AVSLUTAD: Vinn valfri tavla från Formeli   FÖR ATT DELTA:  
-
Klicka här och välj ut den tavla du skulle vilja vinna.

- Skriv en kommentar till detta inlägg där du skriver om vilken modell du valt.
OBS
: Glöm inte mailadress och/eller bloggadress så jag kan kontakta dig vid ev. vinst.

- Länka gärna till tävlingen om du har någon blogg.
Posta länken till ditt inlägg tillsammans med ditt bidrag.

AVSLUTAS: 28 Februari

382
Sofia

LOVE is NEW BLACK.Jag gillar den skarpt!

emkri

hej jag skulle helst vilja vinna SATC-tavlan Real love, den skulle passa perfekt i mitt rum efter att jag har renoverat.Mvh

Emma

Linda - ndaiL

Jag skulle jättegärna vilja vinna en "Personliga minnen" tavla.

Anledningen till att jag vill vinna är att min sambo helt glömde bort allahjärtansdag.. (hur nu det är möjligt?)

Mirela

Riktigt snygg blogg har du! riktigt jäkla snygg är du

Du måste kika på de här me!Rösta på att han ska bli offentlig igen! SNYGGASDE KILLEN I BLOGGVÄRLDEN!!!

DEDE!Jättemånga fjortisar som stalka han till fotbollsmatcherna och kom hem till honom så han tog bort allt.

Men nu ska han bli offentlig igen kanske - så rösta JA så han blir offentlig igen!Helt otroligt VACKER o världens vackraste kärlekstexter!www.dedeprivat.blogg.se

www.dedeprivat.blogg.se- Mirela

My

Jag vill vara med och tävla om en namntavla och önskar då en "Prickig Sötnos".

Madeléne

Hej Linda,

Jag måste först och främst säga att jag tycker du gör så otroligt många fina olika tavlor, men om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna den fantastiskt fina "&-tavlan" till min mamma som fyller år i början på mars. Tavlan skulle få pryda vår vägg i hallen. Det vore en rolig, annorlunda och framförallt fin present att ge bort, jag vet att hon skulle uppskatta den väldigt mycket! :)

Kram

Sofia

Jag skulle välja tavla nummer 7 (här bor familjen blom).

Jag tycker den är jättefin och skulle passa perfekt hos oss ;)

sandra

Hej!

Jag är jätte gärna med o tävlar om en namntavla "busig", tycker dom är kanon fina o tror min lilla Livia skulle bli kanon glad över att få en sådan ovanför sängen på rummet!

Hoppas, hoppas :)

Johanna

Ååh vilken bra å rolig tävling :)Om jag vinner skulle jag vilja ha en kärlekskombotavla "de vackraste sakerna i livet"

Lovisa

Som blivande sambo skulle jag välja "DYMO-citat" med texten till "Failure" som skulle få hänga fint i vårt vardagsrum. Tack för bra blogg! :)

Ronja

Jag vill ha en vit "HIGH ON LOVE", så underbar! Och den passar så himla bra till mig, är nyförälskad i en gammal kärlek som alltid har funnits där!

AnnaIda

Love is the new black med svart bakgrund - jag bara älskar den! Har haft den i huvudet ända sedan första gången du visade upp den här i bloggen. Gillar typsnittet, hjärtat, ja ALLT med den.

Så nu håller jag tummarna för mig själv ;)

Minna

Hej!Jag skulle vilja vara med och tävla om just en tavla.. "KEEP WALKING", inte år mig själv utan åt min syster som trots allt som hänt rest sig upp och tar dagen som den kommer. Hon siktar framåt även om en betong vägg kommer upp framför hennes ögon. Hon skulle bli så glad över att vi "ser" hennes framsteg.

Grattis till Formeli!

Mvh Minna

Johanna

Jag skulle vilja vinna en LiveLoveLaugh tavla. Den skulle sitta i vårat förhoppningsvis snart nyrenoverade sovrum, skulle passa perfekt där.

Och ha min och min fästmans namn där, han skulle få den av mig för att han alltid ställer upp och tar hand om mig då jag mått lite dåligt på sista tiden.

Han är mitt allt!

Jenny

Jag är med och tävlar :) Om jag har turen på min sida och vinner så skulle jag vilja ha modellen: Familjetavla "Här bor familjen" :)

Petra Baydoun

Hej!

Kul med en tävling. :). Jag skulle bli jätte glad ifall jag vann en Live Love Laugh tavla där det under står Samer (ett hjärta) & Petra. Den svart vita..

Jag skulle blir jätte glad ifall jag vann eftersom det igår var alla hjärtans dag och eftersom jag är student så har jag inte råd och köpa ngt till min pojkvän så ofta som jag borde egentligen. Hoppas det =)

Tack & Hej!

Maja

Vill vinna namntavla busig åt min pojkväns systerdotter :)

Anna

Jag skulle gärna vilja vinna en tavla av modellen "live love laugh" :)

maliin

http://formeli.se/category/namntavlor.htmlnamntavla 'busig' i milton-färgernavill ge den till mina vänner som fick en son i v. 22+6. han är en riktig kämpe, men även busig - han drar undan fötterna när det är dags för provtagning :) (därav busig-tavlan)

matilda

Perfekt tävling för mig! I Mars flyttar jag hemifrån och ska bo själv för första gången i mitt liv, som det verkar nu så kommer väggarna vara lika tomma som min plånbok och jag skulle jättegärna vilja pryda dem med flera av dina tavlor! Allra helst vill jag vinna "Real Love" från SATC citaten, den passar så himla bra på mig! Jag har också länkat till tävlingen på min blogg; http://kalens.blogg.se/2011/february/so-tell-me-now-where-was-my-fault.html#comment

sanna

True friends med blå bakgrund skulle jag verkligen vilja ha :) Hade tänkt ge den till min allra bästa vän som jag sällan ser. Men det stoppar inte vår vänskap inte! Kände att de citatet kunde inte passa bättre och att ge henne detta i 18 års present vore underbart! :)

Stephanie

Hej! Skulle vara sjukt roligt att vinna en tavla från dig. Jag har länge suktat efter familjetavlan "Här bor familjen", men inte haft de extrapengarna som behövts för att beställa den. Det skulle vara väldigt passande eftersom vi har planerat en flytt inom en snar framtid och den skulle med största sannolikhet sitta snyggt i min hall!

Jenny

Jag är med och tävlar :) Om jag har turen på min sida och vinner så skulle jag vilja ha modellen: Familjetavla "Här bor familjen" :)(sry om denna kommentar kom två gånger, gick inte iväg första gången)

JohannaMariaMs

Jag har nyligen flyttat och mina väggar är så kala och trista, och eftersom att jag är singel och inte träffat min "Mr Big" än så skulle jag vilja ha en svart "Free Woman"-tavla att pryda min kala, dock nymålade vita vägg =)

Elina

Jag skulle vilja tävla om en rosa "Life Love Laugh".

Personlig text: "Today"

:)

Malin

Jag hade valt tavlan "True friend" och gett min bästa vän. Vi har varit vänner så länge jag kan minnas och hon förtjänar verkligen att få den! :)Kram!

patricia!

hej, patricia heter jag, och skulle jätte gärna vilja ha den tavlan som heter "forgive & forget" gärna i det svarta alternativet (:älskar dina tavlor, helt sjukt fina!keep up the good work :D

jennifer

Jag skulle vilja ha "minns gårdagen" från KÄRLEKS KOMBON.

Den är så sjukt fin och lite som mitt motto i livet, älskar den !

Skulle verkligen vilja vinna den här gången ! :D Jag håller tummarna nu tills den 28 !!

Honi

Jag skulle vilja vinna Dymocitat - Never a failure always a lesson. Jag brukar ta allt som inte går som det ska som ett nedlag och det skulle vara skönt att bli påminnd varje dag om att allt som går dåligt eller som inte går som jag vill helt enkelt kommer föra mig till något bättre i framtiden. Man lär ju från sina misstag men det är lätt att tänka negativt!

Mikaela

Hej. Vad många söta tavlor det fanns :) Dock passar varken barntavlorna eller kärlek&familjtavlorna in hos mig då jag inte har något av det :( haha (och ingen födelsedag bland släkt och vänner på länge). MEN, SATC - yes please :D

"Free Women" väljer jag om jag vinner :)

tina tran

Skulle vilja vinna lodrät namntavla busig!

Om cirka två månader får jag en liten kusin och då vill jag ge denna tavla till min morbror + hans fru och lille killen som kommer snart :)

susanna

Jag är 13år och älskar inredning :)

Jag gör ofta tavlor med ordspråk, men dom blir aldrig lika fina som dina, så skulle väldigt gärna ha en som du gjort, denna: http://formeli.se/category/dancing-soul.html (den svarta med vit text)kramar <3

My

Om jag vann skulle jag vilja ha tavlan som finns på http://formeli.se/category/true-friends.html . Tänkte i så fall ge den till en av mina bästa vänner sedan 10 år tillbaka(den vän som känt mig längst...), som ska flytta i sommar för att börja i en skola långt bort...

Ellinor

Jag skulle definitivt välja Carries investeringstips :D "i like to have my money..." Den skulle platsa fint i sovrummet när jag väl fått tummen ur och skiftat från det lilla till det stora sovrummet. Det är så jobbigt att möblera om bara :)

Cecilia

Jag skulle vilja vinna tavlan "prickig sönos". Jag och min sambo tänkte då ge bort den som doppresent till hans kusin.

Natalie

Finns så otroligt många tavlor jag skulle vilja ha på väggen, men True Friends är den jag fastnade mest för. Passar riktigt bra in på mig och min bästa vän också. Vi bor i olika ändar av sverige sen 4 år tillbaka och trotts att det är mil emellan har vi alltid varandra med oss.Kram Nataliehttp://unleashedpuppies.blogspot.com/2011/02/tavling-hos-lily.html

maria

personliga minnen, utan tvekan! den är såå fin :)

Amanda

Jag är med och tävlar, ifall jag skulle vinna, skulle jag vilja ha "Real Love" tavlan, ett fantastiskt citat, jag länkar även dig på min blogg:http://amaandamadelaine.blogg.se/2011/february/formeli.html

sara

Jag skulle gärna vilja ha tavlan dancing soul för att jag älskar att dansa! :D

Alma

Ååå, tavlan "Failure" skulle passa perfekt i mitt rum. Det citatet är så underbart och får mig att känna mig stark och ta motgångar som något som stärker mig istället för att knäcka mig!

