TÄVLING: Vinn rakhyvel och satin care


FÖR ATT DELTA:
- Avsluta meningen
"Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är ......."
Maila sedan svaret till
gillettevenus@jungrelations.com

Första vinnaren avgörs på söndag.

97
Julia

Hejsan!:)

Känner du för ett litet bloggbyte?:)

Matilda

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en god middag, efterrätt och sen godis i soffan med tända ljus :)

Marie

tappa upp ett bad, smörja in sig med en god bodylotion och landa i soffan med en stor skål godis med myskläder på - naturligtvis hunden i soffan mellan mig och sambon.

hanna

tacos och naturgodis med maaaaaaaassa kaneläpplen, hahaha :)

Lalitta

Allt bra?

Moa

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att göra precis det man känner för, jag själv skulle sätta på mig myskläder, koka en kanna té och titta på film med finaste killen i världen.

Anna L

Levande ljus

Ellinor

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att laga en lyxig middag med sambon, hyra en romantisk film, tända ljus och kura ihop sig med varandra i soffan under en mysig filt :)

Linnea

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att krypa upp i soffan med chips, dip, cocacola och kanske lite godis framför en bra film, tända ljus ska självklart också vara inblandat! :)

Malin Stjernberg

Mys i soffan med ambo och vår dotter Elsa 8 månader =)

Erika

Mitt tips för den bästa myskvällen är att RAKA BENEN såklart! Då känner man sig snyggare, och självförtroendet ökar! If you feel good, you look good :)

danni

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att ta fram något gammalt spel med de närmaste runt omkring sig och bara vara, prata om ingenting alls och njuta.

EMMA

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att ordna upp massa goda saker, tända ljus över hela huset, ha flera kuddar och filtar och titta på film med sina närmsta vänner! :) perfekta kvällen!

Madeleine Emma Josefine

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att samla ihop mina närmsta tjejvänner, ha ett litet knytkalas av både godis och även spaprodukter såsom ansiktsmasker, massageoljer och liknande och sedan ha en spakväll tillsammans med de man tycker om mest! :)

johanna

mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att krypa ihop i soffan med bästa vännen, prata om allt och inget och en kopp te på det :)

Jonna Erlandsson

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att precis ha kommit in från en promenad i kyligt väder, mysa ner sig i soffan med täcke/filt och tända ljus, även tänd brasa om man har det. Sedan bara ta det lugnt framför en film med killen och något snacks till det :)

Moa

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att ha på sig något som är så mjukt att man inte kan sluta krama sig själv! Då stiger mysnivån i höjden!

Om inte du kan sluta krama dig själv, så kommer andra inte kunna sluta krama dig heller. Kramar måste ju vara det mysigaste som finns. Mmh!

Linda

.....ljus och bullar med de man älskar :)

stephnileanagee

Sitta framför en film med ett par vänner, äta gott, lite tända ljus och bara ta det lugnt :)

Elin

...att fylla ett stort glas med iskall coca cola, fylla den rosa godisskålen med favvo-godiset (choklad), tända massa ljus och bjuda hem sina närmsta vänner :)

Linda Eriksson

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att man har en person man tycker om brevid sig! <3

fanny

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är ner släckt och kolla på en bra rysare med sina kompisar/kille och ha fullt med godis och chips :)

Amanda

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att laga god mat, sedan sitta vid köksbordet med tända ljus och prata bort tiden med dem närmaste. Sen titta på en romantisk film och bara mysa.

daniella

Mitt bästa tips är att umgås med någon du verkligen tycker om, en partner eller en kompis. Ni kan titta på film och äta gott framför levande ljus - perfekt!

Thres

..att spendera den med den finaste personen. :)

Jennie

Är en pojkvän i famnen! Usch så mysigt! :)

olivia

Mitt bästa tips är att tända massor utav ljus, äta grönsaker och dipp, sätta på en mysig film eller en favoritserie och ha på sig sitt skönaste plagg. På så sätt kan det aldrig på tråkigt!

Runa

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att vara med någon man älskar, äta god mat, kolla på en film och ha tända ljus. Super mysigt! :)

Lizette

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att vara två, och att den andra personen är någon man tycker riktigt mycket om! Sen kan allt annat kvitta, man klarar sig bra utan tända ljus o godis, bara man har varann :)

Ronja

...nu i juletid en tallrik äpple-, kanel- och vaniljyouhurt toppat med pepparkakssmul. Tillsammans med en mugg glögg och ett par pepperkakor! :)

Louise

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att dra på sig sina bästa myskläder och slänga sig på soffan med den man håller kär. Självklart är det ju inget minus om man har lite snacks å tänka ljus ;)

Christin Enström

Mitt bästa tips är en stor skål popcorn, en gosig filt, sällskap av någon man tycker mycket om och en spännande film att titta på :-)

Fru P

..är att inte ha för höga förväntningar! Om man har för höga förväntningar blir det tyvärr ofta bara fel.



