M å n d a g - kväll

Hej vänner!
Från jobb, till jobb och hem till jobb igen! Men jag är glad att jag tjänar pengar, är så många som går arbetslösa och kämpar för att få komma ut på arbetsmarknaden..

Idag fick jag ialla fall nog på jobbet. Vi har en aningens för liten butik och lager i förhållande till alla produkter och kampanjer vi faktiskt har. Det blir sinnersjukt mycket kartonger och liknande inne på lagret och det går i princip inte att gå in och än mindre få ordning där inne. Så mycket skräp och skit som bara står. Jag och Jonna har pratat mycket på att slänga massa dret under en längre tid - idag tog jag tag i det! Bra blev det visserligen inte, men extremt mycket bättre ialla fall. Inga lådor på golvet, inte överbelamrat med prylar på skåp och liknande. SKÖNT!

Min kära kom och hjälpte mig att bära ut och slänga allting, sedan åkte vi hem till oss. Jag studsade snabbt i hanns mjukisbyxor (det kvittar hur många fina, flickiga och sköna mysplagg jag har, hans är ALLTID bäst), slängde i mig lite mat och nu sitter jag här och jobbar lite till. Skall avsluta tävlingen om en stund och det blir nog fler än 1 vinnare faktiskt : ) Fortsätt delta i en timme eller två till vettja.. Sedan stängs den runt 22:00.
3
Sofie

Man ska vara jäkligt glad om man har jobb i dessa dagar. Själv har jag ständig ångest över att pengarna inte ska räcka.. Jag hade hellre jobbat arslet av mig (som jag gjorde förr, innan jag blev varslad) än att söka jobb på jobb och bli en i mängden av alla hundra som söker jobben som kommer upp.

Anonym

Viktor Frisk blogg

Skulle du vilja vara med och tävla om en Jump In konkurrenten till One piece Mjukisoverall! Tryck isåfall på länken här : http://viktorfrisk.com/2011/february/vinn-en-jumpin-mjukisdress.html#comment tryck på länken! Lycka till, till alla deltagare och glöm inte kolla in min blogg o lämna gärna en snäll liten kommentar

MVH Viktor Frisk