O n s d a g.. Eller TISDAG!

Hej vänner!
Oeffektiv dag då jag fortfarande inte känner mig så pigg.
Men jag har ialla fall gjort kollage till ALLA luckor som inte blivit öppnade ännu, så under morgondagen kommer alla vinnarna i julkalendern ha kontaktats :) Håll utkik i era bloggar samt mailinkorgar.

Nu tänkte jag ta bilen iväg till mina föräldrar en sväng.. Jag är uttråkad : ) Legat i sängen i flera timmar idag och tittat på min nya SATC-box. Det är att njuta det, vänner :) haha.

Det var fler än mamma och pappa som fick tavlor jag gjort i julklapp.
3 av mina underbara kusiner fick varsin doptavla :)

Läs mer om doptavlorna genom att klicka här.

14
Sara

Det är tisdag idag ;) =)

Vilma! :)

Hej, Vad tycker du om Lanzas produkter? ;)



Annie

Lilla Linda det märks att du inte är riktigt pigg. Tror du behöver en lite vila. För idag är det faktiskt bara tisdag inte "onsdag" som inlägget heter :)

Ta hand om dig!

ida

haha de är tisdag idag?

Lina Noleryd

Det är tisdag idag vännen ;p inte onsdag

Jennie

Det är tisdag idag! ;)

Rebecka

Det är väl tisdag idag, eller? :O

Elin

Mysigt att titta på serier, längtar tills min SATC-box kommer som jag beställt. Tack för tipset!! Själv har jag suttit vid datorn och sett en koreansk serie som heter Personal Taste :)

Josannah

Haha jag trodde faktiskt det var onsdag jag med, tills för 10 min sedan upptäckte jag att det var tirsdag

Linda

Hoppas** :D

Hur mår du :D? hoppas du hade en bra jul.

Zoofie

Sv; då förstår jag verkligen! Ja Anna borde ju hört av sig till dig innan hon skrev det där inlägget iallfall. Det var faktiskt ganska fult av henne för det var ju bara ett missförstånd. Man kan ju faktiskt ha samma idéer :) Ja jag var bara lite nyfiken ang detta eftersom hon inte skrivit något i sin blogg i efterhand om det och eftersom du skrev det där med att Dennis tagit din bild ^^ haha :)

anna

fina tavlor!

molly

spännande :)

MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Hihi, jag levde också i tron om att det var onsdag hela dagen igår. Blev besviken när jag upptäckte att det bara var tisdag. Tänkte att "nej, en dag till jag måste vara gravid.." haha :) Knäpp jag är!



Kram kram