AVLUTAD: Vinn Aussie-produkter


Vinn Take the heat Cream and Take the heat Leave-in spray.
En cream och en spray som skyddar mot värme.

FÖR ATT DELTA;
- Berätta varför just du behöver produkterna.

Avslutas: 28 November

226
Hanna

Varför jag ska vinna:

Jag har axellångt, halvlockigt hår - vilket jag hatar mer än allt så fön och plattång används flitigt och som de flesta vet sliter det sönder håret i längden och jag vill så gärna ha långt hår men det är liksom lönlöst nu när mitt hår inte vill samma sak som jag. Jag är en "fattig student" och har därför inte råd med exklusiva hårprodukter som skyddar håret och just därför bör jag vinna dessa produkter :) skulle vara som regn i torkan.

Sanna

Jag behöver de här produkterna för att:

1. Jag älskar hår/hudvård/smink-produkter men har nästan aldrig råd att unna mig något sådant då jag lever på CSN-lån.

2. Jag tränar väldigt mycket vilket också innebär mycket tvätt och föning av håret, mitt hår är slitet som fan pga det!

HOPPAS HOPPAS du vill ge mig chansen till lite hår-lyx för en gångs skull :)

Petra

Det lilla hår som jag har kvar, skulle vara roligt & skönt att vårda om. Har fällt en hel del av håret av många orsaker, en mardröm för mig helt enkelt!

Skulle vara roligt att vinna också såklart :)

Kram

Zoofie

Well.. För att skydda mot värme? Klart man behöver sådant! Speciellt då man fått klippa av sig hela sitt jävla hår (60 cm bortklippt) nyligen för att det inte gick att rädda. Tack vare den där jävla plattången. Nu har jag börjat om på nytt och vill göra det RÄTT!

evelinajamie

jag är jätte gärna med och tävlar !

Varför jag vill vinna detta! Jo för att jag precis har blonderat mitt hår och har väldigt kärlek till plattången ibland och för att inte slita allt mer på håret :) kram

FELICIA!

Jag har superfint hår. Inte fint som i fint, utan fint som i tunnt och lent. Jag älskar mitt hår och är sjukt tacksam för att jag får ha just mitt hår - men ska sanningen fram sköter jag det inte som jag borde. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska leta efter bra produkter, så det vore superfint att få testa dessa!

Micca

Efter ett års misskött hår gick jag till en frisör för att fixa iordning håret, få lite liv i färgen och kapa av det några centimeter, hur det blev? HEMSKT! Mitt hår gick av, tovade sig och istället för att kapas några centimeter rök flera decimeter.

Där satt jag med gul/vitt/brunt hår, som var förstört, hem gråtandes och nu sex månader senare kan jag fortfarande inte borsta håret riktigt utan att stora tussar lossnar.



Det är min motivation till varför jag förtjänar produkterna, En frisör som förstörde mitt hår någon man faktiskt litar på, aldrig mer att jag utsätter mitt hår för någon som inte kan bevisa vad den håller på med!



Annster

Jag behöver produkerna, eftersom jag ofta utsätter mitt hår för värme. Mitt hår är tunnt och därför måste jag alltid jobba me volymen, kan inte leva utan björn axens volume master. Värmeskyddande produkter är ett måste.

Emma

Jag och min pojkvän har länge planerat in att resa till Australien och nu verkar det som om det äntligen blir av och trivs vi så ska vi försöka stanna, hur passande hade det inte varit att ha dessa produkter då?! Helt underbart och jag sken upp när jag såg den här tävlingen och det kändes så jag ^^

Michelle L

Hejsan! Hoppas verkligen du läser detta! :)

Jag skulle JÄTTEGÄRNA vilja ha dom. Jag plattar mitt hår exakt VARJE morgon och ibland om jag ska ut med kompisar , så plattar jag den också då på kvällen. Mitt hår är verkligen slitet eftersom jag inte har någon värme spray alls! Jag hade en dyr en men den var tyvärr halvslut som jag lånat.

Aussie har jag testat förut som shampoo också och det är verkligen SUPER!

Jag skulle så gärna vilja vinna dessa. Dels för att jag behöver dom och före andra så har jag verkligen aldrig vunnit någonting , har alltid otur ..

hoppas du läste detta! :)

Mvh Michelle L



p.s hoppas man kan vinna detta TROTS att bloggen inte ser så bra ut just nu? Har hänt förut tyvärr :/

Suzette

Aussie, Aussie, Australien! Finns det något bättre att säga än att jag befinner mig i Australien om två månader. Vad passar bättre än Aussie då? :)

Angel

Jag plattar mitt hår praktiskt taget varje dag eller så lockar jag det och jag skulle verkligen behöva nåt som skyddar mot värmen för det sliter så på håret.

amaanda

Jag älskar att styla hår, men bra produkter kostar en hel del, och jag är bara 14, så jag brukar få nöja mig med halvkassa, därför skulle det vara jätte roligt att få styla med riktiga grejer ;) Kram!

Erica ~Zackarias 090814~~Alexander 100725~

Mitt hår når nästan ner till svanken där det är som längst och jag vill ju såklart kunna locka, föna och sånna saker utan att vara rädd för att det blir alltför slitet. Det är inte helt lätt, och ett långt hår behöver tas om hand på ett bra sätt och därför behöver jag produkterna. :)

tuvi

åh en tävling perfekt för mig! JAG behöver dessa för att jag slitit sönder mitt hår totalt men blekningar och plattänger, nu har jag färgat mitt hår svart och bestämt mig för att färga håret var tredje månad istället för 3-4 ggr / mån som jag gjort innnan. Ett stort steg för mig men jag vill så gärna ha långt hår, har aldrig haft det, förutom löshår och det är inget jag vill uppleva igen!



Så snälla hjälp mitt hår på vägen till axellångt! Kanske är de där just de mirakelprodukterna jag behöver för att rädda mitt hår?



KRAM!

Elina

Hej jag är gärna med och tävlar!



Jag har börjat använda min plattång väldigt mycket på senaste tiden och har inget ordentligt värmeskydd. Jag har funderat på att köpa dessa då jag använder Aussies shampoo, inpackning och balsam vilka jag älskar! Med en arbetssökandes inkomst är det dock inte bara att gå in i affären och köpa allt vad man vill ha, haha.

Därför skulle jag behöva produkterna!



:)

Emelie

Jag är verkligen missbrukare av hårfön och plattång, men jag skulle aldrig använda något utav det utan värmeskydd. Mitt egna håller på att ta slut, och jag har faktiskt funderat på att köpa just någon av dessa nyligen. Skulle vara superkul om jag vann dem! :D

Frida

Hej Linda, jag skulle verkligen behöva produkterna!

Är gravid i tredje månaden bara, men sen jag blev gravid har mitt hår blivit superkänsligt, speciellt mot värme så jag har helt enkelt fått sluta med att både platta och föna håret, vilket känns synd. Men om jag vann skulle jag nog kunna börja med det igen :) stor kram till dig

Honi

För att kunna underhålla mitt långa fina hår med bra produkter när jag använder platttång och locktång!

Ciccie

Hej!

Jag är gärna med och tävlar! Jag har haft en jobbig hår-höst kan jag börja med att berätta. Jag jobbar på en förskola och den här hösten ha vi haft en lusepedemi under flera månader, vilket även har drabbat mig som pedagog :( Jag har nu fått löss två gånger och har fått göra flera avlusnings-behandlingar. Mitt hår som annars har en underbar kvalitet (enligt både mig och frisören) har nu tagit skada av allt detta medel :( Jag börjar nu få tillbaka min kvalitet och håret börjar kännas levande igen. Eftersom jag till och från lockar mitt hår så vore lite extra värmeskydd topppen för mitt hår! Jag vill inte tillbaka till den dåliga kvaliteten som lusmedlet gav mig!

Nu håller jag tummarna!

Kram

Erika

Hejsan! Jag vill vinna dessa pga av mitt kaos hår som är helt hopplöst och bättre blir de inte i detta snöiga väder.. Och hoppas att dessa produkter jag hjälpa mitt hår att bli bättre... :)

Mli

Vilken härlig tävling !

Varför behöver jag nu dessa produkter ?

Jag plattar håret i stort sett varje dag och det gäller även att tvätta håret. Detta gör ju självklart att mitt hår är i jätte dåligt skick och behöver vård. Framförallt behöver jag produkter som skyddar håret mot värme. Det stora problemet blir ju just pengar... Jag är student, pluggat i 1 år och har 2 ½ år kvar och när man är student så brukar kontot, två dagar efter lön stå på 0.00 kr.. Detta gör att man inte kan köpa produkter som håret skulle behöva. Därför vore det perfekt att kunna vinna dessa produkter :)



Tack för mig !

Josefin :)

om något skulle hjälpa mig o pigga upp mitt hår, då jag älskar att locka och dona med det, så skulle det kanske finnas från andra sidan jorden - Australien^^ Har hört så mkt gott om Aussie, så än är hoppet inte hoppet ute :D

jenny

Åh, en tävling som passar mig som bara den!



Jag är naturligt blond, väldigt ljus faktiskt och väldigt tunt hår. Men i våras ville jag testa något nytt då jag aldrig färgat håret förut så jag färgade håret brunt. Jag ville ha det ljusbrunt, men det blev alldeles för mörkt! jag passade verkligen inte i det så två veckor efteråt började jag färga tillbaks det. Det började med slingor men det såg så fult ut så jag färgade håret tre gånger den dagen tills jag var blond igen, och vilken befrielse det var.



Men det var det inte för håret. Jag hade långt hår innan jag gjorde det här men i Augusti fick jag klippa av allting strax under axlarna för att mitt tunna hår inte klarade av all skada. Sen dess använder jag inpackning flera gånger i veckan, serum och bara frisörshampoo.



Aussie luktar inte bara fantastiskt gott utan är bra för håret också, så jag håller både tummar och tår för att den ska hjälpa mitt hår en bit på vägen i allt bli fint och starkt igen!

emelie

jag behöver vinna produkterna för att jag fönar mitt hår varje gång jag tvättar det annars har jag självfall som en trollunge, dessutom har jag fått väldigt slitet hår pga vitaminbrist!

så en ny fräsch produkt i badrummet vore k i c k a s s : )

Frida Gunnarsson

Hej hej!

