NYHET: Tigi Bed Head Urban anti+dotes


Tigi har gjort ett geni-drag!
Tillverkat en serie för värme-skadat hår. Inte endast givetvis, men den här serien är grym för oss som ständigt stylar håret med plattång, locktång, fön eller annat värmeverktyg. Serien är uppdelat i tre steg och funkar egentligen väldigt simpelt.

1
(grön) är för hår som behöver en "uppfräschning" eller ett ganska vardagligt shampoo+balsam med lite fukt liksom. Nummer 2(blå) är för hår som behöver en fuktkur. Steg 3(röd) är som ni säkerligen förstår för hår som är trasiga och behöver tillbaka till bättre kondition. Vet ni vad det bästa är? Alla produkter enligt vår säljare innehåller värmeskydd! Det är inte vanligt skall ni veta!


Tigi Bed Head Urban Re-Energize 1 
Perfekt till normalt hår som behöver en daglig pick-me-up.
Urban Antidote 1:
Shampoo+Balsam: Perfekt till normalt hår som behöver en daglig pick-me-up. Välgörande ingredienser: Radikal glans-upplevelse för ditt hår. Återupplivar livlöst hår.
Ge ditt trotta och överstimulerande går lite oomph igen. Fulladdad fukt-conditioner som hjälper till att stärka svaga hår, och ger det en boost av glans och vård.

Tigi Bed Head Urban Recovery 2
Perfekt till torrt, skadat hår som behöver en riktig fuktkur.
Urban Antidote 2:
Shampoo+Balsam: Perfekt til torrt, skadat hår som behöver en riktig fuktkur. Välgörande Ingredienser: Återfuktande molekyler som ger mjukhet och glans. Förbättrar dramatiskt hårets kvalite för en all-night Recovery party.
Ge ditt fukttörstande hår den återfuktning det behöver för att kunna komma tillbaka igen, hela vägen till Recovery. Du kommer bli beroende av känslan hur fantastiskt håret känns.


Tigi Bed Head Urban Resurrection 3
Perfekt till försvagat och sprött hår som behöver ett omedelbart ingripande.
Urban Antidote 3
Shampoo+Balsam: Perfekt till försvagat och sprött hår som behöver ett omedelbart ingripande. Välgörande ingredienser: Microsköldar som boostar styrkan och motstånds-kraften. Fantastiska resultat som kommer ge ditt hår nytt ego av astronomiska proportioner.
Erkännandet är första steget. Ge livlöst hår en chans att komma tillbaka en gång för alla. Formulan som speciellt inriktar sig på de områden som behöver repareras, och ger ditt hår allt som det behöver.

Kom in till oss på minomin för att veta mer, dofta på, be om råd och köpa produkterna.
Jag jobbar i butiken som ligger i Duvanhuset (Karlstad).
Själv har jag köpt serie nr.3 till mitt över-preparerade hår - GRYM!

23
Emelie

Älskar TIGI! :D



Själv har jag Foxy Curls som jag älskar. Ska köpa två feta flaskor, hoppas de inte slutar att säljas när TIGI kommit med Curlesque också.

Emelie

Åh tack för ditt svar! :) Då förstår jag hur det ligger till.

Sofia

Hej Linda :) Jag har en liten fråga bara, vet du om det finns nå medel eller liknande att göra rent plattänger med? Skulle vara jätte tacksamt om du kunde svara på detta :)



Kram Sofia

Petra

Bra tips om man fäller hutlöst med hår & det har tappat livsgnistan? :S

mitt hår har aldrig varit så förut, det har alltid varit extra glansigt och sett bra ut..

Anna

Vill veta vem som vann skorna?!

När hade du tänkte publicera detta?

Julia

sv; haha! ja man undrar ju vad folk tror ibland egentligen :D

I väntan på Liten - Gravid i vecka 24

Åh, jag älskar lukterna på TIGIs grejer, det luktar så otroligt gott!

Johanna :)

hur mycket kostar de? :D

angelica

Hur mycket ksotar det röda? :)

Anonym

Hej Linda! Jag undrar bara vilket som är dem ABSOLUT bästa produkterna för jätte slitet och skadat hår. Och då menar jag otroligt slitet!

frida

Hej Linda! finns tigi produkterna på någon hemsida och vad är priset för dem? vart väldigt sugen på de röda, skulle bli jätteglad om du kunde skriva pris och så och eventuellt vet någon hemsida eller om du kanske skulle kunna skicka produkterna om man för över pengar på ditt konto först :) tack för tipset och tack för en jättebra blogg! kramar

Anonym

Hej Linda.

Din blogg är kanonbra och jag läser den dagligen!



Nu är det så att jag behöver hjälp med en grej.

Jag slingade mitt hår hos frisör för ca 3 veckor sedan och några dagar senare började mitt hår att rasa av.

Varje gång jag tvättar håret, borstar det eller bara tar i det lossnar det stora tussar med hår.

Både kläderna och kudden är fulla med hår på nolltid.

Det kanske borde tilläggas att jag är ganska mån om att ta hand om mitt hår och undviker värmeverktyg och hårspray, tvättar håret 2 gånger i veckan och använder inpackning vid varje tvätt.

Jag har tidigare aldrig haft problem med håravfall vid färgningar/slingning och har verkligen panik nu.

Snälla hjälp mig, jag vill inte bli skallig! :(



Anonym

Jag har några frågor till dig som jag hoppas att du kan svara på..



1: Jag tappar mycket hår hela tiden varför gör jag det?

2: Varför blir håret så fett fort? Jag måste duscha i princip varje dag för att se fräsch ut.

3: Jag vill ha långt hår men varje gång jag klipper mig så måste jag klippa av minst 10cm för att det är så slitet, vad kan jag göra för att det inte ska bli så slitet så fort? Jag klipper mig dock var 3:e månad.



Tacksam för svar!

Tessa

Så om man ändå har "reparerat hår" är det ändå bra att använda nummer tre? Jag har inte klippt håret på 3 månader, men det är inte slitet, passar nummer tre då ändå??? :)

D D A N I E L L A A ♥

Om håret är slitet ska man ta nr 2 eller 3 då? :)

- Therese -

Oj, de måste jag verkligen testa!

Alexandra

Ett tips.. Köp dom här produkterna på beautybay.com

Där är det jättebilligt.. =)

caroline

tack för superbra tips tjejen!

Nathalie

Hej! Hur säker är du på att det är värmsskydd i de här produkterna? Vi har nämligen också dem på mitt jobb, men vi har inte fått några uppgifter om att det skulle vara värmeskydd i dem, utan endast att de reparerar ett värmeskadat hår. Väldigt tacksam för svar, för är det så att det är värmeskydd i dem så är ju det riktigt bra! Svara gärna i min blogg om du har tid så jag ser det :) Kram!

linda

Var inne på en frisörbutik och frågade om de här produkterna, och fick svaret att det inte alls var något värmeskydd i. Det skulle inte vara möjligt ens sa de.

paaaula

Vart finns det att köpa? Köper man det hos frisören eller?

Anna Andersson

Hej.

Jag har långt hår, ganska torrt och lite slitet i topparna.. Tänkte höra om den röda passar bra då? De lär ju vara bra i förebyggande syfte också eller? :)



Tacksam för svar!

Sandra

Hej :) hoppas allt är bra med dig:)? Jag ska köpa tigi schampo tänkte jag, har ju varit svart i håret men är nu nästan blond igen L ska bli ännu ljusare:) är det nr 3 (den röda) man helst ska ha? Tänkte du som testat det:) Vad luktar det:)? Kram sandra