Riktigt fina tavlor allihopa :)

jessica

Jag vill vara med i tävlingen! :D

Om jag skulle vinna vill jag ha modellen "kärleks kombo" med uttrycket "minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag" i vit :) jag tyckte den var mycket stilren och kan passa in i vilket rum som helst! uttrycket för mig betyder något speciellt då jag brukar försöka följa det.http://jessicadalin.webblogg.se/2011/february/tavling-hos-lily.htmlKram

Ida Johansson

Denna tavla skulle passa mig perfekt och i våran nya hall :) Vi flyttar till ett nytt hus jag och min sambo och börjar om allting på nytt! Vore fantastiskt att ha i våran hall :)http://formeli.se/category/har-bor-familjen.html

Linnea Isabelle

Jag skulle vilja vinna Delad glädje&sorg i färgen beige : )

Felicia

True friends

http://formeli.se/category/true-friends.html

Sandra [ foto & vardag ]

Sjukt fina tavlor! Vill vara med och tävla om "Free Women" från SATC serien :)

mikkaelo

Money in the closet :)

anna

Va fin blogg :)

C H A R L O T T E - en rolig jävel!

Jag är med och tävlar! Har valt ut tavlan med texten: Dammtussarna under sängen är änglarnas små tofflor. Gärna i en ljusgrå färg.emelie

Jag skulle välja RANDIG SÖTNOS om jag vann!

Vore jätte mysigt att vinna en sån tavla nu då lillesyster i familjen kikat ut äntligen :)Har länkat inne på min blogg

http://emeliechristianthilde.blogg.se/?tmp=15220220

Malin

Är det sant? Oboy. Jag är med, jag är med!!

Om jag vinner (hoppas, hoppas) så vill jag har "Dancing soul" med vit bakgrund. Den är så fin, den är så jag.

Länk: http://malineriksson.wordpress.com/2011/02/15/tavling-hos-linda-och-formeli/

Jenny

Skulle vilja vinna Busig i färgen Dexter och göra till min hund :D<3

Sabine

- Jag skulle jätte-gärna vilja vinna en "Här bor familjen" tavla!

Dom är så fruktansvärt fina! :Dhttp://sabinegrondahl.blogspot.com/2011/02/tavling.html

jenny

"lodrätt tavla - high on love " den vita!:Dhoppasj ag vinner:( så tomt på min vägg.....

Hanna i Norrland

Jag skulle vilja vara med och tävla =)

Vill ha "sötnos" tavlan. Så fin så.Min bästa vän fick sin första bebis för drygt tre veckor sen, men bor tyävrr långt ifrån mig, nere i Malmö =/ Har inte råd att åka ner just nu tyvärr, därför vill jag skicka ett litet paket och denna tavla skulle vara perfekt till lillkillen! =)

håller tummarna

Hanna i Norrland

Jag skulle vilja vara med och tävla =)

Vill ha "sötnos" tavlan. Så fin så.Min bästa vän fick sin första bebis för drygt tre veckor sen, men bor tyävrr långt ifrån mig, nere i Malmö =/ Har inte råd att åka ner just nu tyvärr, därför vill jag skicka ett litet paket och denna tavla skulle vara perfekt till lillkillen! =)

håller tummarna

Johanna

Jag vill vara med :D jag skulle vilja ha "miner in the closet" (den svarta) om jag vinner :)

Jossie

Jag skulle jätte gärna vilja ha en av kärleks kombo tavlorna. Den som det står minns gårdagen [...]Jag fyller år imorgon och i år firade jag alla hjärtans dag första gången som singel i ungdoms åren alltså,vilket var sjukt ovant och jobbigt. Dessutom har jag länge funderat på att tatuera in texten som finns på tavlan. Så det hade varit extra roligt om jag hade vunnit en av dina tavlor med samma text.Kramar från ( om några timmar iaf) födelsedags barnet!

Michaela

Jag har tyvärr ingen blogg! :( Men om jag skulle ha turen och vinna så skulle jag välja "Kärleks Kombo -Minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag" I vitt. Fin webbshop du har!

Ida Hjortsberg

Hej :)

Jag har 3 av dina tavlor hemma i mitt hus och det skulle vara så roligt att få vinna en som jah kan ställa i min hall :)

Denna skulle passa perfekt: http://formeli.se/category/karleks-kombo.html

Sofia.

Hej Linda! Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha free women :D

Pi

Jag skulle vilja vinna Namntavla "Busig" till min gudson som kom idag, 2 månader för tidig, 1400 gram och 41 cm!

Sandra

Hej!

Jag skulle vilja vinna en tavlan "busig" :)

madde

om jag vinner så skulle jag vilja ha kärlekskombo, den tavlan i mitten där det står "minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag"kram!

Linnea.A

Damsussar rosa - De för att jag tänkt att köpa en ända sen ditt företrag startade. Men inte haft pengar till de då jag studerar.. Den skulle jag ha i mitt & pojkvännens romantiska sovrum när vi så småninom flyttar. Sker nog ganska snart :) har visat honom den flera gånger då även han tycker den skulla passa in. De skulle vara såå kul att vinna! Hoppas !! Kram

Stella

Jag skulle vilja ha tavlan om dammtussarna om jag vann ^^ Den skulle pryda så gulligt ovanför våran säng! Länkar om tävligen och ditt företag på min blogg, så kolla gärna förbi! Har ju beställt en tavla av dig förut som jag är kanon nöjd med, lovar att maila en bild så fort jag får upp den på väggen :) Fortsätt med det du gör, och sprid glädje med dina underbara tavlor ^^

Caroline

Åh! Jag vill vinna en "här bor familjen" tavla.

De är så himla fina:)

Linda

Hejsan , gud va roligt med en tävling!!!! jag skulle vilja vinna Amor vincit omnia tavlan i färgen vit :)

anna danielsson

Vad roligt, jag skulle vilja vinna "här bor familjen"

Emma

Vadkul! Jag skulle vilja ha "här bor familjen" tavlan. :) skulle hänga den över min och sambons säng.

Tarja

Om jag skulle vinna så skulle jag ha valt tavlan "Här bor familjen". :)

Nora

Love is the new black (svart med vit text) :) <3

Natalie

Jag vill vinna "failure" för att den skulle passa grymt bra i mitt rum, och för att den ska ge mig styrka då jag har det väldigt jobbigt nu..(Haha vilken idiot är med i en tävling en dag när hon bara haft otur hela dagen? Jag.. Men hörde i helgen att man ska köpa lotter en dag när man har otur för det är då folk brukar vinna, så jag kör på!)natalieutanh@hotmail.com

Linda

Åhh du gör kanon fina tavlor! Är kär i allihopa. =)

Om jag skulle vinna så skulle jag välja Här bor familjen, den skulle bli kanon fin i min hall! =)

anna

tävling på bloggen nu! vinn en jätte fin fylla-i-bok att ge bort till någon du tycker om ifrån "lilla fjärilen design" :D gå in på min blogg för mer info!

Anna-Lena

Vill vinna: DYMO - Failure.underbara tavlor!

Carine

Hejsan :D

Skulle bli jätteglad om jag vann, Live Love Laugh tavlan i rosa färg.Hoppas hoppas :D

kram

Elin Olsson

Jag skulle vilja vinna tavlan "True Friends" med vit bakgrund och svart text.

Skulle så gärna vilja ge den till min bästa vän Johanna som har flyttat till Uppsala. Trots att vi numera sällan ses, känns det som att vi pratade igår, trots att det kan vara över en vecka sen. Hon är en äkta vän! <3

Frida

Jag vill gärna vara med att tävla!

Om jag vann skulle jag vilja vinna "Sötnos" Randig, till min dotter Leja!Länkat till din blogg i min blogg.

Elena

Jag gillar "True Friends" tävlan. So true! Jag känner min bästa vän länge och, trots att vi bor i olika länder nu, vi står så nära varandra.

Pernilla

Är gärna med och tävlar. Om jag vinner skulle jag vilja ha tavlan "BUSIG" :)

Lovisa; Livet i Portugal

Åhh vad roligt med en tävling från Formeli!! :D

Min favorit är helt klart "Money in the closet" och den skulle passa perfekt på min vita, kala vägg så den skulle jag jättegärna vinna! ;)

Elin

Hej, jag skulle jättegärna vilja ha "RANDIG SÖTNOS" den blå liggande modellen.Länken till min blogg: http://eliniandersson.blogg.se/2011/february/tavling-hos-linda.html#comment

Eva

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla! Tavlan "HIGH on LOVE" svart bakgrund med vit text är min personliga favorit, jättesnygg!Kram

Isabella

Hej!

Jag vill va med och tävla om denna tavla: http://formeli.se/category/true-friends.htmlJag vill ge den till min bästa vän som alltid finns där när man behöver henne. Jag är i USA nu och har varit här i 6 månader och jag saknar henne så himla mycket! Vill ge henne något tillbaka efter alla gånger hon har varit som stöd för mig i svåra stunder.

Kram! :)www.isabellasplace.wordpress.com

sheikhs.blogg.se

jag har valt tavlan : never a failure, always a lesson!

Lotti

Jag skulle jättegärna vilja ha en namntavla "lekfull" på min dotters rum om jag vann :)

malin

Jag tycker dina tavlor är grymt snygga å skulle vilja vinna high on love high on you med svart bakgrund å vit text.Hoppas, hoppas, hoppas!!Kramar :o)

Sandra - 2barnsmamma

Jag är med och tävlar och om jag vinner vill jag ha en "Personliga Minnen-tavla"Jag har länkat från bloggen - http://sandrastomberg.com/?p=3231

sandra strömberg

heeej linda! Tack för en rar, personlig och varm blogg! Följer din blogg varje dag och älskar dina tips du ger. Jag har länge varit påväg och beställa en tavla från dig men ekonomin sätter stopp ibland. Men nu vill jag verkligen vara med och tävla ihopp om att få min favorit tavla på väggen hemma=)

Min favvo tavla är: Kärleks kombo med minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag!

Ha en toppen dag!

KRAM Sandra från Stockholm

Sevil

Om jag vann skulle jag vilja vinna "Keep walking" tavlan. Den beskriver mig som person så perfekt!

Sabina

Hejsan hallå Linda!

Jag skulle bli kanonglad om jag vann en tavla från "kärlekskombo", den sista i raden. Ett fint citat som påminner om vad som är viktigast. Den skulle passa fint i sovrummet. :)

Pernilla

Jag är gärna med och tävla och jag har valt den tavla som heter busig och det som stod Isac, första tavla. :).

Ha en bra dag/ Pernilla.

Pernilla

Förresten nu har jag länka i min blogg om tävling och jag har låna din bild på tavlor som du har där nu, hoppas ok.

Om inte så säg till.

Ha en bra dag/Pernilla

Jenni

Vilken rolig tävling! :) Har länge beundrat dina fina tavlor men inte haft råd att beställa :( (kan man beställa dem hit till Finland?).Jag är iallafall med och tävlar :). Ifall jag skulle vinna skulle jag bli överlycklig över att få den med texten "I like to have my money... hanging in my closet" :)Har länkat här: http://jennimaatta.blogg.se/2011/february/vinn-en-valfri-tavla.html#comment

Maria

Åh vad roligt! Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en tavla från din SAC samling. "Real Love" är en stor favorit hos mig. Nu håller jag alla tummar jag har för att vinna :)

Mizca

Har väntat på en sån här tävling, så klart jag vill vara med .. Jag verkligen älskar dina tavlor och hade jag haft barn hade jag köpt doptavlor av dig..