Varför jag ska vinna ett värme paket?

För att jag är väldigt ny med det här och styla håret, och vet inte vad man ska använad för produkter. Det är ju en hel djungel med produkter! Och om du tävlar ut dessa så MÅSTE de vara bra ju!:)



Mvh. Frida

Isabelle T

Linda, du förstår, mitt problem med mitt hår är att det blir slitet så fort. Det är väldigt frustrerande då mitt hår är kort - trots att jag försökt spara ut det i ett år. Med andra ord måste jag ständigt toppa mig. Men med bra värmeskydd kanske mitt hår får en större chans, för jag använder ju plattången nästan varje dag... Pengar har jag ont om och det lilla jag får varje månad försöker jag spara ihop till en resa - så det vore toppen att få vinna denna tävling!



Kram Isabelle

Love Oliwers mamma

Hej!



Jag för att helt enkelt aldrig har ägt liknade produkter och att jag verkligen behöver det.

Jag vågar inte ens använda mina tångar osv i håret längre pga av hur slitet mitt hår blir.



Kram Love

Hanna

Jag behöver produkterna då mitt hår är totalt ostyrigt och det krävs att man tämjer det med plattång eller locktång, dvs varma stylingverktyg. Och utan värmeskydd vet vi alla att håret mår dåligt och tillslut ser det förjävligt ut :( :P Därför behöver jag dessa produkter :D

Elin

Jag skulle verkligen behöva lite nya produkter till mitt hår.

Plattar håret dagligen utan värmeskydd och sist när jag var hos frissan så var det bland det första hon sa "Du använder plattång ganska flitigt va? Men använder du något värmeskydd?"

Jag skulle så gärna vilja ha, men kommer aldrig till skott för att köpa och vet inte vilket jag ska ha och vilket skydd folk rekomenderar.

Det vore en perfekt julklapp för mitt stackars hår :)

Emma

Mitt hår är alldeles messed up just nu. Hårbotten kliar, håret är statiskt. Det är av på flera ställen trots att jag slutade färga det för två år sedan. Småhården går av hela tiden och det ser ut som en risbuske med alla små fjun utstickandes överallt. Vad jag än gör så blir det inte bättre. Använder mig utav frisörschampoo, balsam och inpackning. Använder bredtandad kam när håret är blött. Fönar det aldrig. Klipper det var 8:e vecka.

MEN ändå håller inte håret.

Några nya produkter kanske vore susen.

Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Jag behöver produkterna då jag under vinterhalvåret oftast plattar håret väldigt mycket. Detta pga väldigt fluffigt hår som jag har. Hade då varit bra med något som skyddar håret

Anna

Hej.

Jag använder plattång en hel del och har länge inte hittat något värmeskydd som verkligen fungerar. Så jag skulle gärna vilja testa och se om denna kan göra det.

Mvh Anna

Karina T

Jag är med och tävlar. Produkterna behöver jag för att jag har tjockt hår och det tar låååååååång tid (40 minuter hos frisören, 70 minuter själv) att platta mitt hår. Därför måste jag skydda det mot värme.Mitt hår är även jättekrulligt och det är den andra anleningen till att det tar så lång tid. Produkterna som du tävlar ut är bra, eftersom du tipsar om dem, därför vill jag ha just dem. Jag är studerande och har inte råd att lägga mycket pengar på produkter så:)

Josefine

Tjena! :P

Du måste ju veta vad du snackar om, jag vet att hår blir slitet fort som fasen, men inge mer. De finns ungefär 10000 hårprodukter. Skulle vilja testa och se hur denna är :) Och om den funkar, om man blir fast eller ja. Vet inte vilka som funkar :P Och ja som alla andra skriver försöker jag få långt hår och de slits mycket på håret för jag plattar de ganska ofta.

Jossan

Jag är gärna med och tävlar.

Jag skulle verkligen behöva ha lite bättre värmeskydd till mitt hår. I dagsläget använder jag LOREAL´s Studio silk & gloss

Hot straight

som kommer från Åhlens.

Tycker sådana här saker är välldigt dyra att köpa annars så det skulle vara perfekt om jag vann de här produkterna istället.

Jag satsar hellre på o köpa lite bättre/dyrare shampo/balsam som man har användning dagligen istället OCH som räcker i några månader;)

DET är värt OM NÅGOT.

Har lite problem med mitt hår - ala svinto

MVH Josefin

Jenny

Jag studerar till förskollärare och tar examen i Januari, det skulle vara roligt att vara lite fin i håret då. Sen är ju inte mitt yrkesval det mest glamourösa då jag kan få allt möjligt i håret under arbetstid, så att få komma hem ta en dusch och göra sig fin är otroligt skönt. Nya produkter hade höjt glamouren i min vardag <3

Trollkona

Jag är världens största fegis när det gäller mitt hår, har långt, glansigt och silkigt hår som jag är extremt rädd om. Det "värsta" jag gör mot mitt hår är att använda Osis dust it i små mängder för att det inte skall ligga så platt uppe på huvudet pga tyngden av längderna. För att komma till sak så tänkte jag försöka vara lite modig och önska mig en volume master i julklapp men fegisen och hårälskaren inom mig vet att då måste jag ha något skyddande i för att våga använda den. Skulle vara en perfekt för en fattig student som vill få lite stort hår och känna sig snygg ibland :D

Emilia

Hej!

Kul och tävla ibland. Jag tänker bara ge dig en ända anledning varför jag skulle vilja vinna och det är för att jag är så himla slarvig med mitt hår och skyddar det aldrig när jag plattar det eller dylikt. Helt otroligt att mitt hår ändå är "friskt"...

Ha en fin dag i vintervädret!

erika olsson

Jag skulle behöva det för att mitt hår är väldigt ovårdat och hade då inte suttit fel med lite produkter! ;D När man inte har råd själv.. :/

Emma

Hej Linda! Jag skulle behöva bra värmeprodukter till mitt blonda skandinaviska hår då det blir extra skört och slitet på vintern, plus att jag håller på att spara ut mitt långa hår.



Ha en bra dag! :)

Linda

Jag måste locka eller plattånga mitt hår för att det ska se skapligt ut och då behövs det bra grejer, något som en fattig student inte direkt prioriterar. :0)

Elena

Jag är gärna med och tävlar! Har långt hår och försöker spara på det men nu när det är vinter är det så tufft att låta det självtorka, så måste föna det ständigt =/

alexandra

jag skulle verkligen behöva riktiga produkter till mitt röda burr! Som student skulle det vara en behövlig julklapp till mig själv :)

AnnaIda



Som så många andra innan mig skrivit.

Mitt hår är otroligt slitet och jag vill inget hellre än att spara ut det långt, men det hinner inte så lång bit nedanför axlarna innan jag måste kapa slitna toppar och vips så är håret axellångt igen.

Jag är dock oftast försiktig med både fön och tänger, men ibland vill man vara extra fin och då åker verktygen fram och då hade det inte varit så tokigt att ha bra produkter som skonar håret.



KRAM

AC

Ja jisses så jag behöver detta...!!

För jag har ju inget hår kvar!! (nästan)

Hade låååångt hår innan jag fick barn. Sen började jag tappa, MASSOR! Så jag hade inget att välja på. Av med det. Nu har jag en page som jag måste platta. Och jag använder inga skyddande produkter alls... Iiii. Hilfe!

Sanna

Jag ska inte dra någon historia om hur dåligt mitt hår är eller att jag knappt har något.. Jag har massvis, långt, tjockt och riktigt bra hår! Men mitt hår är det jag är mest nöjd med på hela min kropp, och det vill jag behålla :) det stylas mycket och ofta av både mig och mina vänner, så ett riktigt bra skydd är att föredra! Hjälp mig hjälpa mitt hår :)

Fanny

Underbar tävling!

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna dessa produkter, givetvis. Har tidigare aldrig varit speciellt intresserad av mitt hår, färgade fritt hit och dit när jag var yngre. För ett-två år sedan kickade intresset igång för en frisk kalufs utan klyvna toppar! Tyvärr måste jag prioritera kursböcker då jag läser till socionom, och under de månaderna får mina stackars hårtoppar lida. Dessa produkter skulle vara till en otrolig hjälp, och jag skulle kunna köpa kursböcker utan dåligt samvete, haha!

Kram på dig!

Ida

I somras klippte jag av nästan 3 dm av mitt hår för det var så slitet av lock och plattångar som använts utan värmeskydd. Nu börjar längden komma tillbaka och jag vill verkligen inte behöva klippa av så mycket igen!

Därför skulle jag behöva någon form av värmeskydd och jag har hört att Aussie luktar jättegott!

Så dessa produkter skulle man ju inte tacka nej till ;)

CarolinK

Jag skulle behöva dessa produkter till mitt tunna hår. Jag har tunna, fina, platta hårstrå som inte gör så mycket väsen av sig. Det är i princip omöjligt att få volym i mitt hår och eftersom det är så tunnt blir det också slitet lätt. Nu har jag precis börjat få ordning på det och tycker mig känna att det börjar bli liiite liite aningens tjockare. Men för att fortsätta på denna banan behöver jag ju skydda det så mycket som möjligt och därför hade värmeskyddande produkter varit perfekt!

:))

FATMA | underhållning

För att jag har plattat håret i 5år och aldrig andvänt en sådan produkt. Har letat i den lilla staden som jag bor i men ingen verkar sälja det. Mitt hår behöver verkligen skydd efter alla dessa år.

Alva

Jag studerar (alltså har jag inte mycket pengar) till stylist just nu, vilket leder till en himla massa pyssel smink och framför allt frisyrer och hår varje dag. Mitt hår är blonderat och har bara blivit ännu mer slitet efter jag började utbildningen för 1,5 år sedan. Om jag vann de här produkterna skulle jag bli något otroligt glad eftersom att jag som stylist verkligen vet hur viktigt det är med bra hårprodukter.



...och förresten så vinner jag för tusan aldrig något heller, och då menar jag ALDRIG..

