AVSLUTAD: Vinn valfri klocka


     FÖR ATT DELTA;   
- Kopiera bilden ovan, lägg upp i din blogg tillsammans med en länk till tävlingen.
Har du ingen blogg kan du dela med dig av tävlingen via din facebook.

- Skriv en motivering bland kommentarerna till detta inlägg varför just du borde vinna.
Glöm inte: kontaktuppgifter, länk till ditt inlägg samt VILKEN av klockorna du vill ha.

AVSLUTAS: 30 Maj

GRATTIS SARA!

219
Sandra H

Tycker att det är väldigt tråkigt att man i en del tävlingar måste ha en blogg för att delta. Inte behöver man väl nödvändigtvis ha en blogg för att man läser bloggar? :S

Jennifer

Jag bör vinna denna klocka för att jag älskar märket Fossil! Jag älskar klockor, men äger inte många. Och jag ska snart börja studera på högskola, och då behöver man minsann en klocka! Sen har jag fått ett extrajobb, ÄNNU en anledning till att jag behöver vinna denna tävling! Och den vita är absolut finast, passar mig så bra så det finns inte!



Mail: jennifer1990@hotmail.se

Blogg: http://www.jenda.blogg.se/

Länk till tävlingen: http://jenda.blogg.se/2010/may/vinn-en-klocka-hos-lindablom.html

Z A N D R E A ´S . ♥ v ä r l d ♥

Jag fullkommligt ÄLSKAR klockor. Skulle bli överlycklig för en gång skull kanske vinna, just den vita nu till sommaren, Skulle sitta som ett smeck till en solbrun arm! Älskar klockorna ovan, den vita vill jag ha!

Jessica Holmqvist

Jag skulle vilja vinna för att jag är så dålig på att hålla koll på tiden :P, har aldrig haft en klocka har bara kollat på mobilen osv.. men det skulle ju vara perfekt att ha en klocka eftersom att jag går i skolan :).



Länk: http://jessicaholmqvist.blogg.se/2010/may/ar-med-och-tavlar-hos-min-favorit-bloggare-li.html#comment

annie från visby

Hej Linda, jag har ingen blogg men jag hoppas jag får chansen ändå!

Jag vill gäärna vinna klockan till höger, den guldiga (?)

Min motivering är enkel, ramlade i stentrappan på praktiken förra veckan, fick sy bakhuvudet samt två nack-kotor sönderslagna. Imorgon börjar den vackraste klockan jag sett säljas på Gotland, men jag kommer inte kunna ta mig dit, och inte heller har jag råd då olyckan tog alla sparpengar..

Fyller 20 år den 27 maj, kunde ju vara en passade efter-födelsedags present :) Då blir jag lycklig!!



Kram Annie från Visby

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Sandra H: Det här är FÖRSTA gången på säkert över 1 års tid som jag har en tävling där man måste ha blogg. Så snälla, klaga inte!



I de flesta av mina tävlingar räcker det att man slänger in en kommentar för att delta.

Lily [ L i n d a . B l o m ]





OBS! JAG HAR NU LAGT TILL ATT NI SOM INTE HAR NÅGON BLOGG KAN DELTA IALLA FALL, GENOM ATT SPRIDA TÄVLINGEN PÅ FACEBOOK!



CAMIE

Jag behöver vinna DEN VITA klockan för att min gamla precis gått sönder. Jag är lite av ett kontrollfreak som har stor pliktkänsla mot mitt jobb jag nyligen fått och med det vill jag säga att jag är sjukt noga med att alltid komma i tid! Det skulle bli så mycket lättare om jag slapp gräva efter mobilen varje gång jag vill veta hur mycket klockan är. Dessutom tyckte jag dessa klockor va otroligt snygga och anledningen till att jag vill vinna just den vita klockan är för att jag tycker den skulle matcha min stil och personlighet mycket bättre än den i guld.



Här är mitt tävlingsinlägg:

http://camillahart.blogg.se/2010/may/tavlar-hos-lily.html

Sandra Ahlskog

Hej Linda! :)

Jag vill jätte gärna vinna denna tävling. Jag fyller 15 år den 30 maj när denna tävling avgörs och jag skulle inte kunna tänka mig någon bättre födelsedagspresent än en underbar klocka dom den ovan! Jag älskar verkligen den vita klockan och skulle ge vad som hälst för att vinna den!



Så om jag vinner vill jag ha den vita klockan till vänster på bilden. :)



Länk till inlägget: http://sandraahlskog.blogg.se/2010/may/tavling-hos-lily-1.html



Tack för en jätte bra blogg! :)

jennifer

Jag är och tävlar :)

http://jalexandersson.blogg.se/2010/may/jenta-tavling.html#comment



Jag tycker att jag borde vinna eftersom jag precis fått ett jobb och måste då ha snygga och rena smycken på mig. Och dessutom hålla tiden.

Skulle vart riktigt roligt att vinna :)

Katarinaz

Jag är med och har även länkat:

http://katarinaz.myshowroom.se/?p=1542



Min motivering är: Jag är en klockälskare och klocksamlare så en ny klocka skulle göra mig till den lyckligaste på länge :)



Josefin

Jag borde vinna denna tävling eftersom att jag är rättså dåligt på att hålla tiden, hehe! Och så har jag inte alltid mobilen med mig, eller så är det så att den är urladdad. Sen är det alltid bra att ha en snygg klocka på sig! Jag borde alltså ha klockan för att jag är dålig på att hålla tiden och tycker att en klocka passar bra som smycke! : )

Saraah

Min motivering är, att detta skulle vara en perfekt examens present till mig nu när jag skall avlägga mitt nagelteknolog prov. Det skulle göra min examen ett snäpp bättre! :)



Lägger upp bild på blogg och facebook! :)

Kramar

Josefin

Ojdå, glömde skriva vilken färg jag vill ha om jag vinner. Men om jag vinner så vill jag ha den vita : )

Philippa - mamma till Therese

http://phlippans.blogg.se/2010/may/fantastisk-tavling-hos-lily.html



Blev helt förälskad i guldklockan vid första anblicken... Skulle verkligen behöva en snygg och "tidlös" klocka, har lyckats slarva bort typ alla andra klockor jag har och ingen av dem är egentligen någon som jag skulle kunna använda varje dag. har inte haft något behov av klocka sedan jag tog studenten men nu med småbarn så känner jag att det verkligen skulle behövas igen, visst finns mobilen men det är så omständigt att kolla den hela tiden för att se vad klockan är...

felicia ♥

http://aicilefs.blogg.se/2010/may/klocka.html#comment har jag länkat på!



Jag vill vinna klockan för att jag har kollat på en snarlik klocka väldigt, väldigt länge, en guldig med vita stenar. Jag har de senaste året blivit tvugen att spara en himla massa pengar, och just därför sitter fortfarande min pappas gamla klocka på armen. Det var jätteroligt och jättefint att ha den när jag fick den, men nu känner jag för lita förnyelse, och vad skulle passa bättre då en den guldiga klockan?

Erika

Den guldiga klockan skulle matcha min förlovningsring så fint. Skulle bli otroligt glad eftersom jag är på jakt efter en ny klocka, denna skulle bli perfekt! Länk till mitt inlägg http://ererika.blogg.se/2010/may/fossil.html#comment

Ida

http://busigabeerta.blogg.se/2010/may/tavlar-hos-linda.html

Jag är med andra ord med och tävlar :)



Jag vill gärna vinna för att jag är så grymt sugen på en klocka. Och då en snygg sådan :) Läckert i sommar till en snygg klänning, höga skor och jeansjacka! Yummie!

Du når mig på mail som finns i fältet.

Lena

åh, vilka snygga! fast å andra sidan inte alls min stil, haha! så tyvärr känns det inte riktigt som jag orkar tävla, även om jag gillar dem.. ;)

Sophia

Jag borde vinna en klocka så att jag kan börja komma i tid. En klocka är helt perfekt för att jag ska sluta vara ute i sista stund jämt. Om jag skulle vinna, vill jag ha den guldiga klockan.



http://barasophia.se/2010/05/16/jag-ar-med-och-tavlar-om-en-klocka/

guzmania

Har problem å få in bilden i ett inlägg, blir bara ett rött kryss... :(

Erika

Jag är med och har länkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

Jag vill vinna för att ha en snygg accesoar på handleden som gör att jag slipper ta upp mobiltelefonen så fort jag ska se vad klockan är.

Zoofie

Gud vad tråkigt att folk klagar. Passar det inte kan de faktiskt göra en blogg och lägga upp sånt här i den. Herregud.

Kul tävling, men är inget för mig^^

Olivia

Jag tycker jag borde vinna klockorna just för att jag har EN klocka! En ända klocka! Tittar alltid fel på mobilen för den gör mig förvirrad och då vore det galet kul en med klocka! Sen tror jag att det är roligare att ha lite fler klockor att välja på! That's why I should win!



Jag skulle vilja ha den guldiga klockan!



PUSS

Elena

Åh :( Jag har varken blogg eller facebook, haha. Men lycka till för er andra där ute! :D Fina tävlingar du har Linda!

Olivia

här är min länk:http://sayyouloveme.devote.se/blogs/4794170/jag-vill-vinna-.htm#WriteComment



Jag vill jättegärna vinna den GULDIGA klockan eftersom den är helt galet underbar och jag har önskat mig en sådan HUR länge som helst! Jag håller aldrig reda på tiden och är en riktig tidsoptimist! Och jag har bara en klockan som jag inte haft länge alls! Vill kunna byta lite!



Puss!



p.s jag älskar din blogg!

Sarah

Jag borde vinna för att jag tycker att en klocka är bland det snyggaste accessoar man kan ha + att jag fyller år den 29 maj så det vore en perfekt grattis i efterskott present :)



email: sarah_jacobsson@hotmail.com



Jag vill ha klocka till vänster den silver/vita !



http://sarahjacobsson.blogg.se/2010/may/tavling-1.html#comment



Terese

Jag borde vinna eftersom jag aldrig har ägt en klocka! :D Har aldrig hittat någon som riktigt passat mig som jag samtidigt känt att jag har haft råd med.