Men om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja en http://formeli.se/category/personliga-minnen.html i svart eller vitt tror jag.

Har också några datum som är värda att minnas och jag tror den skulle passa bra i vårt snart nyrenoverade kök :) Som en påminnelse att vi klarat oss igenom allt tillsammans, min man och jag.Anledningen skrev jag lite redan märker jag, men det är för att bli påminnd om varför man är ett par, att det finns kärlek mellan oss och även om vi bråkar ibland och man tröttnar så går man förbi tavlar och ser hur länge vi faktiskt vart ett par och att kärlek övervinner allt (de mesta iallafall).

Varför slänga bort så många fina år på lite tjaffs liksom. Så, tavlan skulle vara en påminnelse om vårt liv tillsammans.Jag har även länkat på min blogg .. http://mizca.se/2011/february/linda-har-tavling-och-jag-ar-med.html

Madde

Skulle vilja vinna Familjetavlan "Här bor familjen" :)

tess/therese

gillar sånna tävlingar när man kan vinna snygga tavlor som domhär! :) vinner jag vill jag gärna ha http://formeli.se/category/damtussarna.html med svart text :)

lovisa

godmorgon:D

Anna

Åh! Jag skulle såååå vilja vinna "Live Love Laugh" tavlan i rosa. Jag skulle dock inte vilja ha något namn på då jag inte är i ett förhållande längre. Den tavlan hade varit sååå fin i min hall och påminna mig om att det viktigaste i livet är att att leva här och nu och att hitta lyckan i skrattet.

/anna

Carro

Jag skulle vilja vinna nummer 2 uppifrån isf :D citatet från SATC, skulle behöva den peppen nu då jag igår fick reda på att min pojkvän varit otrogen.. Tack för en bra blogg Linda!

Camilla

Jag skulle vilja vinna en "&-tavla", den skulle passa perfekt i vårt nya hus!

Frida Johansson

Jag har nyligen blivit mamma till en underbar liten prins, och har kollat in Busig tavlorna som du gör. Du är jätte duktig och det skulle vara jätte fint att ha en sån tavla ovanför Liams säng :) Kram

Marie

Jag skulle vilja vinna "personliga minnen" tavlan för den är så fin och skulle gärna vilja samla min och sambons alla viktiga datum som betyder så mycket för oss <3

Sanne - Mamma till Lykke

Jag skulle vilja vinna "True Friends" i den rosa!

Skulle vara en perfekt present till min dotters gudmor för att visa mitt uppskattning till hur mycket hon ställer upp för oss och framför allt mig som ensamstående. Vilken underbar människa hon är, det är ren kärlek att se dem ihop.Vi tappade kontakten under första delen av min graviditet och hittade tillbaka till varandra i slutet. All peppning och allt stöd!

Martina

Här har ni en till som jättegärna vill vinna en fin BUSIG-tavla (likadan som NOVA) till min dotter på 2 o halvt månader. Då beställer jag en ytterligare till min äldre dottern. ;) här är länken jag länkat till er! http://wifemarran.blogg.se/2011/february/tavlar-nu-om-en-jattefin-tavla-fran-lindaholm.htmlhoppas på tur nu denna gången ;)

emelie

jag är med och tävlar om http://formeli.se/category/damtussarna.htmlvill byta ut mina tråkiga tavlor vid sängkanten till denna supersöta tavla!LYCKA TILL TIL MIG SJÄLV (A)

Jonna

Vinn Earcuff och andra snygga smycken från Josign.se på min blogg! Tävla nu! :)http://yonnaarvidsson.blogg.se/2011/february/vinn-smycken-fran-josign.html#comment

Martina

Fin blogg!Va gärna med och tävla i dagens blogg hos mig : http://martinasalvadors.blogg.se/2011/february/dagens-blogg.html

Emelie Borgenfalk

Hejsan! Jag skulle så jätte gärna vilja vinna tavlan sötnos prickig i rött till min dotter, den 26:e mars ska vi ha namngivelse för henne och hade vart så fint att ge den till henne från oss. :)Har länkat till tävlingen i min blogg!http://trettiokilosresan.blogg.se/2011/february/tavla-hos-lily.html//EmelieTherese

Allt bra?

Marie

Hej!

Jag beställde en "Här bor.." tavla av dig för ett tag sedan som var superfin! Nu vill jag överraska min pojkvän med en svart Live love laugh-tavla eftersom han tyckte den var så fin.

Det ska iså fall stå Stefan & Marie på den :)

Fiiiina tavlor!

/Marie

Sofia

Vilken härlig tävling, ÄLSKAR verkligen dina tavlor.Om jag har turen på min sida skulle LIVE LOVE LAUGH-tavlan passar perfekt i mitt och sambons sovrum. För det är vad livet handlar om, vilket man ibland kan behöva påminnas om! :-)

Daniela

Om jag vann skulle jag vilja ha "Minns dröm lev" tavlan i rosa med vit text.Min pojkvän gjorde slut för en månad sedan efter 2,5 år, men jag känner att jag vill inte ge upp hoppet om kärleken bara för de. Denna tavla skulle hjälpa mig att tänka positivt varje dag och klara mig igenom detta!!!Ha en bra dag! Kramar

Madelene

Jag skulle vilja vinna "HIGH on LOVE"-tavlan :)

Frida G

Hejsan!

Skulle vilja vinna "True friend" tavlan i svart, till min underbara vän Annalotta. Den står verkligen för vår vänskap för varandra. Vi har kännt varandra i snart 17 år, och vi är fortfarande lika bra kompisar. Fast att vi har pluggat på olika håll och att hon har bott i Nya Zeland ett par år. Så "True friends are never apart, maybe in distance but never in hart".Tack för en super blogg!Mvh. Frida

bloody_87@hotmail.com

Sigrid

Utan tvekan en "Familjen Ekendahl"-tavla! De är helt underbara!

Liselotte

Hej jag skulle vilja vinna "true friends".Är nämligen så att min bästa kompis flyttar till Australien väldigt snart och det hade varit en kul att ge den som en påminnelse på våran vänskap.

Men tanke att vi inte kommer ses speciellt ofta, hon blir borta ett par år och när hon kommer hem är mitt liv iaf förändrat. Då jag ska bli mamma, så alla galenskaper kommer vara svårt att hitta på.lilla.greizn@hotmail.com

Lina

Åh, jag bara ÄLSKAR Dammtuss-tavlan i rosa. Så självklart önskar jag mig denna. :)

Jag behöver verkligen något lite rosa i mitt rum, som annars går i svart, vitt och grått.Tack för en underbar blogg!Kram Lina

Anna - min viktresa med Xtravaganza

Toppentävligt! :)Om jag vinner vill jag ha en beige Live love laugh-tavla.Ha en bra dag! :)

pernilla

älskar dina tavlor, men favoriten är love is the new black med svart bakgrund. hoppas, hoppas jag vinner :)

therese

Jag skulle vilja ha tavlan "High on Love", den skulle passa alldeles utmärkt då jag och min älskling snart firar vår 3-års dag tillsammans :)

My Pettersson

Håller tummarna hårt för att vinna och vill då ha en här bor familjen tavla! Skulle passa utmärkt i hallen här hemma! :)

Ida

Jag vet inte om denna tavla ingår i tävlingen men jag skulle gärna vilja vinna http://formeli.se/category/personliga-minnen.html denna tavla om jag vann! Firade fem år med min kära sambo på alla hjärtans dag och skulle gärna vilja ha den fina tavla med våra speciella datum! :)

sofia

Jag har valt "kärleks kombo" med minns gårdagen ....

Skulle passa perfekt att vinna, eftersom att det är lite tomt på mina väggar förtillfället :)

Evelina

Linda! All eloge till dig och din kreativitet :) Hur gulliga tavlor som helst gör du och jag vill verkligen ge min lilla prinsessa Tilde, som kom till oss i oktober en "busig" tavla i designen "Lova" i försenad doppresent. Har tänkt att köpa den sen första gången jag såg den, men lyckas jag vinna vore det ju toppen!

Sandra Larsdotter

Jag vill vinna tavlan som det står ''love is the new black'' med svart bakgrund :)

Miss M

Älskar Carries citat; i´d like to have my money...

Svart text/vit tavla!Håller tummarna stenhårt 0)

maliinlarsson

Hej!

http://formeli.se/category/love-the-black.html

Är den tavla jag skulle vilja ha om jag vann. Den svarta versionen. Med en knallröd ram skulle den passa perfekt i mitt rsvoum hos pappa :)Superfina tavlor Linda!

ida

Jag skulle bli jätte glad att vinna "minns gårdagen, drömm om.." - tavla!

Madelene

Hej Linda!

Tycker dina tavlor är superfina och vill gärna vara med i tävlingen. Väljer den som är på denna sida: http://formeli.se/category/live-love-laugh.html Den som är blå med röd text, skulle vara så fin i vårt kök. Vore fint om det stod "Madelene & Daniel" på den :)/ Madde

Madde

http://formeli.se/category/karleks-kombo.html är den ja skulle vilja ha om ja skulle vinna , den i mitten med '' minns dröm lev'' ja bara älskar tavlor o allt som har med citat och ordspråk o göra.. ja aldrig vunnit något innan , så de e kanske min tur o ha lyckan på min sida ? :)

Ida

Jag skulle vilja ha namntavlan "sötnos" till min dotter :)

My

Hej Linda! Jag är också ung och frisör,och har startat ett eget företag i höst. Precis som du vet jag att det är mycket och hårt jobb för att nå dit man vill. Därför skulle jag vilja vinna den uppmuntrande tavlan "never a failure always a lesson".Den är så fin!

Julia

Skulle jätte gärna vilja ha "här bor familjen.." tavlan. Jätte fin :)

Evelina

Hej!

Självklart vill man vara med och tävla! :)

Vinner jag vill jag ha tavlan High on love med vit bakgrund! Den var superfin!

/Evelina

eve_wall@hotmail.com

jennifer

Jag skulle vilja vinna namntavlan "busig" till min systerson, den skulle passa perfekt inne på hans rum :)

Carita

Jag vill vara med. Önskar vinna " Free woman" från SATC-tavlorna.

Sandra - mamma till Molly

Jag skulle gärna vilja vinna tavlan "Live Love Laugh" i rosa och med min och sambons namn på. På lördag firar vi vår årsdag och denna tavla skulle bli en underbar årspresent till oss båda lite i efterskott ;)Har även tipsat på bloggen:

http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/february/valfri-tavla-282.html/SandraHanna

Om jag vinner önskar jag mig "Money in my closet".

Dina tavlor är fantastiska.

Stor kram

Anna

Dymo - Love is all we need, svårt att välja, många var fina.

Speciellt de stilrena i svartvitt.

F r i d a

Jag skulle vilja ha tavlan: love is the new black.

den var jätte fin;)

Emma

Om jag vinner vill jag ha "Dance is the hidden language of the soul", för det är så förbannat rätt!