Camilla

Mitt hår har blivit väldigt torrt på sista tiden. Det har tagit stryk av plattången, som jag använder nästan varje dag. Jag har inte råd med hårprodukter för tillfället, och hittills har jag inte hittat någon som jag tyckt ha hjälpt. Därför skulle jag vilja vinna hårprodukten :)

Jennifer [fotoblogg]

Jag ska börja jobba i Säfsen och då måste jag torka håret varje morgon efter duschen eftersom jag inte kan stå ute vid liften en hel dag med blött hår. Detta kommer slita på håret och då behöver jag skydd :)

Bethina

När jag gick i fyran fick jag jätte krusigt och torrt hår pga hormoner. Nu går jag i första ring på gymnasiet. Har duchat, fönat och plattat mitt hår vaje dag sedan dess och nu är mitt hår väldigt tunnt och slitet. Har testat det mesta som går att köpa på t.ex Ica men de funkar inte allt för bra. Därför skulle jag bli glad om jag vann dessa då de verkar vara en mycket bra produkt! :)

therese

varför borde jag vinna?



Jo för att för några år sedan klippte jag av mitt tjocka hår, eller man kanske säger tunnar ut det? På längderna iallafall. Och jag plattar det nästan varje dag och det sliter otroligt. Sen att jag inte har hittat något bra värmeskydd som funkar för mitt hår (brukar oftast se fett och äckligt ut även om det är nytvättat!), dessa produkter tror och hoppas jag på, är något för just mig. :)



kram!

Jenny

Jag älskar att ändra färg på mitt hår, fixa olika frisyrer som ibland antingen kräver plattång eller locktång. Du som ofta använder olika verktyg för att skapa fina frisyrer både på dig själv och dina vänner vet att det sliter på håret.

Så, för att kunna fortsätta att vara kreativ och skapa nytt med mitt hår antar jag att det är väldigt bra att även ha skydd :) Därför vill jag vinna. För att fortsätta kunna vara kreativ utan att ta död på mitt hår!

Daniela * Neliz

Jag har rakt, relativt långt hår och spikrak lugg. Måste därför platta dagligen för att hålla det så, och ett värmeskydd skulle ju inte sitta helt fel då för att inte skada mitt hår mer än jag redan gör. (bild: http://neliz.se/neela.jpg)



Hoppas på tur!

Julia

Jag köpte ett värmeskydd för ett tag sedan, dom i affären sa att det skulle vara jättebra. Jag litade på dom och köpte det. Dumt var väl det.. får jätte fett hår utav det och tycker inte att det ger håret speciellt bra skydd. Jag skulle vilja prova på något annat märke och såg min chans här :)eftersom att jag använder plattång och hårfön dagligen är jag i stort behov av detta. Skulle vara jättekul att vinna :)

kram

Jessica

Jag skulle gärna vilja vinna de här produkterna, har aldrig använt värmeskydd men med fräscha produkter kanske jag blir övertygad om att det är värt att lägga pengarna på det? Varför jag ska vinna vet jag inte, det är inte mer synd om mig än någon annan, mitt hår är inte extremslitet och jag skulle kunna lägga de slantar som blir över från csn på det om det skulle vara så.

Så jag vet inte varför jag skulle få vinna, för att man någon gång i livet ska ha turen med sig kanske? :)

Anonym

I detta ruskväder och vinter depp behöver mitt hår en extra pepp! Frissigt och okontrollerat aldrig mer, med detta hårmedel kan det aldrig gå fel, vakna upp och en ny dag är kommen i,nget bad hair dag är nu välkommen. ´



love lavinia_poulot@hotmail.com

Therese

Jag vill gärna vinna, för jag är alltid med i dina tävlingar man vinner aldrig. Iaf, jag behöver detta värmeskydd för jag plattar mitt hår varje dag och det börjar synas i topparna. Vet inte vad för produkter man sa ha liksom :/

agnes

hejsan linda!

jag skulle gärna vinna de här produkterna till min fina syster. hon har kämpat länge med att komma in på läkarlinjen och har snart en personlig intervju som hon är så himla nervös inför. aussie är hennes favorit produkter så det skulle göra henne så glad vet jag!

tack för en vacker blogg.

/Agnes

Sara

Varför jag ska vinna produkterna?

För att sen jag började använda Aussie produkterna har jag fått ett helt nytt liv, på riktigt! Jag började med att köpa inpackningen för frissigt hår och nu är jag helt fast i dessa produkter. Värmeskydd är någonting som används flitigt, platt och locktången går varma här hemma och lånboken blir tunnare och tunnare när det ofta köpt nytt värmeskydd. Därför tycker jag att jag borde vinna :)



Ha en bra fredag och en trevlig helg!

Tina

Jag har självlockigt hår och jag som säkert många andra som har det vill ha rakt hår! Jag kommer inte riktigt ihåg när jag upptäckte plattången men det är många år sedan och har förbrukat några. Allra första gången jag hade rakt hår var det med hjälp av en kompis och ett strykjärn. Helt galet jag vet och det kan inte ha varit speciellt skonsamt för håret. Idag har jag en plattång med keramisk beläggning och jag plattar håret näst intill varje dag så hade varit suveränt testa ett nytt värmeskydd. Som jag för övrigt är dålig att använda. :)

Sara

Har inte hittat något riktigt bra värmeskydd än, då jag vill använda plattång och locktång väldigt ofta men inte vågat för inte vetat vad jag ska köpa för värmeskydd. Har testat 3-minuters inpackningen från Aussie och den var superbra! Så detta värmeskydd skulle passa utmärkt nu när håret är torrt och tråkigt! :)

Lina

Opss..... jag har plattat håret i 4 år, men aldrig använt något sådant :O

nicole

Plattat håret sen jag va 13 år ( 18 nu ) och håret är riktigt slitet även fast jag klipper det ( men klipper det var 3 månad bara för jag har ej råd med kostnaden just nu)



Lyckats att inte platta det på ett halvår, men har börjat nu igen så hade varit kul att vinna något nu när man varit duktigt och inte brännt håret varje dag ;) hehe

Julia

Jag använder min plattång varje dag eftersom jag har lockigt hår och jag skulle verkligen behöva lite nya produkter!

johanna

Helt enkelt för att jag är plattångsnörd och för att jag ÄLSKAR att prova massa nya olika skönhetsprodukter!

Karolina

Jag skulle behöva dessa produkter för jag plattar och stylar mitt hår ganska ofta. Mitt hår blir väldigt lätt slitet och dessa produkter skulle nog göra mitt hår så silkeslent och fint som det borde vara. Jag har inte heller råd att köpa produkter som faktiskt funkar i.o.m min tunna plånbok. Tack för en bra blogg Linda!

Sabina

Hej Linda!



Jag skulle otroligt gärna vilja få hem dessa produkter för att tja, jag är en fattig student på 17 år som bor tillsammans med min fina sambo och pojkvän i en trång etta. Är fortfarande i ”nykärsstadiet” efter 1 år och 3 månader (idag faktiskt, den 23dje) och ja, vem vill väl inte vara snygg för sin pojkvän? Fönar håret varannan dag, och plattar i princip varje morgon.



Har inte hittat en värmeprodukt för håret som jag har fastnat för än, och helt ärligt – jag har nästan gett upp. Skulle vara hääärligt att få skämma bort mig lite, särskilt nu till jul när alla pengar går till mat och de små slantarna som blir kvar, julklappar.



Tusen tack för en bra blogg! Keep it up!



/Sabina

Lina

Alla säger att man får så himla tjockt o bra hår när man är gravid. Tji, fick jag! Mitt hår har blivit av en sämre kvalité o tål knappt nånting.. KOLLAR jag på en plattång så går håret av. Haha, skulle därför vilja vinna dom här produkterna :) Så kanske man får fason på skatboet? :)

Sara

Jag skulle vilja vinna dom där produkterna, eftersom jag har plattat håret sen jag gick i 8an tror jag och nu går jag i andra ring på gymnasiet.

Jag har sagt hur länge som helst att jag ska köpa värmeskydd men det har aldrig blivit av.

Så nu passar jag på att vara med och tävla om dom istället.

Mitt hår är en katastrof just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Det kanske blir lite skillnad av värmeskydd :)

Sofia

Plattar håret i princip varje dag, iallafall efter varje dusch. Har inte hittat det "rätta" skyddet för mitt hår än så det skulle vara kul att prova Aussie's och se om det kan fungera bättre.

Sandra

Jag skulle verkligen behöva värmeskyddade produkter då jag plattar håret varje dag och fönar det alltid torrt efter tvätt. Tyvärr slarvar jag ofta med skyddade produkter och har inte hittat någon jag riktigt gillar. Vore roligt att få testa de här :)

Linda

Jag har testat det shampoot o det är ju helt underbart så varför inte testa värmeskyddet, mitt hår behöver verkligen det eftersom jag plattar det varje dag!

Johanna

I maj blir det bröllop för mig och mannen i mitt liv på hammarö, och varför inte lyxa till det lite extra och ge håret lite extra lyx!! Detta vore perfekt!!



tack för en bra blogg.

Myran

jag har hört att dessa produkter är AWSOME ;) därför skulle jag vilja testa dem :D

millie

Jag skulle vilja vinna för att jag vart tvungen att klippa av en decimeter av mitt hår för det va så slitet och trivs inte alls. Håret blir krulligt och står år alla håll, plattar därför håret varje dag och fönar det alltid för att de ska ligga och inte stå rätt upp..

Catago - Hästbloggen för dig!

klippte nyss av mitt superlånga hår och vill nu spara ut det långt igen, så jag behöver all vård jag kan få :)

susanne

jag skulle vilja vinna för att:



jag är gravid och ska ha barn 2 januari och vet att jag kommer tappa mycket hår när jag ammar.

Men dessa värmeskydd kanske får håret att se fräschare ut.

Min karl pluggar och jag är arbetslös och våra pengar går just nu till att handla bebissaker så jag har inte råd att unna mig själv någonting.

sofie

detta skulle jag behöva för jag försöker verkligen hålla mitt hår i så bra skick som det går. tyvärr har jag aldrig ngt värmeskydd vilket jag funderat på att köpa men aldrig hittat ngt tilltalande. jag älskar att experimentera med både platt och locktången, vilket jag inte gjorde förr, jag har fått en viss kärlek till både hår och makeup den senaste tiden =)

hanna

för jag hittar aldrig bra värmeskyddsprodukter och innan har jag vart tvungen att klippa av mitt hår hela tiden, nu börjar de äntligen bli långt igen och jag försöker verkligen att inte platta, jag har en virvel så luggen och håret viker sig och hamnar i ansiktet hela tiden, så måste platta ibland ändå...