Den vita fick gärna bli min! Länken:

http://tereees.blogspot.com/2010/05/tavlar-hos-lindablomse.html

frida

Hejsan! Jag vill vara med och tävla. Motiveringen till varför jag borde vinna är för att jag jämt är sen, vet inte hur många bussar jag har missat. MEd en klocka skulle jag kanske komma i tid hälften av alla gånger förhoppningsvis. Sedan var ju klockan väldigt snygg också.

http://fridala.blogg.se/2010/may/tavling.html



Frida Larsson

frida9402@hotmail.com

jt

http://missjt.blogg.se/2010/may/watches.html#comment

Min motivering till varför jag ska vinna är ju bland annat att klockorna kan använda till för att piffa upp tråkiga outfit och slipper använda en massa armband och ringar bara för att det ska se fint ut. Bara att använda en av de, passar perfekt ! Den vita skulle jag lätt vilja tävla om :D Har dessutom velat en sådan länge fast dyrt och passar perfekt till shorts och pösig linne på sommaren (Y)

felicia

jag är helt klart med



varför just jag ska vinna är nog för att jag älskar verkligen klockor & smycken , jag har nog aldrig vunnit en sån här tävling men nån dag kanske man vinner alltid värt och försöka vinna.

plus att jag tycker om din blogg väldigt mycket .

Johanna

Jag skulle vilja vinna den vita klockan för att den skulle bli så snygg i sommar till min (blivande) solbrända hud. Länk: http://frokenlax.blogg.se/2010/may/tavling.html#comment

Evelina

Hejsan! Jag skulle gärna vilja vinna den vita klockan!



Motivering: Jag fyller 21 år på onsdag. Vår ekonomi är väldigt dålig just nu så det blir nog inte ens en tårta på födelsedagen :( Jag skulle bli jätteglad om jag fick en jättefin klocka! Kram



Länk till mitt blogginlägg:

http://blogg.aftonbladet.se/missploo/2010/05/tavling-hos-lindablom-se

Charlotte

Hejsan!

Jag vill vara med och tävla i din fina tävling eftersom jag lääänge gått och kollat på denna sortens klockor. Har tyvärr inte råd just nu att köpa "extraprylar" så jag hoppas på chans här istället! Skulle vilja ha en i vit. Vill oxå säga att du har en mycket bra blogg! :)



Länk till inlägg: http://mittlivsomlotte.blogg.se/2010/may/najs-klocka.html



Ha det bra! :)

amanda

Men jag har minsann en blogg och tvekar inte en sekund att delta :)



Jag borde vinna klockan för att jag är beroende av att veta vad klockan är och alltid måste upp med mobilen ur fickan, detta resulterar oftast i att den hamnar på golvet. Jag skulle mycket hellre bara kika ner på vänsterarmen och njuta av en snygg klocka :D

nikki

den vita klockan va fin:) men inte lönt ja tävlar vinner ändå aldrig haha

Amanda

Förresten tycker jag bäst om den guldiga klockan om jag nu skulle ha turen att vinna ;)

carro [fotograf]

Om jag lyckas vinna skulle jag vilja ha den vita klockan. den är bara så super snygg.



Varför borde jag vinna då. Kanske om jag har en klocka skulle jag börja komma i tid XD Nejdå jag skojja bara. Förut hade jag en guld klocka med ett brett läderband, men den har lyckats försvinna. Jag har letat genom hela mitt rum. Jag gillade verkligen den klockan. Den vita Fossil klockan har jag kollat på länge och varit jätte nära att köpa en men jag har inte haft pengar. Jag håller verkligen tummarna att jag vinner. kram

Johanna Wogel

Jag skulle gärna vilja ha den vita klockan för att jag tycker att den är riktigt snygg och jag har bara en gammal liten klocka och inte mycket pengar till att köpa en ny :) Så jag är gärna med i denna tävlingen :D

cissi

Jag skulle bli såå glad! Min dotter fyller nämligen år alldeles snart (14år) och hon önskar sig just en sån klocka!!

Håller tummarna allt jag bara orkar!

Länk till blogginlägg om tävlingen:

http://pauskaos.blogg.se/2010/may/mera-tavling.html

Mvh

Cissi

Cassandra Olsson

Hejsan, Jag vill jätte gärna delta i din tävling :) Jag skulle hemskt gärna vilja vinna klockan i vitt, jag kan tänka mig hur bruna armar man ser ut att ha i sommar :D Jag vill hemskt gärna vinna för att jag älskar klockor utav olika slag, har dock ingen riktigt snygg, Och en klocka kan piffa upp en hel outfit till någonting med det lilla extra vilket skulle vara underbart. Här är min länk: http://casshh.devote.se/blogs/4795124/klocka.htm

Emelie, mamma till Lukas

Å vilken rolig tävling PRECIS vad jag behövde såhär till våren! Mitt tävlingsbidrag hittar du här: http://mellemus.blogg.se/2010/may/tavling-hos-lily.html



Jag önskar och hoppas att jag vinner just för att jag behöver en ny klocka. Min nuvarande är ifrån Augusti 2007 så ja, något sliten! Och alla klockor jag hittar som jag verkligen tycker om är oftast för dyra eller så lägger jag pengarna på annat nödvändigt som oftast är kläder till sonen som växer på tok för snabbt!



OM jag vinner så skulle jag vilja ha den vita klockan! :)



Hoppas du får en underbar kommande vecka!



Kram Emelie.

nurcan süren

http://nnurcansuren.blogg.se/2010/may/till-en-tavling.html#comment



Jag borde vinna för att jag verkligen föll för den vita klockan! Den är grymt snygg, och skulle passa perfekt till min skolavslutningskläning! Och så många andra fina stunder. Nu blev jag verkligen kär! Precis som när man ser något som är sjukt fint och vill bara rusa in i affären och köpa saken för man blev så kär haha! Och detta är faktiskt andra tävlingen jag deltar i, och den första jag deltog i, vann jag! :), så skulle verkligen vara underbart att vinna något stort och så fint denna gången! En dröm klocka som man bara vill visa upp för alla för man är stolt att man har den! Så istället för massa armband som ligger här och hänger runt handleden på skolavslutningen så har man en fin klocka! Och det är ändå bra datum där denna tävling avslutas för min skolavslutning är den 17juni. Och detta är första gången jag kollar din blogg, men sjukt bra var den iafl! Och märker att du har rätt så många läsare och då blir de mindre risk att jag vinner. Men jag vill jätte gärna ha denna klocka. Skulle vara så himla underbart om jag vann denna! Som en dröm blir sann. :) Detta var verkligen något jag behövde! Hoppas jag vinner, för det vill jag verkligen!

Kramar Mvh. Nurcan Süren



Nurcan Süren

Daggdroppegatan 6

418 43 Göteborg

Mobilnummer: 0700500327

Person nummer, kan du få i mer privat område :)

Blivande fru F

Jag har precis gjort ett inlägg på min blogg :)

http://yesido.blogg.se/2010/may/tavling.html



Jag skulle såå gärna vilja vinna, just nu sparar vi varenda liten slant till vårt bröllop och jag har verkligen inte råd att unna mig en klocka just nu även fast jag skulle behöva en.

chanette

im on it... rå läckra klockor.. jag vill vinna den vita.. gillar guld igentligen men tror den vita e lättare att matcha...snyggt sommar frächt med vit oxå



har länkat

http://darkbarbie.blogg.se/2010/may/vinn-klocka-30-maj.html

Annie Larsson

Jag blev förälskad i den vita klockan... Har lääääänge letat efter en som känns skönt vardagsblingad, och så dyker den upp här... Den e så JAG... Man behöver verkligen få känna sig lite blingad när den tråkiga vardagen hinner ikapp en... KRAM

Johanna

Skit snygga klockor, har letat överallt men hittar aldrig någon som jag säger wow till förren nu. Den guldiga, love it!

LISA [lising.blogg.se]

ÅH, FLER FOSSILKLOCKOR!!! :D :D men gud, Lily! Jag var nyligen med i en likadan tävling inne hos Engla och jag föll STENHÅRT för den guldiga. Den är sååå fin! Jag har ingen klocka, hade när jag var yngre men jag hittar aldrig någon som passar, ingen som är tillräckligt fin men favorit i repris här säger jag bara! Gud vad jag vill ha den guldiga!! :D



Den vita är också jättefin. Dom är så stilrena, verkligen i min smak.



Det är så många som tävlar så jag har säkert ingen chans men jag är med ändå och jag hoppas verkligen, jag behöver en klocka så jag slipper dra upp mobilen alltid så fort jag måste kolla tiden. Perfa när man fått en liten också och ska börja passa tider sen :D då får man vara beredd!!



Jag håller tummarna och här har jag även länkat http://lising.blogg.se/2010/may/jag-tavlar-om-en-fossilklocka-inne-hos-lily.html



MASSA KRAMAR! :)

Anonym

frågan är om du inte gör det för att få fler läsare? låter märkligt att man hela tiden skall länka eller göra ett helt blogginlägg för att få vara med och tävla. wierd.

Sara 20år & tvåbarns mamma

Har länkat här: http://neccin.blogg.se/2010/may/sara-tavlar-8.html



Har jag turen med mig skulle jag vilja vinna den vita. Anledningen till att jag borde vinna är att jag ÄLSKAR klockor i alla dess former och färger, men eftersom både sambon och jag för tillfället är arbetslösa så finns det inga pengar över allt går till barnen (vilket narturligtvis itne är dåligt) och det blir sällan någon slant över till mig att unna mig något för. Sen skulle klockan passa så perfekt på min handled, vet att det skulle bli super snyggt ;)

Junitjej

Jag är med i tävlingen!!

Kolla här: http://junitjejen.se/vinn-en-klocka/

Sara

En bra tävling med bra priser kan man alltid förvänta sej här. Sen om man vinner eller inte får man se, man jag hakar iaf på! Så väljer den VITA klockan och här har du mitt blogginlägg: http://saraagustavsson.blogg.se/2010/may/klockor.html

lina

Jag vill vinna den silverfärgade ... ;)

jonnakronlid

hej, rolig tävling! :)

jag är med!



jag vill vinna för att jag faktiskt inte har någon klocka, eller jo har ju min mobil men det är snyggare med någon som ser bra ut! hahah.

Tycker verkligen att dessa klockorna var jätte snygga och jag tror dom passar mig utmärkt!

