika stora ögon och henens mamma tycker inte om henne, sen har hon inga vänner heller och hon hennes hund bits"



Ibland tar folk i lite mycket.



Det gjorde jag också nu. Men klockan är typ .. 03.10. Så då borde jag förstå att jag inte ska sitta och kommentera massa inlägg för jag lär antagligen ångra mig imorgon .. damn it

Elin [ n e v n a r i e n ]

Men herregud... Detta var ju inte klokt..

Julia

ojojoj här har vi attityd :O så tråkigt med sånna människor som bara förstör. Tycker att det är bra med att du skriver såpass mogna svar tillbaks och inte flippar och skiver massa inte så bra saker tillbaks som många andra :)

Daniella

Vad fint du tog det där iaf. hah ;)

själv om någon skrev så till mig skulle jag bli riktigt arg, skulle säkert använda en del svordomar också... xp



Men sådana männsikor ska man bara ignorera. ;)



Malin

Har råkat ut för en liknande grej faktiskt, jag blev otroligt irriterad och förklarade också för personen att jag inte sitter vid datorn hela tiden. Fick en jävla massa svar på tal då om hur jag sket i att svara så jag blockade bara personen. Inte värt det säger jag bara.

Jenny

Ponnysill: Kolla vilken patetiska människa du e då?! Har du kollat dig själv i speglen någon gång? Du med ditt lila hår & ser ut som en ???!!!! just de.. Du vet inget om mig och du borde inte ta upp något om mina föräldrar fast det visar ju bara hur omogen du e.. Jag har jätte många vänner & mina föräldrar älskar mig, PUNGT SLUT. Moget asså men du har väl inget vett i din lilla hjärna så jag klandra dig inte.. Folk kan ta i för mycket, pratar du då om dig själv??? Idiot..

Ponnysill

nehe, aldrig ska man få något tack. det där var ju ett försvar för dig, jenny xD men nej nej. jag kan sitta här och äta choklad ifred. jag förklarade ju bara att bara för att du skrev det där så borde väl inte folk veta hurvida du har vänner eller inte?



det var ett skämt. jag ber om ursäkt att jag inte är någon ... bittertant.

Zasu

Ja här var det diskussion vill jag säga. Hennes blogg, hon lägger väl upp precis vad hon vill, eller? :)

Anna

Har man statusen på Upptagen, så borde folk förstå att man är just Upptagen! Man kan ju faktiskt vara inloggad och inte sitta vid datorn jämt ;)

Linn

Haha de där hatar jag också, man har ju status - inte vid datorn eller dylikt av en anledning.

ellis

Med upptagen menas att man sitter vid dator men inte vill/kan prata (förutom med de man vill prata med) eftersom man just är UPPTAGEN med något. Är man inte vid datorn ska man skriva i Inte vid dator. Då slipper man kanske lite sånt.

Jenny

Ponnysill: Aha, hur fasiken skulle jag veta? sorry..



Sen måste jag bara säga att de Linda skrev på msn har hon lagt till själv för jag blocka & tog bort henne & då har jag för mig att hon inte kan skriva till mig när jag visas offline och blockad?! De med Upptagen Hm, jomenvisst, det förstår vem som helst så det behöver ni inte kommentera, fast ni har väl inget annat att komma med..

Lindas blogg ja & en blogg som man kan kommentera hur mkt som helst.. !

Msn är inte livet & ni borde igentligen inte kommentera något som ni inte vet om, ni kommenterar bara de ni har läst men vad är sanning i de hela?

Jaja, det va juh en blogg ;)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: Du skämtar va? Lagt till själv? Tror du jag skulle sitta och redigera en bild i photoshop eller? Lägg ned nu!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Ellis: Stämmer, men när man inte varit aktiv vid datorn, eller datorn går i vänteläge så aktiveras "inte vid datorn" automatiskt : )



I vilket fall som helst så både upptagen och inte vid datorn ger ganska tydliga signaler att man inte kan svara just då.

Jenny

Linda: Det va inte något snack om att du skulle sitta och redigera en bild i photoshop utan de du skrev till mig.. Lägg ner själv, det va du som la upp detta..