Så laga en god middag och mys ner i soffan, sedan är det bara att hoppas på att det blir mys!

Sandra

... Rätt sällskap. Mer behövs inte :)

Julia

... chips och coca cola framför family guy, simpsons och satc med sin bästa vän! :D den perfekta myskvällen på mitt sätt!

Dana

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att ligga ner i badkaret och använda venus rakhyvel och gel! Med ett glas saft!

Mira

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att bara njuta av tillvaron, mysa hemma med pojkvännen eller kompisarna, och att komma ihåg att en start på helgen faktiskt kan vara rolig utan alkohol!

Lina

...nyrakade ben i nytvättad pyjamas bredvid älsklingen i soffan!

paulinaj

tända ljus och någon man älskar

Samira

...tända ljus i vintermörkret och insvept i en filt och älsklingens famn framför en julfilm. :-)

Fanny

Mitt bästa tips för myskvällen är att ta en varm skön dusch, rada upp sina favorit web-tv program bland internet-flikarna och sedan lägga sig med en marabou (en stooor) i en nybäddad säng och plöja igenom alla programmen man förhoppningsvis har längtat efter hela veckan! :)

Lotta L

en hemmabiokväll med god mat och god dryck med den har man kär!

Andrea

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är slänga av sig de obekväma jeansen och ta på sig de otroligt sköna myskläderna, äta hembakad dinkelpizza, glo på idol och sen avsluta med chokladglass!

Emms

Gott om tid, goda vänner, god mat:)

T I L D A

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att ta ett varmt bad och göra hemmaspa, med mysig bakgrundsmusik. Efter det god middag (gärna trerätters, eller iallafall tvårätters) och tillslut filmkväll med godis eller något annat gott med någon/några man tycker om!

Mimmi

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att äta chips och godis och sitta framför tv med sin familj och kolla på film :)

Etta

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att vara med sin nära och kära! jag skulle helst kolla på film och tända ett par ljus och mysa med lite snacks! det skulle vara en väldigt mysig kväll!

puss&kram!

helene lj

Det är då jag på kvällen inser hur bra jag mått under dagen att min bipolära sjukdom hållit sig i schack och jag känner lugn och harmoni,livskvalitet helt enkelt!

Tina

"Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är levande ljus i hela lägenheten, hemgjord pizza och sitta under en filt med min lilla son och se en film, eller som just nu, idol. <3



MEN när han är hos sin pappa varannan vecka så är mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är massa levande ljus i hela lägenheten, ett glas rött och sällskap av mina nära och kära.

Sandra

...att jag står i köket och förbereder något gott att äta och pojkvännen tar fram värmefilten - sen är det dags för den perfekta myskvällen!

Julia

...sällskapet!!

michaela

Skönaste myskläderna, en varm kopp choklad, en kärleksfilm och bra sällskap.

Linda Cathrine

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är sköna kläder (typ pyjamas), en riktigt bra film på tv samt en mysig filt att ha i soffan.

Elin

Äta en god middag med min underbara pojkvän för att sedan sätta på en film och mysa under en filt. Finns inget bättre än att vara med den man älskar! :)

Sanna Ek

Doftljus, idol i soffan och lite godis så är lyckan gjord :) Kram

Amanda Ra

...kärlek!

Ms. b

.. en jumpin,godis,tända ljus och nyrakade ben...

Anna

Nu såhär i juletid skulle den perfekta myskvällen vara en kväll där man drar på sig myskläderna och kryper upp i soffan med en filt - och en person man tycker mycket om. Massvis med tända ljus, glögg med russin och nybakta lussebullar! Perfekt

Matilda

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är med den /dom man älskar :) Inget kan gå snett då! <3

Helena

Tända ljus och pojkvännen vid sin sida!

MyzaaN

godis chips, & pojkvännen ;D

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

...att sitta uppkrypen med älsklingen i soffan



tipsat här



http://molnboanna.blogg.se/2011/december/satin-care-412.html

Erika

...Massa ljus, gott på bordet och ett trevligt sällskap. Det är nästan det viktigaste, vem man är med. :)

Är jättegärna med! :) Hade gett bort en rakhyvel till min mamma som alltid säger att det här märket är för dyrt, fast dem är superbra! =) Så det skulle bli uppskattat! =)

Amanda

...levande ljus, choklad och krypa under duntäcket med älsklingen!

Anna

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att ha levande ljus, popcorn skål, godis, läsk och världens bästa partner under samma filt!

Sara Nilsson

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en middag med vännerna, ett roligt sällskapsspel och en god kladdkaka!