& jag vill verkligen få långt hår!

Annelie

jag skulle vilja vinna, för vem behöver inte värmeskydd till sitt hår, det är ju bara ett måste sen är det alltid roligt att testa nya produkter :)

Annelie

Jag vill vinna för att rädda mitt slitna hår då jag numera inte vågar använda plattång så ofta för jag inte har värmeskydd och tror att det ska gå av.

Molly

Jag vill vinna värmeprodukterna för jag använder sällan plattång/locktång pga jag är rädd att mitt slitna hår kommer gå av. Jag har svårt att välja värmeprodukter och det har blivit som en vana att låta håret va fast man ibland vill fixa till sig.

Clara

jag skulle verkligen behöva de här produkterna! jag plattar mitt hår varje dag och har gjort det i ett par år nu, det blir därför lätt slitet utan värmeskydd.

har aldrig testat några sådana här hår produkter för jag har inte haft råd att köpa några.

detta skulle verkligen vara den bästa julklappen!

:)

älskar din blogg, den är så inspirerande och med bra uppd.

kram Clara

Josefin

för att jag är (tyvärr) en plattångsmissbrukare och mitt hår skulle mått SÅHÄR bra av att få lite skydd! haha (:

frida

mitt hår är förstört sedan miljontals (nästan) blekningar, för 2 år sedan färgade jag det mörkt men det har fortfarande inte återhämtat sig. eftersom jag är student har jag inte råd att köpa dyra produkter jag vet är bra eftersom ekonomin inte tillåter det. det hade gjort min dag (och mitt hårs) om jag vann denna tävling :) håller tummarna blåa!!! kramar /frida

Sandra

Mitt hår är livlöst. Jag försöker verkligen göra mitt yttersta för att reparera det. Jag plattar det knappt en gång i veckan, äter kosttillskott men vad tusan händer, INGENTING. Nästan så att det blir mer sorgset. Jag vill att mitt hår ska se lika hälsosamt ut som ditt. Glänsa och leva.

pauline

Jag är så tunnhårig så använder Volume Master och plattång varje dag för att få det att se större ut, och ja... Mitt hår gillar det inte. Och det hjälper insidan att må bra på utsidan, så varför inte?<3

Fanny

Mitt värmeskydd tog slut för mer än en månad sen och vill verkligen inte platta mitt hår utan värmeskydd så den senaste månaden har mitt hår fått sitta uppe med en bulle för jag inte kan fixa mitt hår. Ser verkligen tråkigt ut :P

Linni

för att jag vill hjälpa mina slitna toppar ;)

Pernilla

Jag är självklart med och tävlar.

Varför behöver jag produkterna? Jo, som så många andra är jag student = no money! Sen ääälskar jag Aussies produkter, funkar så himla bra på mitt hår, som är väldigt svårstylat annars. Tänker inte dra någon fejk-historia om varför ja vill ha produkterna, utan jag vill helt enkelt ha dem för att jag tycker de är så himla bra men har just för tillfället inte ekonomi till att köpa dem :)

kram på rej!

Liza |Gravid|

Under graviditeten har jag inte orkat ta hand om håret som innan och framförallt nu mot slutet. Vore skönt att kunna ta tag i de så fort Bebis kommit till världen!

Emma

ÅÅh, precis vad jag behöver! Jag har otrolgigt lockigt hår som jag inte alls trivs i, därför plattar jag mitt hår varenda dag. Visst använder jag värmeskydd, men jag tycker inte riktigt att någon av de funkar. Kanske är det för att jag alltid köper de billigaste! Därför skulle de sitta bra med dessa från Aussie eftersom det verkar vara ett bra märke :)

Olivia

Det är ganska enkelt varför jag vill vinna. Jag är en blekt blondin som älskar att platta håret... Så länge det inte slits o blir alldelles tubt. Och nu är mitt värme skydd slut och håret börjar bli riiiktigt slitet och min värsta madröm är att det skulle gå av!

hanna

Jag vill vinna för mitt hår är hemskt.

Jag kan inte platta det så ofta för det slits så lätt. så skulle vara bra att ha ett bra värmeskydd :)

Camilla

Åh, jag har precis slutat använda plattång men fönar håret varje dag. Jag har otroligt tjockt hår så det är mycket att ta hand om, speciellt nu på vintern i den torra luften. Värmeskydd jag använt hittils har inte alls hjälpt speciellt mycket. Vore toppen om jag kunde ha ett friskt och lent hår någorlunda till nyår och allt annat mysigt under julen! Tack! Ha en fin jul :)

Jenny

Dessa produkter skulle jag gärna vilja vinna till min vän! Hon plattar håret varje dag men använder inget skydd, inte alls bra har jag sagt till henne. Men en fattig student har inte råd med allt. Hon har även väldigt tunt hår som inte blir bättre av att platta utan värmeskydd. Hoppas jag kan ge henne detta.

hanna

Jag har inget värmeskydd till mitt hår. Har därför inte plattat det på ett tag. Jag älskar att ha plattat hår, känner mig mycket finare då. Men eftersom att det sliter så mycket att inte använda värmeskydd, så kan jag inte platta det längre. Hade verkligen behövt de värmeskydden!

Jimmy

jag vill inte vinna men du kan ju komma in i min blogg och läs det senaste inom musik. Coldplay släpper snart nytt! :D

Amanda

När man går frisörutbildningen vill man ju se bra ut i håret och jag har varken lockigt eller rakt så då måste jag ju alltid använda värme.. Dessutom vill jag ju prova nya produkter :)



Om jag vinner kan jag ju hälsa till tomas och lena på bergslag också, antar att du också hade dom :D

fanny

jag skulle verkligen vilja vinna just för att jag inte har råd att köpa egna saker men främst för att mitt hår är otroligt bomstyrigt och gör precis vad det vill. Vilket lyder till att fönar plattar och lockar det dagligen. aj aj för håret. Det och min frisör klagar bara mer och mer.

Linnea

mitt hår slits så himla mycket eftersom jag använder fön och plattång varje dag, iaf plattången. och mitt värme skydd har precis tagit slut så skulle va perfekt å vinna ett :D

kram

Anette

Skulle vara super att testa dessa produkter så jag får finare hår än vad tomten har skägg på julafton :)

Tina

Jag är så himlans dålig på att motivera till varför just jag ska vinna..

Jag har jätteslitet hår, plattång & fön används i princip varje dag, för att "platta till de risigaste". Jag är arbetslös just nu och ensamstående med en 5åring som växer så det knakar. Pappan betalar inte underhåll, så min ekonomi är knaper och som mamma väljer man såklart sitt barn i första hand. Så mina få pengar går till honom, det är inte ofta jag unnar mig själv någonting, som jag egentligen skulle behöva.



Ha en trevlig helg med mannen & dom söta små vovvarna!

Kram Tina

ida

jag klippte av mitt långa hår i sexan och nu när jag har fått lite mer än axellångt hår behöver jag ett bra värmespray så att det inte blir slitet så jag måste klippa av det igen, av sprayet jag har nu får jag bara fett hår. kram =)

Sofia-mamma till Lily

Efter SEX månader med skrikiga kvällar och vakna nätter glömmer man bort sig själv totalt. Från att vara helt fri till att konstant ha en liten hänga på sig gör att man inte orkar ta hand om sig själv riktigt..

Jag hinner inte med mig själv och av den anledningen ser mitt hår för jäkligt ut rent ut sagt och är i behov av lite lyx. En lyx jag inte har råd med själv.. Därför vore det toppen att vinna lite finare produkter!

tanja

Jag har typiskt skandinaviskt hår, som är så flygande och slits så mycket. Jag kan nästan inte platta det eller föna då jag tycker de flesta produkter inte hjälper på mitt hår. kankse dessa värmeprodukter är bättre för mitt nordiska tunna hår!

Sofie

För att mitt hår är så fruktansvärt slitet och oglansigt som det kan bli! :P stort behov av nya produkter som fungerar! Håller tummarna :)

Ebba

Ebba

Idag fick jag min första plattång. Så det vore super att kunna inviga plattången med lite nya "värmeprodukter"!

fannyisaksson'

Jag är en storanvändare av fön, platt och locktång då mitt hår varken är platt, lockigt, eller vågigt utan mer böjigt och spretig trots längden på 30cm...vilket gör att jag alltid måste göra något med det och för att kunna göra detta krävs bra produkter, vilket du säkert vet och som student har man inte alltid pengar att lägga och just nu vill jag inget annat än att vårda mitt hår så det är fint till studenten i sommar! Det vore helt underbart om jag kunde få dessa fina produkter både för mig och för mitt hår! ;) <3

Josefin

Hej, jag vill gärna vara med och tävla! Och jag vet inte om man ska skriva ett blogg inlägg eller inte så skrev ett ändå! (Länken: http://sssummer.blogg.se/2010/november/tavling-varmeskydd-hos-lindablom.html#comment)



Min motivering är: Jag har ett tråkigt platt hår och jag vill gärna våga och locka håret. Men mitt hår blir så konstigt av sånna här wannabe produkter och det här verkar grymt! Och jag vill ju såklart skydda mitt hår när jag lockar det och så... Och jag vet inte vilka produkter jag ska ha, men som sagt, det här verkar sviiinbra!

Sofia

Jag skulle gärna vilja vinna för att det är juletider och då vill man hellre köpa julklapper till nära och kära istället för att tänka på sej själv :) Sen har jag aldrig provat på att använda något värme skydd eller liknade!



care69

Jag är gärna med och tävlar om produkterna åt min dotter som gärna plattar håret ofta och behöver något som skyddar.



Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2010/11/28-nov-vinn-aussie-produkter.html

Jimmy

Tja, nu har jag rankat mina 3 bästa soundtrack utav dem senaste filmerna jag sett! Kom o kika. Om inte annat får du bra filmtips =)

A

Vilken underbar tävling. Varför behöver jag nu dessa produkter? Jag har lockigt hår och har fått komplex. Hatar mitt hår, det ska plattas varje dag. Och håret blir slitet som bara den. Jag duschar och de bli slitet, jag kammar, färgar och det blir slitet. Nu är det väldigt slitet och jag står inte ut med det. Skulle bli väldigt glad om jag skulle kunna använda produkterna, för de skulle skydda.