Jag håller med Ellis och om du nu inte är vid datorn, Håll inte msn öppen då, Ett tips bara !

Det ger inte alls tydliga signaler, två olika signaler helt enkelt..

Linda

VARFÖR vara inloggad om man inte är vid datorn? shit alla är idioterrrr

Sanna

Haha herregud vilken människa :P

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: Du skrev ju att jag "lagt till det efteråt" för att det inte går att skriva om någon har blockat den andra. Och då berättade jag att jag inte gjort det. SKITSAMMA!! Orka tjata om något så oviktigt och fjantigt som detta.. Jag är väl inloggad och använder olika statusar på MSN om jag vill liksom. Herregud..

Jenny

Lily: Vad är då problemet om att "du inte är vid datorn" inlägget? Om du har problem så va inte inloggad då, om du vill va ifred eller om du inte vill att någon ska skriva till dig så slipper du lägga in sånna här inlägg om folk.. Förstår du????

HERREGUD !!!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: Jag har inte problem med att folk skriver till mig när jag har "upptagen" eller "inte vid datorn"-statusar på MSN. Jag har problem när människor (SOM DIG) blir helt hysteriska och arga över att jag inte svarar. Förstår du nu? Kan du sluta älta?

Nilla

Gick säkert bara en minut med mellan gångerna hon skrev. Vissa vet inte vad tålamod är. Skrämmande att folk inte har TÅLAMOD längre utan ska ha allt serverat på sekunden innan dom bryter ihop och gråter som små barn som inte fick sitt lördagsgodis. Och på köpet bli ilsken som en jävla spottkobra.. Suck. Dagens ungdom....

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Nilla: Till saken hör att denna kvinna är förr 1979. Hon är alltså vuxen och är ingen liten fjortis som sitter och skriver liksom..

Z A N D R E A ´S . ♥ v ä r l d ♥

SERIÖST!? orka bli sur över att nån inte svarar p msn? Det är ju skit moget, frågan är vad du ens gör här om du nu skulle sluta läsa? vad fan gör du då här liksom!? Om jag får fråga?



Jävla idiot.. Ursäkta men det är vad jag tycker iaf. hahahahahha XD Dagens skämt: Jenny!

Bella

Haha!



Kika gärna in och läs allt om min Stockholms resa:)

Erica ~Zackarias 090814~~Bf bebis 100718~

Jösses vilken diskussion. Jag som pratar med dig rätt regelbundet gumman vet ju att du inte alltid har tid att prata. Jag förstår inte problemet. Du har ju t o m en funktion här på bloggen som heter "fråga mig", och dessutom kan man kommentera, så svar på frågor får man ju förr eller senare. Beklagligt att en 30-åring inte kan bete sig bättre.

Karin

ha ha.. Ja du det där..det känner jag igen.kram

Jenny

Naa, känns det bätte nu när du får stöd??

Håll dig till sanningen istället..

De du skriver om utbrott och hysterisk är bara skitsnack.. ! 30 ?? Hmm Right !!!!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: Men GE UPP! Jag har slutat svara på dina mail också. Du sade själv att du skulle sluta läsa bloggen - gör det då? De här är ju fan patetiskt alltså.. Herregud.

Jenny

Lily: Jag läser inte din blogg, jag kommenterar så fort någon skriver om mig för jag måste försvara mig själv men det tycks inte hjälpa för du är så jäkla feg så du kan inte visa de jag har skrivit.. Sen har du mage att skriva om mig i din blogg & det är klart som fan att jag måste skriva tillbaka.. Ingen har sakt att du ska skriva till mig eller kommentera så gör de inte då..

Ni är så patetiska allihopa, folk tycks veta så mkt & ojaa, eftersom du inte kan hålla dig till sanningen Linda så..

Måste bara skriva att vadå 30? Fjortis? Tålamod?

30: kan folk inte räkna?

Fjortis, vad är inte ni? ni som kommentera & har igentligen ingen aning.. Smart !

