Guide: Hur du använder OSiS Dust it

Jag orkade verkligen inte göra ett klipp med musik, effekter och liknande utan körde helt enkelt rakt av i ganska kasst ljus. Ha överseende med mitt trötta och nyvakna nylle ; ) Haha. Vaknade i soffan precis innan jag spelade in klippet. Använder dock inte produkten bak nu, utan endast på sidorna i klippet (för att de skall gå fort)

Detta är en väldigt enkel och lättarbetad produkt, som ger ordentlig och hållbar volym. Känns lite strävt, eftersom att det skall ge just stadga och jag brukar inte ens använda någon spray efter Dust it. Det håller väldigt bra ändå, trots att jag har silkigt, mjukt hår som för det mesta vägrar allt vad volym heter.

Dust it finns att köpa hos oss på MinoMin just nu, för ynka 99:- (ordinarie pris 179:-). Passa på! Tror den kampanjen gäller alla Sveriges MinoMin butiker. NU skall jag och Sebastian ta och duscham gud vad skönt : )
16
Louise

Du ger massa bra tips, gillar att läsa din blogg :)

Johanna

hahaha när du skrivit att du skulle duscha med sebastian, min första tanke var, vafan är hon otrogen? :O och skriver det på bloggen, men när jag sedan klickade på länken märkte jag att det inte var en människa inte hahaha xD jag är nog lite trött x)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Johanna: Hahah, söt du är ; ) Min tanke var faktiskt att försöka vara lite "rolig" ; ) Din reaktion var ganska väntad :D hohoo!

Moa

på de där sättet har jag aldrig testat osis, ska göras imorn :) jag brukar bara hälla i lite här och där :p

beciell

Nu har jag publicerat 20 frågor i min blogg.. De är fria att kopiera för att sedan besvaras i din blogg.. Ett bra & kul sätt för dina läsare att lära känna dig lite bättre =)

Sheila

Nice! ;D



Hoppas du får en riktigt fin dag ;D

Jacqueline

Älskar Dust it :D så himla enkelt och bra!

Jennie

KÄNDIS SKVALLER

KÄNDIS SKVALLER

KÄNDIS SKVALLER

KÄNDIS SKVALLER

allt om kändisar......

Emmy

hej! älskar din blogg!

Vill du va med i Fridays blog? :)

du får bild + länk om du är en av de tre som får flesta röster tills på fredag! kram!

Ellie

Blir verkligen volym ju :)

Emy

Jag hade precis tänkt skriva en kommentar och fråga om du inte kunde visa hur man använder den på rätt sätt och så går jag in på din blogg och märker att du redan har gjort en! Väldigt användbar! Jag har använt dust it ett par gånger, men har inte köpt något själv för jag har inte fattat 100% hur det bäst ska användas. Nu vet jag, så nu ska jag sticka och köpa :D Tack för guiden!

Helene

Hallo..Roligt med dina videobloggar o bra tips,jag har alltid varit nyfiken på dust it o nu ska jag banne mig prova den

ha dä

Sabiina

Åhh om du bara visste så uppskattat det dära klippet var, Jag köpte dust it för super länge sen. Men har verkligen testat och försökt få till det med den, men det har verkligen inte gått. Jag blev sjukt besviken eftersom den har varit så omtalad.

Så ställde bort den helt enkelt. Men så prövade jag att göra som du gjorde , och gud vilken skillnad det blev. Jag bara älskar den! Så himla bra!



Tack Linda du är bäst : )

caroline

Skulle du inte kunna visa hur du fixar håret och sminket när du går ut på krogen tillsammans med dina vänner,eller bara vanlig fest? :)

Mir

Du kanske har svarat på det någonstans förut, men vet du vart man kan beställa dust it online?



Mvh Mir