Frida

Jag är i stoppet behov av dessa hårvårdsprodukter ska jag säga dig! Jag har lite självfall i håret, men överhåret blir nästan aldrig lika lockigt som undehåret, därför förstärker jag de med locktång, varje dag.= håret blir slitet fort som tusan. Jag har testat många värmeskydd, men tycker inget funkar. Annars använder jag hårfön med tratt också vilket inte heller är bra. Skulle blii sååå glad om jag kunde vinna, händer fan aldrig annars.. TACK för en underbar blogg också!

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Jag vill vinna för att i jan ska min yngsta son döpas och jag skulle vilja vara lite extra fin till det :)

Karin

Har permanentat håret ett flertal gånger förr, vilket har resulterat i att mitt hår är slitet och har fått klippa av en rätt lång bit för att få tillbaka mitt naturliga hår. Men det är fortfarande en lång bit kvar. Och eftersom det inte finns så mycket att sätta upp så behöver jag ständigt styla håret känner jag, vilket sliter ännu mer på det, men jag trivs inte i längden jag har och trivs inte i mitt hår, så att styla är ett stort behov för mig. Så vill ha bra produkter för att hjälpa mitt hår på traven för att bli fint igen.. Och på toppen av allt så sitter jag lite i en ekonomisk kris och kan inte köpa allt för dyra produkter. Skulle vara jättekul att få vinna dessa produkter, har hört talas om märken och har velat testa ett bra tag. Men vågar inte riktigt lägga ut pengarna när jag inte vet hur det funkar..

Tack för en suverän blogg förresten, kikar in här varje dag!

Elin Tomasson

Jag skulle ha nytta av produkterna då jag plattar och sliter mitt lockiga hår flera gånger per dag för att få det rakt. Dessutom är mitt hår vanligtvis ask färgat men eftersom jag vantrvis sjukt mycket i mitt mörka hår lägger jag i blonderings slingor varannan månad vilket sliter något enormt på håret, och håret gick tillochmed av på ett par ställen sist jag gjorde slingorna. Mitt hår är jätte skadat och jag skulle verkligen behöva ett par produkter som kan hjälpa mig skydda mitt hår emot allt slitage!

Mvh Elin

Angelica

För jag är i ett stort behov över värmeprodukter. Mitt hår år så jäkla slitet och ändå kommer jag inte bort från platttången, som behövs. Jag är även en fattig student (Som många dock är) utan jobb. Skulle verkligen vara en awesome julklapp till mig själv, om jag kunde få vinna!

Emilia Morén

Jag skulle så gärna vilja vinna då jag plattar mitt hår varje dag, även fönar det. jag trivs inte i mitt halv-vågiga hår och heller inte i uppsatt. det finaste som finns är spikrakt, långt hår. jag klippte för inte så länge sen av mig mitt hår då det var så otroligt slitet. det var så upprörande då jag haft långt hår hela mitt liv. nu gör jag allt för att det ska växa ut igen så mitt självförtroende kan komma tillbaka!



Elin

Jag är en anonym plattångolist samt hårfönolist, det är som två droger för mig. Jag kan inte lämna huset utan att platta mitt hår eller föna det för att få en volym i håret. Mitt hår är mitt allt, det jag får mest komplimanger för, det som förbättrar mina fuldagar och det som finns där när ingen annan gör det...haha..dock har jag inte klippt mitt hår på 3 år nu, och några värmeprodukter har jag ingen tanke på att börja använda då jag anser att håret blir väldigt fett av det. Hade en värmeskyddsspray förra vintern, den kostade 40 kronor och luktade godis, mitt hår blev fett och äckligt och sedan dess har jag inte rört en värmeprodukt. Det skulle vara väldigt bra att få tummen ur röven och börja använda värmeprodukter till håret, dels för att det blir finare och dels för att jag inte vill slita på mitt underbara hår längre..pussss och god jul

Karolina

Efter två månaders intensiv misshandel på mitt hår för ca 2 år sedan, gick från svarthårig till blond HEMMA. Dumt gjort, speciellt då jag färgade håret brunt bara efter någon vecka som blond, men vilken 15-årig tjej tänker på det DÅ? Det gjorde inte jag, och förmodligen inte många andra i samma ålder. På den tiden använde jag plattång, hårfön och locktång flitigt, något jag har slutat med för att få mitt hår friskare. Det är fortfarande slitet, men efter många kapade cm och så är jag på god väg mot friskt hår. Jag har även skurit ner på färgningar och färgar bara nån gång per år när jag blir less på min naturliga färg (låter färgen tvättas ur successivt, efter några månader smälter det ihop med utväxten).

Grejen är den att det känns så tråkigt att aldrig styla håret (knappt ens vid festliga tillfällen), pga rädslan att det ska bli lika slitet igen, och fattig student som jag är så har jag inte råd att lägga pengar på massa dyra hårprodukter.

Därför vore det sjukt kul att vinna dessa och kunna styla håret nån gång utan att behöva vara rädd, man vill ju inte se tråkig ut på skallen jämt!

♥Claaaudia ♥

hej :) Jag skulle vilja ha det för jag har riktigt långt hår. Och nu på vintern så fryser jag om öronen när jag har uppsatt skulle gärna vilja ha plattat varje dag så jag kan gå i mössa och nedsläppt för kan inte ha mössa när jag har hästvans. Mitt hår blir verkligen fint när jag plattar, och skulle göra allt för att hålla det friskt och frächt!

Elina

Min hårfön kommer från stenåldern så skulle behöva ett riktigt bra skydd till håret! :D Sen luktar det lite skumt så det skulle vara bra med en produkt som doftar gott ;)Sen är håret så himla fult på vintern trasslar och har sig så någon leave-in produkt kanske inte hade skadat.

Ida

Mitt hår är otroligt ömtåligt, mot allt! Precis allt! Självklart använder jag alltid värmeskydd (ingen speciellt dyr dock, bara en billig då jag inte har pengar till dem lite dyrare). Utan att jag gör något blir det kluvet och torrt i topparna. Det hjälper inte vad jag än gör... Och jag är så ledsen för det, mitt hår är en grej som jag verkligen vill ska vara perfekt (och som jag står med längst på morgonen innan skolan/när vi ska iväg). Ibland VILL jag platta mitt hår (jag har lockigt hår naturligt, och det är ju lite kul med variation ibland) och ibland VILL jag sova med flätor och få krusigt hår. Men jag vill INTE att det blir slitet, kluvet och torrt som det så enkelt blir med plattång, fön, hårsnoddar m.m! Jag har velat prova dessa produkter sen jag såg dem första gången, men inte haft pengar till det. Jag använder och har använt Aussie's hårinpackning ett bra tag och vet att det fungerar på mitt hår. Och att vinna detta vore ju en underbar julklapp, både för mig och mitt hår! :D

Astrid

Jag vill vinna för att jag behöver ett värmeskydd för att inte slita mitt tunna hår när jag fönar, plattar lockar, vågar (älskar att styla och fixa med håret) mitt hår. Men är bara 14 och då blir de mest lite billigare halvkassa produkter till håret.

Jenny

Jag skulle verkligen behöva nya produkter till mitt slitna vinter hår , Dessa har jag ej testat skulle bli glad om jag fick äran att prova .Håller tummarna

Karin

Mamma klippte av mig mitt hår för några veckor sedan, hon tyckte det såg slitet ut. Men jag vill ju ha långt hår :( nu ångrar jag mig, jag behöver allt skydd mitt hår kan få för nu ska jag spara spara, massa långt hår. HEJA MIG!

Linda

Hejsan jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter eftersom jag använder plattång nästan varje dag och som alla vet blir det väldigt slitet men med rätt värmeskydd blir det inte lika slitet , därför vill jag vinna :) kramar / Linda :)

Diana

Hej!

Jag behöver vinna produkterna!

Jag har rätt lockigt hår, och ärligt talat hatar jag det. Jag brukar platta/föhna mitt hår för att det ska se så platt ut som möjligt. Har aldrig använt värmeskydd eftersom jag inte visste att det behövdes. Men jag märkte att, ungefär 2 månader efter att jag hade klippt av det slitna så var håret slitet igen. Vet inte vilket värmeskydd som är bäst, och det skulle vara jätte kul om jag vann denna!

Sara

Jag behöver produkterna eftersom att jag plattar håret varje dag men orkar aldrig köpa värmeskydd, du vet när det har tagit slut och man orkar verkligen inte köpa nytt, inget man prioterar! såå det skulle behövas :)



Jag denna produkt behöver

Då man inte kan skydda håret med kläder

Jag plattar håret varje dag

Till och med på en söndag

Så detta värmeskydd skulle vara perfekt för mig

För jag är en utseendefixerad tonårstjej!



KRAM

Anna L

Vill vinna eftersom dottern plattar sitt hår och det slits något otroligt. Vill ge henne detta så hon snart inte står där flintis.

Johanna- hannajanna.blogg.se

Locka, platta, föna, skruva, ja du vet allt det där som en tjej knappt kan leva utan idag. Det är super snyggt att styla håret, det tycker nog de flesta. Allt det där är något som jag dagligen aldrig kan göra. För jag vet hur mycket det kommer att slita på mitt långa hår. Kompisarna säger till mig att använda värmeskydd, men vilket värmeskydd kan man egentligen lita på? Plattången och locktången som ligger långt inne i garderoben kommer bara fram ungefär vid påsk, jul, nyår och på min födelsedag. Hur kul är det att komma till skolan och kvällar med kompisar med håret i en toffs eller bara igenomborstade lockar när alla andra kommer i snyggt stylat hår. Skulle jag vinna dessa bra värmeskyddande produkter så skulle nog även jag våga styla mitt hår lite oftare.

Camilla Arnesen

Jag skulle velat ha denna produkten. För att mitt hår är verkligen slitet och ska snart klippa mig och fixa det! Hade vart perfekt med ett bra värme skydd när jag fixar mitt hår och inför skolan, sjunga, annat! Så detta skulle vart perfekt! Plus jag har inget bra värme skydd och jag har testat så många!

Julia Nydén

Alla frisörer jag har varit hos säger att jag har väldigt skört hår. Jag använder frisörschampo, men inget hjälper. Min dröm är att få långt hår, men eftersom det slits så fort går det inte.. Hade varit toppen att få testa dom här produkterna. :)

Tilda♥

Eftersom jag länge inte varit så insatt i det där med hår, har tyckt det verkar svårt osv. Mitt hår är väldigt tjockt och långt och det gör att det tyngs ner och blir svårt att få volym i.