Tålamod; för vad? Att Linda inte skriver när hon är "upptagen eller inte vid datorn" Varför sitta vid datorn eller har igång msn när man inte är där? och Linda har igentligen inget problem me de säger hon & det finns inget problem iheller.. Att jag blev arg eller hysterisk, det är bara Linda som tycks tro me hon vet inte så det är bara skitsnack.. Man ska inte tro man ska ALLTID veta..

Jag har andra som kan svara på den frågan & läs sjäv va jag skrev på msn, det va de ända jag skrev så varför va hysterisk & arg??? Som sakt Håll dig till sanning Linda..

meningslöst inlägg för du är antagligen för feg för att visa detta inlägg ! Guds bästa barn vet ni..

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: *Jag godkänner alla dina kommentarer, så på vilket sätt skulle jag "inte hålla mig till sanningen"?*



Och jo, jag stod som upptagen eller inte vid datorn när du skrev på MSN. Läser du din reaktion när du inte fick svar så förstår du nog varför du uppfattades som jäkligt arg. Du skulle sluta läsa bloggen för att jag inte svarade på din fråga.



Har inte du viktigare saker att göra än att bevaka och kommentera denna blogg dagarna i ända? Jag har bett dig sluta nu Jenny - hur många gånger som helst!

Jenny

Lily, Nej, du har inte godkännt alla kommentarer.. Detta är en blogg..

"Uppfattades" Okej, right men du vet inte.. Kom inte & säg saker du inte vet.. Jag har som sakt andra som jag kan fråga, du är inte hela världen..



Jag har lika mkt att göra som du har på dagarna & nej, jag tänker inte sluta förrens ni lägger av att skriva om mig.. Som sakt, allt som rörs sig om mig, kommer jag att kommentera för att skydda mig själv.. Thats it!

Anonym

Jenny - skulle inte du sluta läsa:)?

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: Jo Jenny, det har jag! Och sjukt nog har jag faktiskt besvarat nästan alla också..



Okej, nej.. Jag vet ingenting. Du blev jätte glad när jag inte svarade på din fråga. Av ren glädje vräker du ur sig att jag skiter i mina läsare samt att du skall sluta läsa min blogg. Så var det!

Z A N D R E A ´S . ♥ v ä r l d ♥

Jenny: Du skriver: Tålamod; för vad? Att Linda inte skriver när hon är "upptagen eller inte vid datorn" Varför sitta vid datorn eller har igång msn när man inte är där?

Å då måste jag iaf påpeka att du måste ju vara helt dum i huvet, tappad i golvet som liten eller född utan hjärna.. Kan du läsa? vet du vad ''INTE VID DATORN'' står för !? idiot. Du är så sjukt jävla korkad. ''åååh jag måste försvara mig lallalala jag är så jävla mogen'' ORKA BRY SIG!? gå vidare och väx upp jävla nolla. Fyfan vilken jävla tönt du är. Du säger en sak men gör en helt annan. Dubbelmoral så det skriker om det. Lämna denna blogg för gott. Psykopat !



Sitter man inte vid datorn har man ''inte vid datorn''-statusen igång. Vem fan är du å säga att hon ska vara offline när hon inte är där? Det är upp till var å en. Skaffa dig ett eget liv. Shit vad irriterad jag blir!

Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh

Jag måste säga att jag tycker synd om er "större bloggare" vilka "krav" och "förväntningar" läsarna har på sig. Sen när blev det ett MÅSTE att tillfredst'lla sina läsare? En blogg är en perosnlig sak som man själv valt att dela med sig och allt som har med den att göra, vare sig man blir sponsrad med tävlingar och dylikt så är det fortfarande ett friviligt val att blogga och göra precis vad man vill med och i sin blogg. Det är så grymt frustrerande att människro får för sig att de har någon form av rättighet att "kräva" saker. Vart har detta kommit ifrån?

Stå på dig gumman som du alltid gör och strunt i alal dessa griniga och fullkomligt onödiga människor.

bitte

Den där jenny verkar ju behöva läggas in.