Tycker att den guldiga var snyggast, så den skulle jag allt vilja ha. Jag hade en klocka för minst 1 årsen tror jag, köpt i Bulgarien med lite strass på, men den gick sönder. :(

Aja, kul tävling som sagt!



& tråkigt att folk klagar -.-

ehrelle

Jag är hemskt gärna med och tävlar! :)



Skulle sitta finfint med en klocka, då jag är urusel på att passa tiden.. Hahahah. och jag har inga fina klockor.. Har dock tittat efter någon fin men har inte råd :) Därför tycker jag att jag borde vinna! ;)

m a j a n

Åh, jag vill absolut vara med!

Har suktat efter en sån vit klocka hur länge som helst nu. Men hur gärna jag än vill ha en så har jag inte haft råd att "unna" mig speciellt mycket sen min son föddes. Och har det blivit något åt mig har det vart nödvändiga/tråkiga saker. Så jag skulle bli så jäkla glad om jag vann den. Jätte bra tävling, nu är det bara för mig att hålla tummarna.

Här är länken:

http://majan.blogg.se/2010/may/tavling.html

Jonna

Fina!

Sophie

Jag är med och tävlar, länk till inlägget: http://lifeassophie.blogg.se/2010/may/tavling.html

Min motivering som är densamma som på bloggen:

"Jag är med och tävlar hos Lily om en utav dessa supe fina klockor, en klocka hade kanske kunnat hjälpa mig att komma i tid, (skratt) jag som nämligen alltid är sen till allt."

Önska mig lycka till :)

Johanna - mamma till Leia

Som småbarnsmamma är klockan ovärderlig. Man ska hålla koll på mattider, sovtider.. och som liten mamma har man inga pengar att lägga på en fin klocka. Om man inte vinner en! Då blir man plötsligt en snygg mamma :)



http://johannaostblom.blogg.se/tavlingar/2010/may/vinn-en-klocka.html

sara

Skit kul tävling, jag är absolut med och tävlar.

Länk till min blogg http://saraatterstiig.blogg.se/2010/may/jag-tavlar.html#comment.



Motivering: Jag har länge velat ha en vit klocka och den på bilden skulle passa gör bra! Just klockan är enligt mig en riktigt snygg accessoar och det är ju aldrig fel att ha några att byta med :).

Michaela

Nu när jag söker jobb och förhoppningsvis kommer få gå på en del arbetsintrejuver, så vore det vara bra att ha en klocka så man kommer i tid. Skönt att slippa ta upp mobilen hela tiden också, för det kan kännas oseriöst! Så klockan i guld skulle verkligen hjälpa mig på vägen.



/Michaela

cattis

Vad hände med tävlingen där man kunde vinna presentkort från dekorativt? Den var ju länge sedan. Jag sitter ju här och hoppas på en vinst fortfarande :)

Sari-Pari

Såklart jag MÅSTE va med o tävla här nu! Varför just jag måste vinna är för att jag måste sluta va tidsoptimist och inte tro att det gått 5 min när det egentligen gått en timme :P

Anna Sidenbäck

Hej jag har länkat dig på min blogg nu & lagt upp bilden, jag vill verkligen vara med och tävla om den vita klockan. Supersnygg klocka! :)

Sofie

Nu är det spännande. Vad händer med lägenheten? Spanar in senare igen :)



Lägger upp tävlingen också förresten.

JAG ÖNSKAR MIG den guldfärgade klockan om jag vinner eftersom den verkligen känns som "jag". Har letat och letat efter en fin klocka som skulle passa mig och där är den :)

miia

Jag är med och tävlar! , inlägget finns här



http://lifebymia.blogg.se/?tmp=17105135



Jag vill vinna, så att jag kan komma i tid ;)



Det är en sjukt snygg accessoar också!

Jag skulle vilja ha den vita, blir snyggt i sommar till solbrända armar :D



här finns jag: Miaplutt_88@hotmail.com

Anna

Använder armbandsklocka varje dag och den jag har nu börjar bli lite smått sliten, skulle verkligen behöva en ny! Har länge funderat på just en vit klocka. Tror att det kan bli riktigt snyggt nu till sommaren till en solbrun hy!



http://annaanilsson.blogspot.com/2010/05/ar-med-och-tavlar-om-en-klocka.html

Träning & hälsa - personliga tankar, erfarenheter och kunskaper

Nu är jag riktigt nyfiken, hur har det gått med lägenheten? :D

Snookie - Perfection since 1992

öhm, vet inte om du såg min fråga, eller kanske bara trodde det var spam och inte orkade läsa igenom den, men det är det alltså inte. Skulle vara supertacksam för svar! :D



Jag har ganska kort hår då jag fick klippa av det i höstas till följd av för många blonderingar. Jag vill hemskt gärna sätta i extensions, och undrar bara hur långt håret måste vara innan man kan sätta i det utan att det ser dumt ut (vill inte se ut som paow gjorde ett tag till exempel, haha) jag vill ha den sortens extensons som man lixom limmar fast slingor (om jag inte fattat fel, haha), och är som sagt bara nyfiken på hur långt håret bör vara för att det inte ska se dumt ut :P

du kan se här http://snookie.blogg.se/2010/may/ego-boost.html#comment hur kort mitt hår är nu. =) Mycket tacksam för svar! Kram Snookie!

ninni

Jag e med och här e länken till mitt inlägg http://ninniyesthatsme.blogg.se/?tmp=17125424

Ja varför bör jag vinna, jo för jag alltför sällan unnar mig saker eftersom de mesta går till mina små barn, hade varit kul att vinna en klocka så JAG hade kunnat ha ngt fint för en gångs skull.. Sen behövs de nu lagom till min son ska börja på dagis så jag inte glömmer tiden när jag ska hämta honom ;)

Mail: ninsan_love@hotmail.com

blogg: www.ninniyesthatsme.blogg.se

ninni

glömde säga att den vita hade varit fiin på mig :)

~ o s s a n~

Orsaker till att JAG borde vinna

1.super snyggt då man har bruna armar med en vit klocka(jag har inte ännu, men snart)

2.Jag har inte extra pengar så det räcker till en klocka

3.jag har velat ha en ny klocka sen jag var 8 då min gick sönder

4.man behöver inte gräva fram sin mobiltelefon från väskan/fickan för att se vad klockan är(ännu värre om man har glömt mobiltelefonen hemma..)

5.jag kommer ofta sen

6.jätte snygg accesoar, jag har alltför lite såna just nu.

7.Jag vinner aldrig tävlingar, på lotteri och såna saker

8.jag skulle bli JÄTTE glad om just jag skulle vinna



Den vita skulle jag jätt gärna vilja ha!:)



länekn:http://alajossan.blogg.se/2010/may/tavling.html

Malin

Tjenare Linda. Ja skulle vilja ha den vita klockan. Det vore as grymt. Jag tycker jag är värd allt slit så jag snart ska gå ur skolan (grundskolan, år 9) i orten Deje. Det skulle vara toppen om jag kunde få vinna en vit klocka av dig, som jag kan ha till examen. Mååånga kramar ifrån min Malin



Bloggadress till inlägget:

http://milne.blogg.se/2010/may/at-wwwlindablomse.html

Sofia

Hej vilken fin blogg du har!

Jag skulle vilja vinna den vita klockan:) Varför jag just ska vinna den klockan är för att jag inte haft någon klocka på många år för jag är väldigt kräsen hur en klocka ska se ut, och när jag väl hittar en perfekt är den för dyr. Som student har man inte så mycket pengar. Den vita skulle passa mig perfekt. Om du tittar på min header på bloggen så kommer du se att jag har en klocka på armen, men den är trasig och har inte fugerat på 6 år. Jag är i stort behov av en klocka då jag hoppas på att vina den vackra vita!



Länk till mitt inlägg: http://fiddelifia.blogg.se/?tmp=17150601

Eriika

åh va många bra anledningar alla har!

Min är iallafall denna att jag råkade smälta ner min klocka med plattången. Det var en helt vanlig morgon, eller nae en helt vanlig stressig morgon. Påväg ut till toan så sätter jag på plattången i farten. När jag står därinne på toan känner jag efter en stund en konstig lukt, BRÄND PLAST! Kutar in på rummet och ser hur min klocka smält lite halvt sönder. På bara några minuter har jag förstört både mitt rumsgolv, plattång och min älskade klocka.



Min förbannat älskvärda klocka, så nu när jag fick se din tävling så blev jag hur lycklig som helst. För just nu känns det så himla tomt utan någon klocka. Och vilken klocka blev jag nu överförtjust i? Jo den guldiga helt klart!



Ha en bra dag Linda :D

Josefin

Det blir lättare om jag skriver om allt för glömde skriva min mail:



Jag borde vinna denna tävling eftersom att jag är rättså dåligt på att hålla tiden, hehe! Och så har jag inte alltid mobilen med mig, eller så är det så att den är urladdad. Sen är det alltid bra att ha en snygg klocka på sig! Jag borde alltså ha klockan för att jag är dålig på att hålla tiden och tycker att en klocka passar bra som smycke! : )



Och om jag vinner vill jag ha den vita. : D

Och inlägget hittar du här:



http://sssummer.blogg.se/2010/may/tavling-hos-linda-blom.html#comment



Så där ja! Nu fick jag med allt! : P

jennifer

Jag tycker jag borde vinna för jag ÄLSKAR klockor ! Använder det jämt, tycker det är skit snyggt och jag använder det både som smycke och för att kolla vad kockan är och i min lillaklocksamling så skulle det sitta perfekt med en guldig!



Jag skulle vilja ha en guldig om jag vinner :)



Har lagt ut det på facebook om den här tävlingen :)

jasmineolsson

åh jag har aldrig ägt en klocka ;)

Så nu tycker jag att det är dags att jag skaffar/vinner en :) Eftersom klockorna från Fossil är grymt snygga !



http://jasmineolsson.blogg.se/2010/may/ar-med-i-en-tavling.html#comment

Isabella

Jag skulle vilja vinna för jag älskar klockor, det är så snyggt! Jag har liksom ingen klocka och har inte råd till o köpa en dyr klocka, så det skulle varit super kul & vinna! :D



http://izabellaingvarsson.webblogg.se/2010/may/tavling-hos-linda.html

anna

Hejsan Linda !