Annika Sandström

Underbara tavlor!....och du är värkligen duktig på det du gör! ÄLSKAR dina tavlor & vill ha flera av dom:-)

Jag skulle precis in här för att beställa 3 st tavlor till mina barn! Och nu när jag fick syn på denna tävlig tänkte jag att OPPS....hoppas jag kan vinna en tavla till hela familjen också, som vi kan ha i hallen:-) Så här håller vi tummar på vinst!Mvh Annika

Ida

Love is the new black. Den är riktigt snygg :)!

Moa - I väntan på liten

Jag skulle vilja vinna en barntavla, perfekt då jag och min pojkvän väntar barn och beräknas komma i Augusti!:) Skulle bli så fint ovanför spjälsängen!

Sara

jag vill ha " Money in the closet " i vit . den är så fin & skulle passa parfect i mitt rum !Ha det bra ! // sara

Pernilla

Av alla finfina tavlor skulle jag vilja vinna money in the closet, med svart bakgrund och vit text. superduper!

Johanna

Jag skulle jätte gärna vilja ha "dammtussar" i rosa. Vill gärna tro att de är min älskade farmors tofflor som alltid finns med mig!

Katarina

Nu vet inte jag om den finns för beställning, men jag skulle SÅ gärna vilja ha den fina tavlan "Två själar med bara en tanke, två hjärtan som slår som ett" och så skulle jag ställa den i mitt och sambons sovrumsfönster och så skulle jag överraska sambon, som en symbol för hur mycket jag älskar honom. <3 Kram!

Elin

Den tavlan jag skulle vilja vinna finns tyvärr inte på Formeli vad jag kan se, det är den du har i sovrummet. Det står någonting med "Två hjärtan som slår som ett" typ. Den är riktigt fin!

Isabelle

Är gärna med!

Skulle vilja vinna en "dancing soul" tavla!

Fanny

"Personligt ABC" skulle jag välja om jag blir den lyckliga vinnaren. Perfekt att ge bort i dopgåva, då vi ska gå på dop om några veckor. :)

Matilda

Hej! Alltså för det första är ju alla dina tavlor HUUUR fina som helst, verkligen! Så det är svårt att bestämma sig för en som man skulle välja om man vann. Älskar &-tavlan men favoriten är nog "never a failure always a lesson" för det tycker jag är ett så jävla (ursäkta svordomen) bra citat! Det borde man tänka på oftare. Sen älskar jag DYMO-lappar också ;) haha. Kommer ihåg när jag var liten och köpte en egen sån maskin och satte lappar på allt. Haha. Men men, over and out! :)

Jessi

Jag har en hall som behöver prydas med något vackert så en "Här bor familjen" önskar jag att jag vann!

Anonym

iiih hoppas man vinner denna tävlingen

skulle vilja vinna den " i like to have my money..."

eller " http://formeli.se/category/high-on-love.htmlska snart göra ett inlägg i bloggen om denna tävling :)

kickan

Åh, vilken fin tävling!

Jag skulle vilja vinna "All we need"!

Nathalie

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna tavlan "busig" med färgkomben "Birk". Skulle vilja ge den till min lilla son som ska döpas om någon vecka :)

Therese

Åh jag skulle vilja vinna en "Live love laugh" tavla i svart/vit, den skulle jag vilja ställa i vårt snart färdigrenoverade kök på tavellisten jag ska sätta där. Sjukt fina tavlor du gör, å tack för en kanonblogg Linda. Kram!

Ida

Jag skulle vilja vinna en "Life Love Laugh" :D

katta

min storasyster väntar en liten så ja skulle vilja ge en tavla till henne. hon vet inte vad det blir för kön men någon av namntavlorna BUSIG skulle ja välja om jag vann :)

patricia

jag skulle vilja vinna en ''vågrät namntavla ''LEKFULL'' till min moster där det ska stå allt om min lilla kusin som jag inte kan leva utan! om jag vann skulle jag vilja vinna just denna.

martina

Hej!

Vad kul, älskar dina tavlor!Skulle gärna vilja vinna: Dance is the..

den med vit bakgrund och grå ram.

Den är såå snygg och så jag :)Håller tummerna!

Karolina

Jag vill vinna en busig namntavla :) Skulle vara så perfekt då min systerson ska döpas i Mars och jag hade velat ge honom en sådan i present :) Så himla fin!

Nina

Jag är med! :D skulle vilja vinna SATC- tavlan "money in the closet" :)

Jennie

Om jag vann skulle jag vilja ha "Real love" tavlan med vit bakgrund, helt kär i den! haha :)

Emelie

Hej. OM jag skulle vinna skulle jag ta "Här bor familjen"-tavlan, det är min absoluta favorit och dessutom en tavla som jag aldrig sett tidigare. Mina vänner skulle bli så avis ;)

Jennifer

Jag skulle bilja vinna "I like to have my money right were I can se it- haning in my closhet!".Har ingen speciell motivering förutom att jag älskar tavlan :D:D

maja

Jag skulle välja "delad glädje" för att det är så jävla sant. allt känns lite bättre när man berättat för någon om något jobbigt. och allt känns lite bättre när man berättat om något kul för någon. jag brukar tänka på det rätt ofta, att inget blir bättre för att jag håller det inom mig

bra blogg!

MODE MED MILNE

http://formeli.se/category/high-on-love.htmlSkulle vilja vinna denna sjukt snygga tavla, i svart/vitt! nu hoppas jag på det bästa! kram :D

Tilda ♥

Jag skulle vilja vinna "Never a failure always a lesson" eftersom jag ofta blir så jäkla besviken på mig själv då jag gör något fel. Jag vill alltid vara bäst på allt kan man säga, jag vet ju själv att det är dåligt, men jag kan inte hjälpa det. Jag förväntar för mycket av mig själv. Skulle vara bra med denna tavla för att påminna mig om att jag inte har misslyckats och att jag inte måste vara bäst i allt!!

Anna

Hej!

Om jag vann skulle jag vilja ha livliga ABC i rosa,gul cerise med stjärnor. Så fin och skulle passa perfekt i lilla Lowas rum! :)

erica

hej! :)

jag skulle vilja vinna en free woman, för det stämmer så bra in på mitt liv just nu, då det händer mycket. den skulle sitta jättefint på min sänggavel :)

MansonDust

Vill vinna tavlan "I like to have my money.." :)

Sofie M

Hej!Jag skulle verkigen vilja vinna "dammtussar" i grå/rosa skalan! Den skulle passa perfekt i våran nya lägenhet, i köket såklart! Har alltid gillat det ordspråket! Vann tyvärr inte när du hade julkalendern, varken förra året eller detta så jag försöker en gång till :)Kalasbra blogg, och vilka fina hundar du har föresten :)Kram Sofie

malli

Jag måste bara säga att jag tycker du är riktigt duktig & kreativ som gör såna snygga tavlor :) Om jag vann så skulle jag vilja ha en sån Love is the new black, skulle passa såå sjukt bra i vårat nytapetserade sovrum :Damalia_malm@hotmail.com

Emelie Andersson

Jag skulle vilja ha tavlan "lodrät tavla personligt ABC" med svart bakkgrund och namnet i blåa eller gröna bokstäver" Det är till min coola lilla kille eddie som är tre år och håller på att lära sig läsa bokstäver.

Mvh

Emelie Anderssonps. jag har desvärre ingen blogg, men hittade dej genom en.

Jenny

Hej Lilly!Jag beundrar verkligen ditt engagemang och dina ideér! Har jag turen på min sida skulle jag vilja vinna en kärlekskombo tavla (Minns, dröm, lev) till min och min pojkväns nya lya uppe i norr.

Jag älskar "här bor familjen-tavlorna" och kommer absolut höra av mig då det blir tillökning i familjen!

Keep up the good work, det uppskattas!

/jenny

Louise

Åååå, vad kul om man vann en tavla! :D Har ju en hemma i sovrummet som du gjort, å ja verkligen älskar den! :D

Så nu skulle ja vilja ha en namntavla "lekfull" till min bonudsdotter :)http://louiseberglund.blogg.se/2011/february/med-o-tavlar.htmlHoppas på tur :)

Johanna

High on Love i grå variant skulle jag gärna vilja vinna :)

Frida

Heej!

Jag vill vinna "Real love" tavla då jag som dig fullkomligt älskar Sex and the City!

Min sambo och bästa vän ordnade en överrasknings fest för mig när jag fyllde 25 år med Sex and the City tema, jag blev överycklig! Jag fyller 27 år på söndag (20 februari) och det vore en underbar försenad födelsedags present =) Jag skulle låta tavla stå över sängen. Hoppas jag vinner! Kram

Malin

Jag skulle vilja vinna "prickig sötnos" i rosa till min underbara lillesyster Maya. Hon är en riktig sladdis då både jag och min bror är över 20år och hon precis fyllda 2. Hon skulle nog bli jätte glad och tycka den är tjusig som hon så fint säger när hon ser nå fint och mamma med förden delen som håller på att inreda hennes rum.

Hanna

Hej!

Jag skulle vilja vinna "Money in closet"

Tycker den är så härlig och jag är verkligen

ett stort fan av sex and the city,

har försökt göra en egen, men din är så grymt

snygg så det finns inget som kan göra sig jämnlikt :/

Därför blev jag så glad när jag såg denna tävligt :D

Ha det bra! <3

Marie

Hej!Fick en liten dotter för en vecka sen, en månad för tidigt. Skulle vara så gulligt med en första tavlan, den rosa.Hoppas, hoppas!Kram

Malin

Jag skulle vilja vinna tavlan "True Friends" i vitt med svart text. Varför jag valde just denna tavla beror på att alla mina närmaste vänner befinner sig i ett annat land. Har hittat en plats i världen där jag känner mig hemma och är villig att kalla den ön för mitt drömparadis där alla mina närmaste finns. Vänskap och kärlek är något jag hävdar är så stort att jag skulle åka till jordens ände för att få vara med alla människor jag älskar och därför tycker jag att tavlan passar in på mig och mitt liv. :)

Nicole

Jag skulle vilja vinna en Prickig sötnos, skulla passa perfekt efter jag renoverat mitt rum :D Hoppas jag vinner <33

Molly

Jadu, alla är superfina!

Men om jag vann skulle jag vilja ha True friends!

Spacegirl

Jag är gärna med och har jag turen att vinna skulle jag vilja ha dammstussarna under sängen i blått.Blogglänk

http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2011/february/28-februari-vinn-tavla.htmlhoppas på tur

Amme

Du, det här var svårt. Har funderat i flera timmar nu. Det har stått mellan "money in the closet" och "true friends". Men det måste nog bli "money in the closet", jag har hur mkt kläder som helst så det skulle passa perfekt i mitt rum, faktiskt :)

Zalina - Olivias mamma

Hej Linda,Jätte fint intivativ att starta ett eget företag när du är så påhittig och kreaktiv! Jag gillar "unga" tjejer som vet vad dom vill. Jag är likadan nybliven mamma i ett nybyggt hus... man kör på inställningen "man kan om man vill"Om jag skulle få chansen och vinna en av dina underbara tavlor skulle jag välja: Namntavla BUSIG med min dotter Olivias namn.Kram

Sofia

Hej! Åh vad superfina tavlorna är!! Jag skulle bli så överlycklig om jag fick vinna en tavla! Det var så svårt att välja ut nån men jag är rätt så kär i "Här bor familjen"-tavlan, speciellt tavlan med Barbosa-Stjernberg! :) Tavlan skulle vara helt perfekt med tanke på att vi numera är en familj efter när vi fått vår lilla dotter!