Cisssi

Man kan faktiskt vara inne på msn och andvända "inte vid datorn" eller "upptagen" så man kan svara när man ser det, inget fel med det. Men den här Jenny verkar ju vara ett barnsligt stolpskott som inte förstår att människor har ett liv bortanför datorn och kansek inte sitter bänkad 24/7..

Emilie

Jenny verkar milt sagt korkad?

Till sättet att uttrycka sig verkar hon absolut inte vara 79:a, en 12 åring hade kunnat göra det bättre.



Sluta läs hennes blogg som du själv skrivit så slipper vi andra sitta och irritera oss på en inkompetent dyslektiker och förmodligen fjortis.

Hanna

Åh, herrejäklar, sicket liv det blev. Alla har väl vilken status på msn som man vill. Jag har nästan alltid inte vid datorn på...

G I L R A E N - [Fotograf Emma Bertilsson]

Jag tror lilla Jenny bryr sig rätt mycket om Lindas blogg eftersom hon vägrar släppa ämnet. Om du nu inte bryr dig som du påstår, varför gnäller du över huvudtaget och spammar med massor av kommentarer? Det tyder bara på att du bryr dig, vad annat du än säger.

Agnes

Jag står på din sida, Linda!

Therese

Ojoj..haha..sitter coh läser igenom och funderar över vad problemet är..någon har ju för mycket fritid verkar det som=)

Erica ~Zackarias 090814~~Bf bebis 100718~

Jenny:

Hurrudu din förbannade mupp, nu är det bara så att om du inte lägger ner dina trakasserier mot Linda via mail och kommentarer så är det bara så enkelt att det blir en polisanmälan om ofredande. För brevterror (eller i detta fall mailterror) går under ofredande i brottsbalken det också. Bara så du vet.



Sonya

Men orka hetsa upp sig för en sån sak? Linda va inte vid datorn. PUNKT! Pricis som nån ovanför skrev att Läsare "kräver" saker av bloggare i detta fall Linda. Va Glad att hon delar med sig så pass mycket av sitt liv, ger jäkligt bra erbjudande som rabatter. Tycker faktis hon är jäklit generös (stavas?) mot sina läsare. Aja..

Jenny

Lily: Nej, Linda.. VAR har jag skrivit om att du skiter i dina läsare??? Jag läser fortfarande inte din blogg utan jag läser alla idioters kommentarer..



Jag tänker inte ens kommentera alla sjuka kommentarer om mig..

Ni hade säkert problem sen liten så de ni kommer ihåg när ni säkert blev mobbade va hur jävla töntiga ni va eller varför inte psyskopat eller fjortis! De ni skriver om mig rör mig inte i ryggen för det är väl så ni har upplevt de i erat liv så ni har bara problem.. åå, just de, skaffa dig ett liv, haha, har ni något liv ni som kommenterar? Hur gammla är ni? är ni inte sjuka i huvudet eller omogen som måste skriva elaka saker om folk?

Jag är korkad & född utan hjärna?! Okej, Som om att ni skulle har de..

Jag läser inte bloggen utan alla kommentarer och ja, jag kan verkligen inte släppa detta ämnet..



PUNKT SLUT.

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: "Du som är så mån om dina läsare..Right!!". DÄR : )

ronja

haha ofta man blir sur för en sån liten sak xD

Och var det inte Jenny som var vuxen eller? herregud säger jag bara väx upp!

är på din sida Linda!;)

Mimmi

känns som vissa bara är ute efter att "bråka" på internet! :S Om Jenny nu inte bryr sig om vad folk skriver så borde hon heller inte känna sig tvungen till att "försvara sig" du säger emot dig själv lite ;)

Jenny

Lily: Det jag mena va att du skulle va mån om dina läsare sen att du kanske inte va det.. Det va inte bokstavligen du skiter i dina läsare...

DÄR! :)

Sandra

Hahahaha, Jenny var dagens skämt! Patetisk klimakteriekossa.. Lägg ner nu för fan :)

Hanna

Kan denna Jenny verkligen vara född 1979? Om man läser hennes kommentarer, så upplever jag henne betydligt yngre än så. I och för sig så finns det ju de med förstådshandikapp, där man är 30 år men har ett förstånd som en 10-åring.