Är verkligen i behov av en klocka som kan sitta fint på min arm och hjälpa mig att passa tiden . Jag har tittat på flera klockor i sån där modell men jag har aldrig hittat någon som jag riktigt fastnat för, men när jag såg den vita klockan i ditt inlägg blev jag helt förälskad!:) Om jag får den blir jag nog bättre på att komma i tid och så blir min arm mycket finare också !!

Ha det bra Kram <3



jennie

jag är med! Jag har ingen klocka för tillfället och känner att det kanske snart är dags att skaffa en. Det är just denna modell som jag är så förtjust i så det skulle ju sitta perfekt om jag vann.

Emelie

Jag är med! Jag skulle jätte gärna vinna klockan för jag har ingen klocka och saknar en då de aldrig finns någon klocka runt mig ;) Plus att jag så gärna vill vinna, med min otur händer de sällan ;) Och klockan är så fin! :D

Emelie

fort. vill ha den vita klockan :)



länk: http://emelienordquist.blogg.se/2010/may/tavling.html

Nelly

Klockan jag har nu är en sketen gammal barnklocka och den behöver bytas ut.

Emelie

jag är med !:)

http://emmiq.blogg.se/2010/may/klocka-hos-lily.html#comment



Jag vill vinna den klockan åt höger (guld) för att det skulle bli en perfekt 18-års present till mig när jag fyller år :D Alltså om drygt 4 månader.

Kram

Moa

http://moajuremalm.blogg.se/?tmp=17164715



Jag har ett stor behov av klocka då jag inte äger någon, alltid klurigt att behöva plocka fram mobilen såfort man vill veta klockan. Det slutar ändå alltid med att man kikade in något sms och sedan lagt tillbaka mobilen men ändå inte kollat klockan. Dessutom är jag en tidsoptimisst, tror alltid jag kommer hinna, men blir tvärtom. Så en klocka som påminner en om tiden skulle vara perfekt för mig! Och för andras skull som blir påverkade.

Kram

Ida

Hej där, jag skulle gärna vara med och tävla ;D



Allt är inte guld som glimmar

men på denna kan jag räkna timmar

tick tock, tick tack

hoppas att jag vinner, tack!



Jag skulle alltså gärna vilja ha den guldiga klockan om jag vann. Varför? Detta kan visas med en enkel "ekvation" där du Lily är lösningen:

Ida utan klocka = försenad = irriterade vänner

Ida + den guldiga klockan = snygg + i tid = glada vänner



http://plenis.blogg.se/2010/may/ida-skojigt-varre.html



Min mail: ida.plenis@live.se

Sandra Kümpel

Hej Linda :-) Om jag har turen att vinna en utav klockorna skulle jag vilja ha den guldiga till höger på bilden. Den är verkligen ur läcker och skulle passa perfekt på min handled nu i sommar och i skolan. Jag kommer nästan alltid försent till mina lektioner för jag inte har någon koll på tiden. Har tyvärr inte tillräckligt med pengar för att köpa mig en, därför skulle det passa perfekt om jag vann den här roliga tävlingen. Har letat efter en snygg klocka länge nu utan att hitta någon som passar mig. Men nu när jag såg den guldiga klockan blev jag förälskad! Jag kommer bära den med stolthet och så kommer jag att komma i tid till alla lektioner hädan efter :-) Hihi! Ha det fint, Kram Sanra! (om du behöver mer kontakt-uppgifter är det bara att mejla mig)



Länk till mitt inlägg om tävlingen: http://kumpelsandra.blogg.se/2010/may/tavling.html#comment

Lillan

jag vill gärna vinna den guldiga till höger. vore en helt sverän studentpresent till min svägerska som snart har studenten!



länkat har jag gjort här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/may/klocka.html

Krånglig&Konstig

http://krangligochkonstig.blogg.se/2010/may/tavling-hos-lily-1.html



Är med :>



Vill vinna den vita för att jag behöver verkligen en ny klocka. Har inte skaffat en ny på några år.

Min är ganska trasig.. Och jag orkar inte köpa en ny. Är inte direkt så himla rik T_T

Amelie

Snyggaste klockorna NÅGONSIN! Brukar inte tävla men det är lite spännande så jag joinar :D

länk till inlägget http://ameliehelena.blogg.se/2010/may/tavling.html



Den guldiga vore helt underbar på min lilla arm!



/mycket trogen läsare

Junitjej

Jag har redan talat om att jag deltar, men glömde att motivera, så jag gör det nu istället. http://junitjejen.se/vinn-en-klocka/

Jag vill ha den vita klockan. Jag har länge velat ha just en vit klocka. Med en vit skulle jag oftare använda klockan på sommaren. Då missar jag heller inga roliga sommarevent. Bra va´?!

helena

jag är gärna med och tävlar! jag skulle vilja vinna därför att jag är en halvfattig skolelev som verkligen behöver en klocka! jag älskar sådan här design på klockor och att vinna en sån här snygg klocka skulle betyda allt! jag är i speciellt stort behov av en klocka nu eftersom min mobil la av för några dagar sen, och som sagt så är jag ju lite fattig så jag har inte råd att lämna in den på lagning... skulle bli jätteglad om jag vann :) jag skulle vilja ha den vita klockan (vänster) :)

har länkat här; http://hellavixx.devote.se/blogs/4800426/klocka.htm



kram Helena

Alice

Jag tror att jag kommer passa jättebra i den guldiga klockan eftersom jag nästan har guldigt hår. Tänk så snyggt till en kort sommarklänning och två flätor! Den guldiga vill jag vinna!

www.theheartofalice.blogg.se



pusspuss

hedda

motivering: jag äger INGEN klocka, o e en vimsig tjej som jämt glömmer tiden. därför skulle en klocka göra mig riktigt glad!



om jag vann skulle jag vilja ha den guldiga, båda var fina men jag älskar gulgsmycken.



http://byhedda.blogg.se

emma

jag älskar klockor av alla slag.. men äger tyvärr ingen..



jag skulle vilja ha den guldiga!



länk: http://emmasundiins.blogg.se/2010/may/ar-med-i-en-tavling.html#comment

En modells & statist liv

JAG ÄR MED I TÄVLINGEN

Jag väljer den vita :)



länken är:



http://modellinglove.se/2010/may/ar-med-i-en-tavling.html#comment



på min blogg som jag har länkat dig! :)



Anonym

Jag vill gärna ge den till min kompis i bröllopspressent :) Glömde motivera.

Queennie

CC

Hejsan Linda!!



Jag följer alltid din underbara blogg, men hade önskat mer tips om hårprodukter då du är grym på ditt jobb!



Jag skulle gärna vilja vinna den vita klockan då jag har efter 2 år gått ner 60kg i vikt och ser nu framemot en skön sommar 2010 och då passar den snygga vita klockan mig perfekt. Jag ser på livet med nya ögon och den tuffa klockan kan få mig att ha koll på småtimmarna nu när jag vågar mig ut igen!



Länk till min blogg

http://carinacrown.blogg.se/?tmp=17182904

Kimmi

Har länkat här: http://lyckotroll.blogspot.com/2010/05/fossilklocka-30-maj.html



Om jag vinner skulle jag vilja ha den gyllene klockan.



Motivering: Jag vet bara att jag skulle bli helt mållös av lycka om jag vann.

jessica ♥

Jag skulel vilja vinna den vita klockan. För att den är så sjuuukt snygg? och inte bara de, jag är verkligen hur dålig som helst på att hålla tider! :( och har faktist letat efter en klocka ett tag nu men inte hittat den perfekta som INTE alla andra har. Vill har något som är mitt och är snyggt, så denna skulle passa perfekt! Speciellt nu till sommaren, gör den fina sommar klädsen till den perfekta.

länk till bloggen har jag skrivit in :)

Sanna

jag vill oxå vara med och tävla..behöver verkligen en ny klocka då min är trasig =(

S a n d r a

Jag vill jättegärna vara med och tävla;



Jag är nog en klassiker nuförtiden. Har mobilen med mig överallt och är verkligen beroende av den. Använder/äger ingen klocka och därför är mobilen ännu mer viktig att ha sida vid sida! Är nu snart 25 år (till nästa år) och börjar därmed bli vuxen(vad det nu innebär...) och känner att jag vill slippa dra fram mobilen ur väskan så fort jag ska se tiden. Denna SNYGGA klocka kommer att hjälpa mig passa tider på ett CLASSY sätt utan mobilen då jag aldrig skulle vilja ta av mig den om jag nu vann ;)



Jag önskar en blänande vit! :)



/Sandra

S a n d r a

Jag vill jättegärna vara med och tävla;

http://sandrin.blogg.se/2010/may/awesome-klocka.html



Jag är nog en klassiker nuförtiden. Har mobilen med mig överallt och är verkligen beroende av den. Använder/äger ingen klocka och därför är mobilen ännu mer viktig att ha sida vid sida! Är nu snart 25 år (till nästa år) och börjar därmed bli vuxen(vad det nu innebär...) och känner att jag vill slippa dra fram mobilen ur väskan så fort jag ska se tiden. Denna SNYGGA klocka kommer att hjälpa mig passa tider på ett CLASSY sätt utan mobilen då jag aldrig skulle vilja ta av mig den om jag nu vann ;)



Jag önskar en blänande vit! :)



/Sandra

diana

Jag vill ha en snygg klocka jag,

för att se vad klockan är varje dag.

jag kan inte som alla andra,

bara gå omkring och vandra,

ta upp sin mobil när ja vill se,

eftersom jag aldrig min mobil tar me.



hur kul är det om man ingen mobil har där,

och verkligen vill veta vad klockar är när,

man tillexempel är helt själv, har ingen att fråga.

detta är en riktigt hård, jobbig plåga.



jag har varit med om den,

ganska många gånger men.

hur ska jag ordna detta?

detta är inte lätta.



så snälla söta linda, jag vill vinna en klocka som är snygg.

som passar till precis allting, även till sånna saker som min rygg.



Den vita!



epost; dian.aa@live.se

Nattis.

Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig har vunnit någon tävling förrut.

Och för att klockorna var super läckra!