Sedan jag börjdae läsa din blogg för något år sedan kom det upp videoinlägg om hur man ska göra, har börjat fixa mitt hår mer, trots att det tar jäkla lång tid att locka, haha.

Men, till det skulle jag ju behöva värmespray och creme så det inte förstörs mitt hår. Det är typ det jag gillar mest med mig, mitt långa hår, haha.

Emily

Behöver verkligen ordentliga produkter till mitt hår. Jag går omkring med håret i en bulle varje dag för att jag inte kan ha det utsläppt eller stylat.



Känner mig bara allmänt sunkig och tror att dessa Aussie produkter kan bli min räddning ;)

Fia - MillysMamma

Med föräldrarpenning så får inte alltid håret en klippning i tid när det behöver.. Håret slits då plattången, locktång eller hårfön är ett måste varje dag för mitt hår.. Men dom här produkterna så håller sig håret lite bättre till nästa klipptid..

Helena

Hej!

Jag klippte av mig ungefär två decimeter av mitt hår nu i höst för att det var så slitet, och nu skulle jag vilja spara ut det igen eftersom att jag absolut inte trivs i kort hår.

Men jag har endast råd med dom billigare produkterna, så skulle vara guld värt att vinna detta!

Malin

Jag skulle verkligen behöva nya och bra

produkter till mitt tunna och slitna hår.

Hade varit kul och få prova dessa. :)

Sofie

Eftersom jag och plattången har en lite speciell relation till varandra trots att alla frisörer jag haft skriker åt mig att sluta med den. Jag kan inte stå emot resultatet som man får med en plattång men jag kan använda produkter som förebygger skadan på håret, aussie s produkter är himla bra dessutom måste jag tillägga!

Felicia

Jag skulle verkligen behöva ett par bra hårprodukter! Mitt hår blir så omtåligt nu i vintertid och jag vet inte riktigt vad för saker som är bra. Men det gör ju du och jag litar då sig :)

Sofia

Mitt hår är kaos.

Jag får panik för vilka produkter jag ska köpa, för det finns så otroligt många alternativ.



Skulle behöva hjälp med att börja någonstans, och det här verkar vara en bra lösning.

Kramar Sofia

Evelina

Hej jag vill vinna för att jag har inte så långt hår och mitt hår är väldigt lockigt, så jag pinar håret med plattången varje dag.

Vilket inte är bra så jag skulle gärna behöva lite skydd till håret mitt.

Ha de bra kram

josefine

Jag har alltid köpt hårschampoo på ica, inte det bästa, men det är vad som min studentplånbok tål annars blir det hål;) Jag har alltid velat testa Aussie-produkterna, och nu när man kan tävla vill jag inget annat än vinna:)

Agnes

Mina hårstrån är väldigt fina och känsliga, och mina toppar blir lätt risiga och kluvna, mycket pga. Plattång, hårtork mm. Dessa produkter kommer hjälpa mig nu när vintern kommer och luften blir kallare och torrare! Tack för chansen, jag håller tummarna =)

josefine

Jag skulle vilja vinna för jag har otroligt slitet hår. Det bara går av hela tiden. Väldigt tråkigt.. Eftersom att jag vill ha långt hår. Jag Tvättar nästan håret varje dag med så fönar de mycket. Plattar de även. Sen är jag studerande så har inte råd med såna saker. Så därför skulle det vara väldigt bra att vinna de :)

Hanna ♥

åh, jag skulle verkligen älska att vinna dem :D

dels för att jag aldrig vunnit någonting,

och dels för att mitt hår är egentligen ner till ungefär 3 cm under bh bandet (?)

men om det ska va så långt så måste jag platta...

annars är det typ till axlarna för jag har så lockigt hår..

och när jag plattar sliter det hemskt mycket på håret, jag klipper mig typ var annan månad för att håret är så slitet, och då får jag inte ha kvar mitt långa hår :((

kram! <3

marie :)

Innan plattade jag håret varje utan någon som helst värmeskydd och det slet väldigt mycket på håret och jag har fått klippa bort en hel del hår. Men nu försöker jag spara ut det igen och ibland så vill man ju fixa håret lite extra och då skulle det vara bra att inte göra om det misstaget och platta utan värmeskydd. Sen har jag inte testat Aussie, men har hört ganska bra om det. Så hoppas att jag vinner det! :D

B R O W N S U G A R

Hej Linda! :) Jag har risiga extensions i huvudet som jag snart ska ta ur. Det har slitit något enormt på håret så jag är verkligen i behov av bra hårprodukter. Dessutom har jag en nystartad skönhetsblogg så det skulle vara kul att recensera och berätta för mina läsare om produkterna :D

Mikaela - livet med 2 psykiska sjukdomar.

Jag är mer än gärna med!



Här är mina anledningar till att jag vill vinna:



1. Jag har sökt till en frisör utbildning för att jag ÄLSKAR allt som har med hår att göra, produkter, färgning, förlängning, klippning, ja allt!



2. Jag har inga sånna hår produkter och har heller inte råd. Men behöver verkligen ett gäng!



3. Jag har slitet hår och torra toppar pga all färgning och verktyg som jag andvänt UTAN produkter eftersom att jag inte har råd att köpa några.



4. Jag vill kunna känna mej fin! Eftersom att jag tycker att håret är bland det viktigaste på en människa.



håller tummarna för mej själv :)



Jessica

Hej Linda!

jag skulle behöva de här produkterna eftersom jag plattar mitt hår varje eller varannan dag, och jag har inte hittat något bra värmeskydd. Det här sliter väldigt mycket på mitt hår, samtidigt vill jag inte klippa av för mycket av håret eftersom jag tar studenten i vår, och vill ha långt hår då. Fast det känns som att det inte är någon idé att ha långt hår om det bara ser slitet ut, men de här produkterna är säkert jättebra, annars hade du nog inte lottat ut dem från första början ;-)

kram

Helen

Dessa produkter skulle komma väl till pass för jag har nyligen tagit ur mina rastaflätor till min fasa blev det inte mycket kvar av mitt eget hår o det ser ut som svinto,helt dött det är svårt att veta vad man ska göra med ett hår som är så förstört..ja ja hoppas jag vinner

Ida

Hej! Jag skulle verkligen behöva ett värmeskydd till mitt slitna hår..

Jag har testat 3 minuter mirakel inpackning från aussi. Tycker det är superbra, men även SÅ dyrt.

Jag skulle verkligen behöva värmeskyddet,

Sanna

Hm.. Jag plattar ju håret varje dag och jag har egentligen hårprodukter som skyddar mot värme. Så egentligen vet jag inte varför jag vill ha dom här produkterna. Det skulle ju ioförsig vart riktigt häftigt att få använda något 'speciellt' som verkligen vårdar ens hår. Så min motivering är ganska enkel; Jag har ingen alls. :p

Linda

mitt hår ät så tunt och fnasigt så behöver verkligen en bra produkt

Sanna

Kort och enkelt så är jag en ensamstående mamma på 19 år, och som det allra flesta föräldrar så spenderar jag minsta lilla krona på min prinsessa och har otroligt svårt att prioritera mig själv och mina behov men spray emot värme vore det ultimata för mig som gärna plattar, lockar och grejar med håret.



Kram Sanna

Susanne

Hej!

Jag fönar min lugg varje dag, och det är klart det sliter! Ibland håller man för länge och då börjar det ryka,..så den här produkten verkar vara rätt för mej!! Så hoppas på tur!

charlotta

för att jag bor i norrland. här det varmt som i helvetet (:

Ida

Jag vill ha dom här produkterna för att jag älskar att hålla på med mitt hår.

Har en sån här produkt rån den här serien och den är magiskt bra.

Har inte så många hår produkter förutom en värmespray en proffshårspray och en proffsmousse.

Och jag vill jättegärna had om!

Gisela

För att jag är inte den som spenderar pengar på mitt hår som jag borde och vågar inte köpa något ifall det inte skulle vara bra. Mitt hår skriker efter att få något som jag kan he i innan jag blåserhåret och lockarhåret.



Kramar

Hannah

Har alltid älskat ett långt, härligt svall då man lätt kan variera frisyrer. Själv har man ett ganska tunt och slitet hår då man aldrig har råd att lägga pengar på värmeskydd. Ska klippa mig snart, och efter det tänker jag ta hand om mitt hår, förhoppningsvis med värmeskydd från Aussie! Hemskt med slitet hår.

Milena

Mitt hår är dött det ser ut som ett fågelbo på huvudet med min 2dm utväxt och torrt är det pågrund av amning.

Äntligen på måndag klockan 11 ska jag få lite tid för mig själv på bra länge, då ska jag få sitta i frisörstolen och känna mig lite fin igen och det skulle vara roligt att vinna detta så jag kan underhålla det fina!

Kram från en ung trött småbarnsmamma

Pernilla

Jag behöver produkterna eftersom jag plattar eller lockar håret i princip varje dag, och mina toppar blir därför ganska slitna och går av. Jag vill ha längre hår men det är nästintill omöjligt med mitt tunna och känsliga hår. Dessa produkter skulle passa perfekt till mig!

Jenny

Hej Linda !

Jag skulle verkligen behöva ett super bra värmeskydd, eftersom mitt hår bara bli mer nött för varje dag, jag har lockigt hår, men jag har "fula" lockar och det blir mest vågigt och fluffigt när jag har duchat,plattången används därför varje dag, min mamma vill inte att jag ska platta håret och förstöra det men jag gör det andå för att det är snyggare, mitt hår var fint förut men inte nu, det är så slitet.

Nilufar Salehi

Eftersom jag plattar mitt hår nästan varje dag behöver jag verkligen en sådan här produkt, själv är jag inte alls bra på att hitta produkter som är bra för håret och just nu skyddar jag faktiskt inte håret innan jag fönar, plattar eller lockar mitt hår. Mitt hår är så pass tjockt också så jag ser ut som ett lejon om jag inte plattar det så jag skulle vara väldigt tacksam om jag vann!