Fast allt detta KAN ju bero på att man vill få igång ett bloggbråk. Ni stora bloggare är ju rätt tillgänliga på den fronten, tyvärr. Synd att det förekommer, blir bara så trist.

Jenny

URSÄKTA att jag har mina åsikter om saker & ting här.. Det är inte bara ni som ska ha rätt att ha de.. !

Patetisk klimakteriekossa?! Haha.. Undra om denna lilla flicka har möjligtvis slagit upp de i en ordbok.. Lite roligt va det faktiskt :)

Jenny

Bara för att man har åsikter så ska man va förstådshandikappad.. Förstår att du inte har någon aning om sådana som verkligen är förståndshandikappad lilla Hannapanna !!!

Sophie

Extremt löjligt att dra igång en diskusion om detta! Okej om Jenny blev sur för att du inte svarade (vilken hon inte borde ha blivit :S) men hon behöver ju inte fortsätta till din blogg och förvränga alla dina svar, och ljuga ihop saker om dig. Lägg ner nu Jenny!

....

Hej. Läser din blogg dagligen. Och jag har fått jättebra råd av dig också ang hårvård.

Jag tycker du skall fortsätta med din blogg och sen har man faktiskt ett liv utanför bloggen för man kan inte sitta alltid vid datan.



Superbra blogg har du. Från en läsare i skåne. :)

sss

Oherregud, vilken människa. Om Lily nu var "upptagen" eller "inte vid datorn" så betyder väl det att hon inte hade tid att svara. Är det så svårt att förstå Jenny eller du kanske inte förstår svenskan så bra? ..man kan ju undra



Du skrev ju nyss att du inte skulle kommentera alla "sjuka kommentarer" om dig själv något mer, så varför fortsätter du?

Valpen

Gud, vart är världen på väg egentligen.. Jag tror att vissa människor inte förstår att du har ett liv utanför bloggen, precis som oss andra.. Helt sjukt..

guzmania

Nu tycker jag att alla är lite väl elaka mot Jenny! LÄGG AV!

NÄTMOBBING börjar detta likna!

Jenny

Jag blev sur, mm, va folk ska använda ordet "sur" Nej vilket jag inte va.. Att förvränga alla Lilys svar, och ljuga ihop saker om henne, You go Sophie ! Tur att du kan tala om det för mig för det hade jag ingen aning om att jag gjorde..



Jag förstår svenska, född i SVERIGE vet ni :)



Som sakt, jag kommenterar för detta är så kul & underhållande, ni säger ju såna saker som ni inte ens vet något om..



Underhållande kallas detta..

Det är inte lönt att ni skriver att jag är omogen eller något med ålder m,m,m för jag menar, kolla själv va ni har kommenterat om mig.. MOGET !!

Sanna

Men snälla någon, var och varför började egentligen det här? Jo, för att Linda inte svarade när Jenny ställde en fråga. Jenny blev väl sedan sur och från oss läsares perspektiv ser det ut som om det bara gick några minuter. Linda var "inte vid datorn" vilket ju faktist betyder just det - iinte vid datorn. Står det det kan man inte förvänta sig ett svar eftersom att man ju inte är vid datorn. Men sen börjar folk skriva att Jenny är en psykopat som borde läggas in - hur tänker man? Vad bygger ni det på? Tänk lite längre än näsan räcker. Skulle ni vilja höra det där om er själva? Då tycker jag att ni är minst lika mogna. Det här ger inget!

Hanna

Ja, du lilla Jenny. Jag skrev aldrig att du var förstådshadikappad, bara att det finns de som är det. Fast jag är själv en 70-talist och har absolut inte den uppfattningen som du verkar ha.



Sen vet jag väldigt mycket om förstådshandikapp, genom mitt arbete får jag kontakt med förståndshandikappade. Undrar du något, kan du alltid besöka min blogg för fortsatt diskussion där.

Angelica

HAHAHAHAHAHAHA! Jag kan bara skratta!!!



Sen urminnes tider (sen internet praktiskt taget blev gratis o inte betalas/min man är uppkopplad iaf) så har iaf jag haft dator + msn igång 24/7.



