Mina bootsNi är många som undrar vart mina skor kommer ifrån, så jag kan ju lika gärna berätta det i ett inlägg. Dom köpte jag på Skopunkten (förra säsongen) men exakt samma modell finns även i år. Finns både i butik och på webben. Finns två olika modell, men med högt skaft och en med lite lägre - jag har de med högre skaft, 399:- kostar dom.

16
I väntan på Liten - Gravid i vecka 26

Nästan precis sånna skor har jag också. Tycker att det är skitsnyggt på andra, men jag känner att jag får så konstiga ben och gillar högre stövlar bättre :D

Angel

Har också dom,älskar dom.

Sara

Dom är riktigt fina! :)

ampelos

HA en bra dag :)

Lene-Therese

Dom har jag med :)

rebecka

härligt! riktigt fina! dom ser inte alls snygga ut på bilden tycker jag, men p åvar dom sjukt snygga!

Petra Österberg

Dom är jättefina :) En liten fråga för oss som inte har skopunkten i närheten, är dom små, stora eller precis lagom i storlekarna? :) Tack för en underhållande och fin blogg...

Therese

Va fina :)

Johanna :)

Älskvärda skor :D

FOTOGRAF JENNY VENNBERG

Jag har exakt lika dana fast jag köpte mina på barnavdelningen, storlek 35 ( !!! ) .. Jag är fortfarande förvånad att mina fötter ens får plats ;)

JOHANNA ARREMAN

likadana som jag köpt i år, fast med kort, det var det enda som fanns kvar i 36 haha :p

ladymuffin :)

snygga!

Sandra

Ååh ja, de där köpte jag också förra året! Min sula höll inte (innersulan) så jag köpte ett par extra. Jag har storlek 40 på dessa då jag har en extra sula i + att jag vill ha plats för fötterna om vintern då jag har dubbla strumpor. Annars är de normala i storlekarna, tycker jag.

mia

snygga!

F R I D A

har precis köpt nya skor :)

MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Jag har de med kortare skaft och älskar dem! Höstens bästa köp så här långt.