Gabriella

Hej! Jag som många andra vill välsdigt gärna ha dessa produkter. Jag har precis flyttat med min familj och just nu renoverar hus från grunden. Livet blir stressigt och det tär, man spenderar mesta av sin dit där och man har inte tid och ta hand om håret vilket har resulterat det är så otroligt slitet och trött av allt damm och sågspån. Och om jag nu plattar det tror ja att det snart kommer ramla av... Det skulle vara otroligt bra om jag vann detta. Tack för en jätte fin blogg.

Kram

denise

Jag vill jättegärna vinna produkterna eftersom jag är väldigt rädd om mitt hår, och har inte ofta råd att köpa lite dyrare produkter.. Skulle vara jättekul att vinna!!!

Elsa

Jag skulle jättegärna vilja vinna för jag har aldrig haft råd att köpa såna dyra hårprudukter. Och jag har inget värmeskydd vilket resulterar i slitet hår. Jag skulle bli överlycklig om jag vann!

Sanna

Jag är väldigt rädd om mitt hår. Jag måste använda specialschampo eftersom att det ser lite fett ut. Innan jag gör någonting med mitt hår använder jag alltid värmeskydd, men eftersom schampot inte direkt är gratis har jag köp värmeskydd som inte är så dyra men som ändå ska vara bra. Jag tycker väl att det fungerar hyfsat, men mitt hår blir fettigt av det. Just därför skulle jag tycka att det vore bra om jag skulle få chansen att få testa dessa produkter.

Sandra

Mitt hår är typiskt nordiskt, alltså blont och tunt! Detta gör att det är väldigt känsligt och slits lätt. Därför har jag svårt att spara ut håret, och behöver klippa topparna väldigt ofta. Jag skulle egentligen vilja ha långt hår, men det verkar inte som om det kommer att hända.. Snälla Linda, hjälp mig!

Beatrice

Mitt hår är ner till ryggen och har självfall. Vilket innebär rätt så mycket platting om jag vill ha det rakt! Vilket också innebär att mitt hår tar mycket stryk. Men detta skulle verkligen underlätta!

Jossan

Jag har aldrig haft något värmeskydd för håret. Har alltid tänkt att det inte behövs o att håret inte tar skada, men jag borde köpt det... Nu är mitt hår som stålull och topparna bara frasar, även fast jag nyss klippte mig! Så det skulle ju vara ganska bra om man vann något som skyddar håret i framtiden iallafall :) särskilt nu till jul, med alla högtider (då plattången gärna kommer fram...) och att man inte har pengar över till annat än julklappar ;)

Sofkaa

Jag använder många värmeprodukter till mitt hår , det är nog den stora boven till att mitt hår är slitet. Mitt hår behöver piggas upp , det hade varit som godis för mitt hår. Kramar sofkan<3

Matilda

Oj, nu är jag sent ute. Men Jag skulle behöva dem för jag har inte riktigt råd med värmeskydd då jag lever på mitt studiebidrag och min frisör har sagt att om jag inte börjar sköta håret bättre så får jag klippa av det, jag som älskar mitt långa hår.

Alicia

För ungefär en månad sedan åkte vi till thailand och var där i två veckor, med sol och mycket bad utan skydd för håret (!!!) slets mitt hår otroligt mycket och nu känns det som ett enda stort trassel.

eftersom jag vill platta mitt hår ofta så slits det ännu mer. försöker att inte platta men med bra produkter som dessa kan mitt hår få vila samtidigt som jag har en fin frisyr :)

Olivia

Hej!

Mitt hår ärmycket tunnt och behöver till att börja med mycket värmeskydd... Jag har sparat det i flera år och har faktiskt aldrig klippt av det - ändå är det bara ner till axlarna då det hela tiden går av! Det blir alltså slitet då jag plattar mitt hår trots att jag använder mina skyddsprejer flitigt... Jag tror nu att det kanske beror på att dem är budgetalternativ så det skulle vara toppen om jag vann dessa produkter från Aussie!

KRAM

Josefine

De här produkterna är mer än nödvändiga för mig och mitt hår. Förut så plattade jag mitt hår varje dag, i kanske två år och jag använde inget värmeskydd eller liknande. Nu har jag dessutom gjort blonda slingor i håret och det nöter ju på håret att bleka och att platta. Så du kan bara gissa om mitt hår är utslitet. Plus att om ca 2 veckor så åker jag på en härlig resa till Thailand med min älskade familj och då kommer jag bada och sola en massa och håret slits ännu mer. Så för att förebygga att få slitet hår av att platta och av att torka håret så skulle dessa produkter vara helt makalöst perfekta för mig!

Crazyangel [mamma till Milton&Viggo]

För att jag är otroligt dålig på att skydda håret, även om jag vet att jag borde ;D

Runa

För att jag inte kan ha utsläppt utan att platta. Om jag inte plattar har jag väldigt lockigt och om jag borstar det blir det tovigt igen på några minuter. Men när jag har det platt så känns det mycket tunnare och blir inte tovigt. Det sliter väldigt mycket på håret och behöver därför skydda håret. Det är även väldigt slitet just nu, skulle verkligen behöva de där produkterna.

sofia

hej hej , jag behöver dessa produkter just för att mitt hår är väldigt väldigt vääldigt skadat , jag försöker spara ut det så mycket som möjligt.. men nej .. det går ju inte... det är för skadat... så därför skulle jag vilja ha en liten hjälp på traven :)

Sanna

Hej Linda!

Jag skulle verkligen behöva vinna detta, jag håller just nu på att utbilda mig till frisör, och använder då både plattång och fön för att få lika fint hår som alla andra i min klass,men efter alla års användning av plattången börjar det bli riktigt slitet och firssigt och jag har verkligen ingen chans att köpa bra hårprodukter just nu, så om jag skulle vinna detta skulle det verkligen rädda mig! Då kanske jag kan känna att jag passar in att gå friösr linjen i stället för att komma till skolan med ett hår som ser ut som jag fått en elektrisk stöt haha.

kram

Rebecca

Hej!

Mitt nuvarande värmeskydd är nästan slut och så här i vintertider blåser jag mitt hår efter varje dusch eftersom jag inte vill gå ut med blött hår. Därför skulle det jag bli jätte glad om jag vann dessa produkter.

Mvh Rebecca

Madde

Jag insåg nyss efter flera månader med två favoritprodukter att dom inte gav något skydd mot värme som jag trodde! håret har varit glansigt och produkterna har hållt ihop frisyren bra men nu börjar håret bli risigt efter flitigt användande av platt-tången och studentbudgeten sätter stopp för "lyx" :(

sophie

ja, mitt hår har alltid varit lockigt och fint, stora fina vågor och långt, nu börjar mitt hår bli slitet och rakt eftersom jag blåst och plattat det en del på senare tiden. och man vill ju inte gå runt med halvlockigt hår, antingen rakt eller lockigt liksom. så jag fortsätter platta det och håret blir bara mer och mer slitet. skulle vara helt perfekt för mitt håt!

Emma

Jag kan ju berätta först att om jag vann så skulle min lillasyster få produkterna i julklapp. Varför ? Jo för att jag vet att hon avskyr sina lockar och använder plattång jättemycket och har till en viss del förstört håret. Så om jag kunde få henne att ta hand om håret så skulle det kännas bra. Och jag vet att hon skulle bli jätteglad. För hon älskar sitt hår trots allt. Så, därför borde jag vinna. För min systers skull. :)

Agnes

Jag har andvänt många olika värmeskydd och sådant, men alla dom har varit i créme så jag har inte varit noga med det för att jag inte orkat. Jag har läst väldigt mycket om denna produkt och tycker den verkar grymt bra då jag verkligen behöver det. Jag har nyligen klippt av ca 1dm av mitt hår då det har gått av och jag inte har skyddat det som jag ska. Som du hör vill jag mer än gärna ha ett bra prisvärt värmeskydd då jag inte har råd att köpa ett eget.



Ha det bra :D

camila

Hejsan jag är med och tävlar. Jag vill vinna för att jag spray som skyddar håret. Mitt hår är så slitet och jag behöver verkligen skydd men eftersom det är mycket andra saker jag behöver så har jag inte rådd med att köpa dessa för att hålla min budget.. jag vill ta hand om mitt hår och jättegärna skydda det men har så mycket andra viktigare saker att jag hela tiden väljer att avstå från att köpa hårskydd.

mathilda

hej!

jag vill vinna för att jag har så otrooligt slitet hår och vill inte att det ska bli ännu mer slitet.. och om jag skulle andvända mirakelkurerna från aussie så skulle jag nog garanterat inte få slitnare hår! älskar att ha platt hår så..



ha de bra!

Leila

Mitt hår är väldigt slitet och jag har kluvna toppar plattar/lockar håret ibland vill inte slita mer på mitt hår så detta skulle verkligen behövas :D

Samira

Hej! Jag är i behov av värmeskyddsprodukter till min närmsta vän då hon är en flitig användare av hårfön (varmluft också!), plattång och locktång. Jag brukar tjata på henne att hon ska använda kalluft på hårfönen, att hon ska tvätta håret med kallt vatten, att hon inte ska platta eller locka håret så ofta, men nej nej hon gör sin sak. Hon skyller på att hon inte kan med sin budget lägga ner pengar på värmeskyddsprodukter. Detta är ett perfekt tillfälle!! Om jag vinner produkterna så går de direkt till henne, utan tvekan, då har hon inga ursäkter längre!! :D Hon fyller år den 15 december också så det skulle hon bli extra glad över!!



/Samira

Jessica

Jag skulle vilja ha dessa produkter för att mitt hår är väldigt slitet. Jag vet att jag kanske inte är så snäll mot mitt hår då jag nästan dagligen plattar och fönar mitt hår. Men jag tycker verkligen inte om mitt hår när det inte ser ut som jag vill. Så för att jag ska slippa tänka på att mitt hår ska slitas så mycket, så vore det bra om jag fick ett riktigt bra värmeskydd. + att mitt värmeskydd jag använder nu precis har tagit slut. Så det är verkligen akut nu! Haha. :)

Jenny

För att jag är alldeles för dålig att tänka på mig själv före andra, så såna enkla saker glöms oftast bort. Kanske vore det dags att ta sig i kragen :)

Matilda

Jag skulle behöva vinna produkterna för att om 2 veckor ska jag på solsemester på canarieöarna och kommer då slita sönder p mitt håre med solen och sedan plattar jag det varje dag. Hade verkligen behövt produkterna.