Min blogg är låst då jag ofta sätter ut bilder på vår dotter som jag gärna vill hålla privata men jag länkar din blogg till i min blogg ändå för jag har rätt så många läsare ändå :) så maila gärna mej om du vill se länken i min blogg så får du naturligtvis lösenordet :)http://sosia.blogg.se/2011/february/ny-tavling.html#commentHoppas att jag får bli den lyckliga vinnaren! :) Kram SofiaLinda

Tavla ett skulle jag verkligen vilja ha! "Love is the new black". Riktigt stilfull!

alena

Hej! Skulle jättegärna vilja vinna "två själar" tavlan, den vita :) Skulle ge bort den till min kära pojkvän då beskrivningen stämmer väldigt bra in på oss.

Linn

Jeg ville ha valgt "Här bor familjen" :-)

Også skulle mamma og pappa ha fått den, da bildet vi har hatt med "her bor:" har blitt ødelagt :-/

Lexie Lindé

Jag skulle vilja vinna antingen Loveaholic eller ett personligt ABC då dem båda hade varit så snygga till min nya lägenhet som jag flyttar till den 1a april:)

Sofia - mamma till Levi

Jag vill vinna "Free Women"..Ny separerad, ensamstående halvtidsjobbande ung mamma som är totalt utsliten. Den tavlan ger mig styrka och får mig att tänka på en viss person i mitt liv som har haft väldigt stor betydelse för mig och även för mitt välmående.Passar på att tacka för en mysig blogg och håller alla tummar jag har.. :)

Andrea

Jag vill väldigt gärna vara med och tävla, jag håller på att inreda min lille sons rum och skulle hemskt gärna vilja ha en NAMNTAVLA BUSIG på hans vägg. Vi skulle bli så glada :)Jag länkar här:

http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/february/jag-tavlar-hos-lily-om-en-valfri-tavla-fran-f.htmlCrazyangel [mamma till Milton&Viggo]

jag vill ha en love is the new black om jag vinner :)

keep up the good work!

Matilda Andersson

Jag och min lilla familj skulle jätte gärna vilja vara med och tävla om en av dina fina tavlor."Här bor familjen" -skulle passa perfekt hos oss! Vi fick tillökning för 4månader sedan. Lilla Elna tittade ut till oss och gjore vår värld hel. Rosenskimmrande! Vi går fortfarande på moln!Jag och sambon är inte gifta men vi båa heter Andersson, perfekt va?! Familjen Andersson består av mamma Matila, pappa Rhobin, dotter Elna och hunden Rambo. Vi är fulländade! =)Nu håller vi tummarna!

Susanna

Jag är med och tävlar :) Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en "namntavla busig" i någon av de rosa varianterna till min kompis dotter som fyller ett år i mars :)Här är min länk: http://susanna1987.blogg.se/2011/february/tavlar.htmlNu håller jag tummarna :)

Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

True friends skulle jag vilja ha, den ska stå fint i den kommande lägenheten synligt så mina vänner som bort långt ifrån ser den när de hälsar på :)Har även skrivit om tävlingen här: http://cheriemartensson.webblogg.se/2011/february/tavling-hos-linda.html#comment

Cia

Skulle så otroligt gärna vilja ha "Money in the closet" i svart, fastnade för den direkt du la ut den på bloggen :) Har flyttat till ett nytt rum, och tapeterna är inte så vackra så det vore grymt att ha en av dina fina tavlor att dölja dom med!! :)Någon blogg har jag inte, så kan inte länka tyvärr :(

Marika Viktorsson

Åh som jag älskar dessa tavlor!! :)

Jag skulle hemskt gärna vilja "ha" en tavla med PERSONLIGA MINNEN/Dagar värda att minnas. Då jag vill ha med datumet då jag och min sambo blev tillsammans, dagen då vi förlovades samt dagen våran första son eller dotter föds. Är planerad i april och tror inte det kunde bli mer grädden på moset med en sån tavla till efter förlossningen :) Dessutom är vårat sovrum väldigt tomt och tråkigt på väggarna och tror nog att en sån här tavla skulle göra MYCKET. Mvh Marika

Emelie

Alla dina tavlor är väldigt fina och det är svårt att välja en ! Men jag har fäst mig vid LIVE LOVE LOUGH. Den vill jag ge till min älskade sambo på vår förlovningsdag.

Emma

Är med och tävlar

Och skulle jättegärna vilja ha tavlan " Namntavla Busig "Ha en bra dag.

Anna

Ååh, jag skulle vilja ha en "familjetavla"... "Här bor familjen".

Om två månader flyttar jag tillsammans med min pojkvän, och våra fyra djur. :) Det vore underbart att ha en sådan tavla då! Jättefin.Elin

Jag gillar "all we need" bäst, men alla dina tavlor är verkligen fina! Hoppas nu jag får lite tur med tävligen.

/Elin

Elisabeth

Åh så svårt att välja, det finns ju så mycket fint! Men jag skulle hemskt gärna vilja vinna "LOVEAHOLIC" med mitt namn Elisabeth. Den skulle passa mig riktigt bra kan jag säga!

Fantastiska Frida

Det är så roligt, jag kom av en händelse in på din blogg för ungefär en vecka sedan och blev direkt kär i de flesta tavlor du gjort!

så inspirerande, så vackert!Jag och min pojkvän ska snart flytta och den vita tavlan "HIGH ON LOVE" skulle passa perfekt över vår säng i den nya lägenheten. Det skulle bli en mycket uppskattad och fin inflyttningspresent till oss båda. tack :)Mvh Frida och Fredrik

Gisela

Jag skulle vilja vinna love is the new black. Med vitbakgrund och svart text. Så jäkla snygg :D

alexandra

Jag skulle vilja vinna den andra från vänster, längst ner.(isac) den är så fin :)

Madde

Jag skulle mer än gärna vilja ha namntavlan "Prickig sötnos".Min allra bästa vän har alldeles nyss fått en gudomligt söt dotter och när jag kommer hem och hälsar på dem till våren (bor så långt bort) så skulle jag vilja ge henne denna personliga present :)

Lovisa

jag skulle jättegärna vinna en "Love is the new black" tavla i vitt. Har ganska nyligen gjort om mitt rum och den där tavlan skulle passa perfekt in i mitt rum, ståendes på min tavellist :D

linnnéa

Hej däääär!

Jag vill vinna tavlan "Failure"!

Julia

Skulle vilja ha "love is the new black" i svart :) den skulle passa perfekt in i mitt rum

kristin, Vincents mamma ♥

jag skulle vilja vinna den underbara namntavlan BUSIG.

Skulle passa perfekt på sonens rum.

"håller tummarna"

Tess

Tavlan som jag känner passar mig bäst är "Love is the new.." (med svart bakgrund) Därför önskar jag vinna just den :) Även om ALLA är lika härliga på olika sätt!

Skrev ett litet inlägg om dig i bloggen :D

http://thestyleoftess.blogg.se/2011/february/love-is-the-new-black.htmlHa det bäst!

Sara - f o t o b l o g g / h o b b y f o t o g r a f

Hej! Jag skulle med nöje vinna tavlan "true friends" :) Sen om jag gör det är en annan sak!Plus att jag läste det där om dina hunder, annonsen. Ärligt vem kommer på att ens vara så dum och göra något dyligt? Sjukt! Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta?;)

Felicia E

Jag skulle vilja vinna en svart TVÅ SJÄLAR tavla.

Skulle passa perfekt i mitt rum ;)bitskemma

jag vill va me=)

om jag vann skulle jag vilja vinna en sån här tavla http://formeli.se/category/har-bor-familjen.htmlhar länkat i min blogg http://bitskemmatavlar.blogspot.com/2011/02/tavla28feb.html=)

Sofkaa

Jag skulle vilja vinna tavlan never a failure always a lesson. Den hade gjort mig stark varje gång jag såg den.

Caroline

Två själar, passar super fint ivårt nya sov rum, ovan för sängen.... ha en bra dag kram

Susanne

Hejsan!Hoppas jag har turen att vinna tavlan "True Friends" i svart! De är så fina!anne

Hej Linda.

Jag vill vara med och tävla om True friends-tavlan. Svart bakgrund m. vit text.Min länk:

http://enna.blogg.se/2011/february/formeli.html#comment

Sanna

Jag är gärna med och skulle vilja vinna tavlan "Busig" att ha i min dotters rum på väggen nu när vi i höst ska flytta till vårt egna boende.För att inreda hennes rum är något jag verkligen ser fram emot, lika mycket som hon ser fram emot att få sitt alldeles egna rum.Kram Sanna

helene ljungberg

TVÅ SJÄLAR KÄNNS UNDERBAR & SKULLE PASSA MIG O MIG SAMBO MV ELENE & MATHIAS.

Johanna Lindahl

Hej!

Roligt med en tävling! :)

Jag skulle jätte gärna vilja vinna tavlan.

"True Friends" med färgen : vit med svart text. :)

/ Johanna (loppan_lind@hotmail.com)

Sarah <3

OM jag skulle vinna skulle jag vilja ha ''ole dole doff'' tavlan för att jag ska få ett nytt rum och den skulle passa jättebra :)

Emma

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja vinna en beige "Live Laugh Love"- tavla, där det står "Mattias & Emma -2 juni 2006"

Vi Ska äntligen få flytta ihop den 1 april så det vore så himla kul att få göra den så personlig som möjligt nu när vi har väntat i ett år på att få en lägenhet!

Hoppas jag vinner!!!! Kram!

Elin

Jag skulle vilja ha namntavlan LEKFULL och ge till min kusin som nu ær 4 månader.

Jag har alltid velat ha en liten kusin i slækten (då jag sjælv ær minstingen och har varit i 20 år).

Tillslut hittade min farbror sin stora kærlek och tillsammans har de fått min myskusin LEVI.