Jag skulle vilja ha den guldiga! :)



Mvh Nattis

Nattis

Förlåt, jag glömde skicka med länken till din tävling också.

så här kommer den :)



http://lindablom.se/2010/may/tavling-vinn-valfri-klocka.html



mvh Nattis

lovisaa :)

Jag ska va ärlig & inte hålla på & ljuga ihop massor saker som inte är sant, & fjäska!

Jag vill bara ha en klocka.

Delvis för att dom är jätte snygga om man inte vill sätta på sig ett armband så kan en klocka vara lika fin. Jag har aldrig haft så mycket pengar för att köpa en klocka. Men det börjar bli inne med klockor nu & jag har faktist funderat på att köpa en klocka, men blir det gratis så är det ju desto bättre. Även om jag inte vinner den här tävlingen så ska jag köpa en likadan klocka som den vita tror jag i vilket fall. Men jag hoppas såklart att jag vinner den här tävlingen för jag har aldrig vunnit något & jag skulle bli överlycklig!



Länken till inlägget; http://lovisalindstroms.blogg.se/2010/may/tavling-2.html#comment

Klocka; skulle vilja ha den vita om jag vann :)



Puss & kram skumbanan! <3

narges! :')

Hejsan, jag är med & tävlar!



Har bloggat om det också, och om du väljer mig som vinnare skulle jag noppra åt mig den vita klockan för den såg så kunglig ut ;$



Tack för en bra blogg!

kimberly johansson

jag tycker att jag borde vinna klockan för att den är så grymt fin, och märket är bra och håller, jämfört med andra klockor.

den är gudomligt fin,

och dessutom behöver jag en klocka (a)

kimberly johansson

oj hihi jag glömde skriva vilken jag skulle vilja ha om jag vann hihi . jag skulle vilja ha den vita klockan !

och här är länken, jag är inte så duktig på bloggar men hoppas detta går .

jag kanske inte vinner nu för att jag har värsta "fjortis bloggen" men jag har haft den rätt länge och vet inte hur jag ska göra för att göra en ny :/



http://publishme.se/852878/entries/article/80955252/

You Lie

Länk till inlägget: http://youlie.blogg.se/2010/may/vinn-superfina-klockor-hos-lily.html



Om jag vinner vill jag ha den guldiga!



Motivering:

Oj, vad svårt. Hur man än skriver så låter det som en klyscha. Men hur ska jag annars ha råd med en sån snygg klocka som den? Skulle verkligen behöva den för att liva upp mina outfits som oftast består av svart.

LISA

Jag är självklart med och tävlar! Skulle kunna behöva en ny klocka då min gula snygga klocka har gått sönder och det där med att komma i tid är inte riktigt alltid min grej. Bra med en klocka att gå efter!

Skulle vilja ha den vita!



http://lisasamuelssons.blogg.se/2010/may/tavla-om-en-klocka.html

Tiara

Skulle bli överlycklig om

jag fick bära denna Fossil

guldklocka på min arm!



Är inte riktigt fullklädd

utan en snygg klocka på...



Så snälla gör min dag!



Har tipsat om tävlingen

på mitt Facebook;

http://www.facebook.com/profile.php?id=1491769882&v=wall&ref=profile

Leila

Skulle verkligen vilja vinna den vita. För jag behöver verkligen en klocka, jag är inte så bra på att passa tider eftersom jag inte har någon klocka kommer jag därför ofta sent till lektioner.

http://butterflys.blogg.se/2010/may/tavla-pa-lindablomse.html

sofie Benneborg

jag har lagt upp länk och bild på http://sofiebenneborg.blogg.se



Jag är väldigt duktig på att missa bussar, men med den här på armen skulle jag aldrig göra det, jag kommer inte kunna slita ögonen från den =)

Den guldiga skulle vara grymt snygg till solbrännan dessutom! ;)

Carina

Jag är med och tävlar. Se mitt blogginlägg: http://inha.blogg.se/2010/may/vinna-klockan.html

Ms Be

Åå jag skulle vilja vinna den guldiga klockan! Helt underbar. Det behövs nu då jag måste börja hålla bättre koll på tiden så jag vet när min lilla tös ska äta å sova!

Här är min länk/bild http://msbe.blogg.se/2010/may/tavling-1.html

Ida - en torsbytjejs syn på världen

Jaa, jag är ganska dålig på detta. Och jag ska inte ljuga.

Jag vill vinna den guldiga klockan, för jag har redan en i silver. Men du måste ju hålla med om att silver inte passar till ALLT. Så en i guld skulle vara kanoners.

Dessutom skulle det vara en perfekt födelsedagspresent till mig, som fyller år den första juni. :)



Ett "krav" som finns är att den ska vara nickelfri OM jag skulle vinna.



http://iidasomfaen.blogg.se/2010/may/jag-ar-med-i-en-tavling.html#comment



Här är en länk till inlägget.



TAKE CARE! / Ida

Caroline

Hej Linda! Jag skulle bli en himla lycklig och tacksam tjej om jag vann den här snygga klockan i guld! Jag har ett arbete som förbjuder mig att bära smycken och klockor, vilket jag tycker är jättetråkigt och det har även resulterat i att jag försummat mig själv på ledig tid - jag glömmer helt enkelt att piffa till mig själv. OM jag skulle vinna så skulle jag välja den i guld som jag känner sätter lite extra piff på en outfit då den skulle funka så bra ensam och som den är. Jag skulle inte behöva ha någon mer accesoar ;) Den skulle komma så väl till pass nu inför sommaren och en perfekt födelsedagspresent till mig själv som fyller 24 den 28 maj :) Stor kram på dig

http://claracarro.blogspot.com/2010/05/tavling-tredje-gangen-gillt.html

Tammy

Heeej heej, jätte fin blogg. Och kul med lägenheten.

Jag skulle iaf vilja vinna för jag söker just nu verkligen en klocka!! Men det är väldigt dyrt, och jag måste spara in varenda krona jag får så jag har råd med vagn till min son som ploppar i augusti. Men har länge sökt precis en sån klocka som den vita!! Så det skulle vara underbart :)



Kramar Tammy



http://bemybee.blogg.se/2010/may/jag-ar-med-och-tavlar.html

Petra Österberg

Jag gillar den vita....vill gärna ha den och jag är inte ensam om att vilja he den heller tror jag....:)

Nina

Jag tycker att jag ska vinna den vita klockan för att som den tankspridda tjejen jag är med nollkoll behöver jag en skit snygg klocka som jag stolt kan kika på samtidigt som jag har koll på tiden, som jag så många gånger glömmer bort, Kan vara positivt, men för det mesta negativt. Men om jag skulle äga en snygg klocka skulle det underlätta för mig , jag är säker på det ;) Ha en bra dag. Och tack för en superunderhållande blogg :)

Aysel

Jag vill vinna för att jag aldrig haft en klocka runt armen, har alltid haft mobilen som klocka, och det blir jätte jobbigt speciellt när man är stressad och telefonen ligger i väskan då måste man leta efter mobilen i väskan. Dessa 2 klockorna är sjuk snygga och om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna den vita.



Mail:aysel.j@hotmail.com

Blogg: http://silopi.blogg.se

Länken till tävlingen: http://silopi.blogg.se/2010/may/tavla-om-att-vinna-en-klocka-pa-linda-bloms-b.html

J o H a N N a

vilken perfekt tävling för mej :) så den måste jag verkligen delta i. jag äger nämligen ingen klocka. och det är för dyrt att köpa en klocka för en fattig student som mej :( om jag vinner så önskar jag mej den silvriga. jag bara älskar silver :)



här är mitt blogginlägg: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2010/may/guld-eller-silver-klocka.html#comment

Matilda

Hej Linda! :)

Jag borde vinna en av klockorna för att den klockan jag har är så grymt ful... Jag använder den aldrig! Och jag har inte råd att köpa en ny...

Jag frågar alltid alla andra vad klockan är, och jag tror att mina kompisar tycker att det är lite jobbigt.

Jag har aldrig vunnit en tävling förut, så jag skulle bli extremt tacksam!



Länk till inlägget: http://hundraprocentmatilda.blogg.se/2010/may/jag-ar-med-och-tavlar.html



Ha det bra! Kram

Tjejen som hoppas på att vinna :)

Min länk: http://binalina.blogg.se/2010/may/tavling-hos-lily.html#comment



Jag säger inte att jag ska vinna men jag hoppas helt klart på att göra det. inte så ofta man har tur o vinna en klocka :) om jag nu skulle vinna, så tycker jag att den vita var riktigt snygg :D



MVH Tjejen som hoppas på att vinna!

Amanda.

åh, vilket perfekt tillfälle, båda mina andra klockor har gått sönder och är i desperat behov av en ny klocka eftersom jag skall börja på ett nytt jobb i juni och behöver en klocka att hålla koll på tiden med, så man slipper springa runt med mobilen hela tiden, vilket känns lite oproffsig. Den guldiga skulle passa perfekt, speciellt nu när det är dags att bli brun också. :)



Länk dirket till inlägget: http://astefansdotter.blogg.se/2010/may/livet-cirkulerar.html

Linnéa - makeup & image

Grym stil på dom båda! Stilrena men ändå det lilla extra!

Är i behov av en ny goding då jag förra helgen brötmin handled och min kära gamla klocka gick i kras!

Båda är fina, men lägger min röst på den guldiga för den har en snyggare urtavla!



cross my fingers!

/L

Minna

Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för att jag tycker klockorna är så fina, har letat efter en fin klocka i tusen år känns det som. Plus att jag är så dålig på att hålla tiden. Skulle bli JÄTTE glad om jag vann, har ALDRIG vunnit en tävling förut men man kan ju alltid försöka. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha den vita klockan ! PS. Din blogg ÄGER DS. Kram !



Blogg inlägget : http://tinkerbellee.blogg.se/2010/may/jag-ar-med-i-en-tavling-dar-man-kan-vinna-en.html#comment

Linda

Linda

Jag vill vinna den guldaktiga klockan..den är underbar. Vem älskar inte klockor lixom. Jag skulle bli superglad om jag vann..jag borde vinna den för den skulle se jättesöt ut på min arm. =) fin blogg



Liiiindis.blogg.se

Hanna

Efter att mitt 1 år gamla guldarmband har gått sönder, skulle det vara perfekt att istället bära på den vita klockan! =)



http://www.facebook.com/home.php?#!/hannaeriicsson?ref=profile

mail: Hannaericsson@live.se

Martina

Jag vill vinna den vita klockan!



