Linda's topp 5 hos Bangerhead


Jag har uppdaterat min topp 5-favoriter-lista hos Bangerhead och dessutom fått äran att ge er en rabattkod på just dessa produkter. Du får 10% rabatt på alla ordinarie priser om du anger rabattkod linda2010 i kassan.

1&2. Sebastian Light Shampoo + Balsam
Dessa produkter är fullkomligt fantastiska! Håret känns verkligen rent, blir glansigt, mjukt och luftigt. Produkterna tynger inte ned på något sätt och dessutom lämnar dom håret riktigt väldoftande. Balsamet är skönt och utredande. Ett stort plus att Sebastian's produkter är färgbevarande.

3. Sebastian Trilliant
Ett perfekt värmeskydd! Det känns knappt att man har produkt i håret och det ger en riktigt fin glans. Jag tycker inte om när håret blir strävt, så denna spray är perfekt för oss som gillar långa, mjuka och glansiga hår. Använder den främst när jag skall göra håret rakt, vid lockar gillar jag något med lite stadga i för att få lockarna att hålla bättre.

4. Lanza Neem Plant Silk Serum
Det här är många produkter i en. Inte nog med att den ger håret smidighet, glans samt innehåller värmeskydd. Den har även UV-skydd i sig och applicerar du den i fuktigt hår halveras torktiden. Doften skall vi inte ens prata om, underbar. Dryg är den också. 

5. KMS Hairplay Makeover Spray
Matt och härlig "dagen efter spray" som är bra när du skall "åter-styla" din frisyr. Ger struktur på håret, utan att det blir strävt, perfekt för att skapa lite volym eller liknande. Dessutom innehåller den rispulver som absorberar överflödiga oljor, perfekt om håret är lite fett och skitigt alltså.

6. ghd Pink Limited Edition 2010
Det finns en anledning att ghd's stylingtänger kallas hårets rolls royce. Det finns ingenting som denna tång inte klarar av. Locka, våga, platta, böj - gör precis vad du vill. Relativt skonsam för håret och dessutom riktigt snygg!

13
Niclas

Missa inte tävlingen där du kan vinna 40 vackra ögonskuggor! Tävlingen pågår redan nu!http://nlstudio.blogg.se/2010/december/tavlingsdags.html

Barnens Hjältar

Bra tips och fint med rabatt-koden

Ha en fin fortsättning!

maria

Snygg blogg du har :)

Annsoh

Nu är dagens blogg uppe , gå in och anmäl dig kanske just du blir vinnaren!

enda du behöver göra är att skriva jag är med , om du vinner blir du länkad

inför några tusen läsare! :)<3

Sanna

när kommer du ta ut vinnarna från julkalendern?

Anonym

Wiii tack!! :D<3

maria-

hej! just nu har jag en frågestund som pågår i min blogg,, så fråga gärna på frågor som du vill veta om mig :D

Anonym

kan du inte berätta va du fått för julklappar?

Jess

Är sugen på Lanzaprodukten, mitt hår tar evigheter att torka så det kan den tiden halveras vore det helt amazing :) Sedan har jag också hårrelaterad fråga, (förstår helt om du har fullt upp med annat och inte hinner svara) men jag undrar om du testat på miniversionen av volumaster och om den är något att ha? :) Jättegulligt verkligen om du hinner svara :)

Linda

Gud vad jag vill ha en ghd plattång :D bra tips btw , ska kanske köpa det där sebastian trilliant värme skydd :)

zara

oh jippi rabattkod! I looove Lanza healing strenght ! gott nytt år! :)

FANNY

kul med tips! :)

Maria

Fyran där brukar jag köpa från http://www.forhair.se/116-lanza 189kr istället för sjukt höga 249kr hos bangerhead...förresten brukade inte då skriva om produkter från forhair det var så jag hittade till dom första gången:D tack för tipset;)