Hade bäst!

Claudia

Hej,

Egentligen har jag kålsvart hår som jag färgade till blont hos en frisör, det var jättefint...

MEN det slet jätte mycket på mitt hår, nu har jag färgat om det till mörkbrunt men det ser slitigare ut än vad det redan är, har lagt mycket pengar på produkter som inte har hjälpt alls.

Kanske har chans att testa denna nya produkt:)

Hälsningar Claudia

Erika

Håret utsätts för alldeles för för mycket påfresting nu under vintern. Varför utsätta det för onödigt mycket. Med skyddande prodyukter innan de stylas så kan man skona det från en del.

Josefine

Jag är i verkligt behov av värmeskyddande produkter då jag gjorde det stora misstaget att färga sönder mitt hår. Jag trivs verkligen inte i kort hår, och för att slippa klippa mig så mycket (egentligen skulle jag behöva en rejäl klippning eftersom mitt hår går av lite hur som helst) så har jag tyvärr förbannat mig själv att använda värmeverktyg. Hur jävla tråkigt som helst, då jag älskar att piffa med mitt hår på mornarna när jag ska till skolan. I längden blir man faktiskt lite deprimerad, tänk dig själv liksom. Därför skulle både jag och mitt hår må 1000ggr bättre om vi fick vinna dessa produkter. Det skulle vara som att en tyngd helt plötsligt släppte från mitt hjärta om jag äntligen fick göra mig fin igen. hallelujah! haha! :]



Kram Josefine

Linette

Jag behöver dessa produkter då jag har sparat ut mitt hår så det är långt nu. Försöker inte klippa så ofta och så slingar jag det regelbundet.

Det har tyvärr inte samma kvalité som jag hade innan men jag måste föna håret vilket sliter en hel del så det är så långt och tjockt.

Vad vore då bättre än ett par produkter som skyddar mot värme? Jag ska även dra iväg till Thailand i en månad snart och då utsätts ju håret för ännu mer värme (och sol).



=D Linette =D

Jeanette

Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna för mitt hår är så torrt och sprött att det behöver allt stöd de kan få om jag ska platta det.

Emelie

Jag behöver dessa eftersom jag har torrt & slitet hår med klyvna hårtoppar- det behöver fräschas upp & ge mer liv och lyster! Något som är väldigt viktigt är just att använda skydd emot värme, vilket jag kan säga att jag varit väldigt dålig med många ggr & just nu har jag inget så då skulle de passa perfekt!



Hoppas på tur vill verkligen vinna så mitt hår kan få känna tacksamhet!

NAT

jag skulle behöva dessa produkter för att jag fota plattar och lockar håret.. vilket sliter väldigt mycket och har inte råd att köpa något bra värmeskydd till mitt hår.

vill inte bli tvungen att klippa av halva mitt fina hår så snälla hjälp mig att behålla mitt hår fint och icke slitet!!! ^^

lisa

hej



Mitt hår mår jättedåligt för tillfället.

Jag har lockigt hår och har haft 5 olika hårfärger på ungefär en månad pga att jag gick från blond till mörk brunett till blond igen.



Nu har jag en riktig ful kaluffs.

Plattar håret gör jag varje dag ändå för att det ska se något finare ut.



och då skulle dessa produkter passa jätte bra, jag är verkligen i behöv av något bra i sådan väg.

Och jag tror att mitt hår skulle bli ganska glatt (inklusive jag) om vi vann =)



Glad första advent =) Mvh Lisa

Jennifer

Gjorde lite research om Aussie och det visade sig att produkterna är ganska så naturliga(?) med sin bas ifrån frukt,nötter och oljor vilket förhoppningsvis skulle funka bra för mig då min hårbotten och jag inte kommer så bra överens.......................

Har med andra ord någon form av överkänslighet emot vissa hårprodukter. Därför vill jag vinna och testa/hoppas på att min hårbotten inte skriker så fort jag plattar håret med lite skydd i =)

erica

jag har blekt håret platinablondt så det är väl rätt slitet och så, så jag tror produkterna skulle hjälpa mig att skydda det och få det på benen igen ;)

Emelie Olsson

Jag är med och jag behöver verkligen dessa då jag ALDRIG i mitt liv har använt något värmeskydd när jag plattat eller lockat mitt hår. Det känns som att jag har prioriterat annat istället och tyckt att det varit bortkastade pengar på nåt sånt onödigt. Men nu har jag fattat att om jag vill ha ett välvårdat och fint långt hår så måste jag ju ta hand om det hela tiden, med bästa tänkbara produkter. Så därför vill jag vinna, för att ge mitt hår det det behöver allra mest nu.

Elisabeth

Åh, det skulle passa perfekt med värmeskydd till håret! Jag letar för fullt efter ett bra värmeskydd, men har tyvärr inte råd att köpa och testa eftersom att jag är en fattig student. Jag fönar och plattar håret väldigt ofta nu för tiden och jag märker hur slitet det blir. Håller tummarna för att jag vinner

Ingrid

Jag är gärna med och tävlar!



Jag behöver de här produkterna helt enkelt för att skydda mitt hår nu under vintern. Låter knasigt va? Under sommaren får mitt hår alltid lufttorka, men nu under vintern fönar jag det för att det inte ska bli istappar när jag går utanför dörren.



Därför behöver jag de här produkterna så att mitt hår inte är helt förstört när våren kommer! :)



Håller tummarna! Kram så länge!

Paulina Persson

anledningen till varför jag skulle behöva detta är för att jag nyligen tabbade mig något så fruktansvärt. jag har alltid varit blond men man tröttnar ju , eller jag gjorde ju iaf så jag blev brunett, sen blev det mörkare och mörkare och mörkare. men sen ville jag bli blond i gen så jag började, tänkte att nej men det går ju ch göra hemma, det blev ju jätte ljust av bara en blondering så då borde ju två tre stycken till räcka, men icke. oranget, oranget , orange/gult. jag fick till sluta gråta ut hos min frisör och sitta där i 6 timmars pass varannan vecka. och det kan du ju tänka dig hur det blev för mitt hår, precis allt ramlade av, men nu har det vuxit ut lite igen, och jag kommer aldrigaldrigaldrig göra om det misstaget igen , så dessa produkter hade hjälpt mitt hår ytterligare påvägen:)



kram Paulina



tack för en jättefin blogg förresten!

emma roos

jah har precis inhandlat mig en plattång efter 25 års ovisshet över hur fruktansvärt bra en sån verktyg är att ha;) men några produkter att ha för att skydda håret innan har jag inte ens tänkt på:S såå jag skulle verkligen vilja vinna det:D

Stina

Jag skulle jättegärna vilja vinna produkterna eftersom jag är i behov att ett nytt värmeskydd. Har haft Keraste i 2 år nu ungefär och det skulle vara roligt att testa ett nytt märke :)

Hanna

Mitt hår är så sjukt slitet och hemskt att jag var tvungen att klippa av det till axellängd (hade innan lite kortare än till midjan). Efter flera månaders sparande och många plattångar, hårfönar och locktångar var jag med sorg tvungen att klippa det. Hjälp mig att få samma längd som jag hade innan med lite värmeskydd. Guldvärt för en fattig tonåring.

Mikael

Hej! Jag vill vinna detta för att det skulle bli en perfekt julklapp för min syster. Hon klagar alltid på att hennes hår är värsta kaoset och att hon inte kan fixa sig för att det är skit väder ute! Tror faktiskt att hon skulle bli glad, eftersom det är hon som har mer pengar en mig och brukar alltid bjuda mig, skulle vara roligt att få ge tillbaka :D

Tua

Jag har ett sjuk lockigt hår, det blir lätt litet och väldigt svårt att hantera.



jag har länge letat efter ett par produkter som kan rädda mitt hår, men jag har varken råd att klippa mig eller att köpa ett par bra produkter som passar min hårtyp.



Jag är student och såhär i vintertid går alla mina pengar åt julklappar, själv får jag inte några julklappar för att jag ska resa bort.



Jag hoppas jag vinner hårprodukterna , de vore den bästa julklappen att få unna håret! och som räddaren i nöden när jag beger mig mot solen och badet.

sofia

Sånt här behöver jag för mitt hår är som Diana Ross hår när det är fönat och jag kan ju säga att de tar långt tid att platta håret och jag plattar det varje dag. Men jag har inget bra värmeskydd att använda så det här skulle vara ett bra pris i mina händer!

Emilia

jag är med :) varför jag borde vinna:

jag har otroligt dålig hårkvalite, plattar regelbundet pågrund av att mitt hår står åt alla håll och kanter utan överdrift. Och jag hatar det. Vet att det är jättedåligt för håret att platta det så ofta men jag får så dåligt självförtroende när jag inte gör det, och då vill jag inte gå utanför dörren. Det har blivit så det senaste året, att jag måste platta det. Förut var det långt men sen klippte jag det kortare och då blev det så här. Har nu axellångt hår och har aldrig kännt mig obekvämare än jag gör i det, speciellt om jag inte plattar det. Plattången är mitt enda hopp just nu för det är den som ger mig självförtroendet tillbaka, och för att kunna använda den så behöver jag värme skydd. Därför tycker jag att jag borde vinna :)

Ellen

Hej! Jag skulle verkligen behöva dessa produkter! Jag är modell och gör mycket plåtningar med coola frisyrer. Resultatet blir ju alltid snyggt men håret slits så fruktansvärt mycket av alla platt och locktänger. Ibland så tar dom inte ens i värmeskydd innan dom börjar locka håret och det skadar ju håret så enormt. Mitt hår är redan slitet så det skulle vara jätte kul att få vinna dessa produkter! Det skulle inte bara hjälpa mitt hår att bli finare utan det skulle hjälpa min modellkärriär också! Du kan gå in på www.avenuemodeller.se. Jag är på framsidan och så kan du klicka på bilden så kommer du till min portfolio. Hoppas jag vinner! Skulle vara grrrrrymt!

Ha det bra! Kram Ellen

Denise

Hej!

Jag behöver produkterna för att mitt hår är så slitet och torrt, och behöver verkligen skydd vid styling av håret, för att inte slitas ut ännu mer.

Ha det bra!

Kram

Pernilla

Mitt hår är så slitet och nött,

blir på detta så trött!



Amanda Andersson

Vem vann?