:)

emelies tävlingsblogg

jag skulle vilja vinna: & tavlan där de står välkommen till följt av familjens namnhar tipsat här: http://emlisch.blogg.se/tavlingsblogg/2011/february/28-febr-tavla-formeli.html#comment

Jessika

Ja e me o tävlar !! :DFavorittavlan: Lodrät tavla - High on love, vit bakgrund* UNDERBAR PRESENT !!!! till sambon såklart.. så få ja överraska honom PLUS att ja få ha den snygga tavlan på VÅR vägg.. :))

Jennie ♥

hej tjejen :)

vill gärna vinna denna: http://formeli.se/category/namntavlor.htmlvet inte färgerna ännu. den är till min älskade tvillingsyster som ska ha barn i juni. vill verkligen ge henne något annorlunda och inte en traditionell doptavla. älskar just din formgivning. eftersom barnet inte är fött, vet jag inte vilka färger som ska vara med. men syrran gillar inte att de är rosa till tjejer och blått till killar, så de blir nog annorlunda färger. kanske grönt och lila :)hoppas jag vinner trots att barnet inte är fött :Prkam

ida

jag skulle vilja vinna high on love tavlan, den stämmer alldeles perfekt när man gillar någon,och den svarta skulle passa in perfekt i mitt rum!

Millah

Jag skulle vilja vinna:HIGH ON LOVE HIGH ON YOU!Kram// Millah

Beccih

Jag är med och tävlar om en av dina fina tavlor.

Då min syster son snart fyller ett år skulle tavlan "Namntavla SÖTNOS" passa alldeles utmärkt som vinst!Håller tummarna!

Trevlig helg!

Jane Caterine

jag skulle vilja vinna den svarta "Två själar"

Ebba

Jag skulle vilja ha tavlan Personliga minnen i svart, så att jag kan ge den till min familj :)<3

Anna L

Vill jättegärna vara med och slåss om denna vinstenSkulle vilja ha: http://formeli.se/category/damtussarna.htmlHar tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/02/tavla.html

klara

jag skulle vilja ha en svart "true friends"-tavla http://formeli.se/category/true-friends.html

för att den är mitt i prick! börjar glida ifrån några av mina gamla vänner och det skulle vara en bra påminnelse :) ha det gött! :D

Emmy

Jag skulle gärna vilja vinna "Delad glädje och sorg" till min syster, för jag tänkte direkt på henne när jag såg den. För efter en svår tid så har det fört oss närmare varandra än någonsin.Läser din blogg varje dag, du är grym!

Emma

Jag skulle vilja vinna High on love, för det är det jag är. :)

Har länkat här http://emmatavlar.blogg.se/2011/february/tavla-282.html. Håller alla tummar. :)

Ida

Om jag vann skulle jag vilja ha tavlan med texten "Minns gårdagen, Dröm om morgondagen, Lev idag" i vit. Jag älskar den texten! http://formeli.se/category/karleks-kombo.html

j

Nicole

Jag skulle vilja vinna "free women". Tycker texten passar så jäkla bra! :)

Alissa

Jag skulle vilja vinna ''failure'' http://formeli.se/category/dymo-citat.html

för att den skulle passa i perfekt i mitt ny renoverade rum :)

Anna mamma till oskar

jag är jätte gärna med och tävlar. Föll för Här bor jag tavlorna. Skulle vilja ge den till mina goa vänner Sara och Mattias som precis har köpt hus och flyttar in om två veckor. Vore en perfekt inflyttningspresent. Sara har varit en toppen kompis nu när jag har skadat foten. Hoppar på kryckor i sex veckor. Så det har varit lite jobbigt. Men hon har funnits där varje dag. hoppas på tur

Nea

En ''failure''-tavla skulle sitta fint ovanför min säng, älskar budskapet!

Elin Jonsson

Hej hej klart att jag är med och tävlar! =) Om jag har den stora turen att vinna så vill jag ha en namntavla BUSIG...Tipsar på min blogg här http://extrem.blogg.se/2011/february/tavling-7.htmlhåller tummarna stenhårtKRAM & TREVLIG HELG

Isabellesmamma

jag är med. skulle vilja vinna "&-tavla" med mitt, sambons och dotterns namn på :)har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2011/february/tavla.htmlha en fortsatt trevlig helg!

liselottel

Hej! Är gärna med och tävlar, skulle turen vara på min sida vill jag ha tavlan Personligt ABC, har länkat http://liselottess.blogspot.com/2011/02/tavla-28-feb_18.html Mvh Liselotte

Maja

Om jag vann så skulle jag vilja ha "I like to have my money where i can see them, hanging in my closet". Min lillasyster är en riktig shopaholic, skulle passa henne perfekt:)

Jenny

Jag skulle vilja vinna tavlan "Minns, Dröm, Lev" i svart ur kategorin "Kärleks kombo"

Cindy

Jag skulle vilja vinna en "forvige&forget" i vit bakgrund. :)

Melika

Hej! Efter att ha tänkt läänge så bestämde jag mig för tavlan "FORGIVE&FORGET". Eftersom det "händer" mycket nu runt om en, man får veta om saker om vänner, saker de gjort och sådant... Och den där tavlan skulle hjälpa mig på något sätt, skulle sätta upp den i mitt rum och så kan jag lixom passa in med texten, för jag tycker den ställer en bra fråga, om man förlåter någon för något rätt så stort så kommer man ju inte riktigt att förlåta den för man glömmer alldrig, så man kommer ha det i baktanke...Men aa det är därför jag vill vinna :D

Linda

"REAL LOVE" Älskar citatet!

Nu håller jag alla tummar!

Beatrice Bäckstrand

Jag önskar "Prickig sötnos" i gult om jag blir den lyckliga vinnaren. Ovanför namnet ska det stå "Storebror". :)Länk: http://beabus87.blogg.se/2011/february/jag-vann.html#comment

helena

jag är gärna med :)

skulle vilja vinna "FAILURE"har länkat: http://hellavixx.devote.se/blogs/8229535/formeli.htmkram helena

Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Jag är med! :D Efter en lång stunds tänkande så kom jag fram till att jag ville vinna tavlan "kärleks kombo".

Jag tycker om citatet "Minns gårdagen..." och det, så himla fint. Och jag tycker den passar perfekt in till min "historia" så skulle gärna vilja vinna den. :) Och så är den väldigt charmig, skulle gärna ha den när jag flyttar hemifrån! :)

(Och jag vill ha den i svart)

Jessica

Hej! Jag har varit helt fäst i dina tavlor nu en längre tid! Så awesome! Och om jag vann, skulle jag vilja ha en, "I like to have my money where I can see them. Hanging in my closet." Vit text och svart bakgrund. Fin bloggdesign du har på Formeli. Älskar den enkla stilen. Kram. ♥

jenn

Jag vill sjalvklart vara med! Vinner jag vill jag garna ha denna:

http://formeli.se/2011/january/abc-tavlorna.htmlJag har tippsat i min blogg: http://barbados.blogg.se/2011/february/28-februari-valfri-tavla.html

care69

Jag är gärna med!

Men det är ju nästan omöjligt att välja...men det skulle nog bli tavlar med nio små stjärnor i svart.Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/02/28-feb-vinn-valfri-tavla-fran-formeli.html

ellie

Hallops :)

jag skulle villja vara med! (;

Lodrät namntavla "BUSIG" -den skulle vara perfekt för mitt kusinbarn, Stella :D

Lisa

Jag är med! :) Och ifall jag vinner vill jag vinna tavlan ur kategorin kärleks kombo med "minns, dröm & lev" bara för de är mina motton i livet! :)

kram!

Jessica Fransson

Hej! Jag vill vinna tavlan "true friends are never apart, maybe in distance but never in heart" och ge till min fina vän som fyller 21 i mars! Jag har tyvärr flyttat 40 mil ifrån henne men vi är fortfarande lika tajta och tycker att tavlan skulle vara riktigt rolig att få ge henne, som ett tecken på hur mycket hon betyder för mig! Kram

Emilia

Vill gärna vara med. Om jag vinner så önskar jag dammtussarna eller hm, http://formeli.se/category/damtussarna.html DAMtussarna? Tyckte den var väldigt söt =)

Mickan

Jag skulle vilja vinna en "här bor familjen"-tavla. :)

Johanna - Vem bryr sig om hundra år?j

Jag skulle välja den här http://formeli.se/category/personliga-minnen.html, hur söt som helst!

Mattina

Hej! Det hade varit väldigt roligt att få vinna SATC-tavlan "money in the closet" http://formeli.se/category/sex-and-the-city-citat.html Den hade passat perfekt här hemma!

malin

jag skulle välja dammtussar

Beatrice, mamma till skrutten Robin

Jag skulle köpa en namntavla Busig till Robins nyaste (10:de) kusin :)Jag har länkat här: http://beabofink.blogg.se/jagvillvinna/2011/february/formeli-28-feb.html#

alexandra axdal

jag är gärna med och tävlar..

jag skulle vilja vinna HÄR BOR FAMILJENjag har länkat här : http://axdal.se/troll/2011/02/20/28-februari-tavla/

Emma S

Hej Linda!

Jag skulle väldigt gärna vilja vara med och tävla!

Vi håller på o gör iordning ett rum till vår 6mån bebis. Och namntavlan busig skulle passa jättebra till stjärntapeten från Midbec som han har på sitt rum!:)Kram

Madde

http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2011/february/tavla444.html

Jag hade gärna vunnit namntavla busig till min lilla tjej:)

Sara

Jag skulle vilja ha namntavla "Busig" till min son!

Linda, Mamma till Majken

Hejsan.Vilken fin tävling.

Om jag skulle vara den lyckliga vinnaren så skulle jag/vi vilja ha tavla: Här bor Familjen. Vi har precis gjort om vår hall & detta skulle bara va helt perfekt & ha. Håller tummarna.Länkat: http://matchukgirl.blogg.se/2011/february/valfri-tavla-282.html

Mici

Wow, vad många som deltar! Men kanske har man en chans ändå =)Jag skulle vilja ha tavlan med SatC-citatet: Real Love ("I'm looking for love...") med vit bakgrund.

Den skulle passa fint i mitt nya kök...Tack för en fin blogg, vad krativ du är! Och grattis i efterskott ;)

Karo

Never a failure, always a lesson!

http://formeli.se/category/dymo-citat.html

jessika

jag är med ! :) skulle vilja ha "forgive&forget" den med vit bakgrund :) ha det bra!

evamar

Personliga minnen med svart bakgrund skulle göra mig riktigt, riktigt glad.Kanske den här länken kan göra dig lite, lite glad?http://evamar.blogg.se/2011/february/tavla-28-feb.html

Annelie

Jag är med och tävlar, och vill om jag har lyckan att vinna "Dance is the hidden language of the soul". Jag är dansare, men kan inte fortsätta nu då jag skadade mig allvarligt på senaste showen, och måste troligen opereras. Så denna tavla skulle få mig att må mycket bättre och få känna lyckorus i magen varje gång jag ser den, som den sanna dansare jag är :)

Sandra

Hej, jag är gärna med =)

Tavlan "Failure" var riktigt snygg och den vill jag tävla om.