MSN har jag alltid haft på Upptagen eller Inte vid datorn, sällan på Online (för att ALLA skriver då). Har jag åkt nånstans så står det oftast i den där tilläggsrutan under statusen.



Inte många på min lista står heller som Online.



Och självklart kan man skriva fast att personer gått offline. Har man en ny version av MSN så kan man få upp offline-meddelanden nästa gång man loggar in. Och, precis som på Lindas bild, så blir texten då lila när man tryckt på "skicka".

Jenny

Hanna: du skrev att det finns ju de med förstådshandikapp, där man är 30 år men har ett förstånd som en 10-åring, så det va inget pik till mig då?! eller hur.. Du borde hålla din mun med tanke på att du har sånt jobb säger du.. Jag tycker att det är så onödigt påhopp eftersom jag inte har gjort dig något.. Om du ska prata om din amatör psykologi så håll gärna mitt namn utanför..



Tack för lite stöd som jag har fått :)

Det känns som att jag sitter i ett litet hörn och får all skit från alla andra.. Jag tror inte att folk förstår att det är nätmobbning.. Vi skulle väl stoppa sånt där som rör sig om mobbning?! eller har jag fel? Jag tror ärligt talat att om det skulle va dom som satt i de lilla hörnet så tror jag knappast att dom skulle tycka att det va så himla kul.. Jag bryr mig faktiskt inte om alla kommentarer för det är bara kul att läsa, detta har flippat ut helt & hållet...



Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: Haha, herregud. Nog för att folk inte har varit så trevliga mot dig och vissa har faktiskt gått över gränsen.



Men all skit DU har skrivit till MIG då? Alla påhopp du kastat ur dig via mail? De fula sakerna du skrev om mina hundar? Du vet att jag inte har kallat dig några fula saker, hoppat på dig eller någon i din närhet.



Kom inte och snacka om nätmobbning som om du vore ett oskyldigt offer.

Jenny

Lily: Som jag skrev tidigare så har denna diskussionen flippat ut helt & hållet så jag tänker inte ens svara på ditt inlägg mer än att jag känner mig inte som ett oskyldigt offer & de borde du inte heller göra..

Nätmobbning jo och jag skiter i om dom inte är trevliga, inte mig emot..



Nu sätter jag punkt för den här diskussionen..........

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jenny: TACK! Äntligen.. Jag har försökt sätta punkt i två dagar nu..

Jenny

Ja & då behöver du inte lägga in fler inlägg och inte detta iheller, så får vi slut på de hela :)

malin

OMG! någon här borde sitta på SÄTER och det är INTE linda.

Jenny

Malin: jaha, så du behöve inte sitta där?



Varför lägga in inlägg när vi ska sluta med detta?

Vad är problemet? jaja.. OMG !

Nicco

Jenny: Problemet är uppenbarligen att du inte ska få sista ordet! xD (vilket jag visserligen kan hålla med om..) OOOH MOGNA ÄR VI ALLIHOPA, ALLIHOPA, ALLIHOPA!

Jenny

Nicco: Jag vill inte ha sista ordet så :P OMG & löjligt är det också, så fortsätt ni med era barnsligheter.. !

sarah

Herregud!

Jag förstår Linda att man absolut inte ska bli sur för en sådan sak men sen att lägga ut det på bloggen kanske är att ta i. För så mycket var det ju inte att reagera över tycker jag. Men nu när det är gjort och folk har kommenterat att "jenny" är en psykopat som borde läggas in osv? Ärligt hur moget är det att skriva något sådant om en person man aldrig träffat. Vad skulle ni säga om "jenny" faktiskt hade psykiska problem och kanske tom tog livet av sig när hon fick se alla dumma komentarer om henne?

Tänk ett steg längre än vad näsan räcker innan ni skriver något dumt om någon annan människa!

Anonym

om du nu inte vill ha sista ordet så sluta skriv då?

Kimsalabim

Nu när jag läst alla kommentarer så känns det som ett skämt :o är det det? Aprilskämt?

Yra

skrev också så där känsligt ... när jag var 8.