Caroline

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är:

Då man tar på sig en gosig pyamas, tänder ljus, tar fram något gott att dricka ex. vitt vin och sedan något gott att mumsa på ex. olika kex med färskostar, muuuums! Sedan sätter man på en bra film och sitter och njuter utav tillvaron med sin älskade sambo/familj/vän :) Det är mys för mig!

Anni

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en perfekt film med perfekta popcorn och coca cola.

Mira

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att bara njuta av tillvaron, mysa hemma med pojkvännen eller kompisarna, och att komma ihåg att en start på helgen faktiskt kan vara rolig utan alkohol!



(skrev kommentaren igår, men glömde bloggadressen, så nu har du den!)

KRAM!



Beatrice

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att umgås med en eller flera människor som man verkligen trivs med - ett sällskap som man kan känna känslan av lugn och trygghet i - tända några stearinljus och låta de brinna, se på någon romantisk film eller se på gamla fotografier där alla i sällskapet har medverkat i.

E M I R A

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en filmkväll med min bästa vänn och ngt gott att äta och såklart några ljus :)

alice

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är; nyrakade ben, under ett varmt täcke, med godisskålen och pojkvännen framför en bra film! ♥

Emilia - 16 och blivande mamma.

..nyrakade ben, en myisig filt i soffan, popcorn och pojkvännen framför en roamtisk film.

Stella Skoog

Massage med tända ljus och sen en film med godsaker under täcket!

marie

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att ringa till dina bästa tjejkompisar eller samla ihop familjen och sätta på en bra film med massvis med godis och chips framför sig.

Denisa

"Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en filmkväll med sin bästis, med popcorn och godis :)Sedan typ hitta på ngt kul typ sminka varandra i någon stil, eller typ flumma och dygna ;D

Anette

... att mysa ner sig under filten i soffan framför en bra film med killen bredvid.

Mickan

Tända ljus, trevligt sällskap, en bra film, lite gott och äta och en mysig filt att gosa ner sig i soffan med.

Linnea

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att spendera den med någon man älskar! :)

Samira

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en stoooor kopp varm oboy och världens mysigaste pojkvän bredvid!

Hilda

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att träffa en av mina bästa kompisar, laga en stoooor god middag och en riktigt underbar efterrätt tillsammans och sedan setta på en film och bara mysa och sedan lägga sig i sängen och snacka oss igenom natten! bättre kan det inte bli!

Jennysen

Är att tända levande ljus, gosa ner sig under en filt och se en bra film!

elina

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en chipsskål, en filt, tända ljus och en pojkvän ;)

Felicia Persson

Mitt bästa tips för en perfekt myskväll är trevligt sällskap, en riktigt bra film, tända ljus, massa kuddar och filtar, och något smaskigt att äta! :)

Sanja

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är att bjuda hem ett gäng med kompisar och laga middag tillsammans.

Anette

Har mailat mitt bästa mystips :-)!



Kram från Anette

tovuss

".. är ett par lena ben att slänga upp på pojkvännens under täcket i soffan!" hehe ;) kram

johanna O

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en riktigt härlig myskväll bara framför tvn tillsammans med sin älskling och med massa tända ljus. Då kan man äta massa gott och bara krypa ner under filten och ligga där hela kvällen :D



johannizz@hotmail.com

rebecca

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är.. att dela den med någon som man tycker om!!

Alexandra

Mitt bästa tips för en perfekt myskväll är att först och främst klä sig i en skön mjukisdress. Efter det tänder man massor av ljus och plockar fram godis och dricka. Mobilen stängs av, och sedan sätts en bra film på. Kvällen kan inte bli annat än mysig!

Ida

Den perfekta myskvällen tillbringar man med att tillsammans med någon man tycker om laga någon god middag tända ljus och något gott att dricka. Sen med filmer och gott godis och levande ljus! (:

Sofie

Bästa mystipset: Samla de närmsta, bjud på tapas där alla får ta med sig en tapasrätt själv, spela sällskapsspel och drick lite vin! Perfekt! :)

Ida

Mjukiskläder, mysigt sällskap, gott att äta och en bra film! :)

Viktoria Larsson

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är.. när god mat står på spisen, rummet är fullt med doft-ljus! Kurera sig i soffan med den du tycker om framför en bra film med stora gosiga filtar. Det är en perfekt mys kväll enligt mig. :')



Kram

Erika-foto-smycken-sömnad

Att mysa ner sig med pojkvännen i soffan och se på någon mysig film.

Mikaela Bolin

Det må låta väldigt enkelt men mitt bästa mystips är att bara vara, man kan vara själv, med pojkvännen, flickvännen vänner familj. Ja vad du vill, kanske äta något gott? Ja men att bara vara och göra det man trivs med och gillar! Enkelt men det bästa som finns!

Sandra

Mitt bästa tips för den perfekta myskvällen är en god middag med en lyxig efterrätt, mysiga kläder och film :)