Varför?

Jag fyller år på lördag den 22a, och min pojkvän är arbetslös och kan tyvärr inte köpa något till mig, men jag vet att han önskar att jag får det bästa och finaste! Klart att jag blir lite ledsen, det är ju min pojkvän.. Men samtidigt förstår jag att han inte kan. Så klockan skulle vara en fin födelsepresent! :)

Elena

Det skulle vara kul o vinna en av klockorna :) Båda är absolut lika fina så jag kan inte bestämma mig vilken som är finast av dem. Jag har kikat på klockor men de har ju blivit så dyra det senaste, iallafall om man ska ha en snygg. Jag brukar vanligtvis ha mobilen i fickan och på lektionerna brukar jag snegla på mobilen (för våran klocka i klassrummet föll ner och gick sönder) och om läraren ser det så tror dom alltid att man smsar eller liknande! Lite störande. Men det skulle vara jättefint o ha den där klockan på armen.

Kram

MansonDust

Jag älskar bling-bling, den guldiga klockan skriker mitt namn ! :)

isabell söderman

Nu är det sista veckorna innan sommarlovet och jag håller på att stressa ihjäl mig med Ångespel, prov och konfirmation hit och dit. Klockan ska vara som en påminnelse att tiden aldrig stannar och att man ska leva varje minut som om det var ens sista, inte slösa bort den på onödiga ting.

Den vita klockan är helt perfekt och hur underbart skulle det inte vara att få den som konfirmationspresent?

Ha det bra !

Rebecca

Tack för en fin tävling!



Jag vill gärna vara med och tävla och vinna den guldiga klockan från Fossil, ett väldigt fint märke som nämns för sällan i Sverige! Jag verkligen diggar retro-looken på klockorna, men som ändå är moderniserad = en oemotståndlig kombo! Jag hade stolt burit en klocka från Fossil. Som ett plus hoppas jag även att klockan motiverar mig till att INTE göra allt i sista sekund, något jag aldrig har lärt mig!

jessica hansson :D

hejsan, jag vill gärna vinna en av klockorna. och om jag skulle välja en av dem (vilket är väldigt svårt) skulle jag välja den vita. jag är verklign en färgglad tjej som älskar alla färger och jag använder också färgade kläder vädigt flitigt i min vardag. dock har jag inte någon klocka som jag kan ha på mig varje dag och som kan passa till alla de kläder som jag har på mig. jag älskar färgen vit i kombination med diamanter. ( JAG TOTALY ÄLSKAR DIAMANTER! HIHI, JAG HAR T.O.M TÄNKT TATTUERA IN EN DIAMANT NÅGON STANS PÅ MIN KROPP) dessutom har jag inte alls mycket pengar, så därför kulle en vinst av en klocka vara väldigt bra för mig. haha, då skulle jag dessutom slippa komma försent till lektionerna vilket händer väldigt ofta. :p ajuste, en sak till.. som säkert du också känner till. ibland har jag ingenting alls att blogga om. men det har jag ju om jag vinner klockan. haha, den är så söt att jag skulle kunna blogga om den varje dag. tack på för hand! :D kramar / jessica

jessica hansson :D

attans! nu råkade jag minsann klicka på enter när jag skulle kryssa i rutan "kom ihåg mig?" hihi, men här kommer min e-postoch bloggadress :D



bevaka varandra btw? :D

BUOYANT

Halloj, jag skulle vilja vinna en utav klockorna, skulle mig inte spela någon roll vilken, bara att vinna skulle vara sjukt kul!

Sist jag hade en klocka var för 6 år sen, då var jag 9 år, då hade jag väldigt sällan 33-10'an som jag ägde då på mig, den var bara klumpig. Den armbandsklockan hade jag i varje fall för att passa tider, som jag nu är ganska dålig på.

Efter sommaren börjar jag gymnasiet & en klocka då skulle också vara ett stort plus, nu sitter jag ofta med mobilen på lektionerna vilket lärarna inte gillar.

Dessutom har jag sprungit runt som en galning & lämnat cv'n till butiker, för att hitta sommarjobb. Men inte har jag fått nått & kommer därför vara en pank gris i sommar.

Därför vill jag vinna!

Dorpan

Hej!

Vilken trevlig blogg du har!

Självklart vill jag vara med och tävla och har länkat och bloggat om tävlingen

http://dorpans.blogspot.com/2010/05/tavlingsdax.html



Anledningen till att jag skulle vilja vinna är att jag har bara en 2 vardagsklockor och inga fina man kan ha på sig till fest. Går inte att ha så fina klockor när man har en ettåring som vill slicka och bita i allt. Men tänkte att den VITA klockan kunde vara en skön sommarklocka som jag kan vara riktigt snygg i!

Håller tummarna för vinst!

Tudiluuu

Dorpan

jess,

Jag borde vinna en av dessa klockor inte bara för att dem är snygga, inte bara för att jag skulle bli fullkomligt överlycklig, utan också för att jag är en fattig studen på 20 år som är i behov av en fungerande klocka då mobilen gärna sviker!



länk till mitt inlägg (:



http://jessicay.blogg.se/2010/may/snygga-klockor.html



Elina Eriksson

Jag deltar gärna. Kolla inlägg på blogg.



Kram!

Nilla

Jag vill ha den vita klockan, den kommer bli så snygg mot en solbrun sommararm. Att jag är ur-dålig på att hålla tider gör att klockan skulle liksom höra hemma på min arm - mina vänner och familj skulle bli mycket glada om jag höll tiderna i sommar :-)



Här är en länk till mitt inlägg: http://nillalala.blogg.se/2010/may/ur-kul-tavling.html#comment



Kramis <3

Malin

Jag är gärna med i tävlingen!

Här är mitt inlägg: http://maulun.blogg.se/2010/may/klocka-hos-lily.html



Jag har länge letat efter den perfekta vita klockan med silvriga detaljer, men aldrig varit nöjd med storlek, detaljerna osv. Gillade verkligen designen på denna och kan verkligen se framför mig hur snygg den skulle vara nu på sommaren till solbrun hud!

Behöver jag nämna att jag vill ha den vita om jag vinner? ;D

Janina

Jag vill gärna vara med att tävla !



Föll pladask för den i guld! Jag har letat länge efter en ny klocka som är snygg, som passar mig och min stil och som dessutom är billig eftersom jag har en väldigt tight ekonomi. Men jag har tyvärr inte hittat någon än :( Men klockan i guld hade varit helt perfekt för mig!

Brukar inte delta i tävlingar annars eftersom det känns nästan omöjligt att vinna. Men det är kanske dags att försöka nu då eftersom jag verkligen vill ha en ny klocka! :) Håller tummarna!!!



Kram

Janina

Såg att jag glömt att skicka med länk till inlägget :) http://janinafrid.blogg.se/2010/may/tavling-hos-lily.html#comment

camilla

Jag älskar mode och accesoarer, har länge tänkt köpa en snygg arm klocka men det har aldrig blivit av,dom är OTROLIGT snygga men jag kommer mig inte för att köpa en om jag inte får en i present eller OM JAG INTE VINNER EN, älskar den VITA och den skulle passa perfekt på mig i sommar! VILL VINNA DEEEEEEN!



http://samillla.blogg.se/2010/may/kan-vinna-en-snygg-klocka.html#comment

Diana

http://xelina-this-is-me.blogspot.com/2010/05/tavling.html



Jag vill vara med i denna tävlingen för jag har ingen klocka o alla tjatar alltid på mig att jag ska skaffa en... å dessa var URSNYGGA!!!

Diana

glömde skriva att jag skulle vilja ha den vita klockan om jag hade turen att vinna!!!

Linda

Jag skulle vilja vinna för att jag behöver en ny fräsch klocka. Dessa klockorna va ju grymt najs och jag älskar att ha en ny fräsch klocka på armen =)

Therese

Jag skulle vilja vinna den guldiga klockan för jag skulle verkligen behöva en klocka för jag är lite dålig på att passa tider hehe :)



länk : http://theresevv.blogg.se/2010/may/tavling-3.html

mariadahlin

Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna den vita klockan därför att jag har alltid velat haft en snygg klocka, men har aldrig hittat någon som jag har haft råd med, eller som passat mig. Den vita klockan är verkligen ur snygg och jag hoppas att jagg vinner. här är mitt tävlingsbidrag: http://mariadahlin.blogspot.com/2010/05/httplindablomse2010maytavling-vinn.html

Agnes

Skrev upp tävlingen på facebook (hur ska jag länka dit? >_<)



Jag pluggar just nu och har ännu inte fått något sommarjobb så jag är deppig och stressad just för tillfället. Jag har inte råd och jag är ledsen. En vit, fin och gnistrande klocka skulle göra mig helt underbart glad!

Jacqline

Jättefin blogg! Tror att jag kommer titta in här fler gånger! :)

Nathalie

Jag har ingen klocka pga pengabrist hehe. Så jag skulle väldigt gärna vilja vinna en eftersom jag måste lära mig att passa tiden bättre =)Den vita var verkligen fin!

mindy

att komma på en motivering är ganska svårt med tanke på alla andras grymma motiveringar, men jag skulle vilja vinna för att jag alltid tyckt att klockor är nödvändiga, och har alltid velat köpa en, men jag hittar aldrig någon som är billig och fin som jag vill ha. Jag är värkligen sämst på att hålla tiden i skolan , och en klocka skulle kunna hjälpa mej på traven, iallafall när den är så snygg som den är ;D .



LÄNK: http://mniilsson.blogg.se/2010/may/ar-med-och-tavlar.html#comment

Evelina

Hej! Min motivering är jag har alltid tyckt att klockor är onödiga men nu har jag börjat märka att en klocka kan va skit bra att ha så man har koll på tiden.

Om jag vann skulle jag vilja ha den vita.

Ha det så bra kramkram

Cecilia

Jag skulle jätte gärna vilja vinna den guldiga klockan därför att jag har letat efter en liknande ett tag nu. Men antingen har de varit för dyra eller helt enkelt inte bara min stil.

