Paul Mitchell Super Skinny Serum

Produkten är ett serum som slätar ut, mjukar upp, vårdar, skyddar och förseglar. Gör även att håret torkar snabbare samt ger en otroligt fin glans. Flaskan finns i två olika storlekar, 25ml och 150ml (pris: 99 resp. 289:-)

Personligen föll jag pladask för denna produkt för ett tag sedan och har nu den lilla flaskan med mig i väskan - GRYM! Väldigt dryg och minst sagt effektiv. Blir inte fet och tynger inte ned, men ger ändå väldigt fin glans och mjukhet i håret : ) Doftar ljuuuvligt : )

Finns att köpa på minomin.

16
Anonym

den är GRYYYYYYYYM

Zoofie

Jag använder den också.. men min 25 ml kostade 250 spänn? :o På trudes i Birsta, Sundsvall.

Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Kanske man borde testa den :)

Elin Gabriella

Kan inte annat än instämma, har använd det i flera år och släpper det aldrig! Luktar gudomligt :) kul information att håret torkar snabbare, jag tar det alltid i torrt hår men det blir det ändring på nu! Tack för tipset!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Zoofie: WHAT!? 250:- för den? Det är ju nästan lika mycket som vi tar för våran stora här på minomin : )

Dennis

usch, den där produkten total förstörde mitt hår! tänkte att det skulle hjälpa mig när jag hade färgat håret blont. Men.. det slöt med att det torkade sönder mitt hår, så jag fick klippa av det!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Dennis: Kan nog omöjligt ha varit den produkten? Den torkar absolut inte ut ett hår alls.. Finns inget i den som "torkar ut" på något sätt : )

Keela



Den kanske man borde ta och köpa..

Elenore

Jag har den och jag vill älska den, (tror inte Paul Mitchell testar på djur heller vilket är ett STORT plus) men mitt hår blir fett och stripigt trots att jag bara tar lite. Har väldigt slitet hår, det kanske inte fungerar då?

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Elenore: Tänk på att du inte skall ha denna i hela håret - endast i längder/toppar. Dessutom får du inte överdosera den (säkerligen därför ditt hår uppfattas som fett). Det behövs YTTERST lite : )

sara arnesson

Hej linda! älskar din blogg verkligen btw :)



Jo jag har en fråga.

Tänkte köpa den där "nya" Ga.Ma cp3 tourmaline laser Ion (plattången), och undrar om du har testat den? Undrar isf om den verkligen är så bra som den ska vara:)



Vore bra med svar, helst på mejl eller min blogg^^.



Mvh Sara!

madeleine.

Den är riktigt bra! Har också den.. doftar också ljuvligt!

tildamilda

Min frisör använder alltid den produkten i mitt hår, så därför köpte jag den själv & jag tycker den är toppen :)

elina

hej, och tack för en fantastisk blogg!

jag ser ju att du är frisör, gissar jag?

jag tänkte bara fråga dig en fråga, om man har så kort hår som jag har, visst kan man ändå sätta in löshår utan att det ser konstigt ut?



skulle va tacksam för ett svar!

kram på dig.

M

Hej!

Jag tänkte höra med dej eftersom att jag är mycket sugen på att köpa en hårtork, har du någon att rekommendera? För det jag har hört är att håret blir torrt av att man blåser det och att man hellre ska låta det självtorka. Tack på förhand!



/Mikaela.

Lina

Hej! Jag behöver din hjälp. Jag har jättelångt hår som jag dessutom klipper och gör blonda folieslingor i var 10:e vecka. Mitt hår är skadat och blir slitet jättefort! Nu har jag dock börjat använda Absolute repair serien få se om det blir bättre (ska bara börja använda frisörprodukter, värmeskydd mm) Nu Till mina frågor: Finns det något bra balsamspray som man kan ha i blött/torrt hår som gör att det enklare går att borsta ur då det blir tovigt jättelätt?



Sedan har jag försökt med alla locktänger som finns nästan och även med plattång att locka håret med men det GÅR verkligen inte utan tonvis med spray på varje slinga man lockar. Är mitt hår för långt helt enkelt så att det blir för tungt? håret når till rumpan ungefär)Jag har nu Björn axéns locktång den största. Eller behöver man bara en bra stylingprodukt?



Vore väldigt tacksam för svar.

Annars är din blogg kanon med dina tips :)