Erika-Mitt Nya Liv

Jag tävlar gärna och skulle vilja vinna: http://formeli.se/category/namntavla-sotnos.htmlLänkat har jag gjort här: http://noonewantsforever.blogspot.com/p/jag-tavlar.htmlHälsningar

Erika Wilhelmsson

josefinea

Hej! Jag är gärna med och tävlar :DÅh, vad svårt. Det finns ju såååå mycket fint. Jag fastnade extra mycket för tavlan "Kärleks kombo" - gillar starkt citatet "minns gårdagen.." så jag måste nog välja den :)Har även länkat dig i min blogg, här:

http://josefinealinder.blogg.se/2011/february/-tavling-9.html#comment

Mirris

Jag hade valt tavlan High on love, high on you för jag har världens bästa pojkvän <3

Caroline L

Jag skulle vilja tävla om en grön

http://formeli.se/category/true-friends.html

Elisabeth Berglöf

never a failure är ju en underbar tavla som jag vill ha

misstag kan ge självförtroende och självkänsla

´när man vänder motgångar till medgångar...Viktoria

Jag skulle vilja vinna denna tavla: http://formeli.se/category/tva-sjalar.htmltävla gärna hos mig också:http://imtoooldforthisshit.blogg.se/2011/february/tavling-hos-mig.html

Anonym

love is the new black passar perfekt hos oss =)

Maria P

Jag håller tummarna för tavlan "real love"

BellaOlars

"DAMMTUSSAR" är nog den sötaste tavlan jag någonsin sett, och tänk så mycket gulligare den skulle bli, om den hängde i mitt rum! ;) Den underbara tavlan skulle jag gärna vilja vinna :)

LOVE IT!

LisaW

Vad mycket fina tavlor..... jag skulle vilja vinna en "Här bor familjen...." för nu är vår familj komplett! :)

Amanda

åh, jag skulle vilja vinna "kärleks kombo" de vackraste sakerna i livet... jag älskar den tavlan.

Elin

Jag skulle vilja vinna "keep walking". Den beskriver mer om mitt liv än vad jag själv kan berätta.. Tack för en underbar blogg!

Malin

Åhh vilka underbara tavlor!

Om jag vinner vill jag ha DYMO-citat "Failure"

En helt vanlig Isabell

Åh, jag vill gärna vara med och vinna! :-) Jag skulle så gärna vilja ha: "&" tavlan om jag vann, med mitt och älsklingens namn!

Jessica - Mamma till Melwin

Hej :)Vad roligt att hitta dig i bloggvimmlet, och vilken tur för mig och min lilleman Melwin att du i detta nu har en pågående tävling. Vill gärna delta i tävlingen och föll pladask för denna bedårande BARNTAVLA http://formeli.se/category/namntavlor.html

... Hur fin och cool som helst, hade gjort sig bra i Mrlwins turkos,limegröma rum :)önskar dig en fin dag och tack för att jag får delta.Kram från oss

Liza - Mamma till Joline

Som jag suktat efter dina tavlor. Men som nybliven mamma får man prioritera inköpen :)Har länge önskát mig namntavlan Sötnos i randigt, så om jag mot all förmodan skulle vinna så hade jagvelat ha den till min älskade dotter..Såklart har jag länkat på bloggen ...http://lizagood.blogg.se/2011/february/tavling-hos-linda-blom.html

Cilla

Min favorit är "Personliga Minnen" - den skulle bli en perfekt kärleksgåva till min man!♥

Anna

Ja, det var inte lätt att välja bland alla dessa fina tavlor!Men jag gillade verkligen PRINSessa Lilla, färg 10. Jag tyckte det var så fint när det var olika mönster på, prickigt randigt och rutigt. =)Den skulle vara jättefin i min son Melvins framtida sovrum.Håller på och letar efter hus, så det vore jättekul att vinna denna, så man har någon fin tavla att sätta upp på hans vägg den dagen vi hittar vårt drömboende! =)

Johanna Hall

Om jag vinner skulle jag vilja vinna True friends med blå bakgrund att ge till min bästa vän. Just för att hon alltid ställer upp för mig och finns där när jag behöver henne. För mig är hon den starkaste människan som finns! :)

Natalie Holm

Jag vill vara med och tävla och då om "Personligt minne" den är jättefin! =)

Jennifer - 17 år & ensamstående morsa

Om jag vinner skulle jag vilja vinna Kärleks Kombo, Minns Dröm Lev i beige ♥ Det skulle sitta fint på väggen som en påminnelse :}Länkning till tävlingen här ➞ http://sunkissedsugar.blogg.se/2011/february/jag-ar-med-och-tavlar.html

Linda

Hej,

Jag vill va med och tävla om en tavla!

Om jag vinner önskar jag mig namntavla Busig.

frida

Hej!

Tok diggar dina tavlor, så fina!!

Jag hade velat vinna Namntavla busig till min son som kom nu i Jan !:)

Har länkat på min blogg oxå !

http://fritte.blogg.se/2011/february/tavling-hos-linda-blom.html

sofia

Jag är gärna med och tävla!

vinner jag skulle jag vilja ha "live love laugh" i färgen grå och med namnen "Leif och Sofia"

En helt vanlig mamma - Ulrika

Givetvis vill jag vara med och tävla och skulle vilja vinna följande tavla i så fall

http://formeli.se/category/personliga-minnen.html

jag har länkat i min sidebar i bloggen och min mail är ulrika.kristensso@tele2.sewww.enheltvanligmamma.blogspot.comkrtamkram

marty

jag skulle vilja vinna personliga minnen

adde

här bor familjen skulle jag vilja vinna. fint att ha i hallen

Madde

Jag skulle vilja vinna busunge till min lilla tös! =)

therese

http://formeli.se/category/high-on-love.htmlskulle jag vilja vinna i vitt. :) Har nog även hittat till en sida som lär blir poppis bland födelsedagarna.. ;)

Anki

Skulle sitta fint i min sons rum som har vita kala väggar. Tavlan "Lekfull" skulle fylla rummet och framförallt uppskattas!

Katharina

Hej!

Skulle gärna vilja vinna:

Dammtussarna under sängen...." i grått

Har länkat till min blogg

http://tomelillans.blogg.se/2011/february/deltar-i-ny.htmlHoppas på tur!

Kram Katharina

- bbella | the asian one ::

Jag är med :D och vill helst vinna denna tavlan i svart : http://formeli.se/category/love-the-black.htmlps. älskar din blogg ! <3

Camilla Johansson

Vilka otroligt vackra tavlor. Om jag vinner så skulle jag vilja vinna tavlan som kallades "Failure".

Den hade passat jättebra inne på mitt studierum.

Never a failure, always a lesseon.

Tack för en fin blogg.

♥Veronica, Mamma till Liam♥

jag är gärna med och tävlar om en busig tavla till min son Liam, han är världens underbaraste bebis och förtjänar en jättefin tavla :) Här är länken till min blogg: http://thisisshit.webblogg.se/2011/february/tavling-tavla-fran-formeli.html håller alla tummar :) Kram på dig! (:

sara

jag skulle vilja vinna en namntavla BUSIG till min lilla kille :)

Tvillingmamma Linn

Jag skulle vilja vinna http://formeli.se/category/stjarnklar.html med texten så efterlängtad och älskad <3 från första stund.länkat till: http://linnostberg.blogg.se/?tmp=24151009

mail adress: linn_ostberg@hotmail.comtack på förhand.

Mvh LinnVeronica, Mamma till Leo ♥

Jag skulle välja "busig" tavlan att ha i min sons rum ifall jag vann :) håller tummarna här hemmaMin mail: Lillsveh@hotmail.comMin blogg är låst just nu, men jag lovar att tipsa om tävlingen :)

Ann-Christin

Skulle gärna vilja vinna Dammtussar i blått.

Passar bra in i vårt sovrum.

Har tyvärr ingen blogg att länka till

Anna

Skulle vilja vinna dammtussar med blå moln

har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/02/tavla_24.html

emilia

gaaah, måste va med:)

vill piffa upp rummet lite, så det skulle ju passa perfekt.

Jag blev helt kär i den svarta live love laugh tavlan. så den skulle jag vilja ha om jag vann :D

sofie

omg den vita love is the new black är så jäkla snygg vinner jag vill jag ha den :)puuuuuuuss sofie

Melissa

Hej.En randig sötnos vore toppen till tösens nya rum som hon ska få i huset som vi har köpt.

Tycker dom är så fina.

HejerFeysal

''Delad glädje&sorg'' vill jag gärna ha, ROSA som passar till mitt och storasysterns sovrum! :)

Hoppas att jag vinner ;)

Fin blogg förresten! :o

Jenny

jag skulle vilja vinna "två själar"

Cornelia

http://formeli.se/category/love-the-black.html den svarta av dessa var riktigt snygg! Skulle väldigt gärna vilja vinna den :)

Jag tar och lägger upp ett inlägg om tävlingen i min blogg!

Sara - Ensamstående mamma

Jag skulle vilja vinna: http://formeli.se/category/namntavla-sotnos.html och den som är näst sist.. 'En tuff liten kille'.

Kashaya

Skulle gärna vilja vinna "Money in the closet" (den vita med svart text)

Jannica

Hej Linda, Jag vill vara med och tävla om tavlan "Live Love Laugh". Jag och min kära sambo kör med kärlekstema i sovrummet & just den tavlan skulle sitta som ett smäck där! :) Förövrigt tackar jag för en superbra blogg och inspirationkälla, keep up the good work! Må gott, vänliga hälsningar Jannica

cissi

"free women" för att den passar så otroligt bra in på mitt liv just nu :)

fridah

Gillar tavlan "failure" skarpt, den skulle gärna få hänga på väggen i min nya lägenhet!! :)

Emelie

Hej, vad roligt att du tävlar ut just en av dina tavlor, de är mycket fina allihopa så det var väldigt svårt att välja ut en haha. Men till slut kom jag fram till "Familjetavla, här bor familjen" och då jag har ett rätt långt efternamn skulle jag vilja ha den vågrätt. Den skulle sitta så fint i vår, rätt så tråkiga och inte så inbjudande hall! =) Skulle kännas hemtrevligt att ha den tavlan där! Nu håller jag tummarna och lycka till med ditt företag! :)

S O F I A

Hej!

Jag är med och tävlar, om jag vinner skulle jag vilja ha "love is the new black"-tavlan med vit bakgrund!

Du och din blogg är bäst!

Kram S O F I A

Linda

Vilken underbar tävling! Självklart vill jag vara med! Om jag hade turen med mej och vann, skulle jag gärna välja "lekfull". Jag har en son [Joppe] som fyller 1 år den 16 mars, det hade varit en underbar födelsedagspresent. Kram

Sara ♥.

Hej!

Jag skulle gärna vilja ha en LOVE IS THE NEW BLACK tavla med vit bakgrund. Har länge haft ögonen på den men då jag älskar uttrycket!