Den guldiga klockan som visas på bilden är min stil och gratis hehe! So why not liksom tänkte jag;)

Förresten så fyller jag år den 30 maj så det skulle inte sitta fel med att få en sån fin klocka i födelsedagspresent!



http://ceciliayou.soclog.se/p/2010/5/?link=1274297906



Tack för en bra blogg!

elin

Hejsan! Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om den vita/silvriga klockan från Fossil, min mamma har kollat på den och om jag vinner vill jag gärna ge den till henne i en isåfall försenad morsdag present! Min mamma betyder otroligt mycket för mig, och det hade varit roligt att ge någonting så fint tillbaka till den underbara person som hon verkligen är!

Har lagt in bilden och det i min blogg, länk till inlägget finns här: http://elinsochrs.blogg.se/2010/may/tavling-hos-lily-vinn-valfri-klocka.html

Kram =)

Isabell

Jag borde vinna klockan för jag använder aldrig klockor. Har funderat på varför, och jag fann svaret. Jag har inte råd med en klocka, jag får studiebidrag och det ska jag klara mig på i en månad. Skulle gärna vilja ha en klocka. Skulle vilja ha den guldiga :)

emma domnauer-

jag är gärna med och tävlar om den .. VITA :D



jag kommer alltid föööör sent till lektionerna i skolan! så jag måste ha någonting att hålla tiden med, min mobil är inte till bra hjälp för den klockan går fel, och jag orkar inte ställa om den, för ingen klocka går ju lika typ som t.ex. hemma, skolan, frisören .. så man kommer alltid sent!

därför vill jag vinna ! :)

Sandra

Jag älskar klockor. Vill ha massor. Den vita skulle jag verkligen älska att använda!

http://isaksson.blogg.se/2010/may/tavling.html

Sandra

http://sandralyckejohansson.blogg.se/2010/may/tavling.html#comment



Jag skulle vilja ha den högra klockan :)



Jag har faktiskt ingen klocka och har bara haft sånna där barn klockar som man fick för 20:- tidigare.

Men eftersom jag är så beroende av att komma i tid till lektioner och inte får ta med mig mobil överallt skulle jag vilja ha en klocka som är både snygg och andvändbar :D

Paula

Hej Linda! Jättefin blogg med fina bilder! Jag älskar mina klockor jag har men dock är alla lite mer festliga och är ute efter en vardagsklocka. Det va första gången jag gick in på din blogg idag och fastna direkt för klockorna! Skulle jätte gärna vilja vinna den guldfärgade!



Länken: http://paulaok.blogg.se/?tmp=20161234

catrin

Jag borde vinna klockar för att jag ingen klocka har ;o)

catrin

Ojsan jag skrev just att jag ville vara med i denna tävlingen för att jag ingen klocka har omen jag glömde skriva att det är den vita jag vill ha

Janina

Klart jag är med och tävlar. Hade en liknande klocka som den i guldfärg, men tyvärr fick den känna på golvets hårda yta, vilket gjorde att den fina klockan jag hade befinner sig i klockhimlen (Snyft). Har ej heller råd att köpa en ny tyvärr så hoppas på tur i tävling om den guldiga klockan.

ha en finfin dag!!

Linn Gustafsson

http://gusses.blogg.se/2010/may/tavla-om-klocka.html#comment



JAg vill vara med o tävla!!

och min motivering är att jag gärna vill ha en ny klocka, äger endast en som dessutom är för stor. Den här klockan har jag suktat efter länge! har bara inte haft tid o råd att köpa en tyvärr.. men hoppas på turen nu.



dessutom väldigt snygg till brännan. skulle vilja ha den vita.



Måste dessutom passa på att tala om att jag tycker väldigt mkt om din blogg:)

Julia

Hej! Jag tycker jag borde vinna klockan eftersom jag har blivit av med min telefon sen drygt fyra veckor sedan. Det gör att jag hela tiden kommer försent i onödan. Vilket inte mina föräldrar är överförtjusta i ;)

Dessutom har jag tittat på en liknande klocka sen i höstas men jag har valt att prioritera bort den eftersom det strulade till sig med mitt sommarjobb och jag tillslut stod där utan jobb! Så därför tycker jag att jag borde få vinna ;)

OM jag nu vinner, skulle jag önska den VITA klockan med silvriga stenar!



LÄNK:

http://juliahallman.blogg.se/2010/may/en-tavling-om-en-klocka-d.html#comment

Frida

Inte till mig utan till min bästa vän som alltid är 5-10 minuter sen :)

Amanda

Hej! Jag hoppas jag vinner eftersom jag är i stort behov av en ny klocka (med tanke på hur dålig jag är på att hålla tider), men jag är för lat för att själv gå och köpa en.

Om jag vinner vill jag ha den vita.



http://amandamalnes.blogg.se/2010/may/tavling-hos-linda-blom.html

Millie

Jag vill jättegärna vara med. Att få denna klocka skulle underlättat mycket, dvs jag hade inte behövt ta fram mobilen hela tiden för att kolla klockan. Dessutom avgudar jag den!



Hoppas man vinner, det är på tiden kan jag känna. Jag har aldrig vunnit. Men det är ju bara att hålla tummarna helt enkelt! :)



Alexandra

Jag vill vara med!

Om jag vinner så kommer jag ge den till min pappa!

Han har tidigare velat ha en guld klocka, men han köpte inte. Han stod i butiken och kollade och funderade ..... Till sist: Han köpte ej.

Har tidigare tävlat om en annan klocka och då ville jag så klart vinna det och ge den till min pappa!

Men jag förlorade... Så nu vill jag ta chansen att vinna! :) Om jag vinner så kommer det att bli en födelsedagspresent! ;)

Länk : http://rainiie.blogg.se/2010/may/klocka-1.html

care69

Jag är gärna med och tälvar om en vit klocka.



"Handleden min gapar alldeles tom,

en ny klocka kanske kan vinnas hos Linda Blom."



http://care69.blogspot.com/2010/05/30-maj-vinn-en-klocka.html

alexandra

Jag skulle verkligen behöva en klocka då jag alltid kommer försent! Jag har inte armbandsklocka, använder mig bara av mobilen..

alexandra

Oj, jag glömde kontaktuppgifter, skriver om allt.

Jag skulle vilja vinna klockan för att jag alltid kommer försent vart jag än ska! Jag använder bara mobilen som klocka och glömmer ofta bort tiden, men om jag skulle ha en armbandsklocka skulle jag kanske inte glömma lika mkt.

Jag skulle helst vilja ha den vita klockan.



Mail: aalexandraa_@hotmail.com

Blogg: http://alexandrasundqvist.se

Länk till inlägget: http://alexandrasundqvist.se/?tmp=23123408

Sara

Jag skulle vilja vinna en till min kära mor, som morsdag present fast lite i efterskott. hon skulle bli överlycklig så man får hålla tummarna :)



isåfall skulle jag vilja ha den vita.



Länk till inlägget:



http://saraisakssoon.blogg.se/2010/may/tavling.html#comment

sara

Jag borde vinna för jag äger inte en ända klocka, eller jo en men den är sönder.



puss

Agnesa Bekteshi

Jag skulle vilja vinna den vita klockan! Ett: För att den är skitsnygg! Två: För att jag för tillfället inte har en enda fungerande armbandsklocka så det skulle inte sitta fel med den vita! :)

Frida

Ifall jag skulle vinna skulle jag vilja ha den guldiga klockan :) Jag skulle gärna vilja vinna för jag har ingen klocka men skulle behöva eftersom jag väldigt sällan har koll på tiden så att jag kommer för sent hela tiden.



http://musikflikka.blogg.se/2010/may/tavling.html#comment

Sofie

Hej, jag skulle vilja ha den vita klockan. Jag har aldrig haft nån klocka och jag har inte råd att köpa en heller. Jag tycker att klockan är superfin och jag skulle bli jätte glad om jag vann.

Du har en superbra blogg! :)

Kram



Länk till inlägget: http://sofiemikkola.blogg.se/2010/may/tavling.html

my hedman ♥

Jag skulle vilja vinna den den vita klockan. Anlednigen till att jag vill vinna är eftersom att jag tycker att klockan både är snygg och trendig men också bra att ha så man passar tider bättre. man kan hålla koll på tiden och vara snygg samtidigt! jag har dessutom inget armbands ur så det gör att jag ännu mer vill vinna. :)



mitt inlägg: http://myskaneforshedman.blogg.se/2010/may/tavling.html#comment

Jenny

Hejsan! Vill vara med, skulle gärna vilja vinna för jag behöver en ny klocka. Helst skulle jag vilja vinna den vita. Mvh Jenny



http://smulis74.blogg.se/2010/may/tavling.html

sandra

jag vill vara med :)

därför att, jag har ingen klocka. och med den så tror ja hade känt mej mer trendig ;)

den är jättesnygg, speciellt den vita.



http://sandralundkviist.blogg.se/2010/may/tavling.html#comment

Tina W

Jag ÄLSKAR den vita klockan, den är som en dröm.. Och jag har aldrig fallit för en klocka förut, men den här! Puuh! LOVE IT!!<3<3



Snälla låt mig vinna!

Jag har aldrig vunnit något :/

Ellen

Hej, jag vill gärna delta i tävlingen.

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag verkligen behöver en klocka, och dom här är ju supersnygga. Jag har bara haft två klockorr i mitt liv och dom har varit så barnsliga.

Dessutom är det så jobbigt när man sitter utomhus eller på andra ställen där man inte vet vad klockan är.

Eller om man är ute på en rast och man alltid måste fråga den med mobilen: Vad är klockan!?



Därför vill jag vinna. Kram.

Länk: http://ellenandherlife.blogg.se/2010/may/klocka.html#comment

Linda

Hejsan jag vill gärna delta :)

Jag skulle vilja vinna eftersom jag behöver en klocka och jag tycker att den guldiga klockan skulle passa mig så bra :)

Kram

Jouline

Jag vill jätte gärna vara med och tävla :) föll verkligen för den guldiga klockan. Jag skulle vilja vinna för jag vill verkligen ha en guldig klocka, åh gud jag skulle bli så glad va :) och dessutom så fyller jag år den 30/5 vilket skulle vara extra kul om jag vann. Har länkat din tävling i min blogg: http://stylebyjouline.blogg.se/2010/may/jatte-fina-klockor.html#comment

Kram på dig

Evelina

Hej!



