Systrar och vänner!

Haha, igår satt jag och googlade efter en av mina gamla bilder. Av någon anledning så dök min vän Stina-Lee's bild på hennes förra voffsing Bianca upp och jag brast ut i skratt. Det har hänt förut att vi lagt upp i princip likadana bilder på kläder som vi haft o.s.v. Men det här tar bannemig priset!

Vi har t.o.m. blå/vit-randiga sängkläder båda två!
Visste ni föresten att Tyra&Polly är storasystrar till lilla Bianca?

15
nelina [nelinalindberg.blogg.se]

Så söta hundar!:)

Junitjej

Kul att bilderna påminde så mycket av varandra!!

Mickan

Hehe. Gulligt. :)

Hanna Skattberg

hej hur mår du idag?:D

Natalie

Vad söt! :3

Therese

Hej Linda! Jag ska gifta mig till sommaren och är desperat efter tips och jag kom på att jag ju kan fråga dig:) Jag har lugg idag, en rak lång strax ovanför ögat. Jag hittar verkligen inga håruppsättningar eller bilder på frisyrer med lugg? Jag funderar på om jag ska spara ut luggen men samtidigt så passar jag mkt bättre i lugg än utan så helst vill jag ha den under vigseln men behöver inspiration. Hur hade du gjort? :-)

frida

åå fett söta hundar fall dom var socker vadd skulle jag redan ätit upp dom :D

amanda - fotoblogg ♥

Grymt söta!

Z A N D R E A ' s värld, this is my life.

Så gulligt :D

amii

Hej Linda! Jag blev lite paff när du skrev stinas "förra" hund Bianca...? Jag kan inte se i hennes arkiv att det hänt nåt särskilt med vovvarna så tänke bara fråga om jag missat något? stor kram!

linns beautybox

kul att de påminner om varandra faktiskt!

och helt sjukt att jag går in på en blogg och av en slump bläddrar till arkivet juli 2008 och detta inlägg dyker upp (http://fashionstars.blogg.se/2008/may/lugn-lordag.html#comment) där det är en chihuahua i en säng med blåvitt täcke xD kolla själv!

Niina

Så sött :)

Elin Gabriella - Mops & Chihuahua

Hihi söt sött!! :)

Carine

Amii-

Det har inte hänt söta Bianca nått:)Utan Stina-lee sålde Bianca lite efter hon fick barn .För de blev lite för mychet med 2 hundar o en bebis.Så Bianca har de jättebra hos sin nya familj:)O stina-lee brukar träffa henne o så ändå:)

amii

Carine - tack för ditt svar! :)