Sara

Min älskade syster väntade sitt första barn och trots en alldeles för tidig födsel med akut kejsarsnitt och därefter flera veckor på sjukhus är nu lilla Alice frisk och hel! Nu 3 månader senare vankas det dop och namntavlan "Busig" skulle vara perfekt att ge i dop-present :)

Yvonne

Jag skulle gärna vilja vinna en Live Love Laugh, dom tycker jag är riktigt fina :)

Rebecca

Skulle vilja ha pessimist optimist tavlan har precis flyttat så skulle vara perfekt med en tavla! :)

Catrin personliga smycken

*Oj! Vinner man av alla dessa drygt 300 kommentarer så är man ju en lyckans ost! =D*Vinner jag vill jag gärna ha modellen "Två själar"

http://formeli.se/category/tva-sjalar.htmlHar länkat till tävlingen här;

http://cocobycatrin.blogg.se/2011/february/vinn-valfri-tavla.html

Susanna

Hej!

Dina tavlor är ljuvliga! Jag är nybliven sambo men även student vilket innebär att det är rätt tomt på väggarna:) Därför skulle jag bli galet glad om jag vann LIVE LOVE LAUGH tavlan som skulle stå perfekt lutad mot väggen på steghyllan i köket:)

Evelina

Det ekar tomt på mina väggar och skulle därför vara fint att få sätta upp en tavla som jag verkligen står för, och som har en mening. Jag skulle gärna tänka mig en; love is the new black-tavla i sovrummet <3

Amelie

om jag sku vinna sku jag vela ha tavlan "failure" :)amelieviktoria@gmail.com

linn

hej! jag gillar verkligen dina tavlor. har suttit länge, länge och kollat, inspirerats. fantastiskt fina, för det första. sedan en given födelsedagspresent, eller present överhuvudtaget - vid alla tillfällen!Anyway, jag skulle vilja få "dammtussar"tavlan (behövde inte ens gå in på hemsidan och kolla, jag kan praktiskt taget alla utantill för jag varit inne så mycket!!). Det skulle vara guld värt. den är ju bara för söt!

Helene Nilsson

"Här bor familjen..." är den tavla jag skulle vilja vinna. Jag och min sambo ska flytta in i en stor trea och för att sätta en personlig prägel på hemmet vore en sån tavla både sött och personligt.länk till inlägget: http://heleneochyinnie.weebly.com/1/post/2011/02/vinn-en-tavla-frn-formelise.htmlMvh

Helene Nilsson

Anna

Ska snart flytta in i en egen lägenhet och gillar "Failure" skarpt, den skulle pryda hallen så klart!

Sanna

Hej Linda.

Jag tävlar om tavlan "Free women" på vit bakgrund med svart text.

Den passar så groteskt bra in på mig. Har nyss avslutat ett förhållande efter att ha insett att jag faktiskt inte är redo för/vill inte ha ett förhållande och känner igen mig i Samantha. Till och med några av mina vänner kallar mig Samantha :P

julia

Love is the new är underbart snygg och skulle väldigt gärna få pryda mitt rum :D

Matilda

Hej, jag skulle vilja tävla om en tavla. Jag har valt "Två själar" en vit :) Tack för en grym blogg!

Ellen

Hej! Jag tkr speciellt mycket om "Två själar" den svarta versionen. Jag och min pojkvän har haft det lite knackigt och kan behöva en påminnelse om hur bra vi faktiskt har det :)

Sara

Åh jag skulle jätte gärna vilja vinna en "kärlekens kombo" tavla med texten "minns gårdagen, dröm om morgondagen, lev idag" med vit bakgrund och svart text.

Jätte fin och bra blogg! =D

Elin Brodén

Hej!Jag älskar tavlan "två själar", och den skulle göra sig fin hemma hos oss i vitt! Jag och min sambo Mikael flyttade ihop vid jul och har ännu inte skaffat en enda tavla, så det är lite tomt...

Denice.E

Hej Linda jag älskar verkligen dina tavlor! Och jag är helt kär i denna söta tavla som heter: Damtussarna under sängen är änglarnas små tofflor och denna tavla skulle jag vilja ge till min kära mamma för att jag vet att hon skulle tycka om den väldigt mycket!jag skulle om jag vann gärna vilja ha den tavlan med den texten och färgen på det största molnet ska vara mörk grå! Många Kramar Denice.E

Elina Eriksson

Jag är jätte gärna med och deltar! Jag skulle jättegärna vilja ha "FORGIVE&FORGET". Jag älskar verkligen satc och denna tavla skulle sitta fint i mitt rum. Och sen passar den verkligen in i mitt liv just nu också!

Kram

Bella

Jag skulle jättegärna vilja ha "Free Women" om jag vinner :)

Madeleine Emma Josefine

Jag hade jättegärna vilja vinna tavlan; High on love, High on you då jag verkligen efter en mindre svacka inom mig själv förstått hur lycklig jag är i mitt förhållande med min underbara pojkvän och vill därför ha denna tavlan som en påminnelse om hur verkligen lyckligt lottad jag är.

Stilen på tavlan är lite tuff vilket påminner om mig :D

Sofie

Gör ett försök...För tänk om man skulle vinna tavlan "personliga minnen"! Vad glad jag skulle bli!:DKram!

Jennie

jag skulle vilja vinna "två själar" i svart...den är riktigt fin...hoppas jag vinner

Pernilla Kirk

Skulle vilja vinna SATC tavlan "Forgive&Forget" och de gen i present till min syster som fyller år snart och som verkligen älskar dessa tjejer

Maria

Jag skulle jättegärna vilja vinna tavlan "Personliga Minnen" på min namnsdag och allt =)det hade förgyllt min dag <3

emelie

Jag vill vinna en "Här bor"-tavla :) Dels för att jag tycker att de är jättefina och dels för att jag fyller 23 år imorgon ;)

annelie

jag skulle jätte gärna vilja vinna en tavla som inte finns med på formeli :) dagar att minnas eller nå´t har du som överskrift på den,den dagen man blev tillsammans, flyttade ihop osv. hoppas att det går :)

Johanna

Med risk att upprepa mig (har lite dåligt minne och minns inte om jag bara ville vara med eller om jag redan kommentera - ber om ursäkt för det i så fall) så skulle jag jätte gärna vilja vinna en grå High on Love... den skulle bli så fin i vårt nya sovrum... kolla in här :) http://myzjojo.blogg.se/2011/february/projekt-sovrum.html#comment

Ella

Hej Linda! Dina tavlor är helt underbara och jag skulle bli så glad över att vinna "Två själar" med vit bakgrund! Den hade passat perfekt i min nyinköpta Sia-ram:)Ta hand om dig!

/ Ella

♥ Anna Olsson - Bloggdesign, foto, m.m

Sista chansen?

Men jag provar, bära eller brista.Har precis blivit sambo, för första gången. Nervöst, pirrigt, fjärilar i magen. Men jag älskar det.

Vi har tråkiga väggar utan tavlor, inte en enda om jag ska vara ärlig.

Nästa vecka ska vi till Gekås och inhandla tavlor, ramar, inredning med mera. Vinner jag köper jag hem en extra ram till dina fina grafiska tavlor!Jag vill vinna: Två själar med vit bakgrund.

Kram!

Camilla Berglund

Om två veckor föder min älskade syster sitt första barn. Tyvärr bor jag och min syster väldigt långt ifrån varandra, vilket har gjort att jag inte kommer få se barnet fören en månad efter födseln. Jag skulle därför vilja ge namntavlan "Lekfull" till henne när vi träffas. Tror verkligen att hon skulle uppskatta det och det är dessutom ett väldigt fint minne!Majja

True friends skulle jag vilja sända till min bästa vän som jag inte träffar så ofta som jag skulle vilja. Håller tummarna för att jag vinner. Önskar den i svart om jag nu har turen på min sida. För övrigt så önskar jag dig underbara människa all lycka med ditt nystartade företag. Kram på dig

Joysan

Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle välja "Trye friends" och ge den till en vän som behöver lite uppmuntran just nu. Kram

Maria W

Jag vill tävla :) Skulle så gärna vilja ha "Här bor familjen" tavlan, den skulle passa perfekt i vår lilla hall som vi har fixat o trixat lite med på sista tiden, det finns en bit på väggen som är naken och där skulle tavlan passa perfekt!!Älskar din blogg (:

Angelica

Hej!

Vilken tur att jag såg att tävlingen fortfarande pågick :) om jag vinner vill jag gärna ha namntavla busig, har ändå tänkt köpa den i dop-present till min lilla kille som döps snart så det vore perfekt :)

Och tack igen för tipset om klänningen från chillnorway, den är nu beställd och ska bäras på dopet :)

kram!

M a r i a

"Dammtuss"-tavlan är otroligt gullig och passar hos mig. Håller tummarna!!!Jag skulle bli superglad om jag vann tavlan - en liten present till mig själv i vardagen är alltid trevligt.

My

Jag skulle vilja vinna 'keep walking'. Det är verkligen ett citat som hör hemma på väggen och något som man ibland måste påminna sig själv om.jag skulle vilja ha den med vit bakgrund och svart text!

Leila

jag är med :)om jag vinner vill jag ha ''love is the new''

Sofie

Jag skulle vela vinna dammtussarna under sängen är änglarnas små tofflor :)

Frida

Åh nu är jag sent ute! Tur att jag hinner vara med ändå :) Jag skulle vilja vinna den tavlan som är sist i raden under "kärleks kombo". Min morfar fick en stroke och två blödningar förra veckan och ligger nu i koma på sjukhuset. Dom vet inte om han kommer klara sig eller inte så min mamma nästan bor där hos honom nu för att kunna vara där "när de händer". Denna tavla skulle jag vilja vinna åt honom så att han kan se den, om han nu vaknar upp igen.

Tack för en bra blogg och tävling!

Kram

My

skulle vilja ha två själar tavlan om jag vinner, med vit bakgrund :) den e så vacker!!

Jenny

Hej.Jag skulle vilja vinna "Här bor familjen" tavlan.

Då skall den sitta i hallen så alla som kommer hit kan se va stolt jag är över min "ny"blivna lilla familj. :)

Älskar min lilla ville & min sambo mest av allt. Så det skulle vara en stor ära om det var du som gjorde den, då jag vet va bra slut resultatet ALLTID blir :)Mvh Jenny

Liza

Klart jag är med.....skulle jag ha turen att vinna, så väljer jag en "LIVE LOVE LAUGH" tavla. Så snygga.

Belinda

Jag skulle vilja ha live love laugh. Har haft det lite jobbigt i livet just nu, och skulle vara skönt att få ordning. Har flyttat hemifrån, men har inte direkt råd att köpa en massa inredning då jag pluggar på gymnasiet, har inte ens en säng. Men tycker att dina tavlor är jättefina och skulla absolut pigga upp hos mig!

Frida ♥

Gud vad impad och framförallt faccinerad jag blir av dina verk, och det är jätte kul att du ger oss chansen att vinna dessa underbaringar.

Jag blev helt kär i 'Här bor familjen' tavlorna och det skulle passa så bra i vårt nyrenoverade hus. Så nu får jag hålla bägge tummarna och hoppas på det bästa.. :)hermes bags

Hermes outlet store offer hermes bags, hermes wallets, etc. Large style of hermes for women. You can get hermes birkin,hermes kelly in our hermes online store with cheap prices. You will love own hermes.