Har tipsat om tävlingen i min blogg här: http://makelife.blogg.se/2010/may/tavling-hos-lily.html#comment



En motivering till varför man ska skriva är alltid svårt, det låter mest som en dos fjäsk inslaget i fina ord! Dock tycker jag helt klart att jag borde vinna den vita/silvriga för att den skulle passa perfekt till brunbrända armar, saltvattenlockigt hår, en enkel strandklänning och med min snygga sambo i handen i sommar! Dessutom skull det säkerligen underlätta för oss att komma i tid, vi är oftast dom som "ursäkta att vi är lite sena". Att den vita klockan dessutom är grymt läcker gör att den passar mer än perfekt till pastell-rosa naglar!



Kram!

Jenn

Jag vill gärna vinna den guld färgade klockan, därför att jag är esamstående 2 barns mamma som studrar. Det betyder att ekonomin är väldigt stram, och man inte har råd till lyx som denna fina klocka!I övrigt andvänder man ju alltid de pengar man har på sina barn, de är ju ens liv!! Men det skulle verkligen vara kul att få något riktigt fint till mig själv för en gångs skull!

jag har länkat dig här: http://barbados.blogg.se/category/allmant.html

Christina Spångberg

http://www.facebook.com/album.php?aid=173078&id=745824889&saved#!/?ref=home



Där finns dina klockor insatta.



Skulle jag bli ägare till en av dessa ursnygga klockor så väljer jag "FOSSIL".



Therése - mamma till världens finaste Kasper

Jag skulle vilja vinna den guldfärgade klockan därför att min busiga 2 åring passade på att busa med min klocka och där efter är det en stor spricka i glaset.. Så en ny klocka vore toppen, så kan sonen få leka fritt med min gamla =)



http://kimtherese.blogg.se/2010/may/tavla-hos-lindablomse.html

Caroline - Mamma till Noah

Åh denna tävlingen vill jag inte missa!

Om jag vann skulle jag välja den vita klockan. Behöver en ny klocka då min gammal gått sönder och som mamma är de nästan ett måste att ha. Använder min mobil nu men är rädd att den ska gå sönder då sonen är så passa gammal att han vill ta den ifrån mig när jag kollar eller att tappa den.

Mammapenningen är inget att hurra över precis!

Håller tummarna!!



Länk till bloggen :http://caaaaaaroliine.blogg.se/2010/may/tavla-om-en-klocka-ifran-fossil.html#comment

Emelie

Jag är med och tävlar! :D

annsofie

Jag skulle jätte gärna vilja ha den till höger, har ingen blogg men har lagt upp de på facebook och så har min kompis lagt upp de på sin blogg :D

kram

Linn <3

Den guldiga klockan vill jag ha för att den tyckte jag var finast.

Anledningen till att jag vill vinna den är för det första har jag aldrig och då menar jag ALDRIG vunnit något förut. Den andra anledningen är att jag vill ge bort den till min mamma som en sen Mors Dag present. :)

Varför jag vill ge den till henne är för att hon alltid funnits där för mig och därför vill jag ge något fint tillbaka.

SNÄLLA LÅT MIG VINNA! Vill verkligen ge min present till mamma och göra henne glad! <3333 :D

Jag skulle bli jätte glad om jag fick överraska min mamma med den fina klockan och guld är verkligen hennes färg. :)

Linn

Hejsan!

Mitt namn är Linn och jag vill vara med och tävla om den guldiga klockan. Anledningen till att jag vill göra det är för att jag har aldrig och då menar jag ALDRIG vunnit någonting i hela mitt liv. En till anledning är för att jag skulle jätte gärna vilja ge bort den som en sen Mors Dag present till mamma. Jag skulle också vilja berätta varför. Det är så att nästan alla beundrar sin mamma. Jag gör det i alla fall för hon har alltid funnits för mig och hjälpt mig med allt. Jag har haft det svårt väldigt ofta och därför vill jag ge något speciellt tillbaka. Jag vill ge henne någonting som jag fixat själv och som jag kämpade för att ge henne. Därför vill jag anmäla mig till den här tävlingen för att kunna vinna något fint till min mammma. Snälla jag ber! Låt mig vinna tävlingen så att jag kan försöka göra något fint tillbaka till min mamma. Tusen tack för chansen! :D <33333

cissy

jag skulle väldigt gärna vilja vinna den guldiga klockan för den skulle passa jättebra till min nya klänning. kram !



http://cissynilsson.blogg.se/2010/may/tavling-hos-lindablomse.html#comment

Emelie

Hej jag vill vinna den vita klockan :) tycker det är så snyggt, varit inne på att köpa en klocka nu till sommaren så man kan hålla koll på tiden (HEHE)



ja tack så mycket ;)

hanna sofia frykholm

Jag skulle vilja ha den vita klockan, anledningen till att jag vill vinna är: Min gamla klocka har gått sönder så det skulle passat jätte bra till att få en ny klocka och en sådan riktigt fin till och med :D skulle kanske kunna ge den till mamma i mors dag present också för att visa min uppskattning men alla har skrivit samma sak här så jag skulle kanske ge den till min mamma eller också ta det själv för jag behöver verkligen en (a) och jag har även länkat till din blogg du kan gå in och titta här :)



http://soffssi.blogg.se/2010/may/jag-tavlar-om-en-jatte-fin-klocka.html#comment

duangphon

jag vill jätte gärna vara med och tävla. jag skulle jätte gärna vilja ha den silvriga klockan, för att den passar till mina kläder och så är den jätte fin. det skulle vara jätte kula att få vinna någon tävling nångång i sitt liv. för att jag har varit med i många tävlingar men aldrig vunnit. hoppas att jag vinner den hära klockan...:):):)

ANKI k

vilka UNDERBARA klockor!!!! den i SILVER skulle jag vilja vinna!!!

ja, om jag nu får vara med....HAR ingen blogg o fattar inte heller HUR man länkar!!!

Tilda

Åh så länge jag velat köpa en klocka. En stor klocka, men inte med för mycket på, utan en enkel som på klockan till vänster.



Men aldrig verkar det som om pengarna räcker, alltid är det budgeten som spräcker.

Och aldrig verkar det som om jag hittar rätt klocka, så om jag skulle få denna skulle jag buga och bocka.



Antingen är den ful, och så blir det bara strul.

Perfekt skulle det vara med en vit, så skicka den gärna hit.

Klockan till vänster är min dröm och för den skulle jag få så mycket beröm.



Tur att jag såg denna tävling idag,

för vem passar bättre ihop med den klockan än jag?

Så snälla, låt mig äntligen vinna, annars vill jag bara försvinna.



Lily, tack för en jättebra blogg! :)

Jag sitter och tittar på dina inlägg om hur man fixar håret hela tiden och grämer mig över att Minomin inte finns i Umeå!!!



Tilda

Glömde skicka med länk till inlägg och så.

Men klockan till vänster som du kanske förstod och länk: http://16andlove.blogspot.com/2010/05/klocka.html

kajsa

Hej!



här är länk till tävlingen: http://kkajsajohansson.blogg.se/2010/may/jag-vill-vinna-4.html#comment



Varför vill jag vinna då?

Jo, jag behöver verkligen en ny klocka, den andra har gått sönder.. För man kan inte alltid ha med sig mobilen överallt, och eftersom jag inte har någon klocka slutar det nästan alltid med att jag kommer försent till lektionerna, inte bra! Många tjatar på mig att jag ska köpa en ny med.. men det vore ju ännu bättre att vinna en =)

Och dessa klockor var min stil, sjukt snygga.

Om jag vann skulla jag vilja ha den guldiga.



Nu får vi bara hålla tummarna =)



kram!



En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Supersnygga klockor. Det är svårt att hitta "DEN" klockan men de här var fina. HOppas på tur i tävlingen.



har länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2010/may/klocka-305.html

evamar

Fånigt att klaga över tävlingsregler. Det är ju inte som att det är svårt eller dyrt att skaffa sig en blogg... Annars kan man ju låta bli att vara med.



Min fina lila klocka låg på handfatet när Älsklingen skulle raka sig... Gissa vad som hände? Jo, han råkade bada den. Nu är jag ständigt sen så en snygg guldig skulle inte bara förbättra min look utan också min tidspassning!



PS: http://evamar.blogg.se/2010/may/klocka-30-maj.html



Angelica

Har tipsat mina kompisar om tävlingen på facebook! :)



Jag skulle vilja vinna den vita klockan för att det är precis en sån jag har velat ha i flera månader, men har inte råd att köpa en för att jag har köpt för många resor i sommar, hrmm.

matilda

jag är med!

josefin

jag vill vara med!

Annika - Ska 5 få bli 6 nu!?

Jag vill vara med o tävla om den vita, det vore underbart att vinna detta eftersom det är Mors Dag idag, och det vart tyvärr bortglömt här hemma i år. Vet dock inte hur, då vi ska fira våra egna mammor, men vi har ju tre barn i huset... hmm...? Detta skulle kunna bli en bra "kompensation" ;)



Länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/may/lily-klocka-305.html



Kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

http://nilssonpettersson.blogg.se

Zaida

Åh, vilken rolig tävling

Mycket bättre än segling

På studiestöd jag lever

Precis så jag har råd med lite extra kläder

En fossil klocka jag drömt om

Och nu denna tävling kom



Jag vill verkligen vinna den GULDIGA ;)

Har länk och bild på bloggen:

http://vemvinner.devote.se/blogs/4918005/lindablom-se-fossil.htm#WriteComment

Louise

Åhh behöver verkligen en klocka!:)

Har länkat på min blogg'

Louise

Glöm kommentaren som jag skrev förut glömde massa saker!

Motivering: Jag behöver verkligen en klocka! För att det är ju såklart snyggt och så men jag tycker det är så jobbigt när man inte har några fickor som man kan ha mobilen i. Och i mobilen finns ju klocka, därför kan man inte alltid ta med sig sin mobil, så jag behöver verkligen en! :)

Jag skulle vilja ha den silvriga klockan om jag skulle vinna :)